kostas47y Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Το μονο ενοχλητικο ειναι οτι οταν εχω το hands free δεν ακουγεται ηχος απο το τηλέφωνο παρα μονο απο τα ακουστικά.Βεβαια βρικα τροπο να το παρακάμψω με μια εφορμογη αυτο και ειναι ΟΚ.Οχι,καποιο μεγαλο προβλημα δεν μπορω να θυμηθω αυτην την στιγμή.Καποιες ελάχιστες φορες με την εφαρμογη μνμ που χρησιμοποιω δεν ενεργοποει το SEND αλλα παρα πολύ σπάνια.1-2 φορες δεν μπορουσα να απαντησω,δεν δεχοταν το slide.Σκεψου ομως ότι αυτο συνεβει σε 3 μηνες 1-2 φορες λαμβανοντας 10-20 κλησεις την ημέρα.Το θετικο ειναι οτι στο ANTUTU εχει σκορ...71500 Να σε ρωτήσω και εγώ αν έβαλες την τελευταία έκδοση 7.1 μήπως διορθώνει αυτά που γράφεις ...θέλω να την περάσω και εγώ αλλά να μην έχει προβλήματα ...ίσως οι νεότερες εκδόσεις να τα διορθώνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjokeris Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Μαλλον εννοεις την 17.1.Οχι δεν την εβαλα γιατι θελει σεταρισμα το κινητο παλι και βαριεμαι.Εξ'αλλου τα προβληματα που ειχα, μπορει να μην τα ειχε/εχει αλλος αλλα μονο εγω.Σχτικά με το ηχο κλησης στα ακουστικά και οχι στο ηχειο νομιζω οτι διαβασα οτι στην νεα εκδοση δεν υπάρχει.Οταν χτυπαει και εχεις τα ακουστικά ο ηχος παει στο ηχεια.Επιπλέον θα περιμένω κανενα τριμηνο ακομα να λυθουν πιθανα,μεγάλα προβλήματα που θα προκείψουν με την νεα εκδοση και μετα θα το αναβαθμίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas47y Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Μαλλον εννοεις την 17.1.Οχι δεν την εβαλα γιατι θελει σεταρισμα το κινητο παλι και βαριεμαι.Εξ'αλλου τα προβληματα που ειχα, μπορει να μην τα ειχε/εχει αλλος αλλα μονο εγω.Σχτικά με το ηχο κλησης στα ακουστικά και οχι στο ηχειο νομιζω οτι διαβασα οτι στην νεα εκδοση δεν υπάρχει.Οταν χτυπαει και εχεις τα ακουστικά ο ηχος παει στο ηχεια.Επιπλέον θα περιμένω κανενα τριμηνο ακομα να λυθουν πιθανα,μεγάλα προβλήματα που θα προκείψουν με την νεα εκδοση και μετα θα το αναβαθμίσω. Ναι έχεις δίκιο...την 17.1 εννοούσα... καλά λες θά περιμένω και εγώ λίγους μήνες για τυχών διορθώσεις...οκ σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas47y Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Μαλλον εννοεις την 17.1.Οχι δεν την εβαλα γιατι θελει σεταρισμα το κινητο παλι και βαριεμαι.Εξ'αλλου τα προβληματα που ειχα, μπορει να μην τα ειχε/εχει αλλος αλλα μονο εγω.Σχτικά με το ηχο κλησης στα ακουστικά και οχι στο ηχειο νομιζω οτι διαβασα οτι στην νεα εκδοση δεν υπάρχει.Οταν χτυπαει και εχεις τα ακουστικά ο ηχος παει στο ηχεια.Επιπλέον θα περιμένω κανενα τριμηνο ακομα να λυθουν πιθανα,μεγάλα προβλήματα που θα προκείψουν με την νεα εκδοση και μετα θα το αναβαθμίσω. Τελικά πέρασα την lineages 17.1 android 10 στο δεύτερο αρχείο το Gapps δεν παίρνει την 64 bit αλλά την 32 bit... στο antutu μου έβγαλε περίπου 38200 μόνο... έχει κάποιες μικρές αδυναμίες ... ακόμα το ψάχνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas47y Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 (edited) Καινούριο test σήμερα με antutu 72327 https://ibb.co/hgdPcK1 Edited June 7, 2020 by kostas47y Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts