Jump to content

Meizu Pro 5

antdel_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρει κανεις αν υπάρχει κανενας τροπος να μπει xposed στο flyme? Γιατι για μενα αποτελεί λογο αγορας αν μπαινει xposed ή οχι..

Thanks,

• Απαντήσεις 719
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

είμαι ανάμεσα στο letv pro και στο meizu pro 5

απλα αυτο με τη κάμερα με προβλημάτισε λίγο

σε ποιο απο τα 2 πιστεύετε ??

πρώτη φορά σε android

πιστευω καμμια σχεση οι δυο συσκευες....και σαν τιμη,και σαν γενικη εικονα...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

πιστευω καμμια σχεση οι δυο συσκευες....και σαν τιμη,και σαν γενικη εικονα...

ποιο καλο το meizu pro 5 να φανταστω σωστα??

Μάλλον εννοεί το letv καλύτερο. Και για οθόνη μου είπανε καλύτερο το letv

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Μάλλον εννοεί το letv καλύτερο. Και για οθόνη μου είπανε καλύτερο το letv

Αποκλείεται. Το meizu mx 5 έχει καλύτερη οθόνη από το letv (τα είχα και τα δύο) . Και αφού το Pro εχει καλύτερη οθόνη από το mx 5 τα συμπεράσματα δικά σας.

σαν κατοχος meizu mx4 pro ηθελα να ρωτησω εαν το pro 5 εχει φωτεινοτερη οθονη απο το 4 και γενικως πως σας φαινεται?τωρα για τα αλλα ταχυτητα,καμερα κτλ σιγουρα θα ειναι πολυ καλυτερο αλλα την απορια με την οθονη την εχω.σιγουρα θα ειναι το επομενο κινητο αλλα περιμενω σε εκδοση 4+64gb gold για να το τσιμπησω

Αποκλείεται. Το meizu mx 5 έχει καλύτερη οθόνη από το letv (τα είχα και τα δύο) . Και αφού το Pro εχει καλύτερη οθόνη από το mx 5 τα συμπεράσματα δικά σας.

Είχες το letv pro?? Το απλό ξέρουμε ότι δεν έχει καλύτερη οθόνη από το mx5. Εγώ μιλάω για το προ

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Είχες το letv pro?? Το απλό ξέρουμε ότι δεν έχει καλύτερη οθόνη από το mx5. Εγώ μιλάω για το προ

Παιδια, φυσικα εχει ανωτερη οθονη το letv pro από το mx5. Το pro 5, δεν το εχω δει από κοντα, αλλα δεν το συζητω καθολου. Το προ 5 είναι δεδομενο πως θα είναι ανωτερο στους περισσοτερους τομεις (άλλη κατηγορια συσκευης) από το αντιστοιχο letv (και διπλασια τιμη).

Εχω αλλαξει όλα τα κινεζικα (όλα όμως, με εξαιρεση το προ 5 που περιμενω)...

Παιδια, φυσικα εχει ανωτερη οθονη το letv pro από το mx5. Το pro 5, δεν το εχω δει από κοντα, αλλα δεν το συζητω καθολου. Το προ 5 είναι δεδομενο πως θα είναι ανωτερο στους περισσοτερους τομεις (άλλη κατηγορια συσκευης) από το αντιστοιχο letv (και διπλασια τιμη).

Εχω αλλαξει όλα τα κινεζικα (όλα όμως, με εξαιρεση το προ 5 που περιμενω)...

Letv προ ή lgg4 οθόνη;;

προφανως,

To Pro5 παιζει να ειναι το καλυτερο android αυτην την στιγμη μαζι με το Note5.

To Μειζου ομως εχει 3 πραγματα ΚΟΡΥΦΑΙΑ.

σημα,μπαταρια και ηχος σε ακουστικο.

το Letv 1 Pro δεν ειναι ανωτερο απο το Meizu Προ5 .

δεν μιλαμε για χαοτικη διαφορα,ομως μιλαμε για ξεκαθαρη διαφορα.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Ναι το Pro. Το ξαναλέω ότι το mx 5 είχε καλύτερη οθόνη από το letv Pro. Όσο για το g4 (το έχω μπροστά μου τώρα) καλύτερη οθόνη και από τα δύο. Τα σύγκρινα με τις ίδιες φώτο όλα.

Letv προ ή lgg4 οθόνη;;

Αστειευεσαι? LG G4 ασυζητητί. Οσο και να αντιδρουν καποιοι όταν τα εγραφα, για μενα το G4 εχει την καλυτερη lcd οθονη της αγορας αυτή τη στιγμη. Για αργοτερα βλέπουμε...

ΥΓ αυτά τα σκουπιδοπλαστικα να μην ειχε το g4 ρε γμτ...

Στα του θεματος, ψηνομαι να δοκιμασω κι ένα προ 5 (4, 64), αλλα το κακο με αυτή τη συσκευή (που θα στοιχισει 500+ ευρω) είναι ότι θα εχει δυσκολη μεταπωληση χωρις μεγαλη χασουρα...

Αστειευεσαι? LG G4 ασυζητητί. Οσο και να αντιδρουν καποιοι όταν τα εγραφα, για μενα το G4 εχει την καλυτερη lcd οθονη της αγορας αυτή τη στιγμη. Για αργοτερα βλέπουμε...

Στα του θεματος, ψηνομαι να δοκιμασω κι ένα προ 5 (4, 64), αλλα το κακο με αυτή τη συσκευή (που θα στοιχισει 500+ ευρω) είναι ότι θα εχει δυσκολη μεταπωληση χωρις μεγαλη χασουρα...

Βαγγέλη το παρήγγειλα χθες από vickmall (το 32 gb αφού παίρνει και κάρτα μνήμης) και βγαίνει στα 420 περίπου. Δεν είναι λίγα αλλά δεν είναι και πολλά.

Βαγγέλη το παρήγγειλα χθες από vickmall (το 32 gb αφού παίρνει και κάρτα μνήμης) και βγαίνει στα 420 περίπου. Δεν είναι λίγα αλλά δεν είναι και πολλά.

Καπου στα 500 μου βγαινει από χονορ το 4, 64 (ημουν στο τσακ προχθες που μιλησα μαζι τους), κυριως το 1 γιγα με ενδιαφερει της RAM (και το ότι δε θελω να σκλαβωσω τη δευτερη θεση για micro SD, καθως χρησιμοποιώ 2 καρτες).

Παντως καλη τιμη και τα 420 του 32 και το πηρες από το πλεον αξιοπιστο κινεζικο καταστημα...

Καπου στα 500 μου βγαινει από χονορ το 4, 64 (ημουν στο τσακ προχθες που μιλησα μαζι τους), κυριως το 1 γιγα με ενδιαφερει της RAM (και το ότι δε θελω να σκλαβωσω τη δευτερη θεση για micro SD, καθως χρησιμοποιώ 2 καρτες).

Παντως καλη τιμη και τα 420 του 32 και το πηρες από το πλεον αξιοπιστο κινεζικο καταστημα...

Το τσέκαρα το 64 από honorbuy αλλά μαζί με τα μεταφορικά από Ευρώπη έρχεται πάνω από 550. Πως σου βγήκε 500?

Το τσέκαρα το 64 από honorbuy αλλά μαζί με τα μεταφορικά από Ευρώπη έρχεται πάνω από 550. Πως σου βγήκε 500?

Από Κινα αποστολή λεω και με ένα μικρο κουπονακι εκει παει. Ούτως η αλλως και του βικ που πηρες, τον ιδιο χρονο θα κανει, οποτε μηπως αξιζει τα 80 ευρω παραπανω για 32 γιγα κι ένα γιγα ραμ εξτρα? Εδώ είναι το ερωτημα...

Το κακο είναι ότι δε δινουν και κανα αξεσουάρ μαζι (προφανως δεν εχουν) - εστω μια απλη ζελατινα και μια θηκη σιλικόνης είναι υπερ-απαραιτητα για αρχη...

Η Σελινα από vickmall μου είπε ότι είναι multi language η official rom. Το μόνο που με φοβίζει είναι αν στο πρώτο update χάσω τα ελληνικά. Edited by skoj

Η Σελινα από vickmall μου είπε ότι είναι multi language η official rom. Το μόνο που με φοβίζει είναι αν στο πρώτο update χάσω τα ελληνικά.

Μα αν οντως η επισημη εχει ελληνικα, γιατι να τα χασεις?

Αν και -μεταξυ μας- η μεταφραση στα περισσοτερα κινεζικα είναι κακιστη, μισοτελειωμενη και δεν εχει αξια να το αφησεις στα ελληνικα και να βλέπεις τα μισα μενου στα ελληνικα, τα αλλα μισα στα αγγλικα και μερικες κινεζιες εδώ κι εκει...

Αυτό το vickmall τι παιζει? Κατι eu γραφει. Οι τιμές που εχει ειναι κανονικές ή πρεπει να προσθέσουμε και τελωνείο?

Μπορούμε να πληρώσουμε με Internet banking ή κάτι τέτοιο δεδομένων των capital control?

Thanks,

Ρε παιδιά ειλικρινά τώρα που την είδατε την καλύτερη οθόνη στο g4;; Το είχα δίπλα δίπλα με το mx5 και σε όλα είναι χειρότερο το g4. Θαμπαδα ενώ το mx5 καθαρη οθόνη κρυσταλλο,λευκό γκριζαρει, τα χρώματα πιο απαλά από το mx5 που έχει amoled και δηλαδή πιο ζωντανά χρώματα. Να μην μιλήσω για γωνίες θέασης που δεν βλέπεται το g4. Ξανακαντο μια σύγκριση αφού τα έχεις και τα δύο όπως λες skoj. Δεν μπορεί να βλέπουμε διαφορετικά πράγματα.

Ρε παιδιά ειλικρινά τώρα που την είδατε την καλύτερη οθόνη στο g4;; Το είχα δίπλα δίπλα με το mx5 και σε όλα είναι χειρότερο το g4. Θαμπαδα ενώ το mx5 καθαρη οθόνη κρυσταλλο,λευκό γκριζαρει, τα χρώματα πιο απαλά από το mx5 που έχει amoled και δηλαδή πιο ζωντανά χρώματα. Να μην μιλήσω για γωνίες θέασης που δεν βλέπεται το g4. Ξανακαντο μια σύγκριση αφού τα έχεις και τα δύο όπως λες skoj. Δεν μπορεί να βλέπουμε διαφορετικά πράγματα.

Καλύτερη το g4 κατ εμε. Πιο φωτεινή και τα χρώματα τόσο έντονα σαν amoled. Το λευκό του είναι λευκό και όχι κίτρινο προς γκρι όπως στην amoled. Αλλά ξεφύγαμε του θέματος.

Το mx5 το έχεις ρύθμιση τέρμα ψυχρό; Εγώ έτσι το έχω. Αν και πάλι δεν βλέπεις την διαφορά που σου λέω, σηκώνω τα χέρια.

Το mx5 το έχεις ρύθμιση τέρμα ψυχρό; Εγώ έτσι το έχω. Αν και πάλι δεν βλέπεις την διαφορά που σου λέω, σηκώνω τα χέρια.

Δεν το συζητω καν, η οθονη του g4 δεν είναι απλα μια κλαση, αλλα δυο ανωτερη από του mx5. Θες σε αναλυση, σε αποδοση χρωματων (κορεσμος, που είναι σαν amoled), αψογη αποδοση του λευκου (καλα τα ρυθμιστικα για τη θερμοκρασια του mx5, αλλα όταν το πας για "παγωμενα" αλλοιώνεις τα χρωματα και λευκο πραγματικο δεν βλεπεις), θες την αναλυση (ναι, δυστυχως, η FHD στις 5,5 ιντσες δεν εχει την ευκρινεια της 2Κ), θες φωτεινοτητα (σχεδόν διπλασια)...

Με αλλα λογια, ξεκάθαρα ανωτερη η οθονη του G4...

Η οθονη του MX5 είναι amoled επιπεδου galaxy s5, δηλαδή 2 γενιες πισω...

Καμια θηκη λεω εγω που θα βρουμε τωρα.....:ninja:

aliexpress κλπ, το ιδιο και για tempered glass. Δυστυχως είναι πολύ φρεσκο και δεν στελνουν τιποτα τα κινεζομαγαζα. Αυτό είναι πρόβλημα