Anterovgaltis20 Δημοσιεύτηκε September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 6, 2015 Ποιο προτείνετε πιο πολύ για αγορά καινούργιου smartphone;; Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύo!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qazxswedc Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 G4 με κλειστα ματια φιλε... Κατοχος του τηλεφωνου εδω και 2 βδομαδες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Ποιο προτείνετε πιο πολύ για αγορά καινούργιου smartphone;; Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύo!!αν μιλαμε για το απλο s6 καλυτερα δωστα για το το lg4 με τη δερματινη απο πισω θα ναι γουαω .αν μιλαμε για το egge τοτε λυπαμαι αλλα παρε το edge μιας και ειναι εξωπραματικο πιστεψε με.αφου βεβαια μπορεις να τα δωσεις ετσι χοντρα σε σμαρτ...απ την αλλη αυριο η σημερα καλυτερα ανακοινωνεται το νεο αιφον για αυτο κανε λιγακι υπομονη ακομα Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Ημουν κάτοχός και των δυο συσκευών ταυτόχρονα οπότε θα μιλήσω καθαρά και ειλικρινά και πάντα σύμφωνα με τα θέλω μου. Καταρχήν να ξεκινήσω λέγοντάς οτι το g4 έφυγε σαφώς από τα χέρια μου γιατί...θα το διαβάσεις σε λίγο. Και ξεκινώ με τα υπέρ του g4. Ηχείο,λίγο καλύτερό σε σχέση με του s6. Κάρτα μνήμης-προσωπικά δεν με χάλασε καθόλου πού το s6 δεν βάζει,το προτιμώ κιόλας,αλλά αν θα πρέπει να γράψω αντικειμενικά μάλλον εκεί θα πρέπει να δώσω πόντο στο g4. Αφαιρούμενη μπαταρία.υπέρ του g4 και πάλι,αν και πάλι δεν με χαλάει το γεγονός του οτι το s6 δεν αλλάζει μπαταρία.στο κάτω κάτω,ποτέ δε γουστάρα να κρατάω έξτρα μπαταριές και να τις αλλάζω οπού είμαι. Κι επίσης,ωσπου να αρχίσει να την παίζει η μπαταρία του s6,μάλλον πως θα είναι σε αλλά χέρια,καθώς δεν παντρεύομαι τα κινητά μου. Τουλάχιστον 1 έτος θα την βγάλει πολύ άνετα και παραπάνω. Αν κάποιος ψάξει παλιά μου μηνύματα,μάλλον περσινά θα δει οτι ημουν samsung hater,με το πού είδα το έκτρωμα το s5,πολύ απλά η σειρά galaxy s έπαψε να υπάρχει,μέχρι την έλευσή του s6. Στο κάτω κάτω τότε ημουν με το g2 και αργότερα πήγα στο g3.οπότε οτι γράψω δεν θα το γράψω σαν fan εταιρείας,γιατί πολύ απλά υποστηρίζω πάντα αυτό πού θεωρώ καλό για μένα. Το s6,για μένα αξίζει. Καταρχήν με την 5.1.1 το τηλέφωνο δουλεύει σφαίρα,ναι το g4 στην αρχή φαινόταν πιο smooth,όμως τώρα δεν εχω κανένα παράπονο από το s6. Τι με χάλασε στο g4. Καταρχήν. Η εμφάνιση του για μένα ηταν πισωγύρισμα. Τα bezels μεγάλωσαν,ειδικά στο κάτω μέρος,κάτι πού για μένα ηταν αρνητικό όταν πριν από αυτό τα προηγούμενα μοντέλα ηταν εξαιρετικά στο θέμα των περιθωρίων. Η λέξη λοιπόν εξαιρετικά,στο g4 πολύ απλά δεν υφίσταται. Οπως επίσης δεν μου άρεσε και σαν κατασκευή. Αυτό δε το δερμάτινο καπάκι,κίνησή τελευταίας στιγμής κι ας έλεγαν οτι τους πήρε 3 μήνες για να προσαρμόσουν το δέρμα στο πλαστικό,κίνησή τελευταίας στιγμής γιατί πολύ απλά φέτος κι αφού με τον σάλο του snapdragon 810,δεν είχαν άλλη εναλλακτική πέρα του 808,είπαν λοιπόν να σώσουν την κατάσταση,η τουλάχιστον να ρίξουν λίγη άμμο στα μάτια των αγοραστών,με κάτι και καλά πολυτελές,μιας και από θέμα επεξεργαστή υπήρχε αδιέξοδο,γιατί ο 808,συμπαθητικός,όχι όμως και για ναυαρχίδα....έβαλαν λοιπόν ενα δερμάτινο καπάκι...για μένα αυτό περισσότερο σαν κίνησή απόγνωσης μου φάνηκε παρά σαν κάτι και καλά luxury... Φυσικά οι γνώμες διίστανται και δεν εχω σκοπό να αρχίσω vs,όμως δεν με θεωρώ και τωρινό στον τομέα των κινητών τηλεφώνων οπότε και υποστηρίζω την άποψη μου. Από εμφάνιση λοιπόν,εντελώς μέτριο,μεγάλες διαστάσεις,ποιότητα κατασκευής πού αντί να ανέβει σκαλοπάτια και να παρουσιάσουν κάτι πραγματικά καλό ως ναυαρχίδα,απλά δεν εγινε. Επίσης,η απόκριση οθόνης του g4 δεν με ενθάρρυνε και τόσο.δεν υπάκουε σωστά και σίγουρα δεν με έπεισε κατά την χρήση του.η οθόνη σαν χρώματα καλύτερή από του g3,καμία σχέση όμως με την κορυφαία του s6.στο λευκό επίσης δε με τρέλανε. Η κάμερα πολύ καλή και με δυνατό led flash,κάποιοι το λένε καλύτερό camera phone από το s6,για μένα όχι. Τα χρώματα στις φωτογραφίες είναι αρκετά κορεσμένα μπορώ να πω. Ομως ειλικρινά και λίγο κατώτερό να ηταν το s6 στο θέμα της κάμερας,συνολικά το προτιμώ σαν τηλέφωνο. Τέλεια απόκριση οθόνης. Ποιότητα κατασκευής επιτέλους κορυφαία σε τηλέφωνο της σειράς galaxy. Επεξεργαστής πού σαρώνει,με τις τελευταίες αναβαθμίσεις ευτυχώς η samsung φαίνεται οτι κατάλαβε τα λάθη της κι εχει αρχίσει να στρώνει στο θέμα software. Επίσης επειδή γίνεται και κουβέντα για την μπαταρία. Κι εκεί μου τα πήγε καλύτερα το s6 και δεν το περίμενα.στην τελευταία αναβάθμιση δείχνει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Και φυσικά ασύρματη φόρτιση,στην lg φέτος πάνω στην βιασύνη τους,το ξεχάσαν το προνόμιο αυτό. Ok το multitasking θέλει λίγο δούλεμα ακόμα αλλά και πάλι δεν χρειάστηκε να εχω 15 εφαρμογές ανοιχτές ώστε να παραπονεθω.σίγουρα πάντως θα το διορθώσουν πλήρως πιστεύω. Για μένα το s6 κι αφού μιλάμε και για τηλέφωνο ναυαρχίδα πού κοστίζει ενα α ποσό,αξίζει.εχει ολα αυτά πού θέλω αυτή την στιγμή και σίγουρα θα βελτιωθεί κι άλλο. Το g4 στα μάτια μου,θα το γράψω ωμά,είναι ενα μέτριο τηλέφωνο πού δεν με ικανοποίησε. Γούστα και γνώμες απλά.για μένα για να μου αρέσει ενα τηλέφωνο,θα πρέπει να εχει περισσότερα θετικά παρά αρνητικά...και το s6 προσωπικά με κρατάει ακόμα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Θα προτιμησεις G4 λογω των 5,5" οθονη,της micro sd,της αποσπωμενης μπαταριας και της χαμηλωτερης τιμης. Απο την αλλη θα προτιμησεις S6 λογω του hardware που σαφως ειναι πιο δυνατο απο του LG,λογω των πιο μαζεμενων διαστασεων και λογω των υλικων κατασκευης που δειχνει πιο premium. Εμενα προσωπικα με χαλασε στο απλο S6 η εμφανιση.Μου κανει αντιγραφη iphone κι αυτο με χαλαει.Το edge ειναι αλλου κι ειναι το μονο S6 που θα επαιρνα(το εχει η κοπελα μου και το χω λιωσει) Απο την αλλη και το G4 απο εμφανιση ψιλοαδιαφορο ειναι.Και τα bezels το ψιλοχαλανε. Τωρα για τα υλικα ολοι βαζουμε θηκη οποτε λιγο θα κατσω να ασχοληθω με αυτο.Το αλουμινιο ειδικα του S6 γρατζουνιεται για πλακα κι οποιος το αφησει χωρις θηκη θα δει γρατζουνιες αργα ή γρηγορα ακομα και χωρις πτωση. Αυτα απο εμφανιση. Απο καμερα πιστευω την μερα ειναι λιγο καλυτερο το S6 και τη νυχτα το G4.Χωρις να εχουν τρελες διαφορες,αποζημιωνουν τους φαν της καμερας. Απο hardware εκει το S6 ειναι δυναμιτης!Ο επεξεργαστης του ειναι κορυφη.Δεν κομπιαζει και δεν καταλαβαινει. Απο την αλλη το G4 μπορει να ειναι πιο αδυναμο αλλα θα παιξει και τα πιο απαιτητικα παιχνιδια.Θεωρω πως εχει και πιο καλογραμμενο UX σε αντιθεση με τον touchwiz και το κανει να δειχνει πολυ smooth. Ηχειο δεν ξερω τι κανει το απλο S6 αλλα του S6 edge(φανταζομαι το ιδιο φορανε) ειναι ποιοτικο και δυνατο.Και του G4 ειναι το ιδιο καλο,ισως και λιγο καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Μου αρέσει που λέτε για τα bezel του G4 που ακόμα και τώρα είναι καλύτερα από του s6. 72.5 vs,70.1 αν είδα καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Ντάξει σε σχέση με G2 και G3 σε χαλάει. Ειδικά κάποιοι από μας που τιμήσαμε όλη την σειρά G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 (edited) Ποιο προτείνετε πιο πολύ για αγορά καινούργιου smartphone;; Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύo!! Αφού κανεις που κανεις την υπέρβαση πάρε το edge και θα με θυμηθείς. Το κινητό ειναι άλλου. Το απλό s6,απλά ξαναζεσταμένο φαγητό του αποκρουστικού s5 ειναι και μοιάζει πολυ στο iPhone 6 πράγμα πολυ αρνητικό εξίσου. Δεν θα το έπαιρνα ποτε μου. Αν σε ενδιαφέρει η διαφορετικότητα,το πολυ ξεχωριστό ντιζάιν το edge ειναι μονόδρομος. Γενικά η s6 σειρά τους πρώτους 3-3.5 μήνες κυκλοφοριας ήταν για τα μπάζα λογο προβληματικού λογισμικού. Αλλα πλέον με την 5.1.1(και ειδικά τα 2 τελευταία update απο τα μέσα Αυγούστου το ενα και το δεύτερο αρχες Σεπτεμβρίου) εχει βελτιωθεί θεαματικά και ιδιαίτερα smouth έγινε και η μπαταρια βελτιώθηκε αρκετά πλέον και ειναι σε ικανοποιητικά επιπεδα. Το G4 το επιλέγεις μόνο αν η micro sd και η αποσπομενη μπαταρια ειναι πολυ σημαντικά για εσένα και εφόσον θες να γλιτώσεις κάποια χρήματα. Επίσης στο edge θα παίρνεις και τα καλούδια του edge plus καθιστώντας την edge screen πολυ πιο χρήσιμη πλέον και όχι τόσο διακοσμητικό στοιχείο που ήταν εως το τελευταίο update. Edited September 9, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Αφού κανεις που κανεις την υπέρβαση πάρε το edge και θα με θυμηθείς. Το κινητό ειναι άλλου. Το απλό s6,απλά ξαναζεσταμένο φαγητό του αποκρουστικού s5 ειναι και μοιάζει πολυ στο iPhone 6 πράγμα πολυ αρνητικό εξίσου. Δεν θα το έπαιρνα ποτε μου. Αν σε ενδιαφέρει η διαφορετικότητα,το πολυ ξεχωριστό ντιζάιν το edge ειναι μονόδρομος. Γενικά η s6 σειρά τους πρώτους 3-3.5 μήνες κυκλοφοριας ήταν για τα μπάζα λογο προβληματικού λογισμικού. Αλλα πλέον με την 5.1.1(και ειδικά τα 2 τελευταία update απο τα μέσα Αυγούστου το ενα και το δεύτερο αρχες Σεπτεμβρίου) εχει βελτιωθεί θεαματικά και ιδιαίτερα smouth έγινε και η μπαταρια βελτιώθηκε αρκετά πλέον και ειναι σε ικανοποιητικά επιπεδα. Το G4 το επιλέγεις μόνο αν η micro sd και η αποσπομενη μπαταρια ειναι πολυ σημαντικά για εσένα και εφόσον θες να γλιτώσεις κάποια χρήματα. Επίσης στο edge θα παίρνεις και τα καλούδια του edge plus καθιστώντας την edge screen πολυ πιο χρήσιμη πλέον και όχι τόσο διακοσμητικό στοιχείο που ήταν εως το τελευταίο update. Συμφωνώ σε όλα όσα είπες.Το edge είναι κοσμημα. Να προσθέσω ότι ένας ακόμη λόγος να πάρει κάποιος το G4 είναι κι οι 0.4" παραπάνω οθόνη.Για μένα ειδικά αν πάρω το G4 θα είναι αυτός ο λόγος.Καλοεμαθα με το G3 στις 5.5" και τώρα το edge μου φαίνεται λίγο μικρό... Αλλά το άτιμο είναι τόσο όμορφο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Εγω θα σου προτεινα s6..ειναι πολυ καλυτερο σε ολα του..οσο για το multitasking σιγα σιγα με τα update γινεται τελειοτερο....το g4 δεν μ αρεσει που κανει curved...φωτογραφια ειναι στα ιδια επιπεδα...s6 ειναι το top premium κινητο στις καλυτερες ιντζες με τα καλυτερα ppi Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 LG G4! -Καλύτερη κάμερα συνολικά (αν και μικρές διαφορές) -Μεγαλύτερη οθόνη -Μικρά bezels -Προτιμώ την οθόνη χρωματικά σε σχέση με του S6 -Ράδιο (ναι ακόμα και αυτή την εποχή το άτιμο είναι ωραίο feature!!!) -Καλύτερο multitasking -Μηδενικά lag!!! -Micro SD -Αποσπώμενη μπαταρία -Τιμή Βέβαια παιδιά σε μερικά από αυτά που έγραψα μιλάμε για πολύ μικρές διαφορές μεταξύ τους έως ανύπαρκτες αλλά....! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts