Jump to content

Usb Serial Controler

Mixahlid3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλοι μου χρειαζομαι τη βοηθεια σας.

Μετα απο format και εγκατασταση ξανα των xp service pack2

στην διαχειριση συσκευων μου βγαζει ερωτηματικο στο Usb serial controler.Στην αναλυση η ενδειξη ειναι Usb\Vid_ODF7&PID_0620\5&295C9401&0&2.

Προσπαθησα για ευρεση λογισμικου μεσω συνδεσης στο internet αλλα δυστυχως τιποτα.

Please Help

Harry_65

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mixahlid3 (19 Δεκ. 2004 , 13:17)

Φιλοι μου χρειαζομαι τη βοηθεια σας.

Μετα απο format και εγκατασταση ξανα των xp service pack2

στην διαχειριση συσκευων μου βγαζει ερωτηματικο στο Usb serial controler.Στην αναλυση η ενδειξη ειναι Usb\Vid_ODF7&PID_0620\5&295C9401&0&2.

Προσπαθησα για ευρεση λογισμικου μεσω συνδεσης στο internet αλλα δυστυχως τιποτα.

Please Help

Προφανώς είναι οι usb2 drivers της motherboard. Αν έχεις το cd που ήρθε μαζί ψάξε για τους αντίστοιχους drivers, αλλιώς θα βρεις σίγουρα στο site της εταιρείας.

Σε ευχαριστω φιλε Roxami για την αμεση ανταποκριση αλλα το προβλημα παραμενει.Εβαλα το cd της Motherboard και ολοι οι usb drivers ειναι εγκατεστημενοι.Ολες οι usb θυρες δουλευουν κανονικα.Οταν κανω απεγκατασταση της συσκευης και επανεκκινηση τα windows βρισκουν νεο υλικο <usb serial controler> το οποιο ομως δεν μπορει να εγκατασταθει γιατι δεν βρισκει λογισμικο.
Harry_65

Κατεβασε απο εδω το Unknown devices http://www.halfdone.com/Development/UnknownDevices/

ειναι ενα προγραμμα που βαση μιας λιστα αναγνωριζει τι συσκευες εχεις στο συστημα (μαρκα, μοντελο). Για δες και πες μας.

Host

Ευχαριστω.Τελικα ηταν το handset manager των υπερυθρων που ειχα για το Sharp Gx-30.Το βρηκα αφου κατεβασα απο το internet το Driver guide toolkit και μου αναγνωρισε την αγνωστη συσκευη.Ηταν το ΜΑ-620

Handset manager.Σας ευχαριστω

Fumantsu εκανες ΔΙΑΝΑ με το σκεπτικο σου.

Harry_65