rio0013 Δημοσιεύτηκε September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 8, 2015 (edited) Ενδιαφερομαι για κινητο οπως λεει και ο τιτλος με ταβανι τα 500 ευρω...ειμαι αναμεσα στο huawei p8 και στο lg g4 εχετε κατι καλυτερο να μου προτεινεται;; Edited September 9, 2015 by rio0013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 για μενα p8 ,οχι πως το g4 δεν ειναι καλο απλα το emui που εχει η hauwei ειναι φοβερο , ειχα honor 6 μπορουσα να παρω το g4 αλλα κατεληξα στο p8, κανε και μια βολτα να τα δεις απο κοντα, μετα απο αυτα η πας σε samsung s6 η iphone (εκει ξεφευγεις στην τιμη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. September 10, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 για μενα p8 ,οχι πως το g4 δεν ειναι καλο απλα το emui που εχει η hauwei ειναι φοβερο , ειχα honor 6 μπορουσα να παρω το g4 αλλα κατεληξα στο p8, κανε και μια βολτα να τα δεις απο κοντα, μετα απο αυτα η πας σε samsung s6 η iphone (εκει ξεφευγεις στην τιμη) σε ποιο καταστημα μπορω να παω να το δω;;και απο που το αγορασες αν επιτρεπεται;;λογικα απο skroutz αλλα απο ποιο καταστημα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 σε ποιο καταστημα μπορω να παω να το δω;;και απο που το αγορασες αν επιτρεπεται;;λογικα απο skroutz αλλα απο ποιο καταστημα;; απο eshop εγινε η αγορα, τωρα που μπορεις να το δεις δε ξερω, κανε μια αναζητηση και κοιτα μηπως υπαρχει στη vodafone - γερμανος κλπ κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 p8 και από μένα ποιο ολοκληρωμένη συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. September 11, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 εθχαριστω παιδια...το eshop το χει 470 οποτε λογικα απο κει θα το χτυπησω...αλλα θα παω να το δω και απο κοντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 κανε υπομονη αρχισε η κατρακυλα στο σκροθτζ των τιμων Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. September 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 κανε υπομονη αρχισε η κατρακυλα στο σκροθτζ των τιμων 1 ευρω τη μερα πεφτει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 κανε υπομονη αρχισε η κατρακυλα στο σκροθτζ των τιμων αυτό ξέχνα το, μέχρι να γίνει άρση του cc... κάτι το οποίο θα αργισει πολύ... ειδικά αν βγει τπτ περίεργο στης εκλογές και μας πάνε στο δικό μας νόμισμα για την επόμενα 10+ χρόνια ξέχνα γενικός κινητά κλπ κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Ενδιαφερομαι για κινητο οπως λεει και ο τιτλος με ταβανι τα 500 ευρω...ειμαι αναμεσα στο huawei p8 και στο lg g4 εχετε κατι καλυτερο να μου προτεινεται;; Με 340€ έχει το eshop το Asus zenfone 2 με τα 4gb RAM αν δεν σε νοιάζει η φωτογραφία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 αυτό ξέχνα το, μέχρι να γίνει άρση του cc... κάτι το οποίο θα αργισει πολύ... ειδικά αν βγει τπτ περίεργο στης εκλογές και μας πάνε στο δικό μας νόμισμα για την επόμενα 10+ χρόνια ξέχνα γενικός κινητά κλπ κλπ το G4 εχει χασει 80 ευρω, το S6 εχει χασει 50 ευρω, το νοτε4 εχασε 21 ευρω σε 3 μερες, εγω λεω να περιμενει θα πεσουν, δες στοκ ποσα μαγαζια εχουν απο τα κινητα αυτα και θα καταλαβεις οτι θα πεσουν και αλλο Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 (edited) Με 340€ έχει το eshop το Asus zenfone 2 με τα 4gb RAM αν δεν σε νοιάζει η φωτογραφία. σε σχέση με το p8 1. χειρότερη οθονη (ειδικά αν τα βαλεις δίπλα δίπλα μπαμ κάνει) 2. κατά πολύ χειρότερη camera (ειδικα το βράδυ δεν υπάρχει σύγκριση) 3. κατά πολύ χειρότερη ποιότητα κατασκευής 4. κατά πολύ χειρότερο design 5. ήχος στα ακουστικά μερικά κλικ χειρότερος (δοκιμασμένο με ιδια ακουστικά και στα δυο και συγκεκριμένα της apple earpods) 5. αν και μεγαλύτερη μπαταρία βγαζει ενα κλικ λιγότερο 6. σε καποια κλασσικά apps έχει χοντρό lag καμία φορά (viber, φβ) το G4 εχει χασει 80 ευρω, το S6 εχει χασει 50 ευρω, το νοτε4 εχασε 21 ευρω σε 3 μερες, εγω λεω να περιμενει θα πεσουν, δες στοκ ποσα μαγαζια εχουν απο τα κινητα αυτα και θα καταλαβεις οτι θα πεσουν και αλλο και τα δυο έχει ρίξει τιμή η τοπική αντιπροσωπία... και huawei ος ειναι γνοστο (και htc και sony) δεν ριχνουν τημες καθολου σχεδον μεχρι να βγει καινούργιο μοντέλο... ετσι η μοναδική ελπίδα ειναι συσκευές παραεισαγογης (δλδ από άλλες χώρες πχ γαλλια)... κάτι το οποίο δεν ειναι εφικτό... πάρε παράδειγμα το mate 7 που δεν εισάγετε πλέον επίσημα και κανένα κατάστημα δεν το εχει καθώς δεν μπορούν να το φέρουν επίσημα Edited September 13, 2015 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. September 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 μπαα επιμενω στο p8 δε με πειθει το asus...παρολο που ειναι πυραυλος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. September 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 αρχισαν και πεφτουν οι τιμες...το s6 πηγε 520 απο 580 την προηγουμενη βδομαδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 αρχισαν και πεφτουν οι τιμες...το s6 πηγε 520 απο 580 την προηγουμενη βδομαδα... ειδικά p8 θα αργισει να πέσει (εδώ χωρίς cp το p7 έκανε μπόλικο καιρό να πέσει) πάντως στα 400 ευρώ θα είναι super Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. September 18, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 lg g4 ή huawei p8;;σε ενα απτα δυο ειμαι...και για πιο φτηνα το asus zenfone 2 το eshop to exei 340 μεχρι την κυριακη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 καλα ειναι να τα δεις απο κοντα και τα δυο, τωρα το τι δυνατοτητες εχει το καθενα θα γνωριζεις φανταζομαι, εγω θα πω ξανα p8 γιατι απο θεμα ομορφιας δε συγκρινοται ,αυτο εχω και εχω δει και το g4 , τωρα γουστα ειναι αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. September 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 πηγα τα ειδα..και τα δυο μαρεσουν...εχω μπερδευτει..γτ και στα χαρακτηριστικα σχεδον μοιαζουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 (edited) Και εγώ στα ίδια είμαι. Κινητό από Ελλάδα μέχρι 500 ευρώ μέχρι να βγει το iphone 6s και να πέσει λίγο η τιμή. Είμαι μεταξύ lg g4, samsung galaxy s6 και s6 edge (Η διαφορά τους είναι μόνο στην κυρτότητα; ) Τι λέτε; Edited September 19, 2015 by pareisaktos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. September 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Και εγώ στα ίδια είμαι. Κινητό από Ελλάδα μέχρι 500 ευρώ μέχρι να βγει το iphone 6s και να πέσει λίγο η τιμή. Είμαι μεταξύ lg g4, samsung galaxy s6 και s6 edge (Η διαφορά τους είναι μόνο στην κυρτότητα; ) Τι λέτε; εγω αναμεσα στο p8 και στο g4..ωραια και τα samsung αλλα το edge εχει 630 ξεφευγει πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 εγω αναμεσα στο p8 και στο g4..ωραια και τα samsung αλλα το edge εχει 630 ξεφευγει πολυ... Το g4 και το s6 έχουν σχεδόν ίδια τιμή στο skroytz. γύρω στα 450 το lg και 500 to samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. September 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Το g4 και το s6 έχουν σχεδόν ίδια τιμή στο skroytz. γύρω στα 450 το lg και 500 to samsung ναι γι αυτα το ξερω..επειδη ανεφερες το edge το λεω...και το s6 επεσε πολυ..ειχε 580 πριν μια βδομαδα και εφτασε σχεδον τα 500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Εμένα πάντως το G4 μου φαίνεται τεράστιο, πάει σε διαστάσεις Note. Πολύ αβολο στη χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Το g4 και το s6 έχουν σχεδόν ίδια τιμή στο skroytz. γύρω στα 450 το lg και 500 to samsung g4 το είχα για μια ευδομαδα... μπαταρία χειρότερη και απο αυτή του iphone 5 μέγεθος εινα κάπως... (δεν ενωω μεγάλο.. περίεργες διαστάσεις για το χέρι έχει) κατά τα αλλα άψογο (αρκεί να εχεις ένα Power bank μαζι σου συνέχεια γιατί η μπαταρία του δεν φτάνει ουτε για ζήτω) απο την άλλη το s6 εχει τέλειες διαστάσεις ειναι πολύ ποιοτικό..... αλλα αν το ζορίσεις λιγο μέσα σε μιάμιση ωρα αντιο μπαταρία.... + καιει για τα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. September 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 τελικα πηρα το g4 οποτε το θεμα μπορει να κλεισει..ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts