Jump to content

LG G4 ή SAMSUNG NOTE 4C;

kokogr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η quick curcle θηκη ειναι με καπακι δικο της, τωρα για το tempered glass δεν ξερω αν θα του βαλω για την ωρα το εχω με την ζελατινα!

Επειδη απο σαμσουνγκ προερχομαι μπορω να πω οτι η οθονη ειναι κορυφαια!!! επισης το UI της lg σου κανει την ζωη πολυ ευκολη!!! εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος!

Παρηγγειλα το LG G4 red leather!! Αυριο θα παω να το παραλαβω!!!

Τελικα προτιμησα lg λογω γρηγοροτερου ΙU,καλυτερο σημα, καλυτερη καμερα,καλυτερο ηχειο,καλυτερο μεγεθος για το χερι,καλυτερη διαχειρηση μνημης και multitasking + οτι ειναι 5.1 απο μονο του και ειναι πιο καινουριο μοντελο! Η αυτονομια λυνεται με μια δευτερη μπαταρια με 14 ευρω και τελος!! Τα υπολοιπα μολις το παρω στα χερια μου.

Η αληθεια ειναι οτι μπαινοντας στο φορουμ του note 4 τρομαξα με αυτα που διαβασα, αντιθετως στο φορουμ του G4 ολοι απολαμβανουν το κινητο τους και επειδη εχω ηδη δυσαρεστη εμπειρια απο Σαμσουνγκ ειπα να κανω την αλλαγη! ;)

Η αληθεια ειναι οτι μαλλον διαβαζω αλλο thread για το G4 και αλλο εσυ...ομοιως και για το Νοτε 4. Παντως εγω που το εχω 1 χρονο μονο τρομαγμενος δεν ειμαι..αντιθετως δε βρισκω ακομα σοβαρο αντικαταστατη.. Καλη αγορα εκανες και να το χαρεις αλλα δε χρειαζεται να πεισεις τους παντες οτι ειναι η απολυτη συσκευη που εχει για πλακα το Νοτε... οκ ειπαμε.. :rolleyes:

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite

Η αληθεια ειναι οτι μαλλον διαβαζω αλλο thread για το G4 και αλλο εσυ...ομοιως και για το Νοτε 4. Παντως εγω που το εχω 1 χρονο μονο τρομαγμενος δεν ειμαι..αντιθετως δε βρισκω ακομα σοβαρο αντικαταστατη.. Καλη αγορα εκανες και να το χαρεις αλλα δε χρειαζεται να πεισεις τους παντες οτι ειναι η απολυτη συσκευη που εχει για πλακα το Νοτε... οκ ειπαμε.. :rolleyes:

Όλα έχουν να κάνουν και με το από πού έρχεσαι, έτσι; Το παιδί πήγε από το s3 σε 5,7 συσκευή του 2015. Τις προάλλες έβαλα το Note 2 μου δίπλα σε s5 mini και η δαφορά στα χρώματα και την φωτεινότητα ήταν εντυπωσιακή (υπέρ του mini). Οπότε ειδικά με εμάς τους κοινούς καθημερινούς (ή κ λίγο παραπάνω κολλημένους) χρήστες, έχει να κάνει το τι βήμα κάνεις.

Note II, Galaxy s4 mini, ipad 4

Όλα έχουν να κάνουν και με το από πού έρχεσαι, έτσι; Το παιδί πήγε από το s3 σε 5,7 συσκευή του 2015. Τις προάλλες έβαλα το Note 2 μου δίπλα σε s5 mini και η δαφορά στα χρώματα και την φωτεινότητα ήταν εντυπωσιακή (υπέρ του mini). Οπότε ειδικά με εμάς τους κοινούς καθημερινούς (ή κ λίγο παραπάνω κολλημένους) χρήστες, έχει να κάνει το τι βήμα κάνεις.

Καταλαβαινω τι λες αλλα εδω μιλαμε για συγκριση.. οχι απο το που προερχεται.. anyway απλα δεν ειναι καν συγκρισιμες συσκευες για μενα αυτες οι 2.. 5,5 ειναι το G4 αν δεν κανω λαθος με πολυ καλο πιασιμο βεβαια που κρυβει το μεγεθος. Για μενα best of παραμενει το G2 απο την σειρα G. Παντως respect γιατι δεν ακολουθει την μοδα της appleποιησης και κραταει και radio και sd card. Αν δεν ειχα το Note, αυτο (G4) και η σειρα Ζ θα ηταν οι μονες επιλογες ;)

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite

για μενα ξεκαθαρα προτιμω το note 4.

πιο καλο σαν κατασκευη,πιο καλη εννοειται οθονη,πιο καλη μπαταρια,phablet που μετραει και θα μετραει για καιρο ακομα.

το οτι κατοχοι του 4,περασαν σε g4,δε μου λεει κατι,γουστα βεβαια αυτα,για μενα το g4 δεν ειναι ναυαρχιδα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.