Jump to content

Anterovgaltis20

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Anterovgaltis20

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Anterovgaltis20's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Φήμη

  1. Παρέλαβα και εγώ σήμερα με εκπτωσουλα από Samsung 10% κάτω στο 44mm και η διαφορά από το Active2 είναι χαοτική! Πιο σμουθ, μεγαλύτερη οθόνη, android πλέον... Έκανα και την αίτηση για τα 2 λουράκια δωρο και αναμένουμε! Από θέμα μπαταρίας το άνοιξα 6 ώρα περίπου και είχε μπαταρία 70% και τώρα 11μιση έχει 39%. Με άθληση στο τζιμ και γενικά ψάξιμο νομίζω είναι καλά 30% κάτω! Θα δείξει γενικά!
  2. και εγώ έλαβα το 2ο update του android 13 στο απλο S20... βρήκε πάλι την σβελταδα που είχε... το πρώτο μεγάλο update της έκδοσης είχε κάποια λαγκ από την πρώτη στιγμή!! Το bug με το κεφαλαίο γραμμα δεν το έχουν φτιάξει ακόμα..
  3. και εμένα το ίδιο έλεγε στο απλό S20.. το Android 13 είναι με One UI 5.0+
  4. Εμενα πάντως μου πήρε Android 12.. 🤣🤣 Αφου άνοιξε σε εμένα έχει ένα λαγκ! θα δείξει σε λίγο..
  5. Καλησπερα, Θελει η κορη μου να ανοιξει μαγαζι (δεν εχω βρει κατι γιαυτο ρωταω εδω δεν ξερω αν ειναι νομιμο μιας και δεν ειχα ποτε δικο μου μαγαζι) με διαφορα μικροπραγματα, σκεφτεται να ανοιξει ενα μαγαζι και να παιρνει διαφορα πραγματα χαμηλης αξιας μπιζου, τσαντες και διαφορα αλλα απο το ebay και να τα πουλαει στο μαγαζι της! Πχ παιρνει μια γυναικεια τσαντα 8-10 ευρω απο ebay και να την πουλαει 15-20 ευρω στο μαγαζι της! Ειναι νομιμο αυτο; Χρειαζεται να δικαιολογει που βρηκε το εμπορευμα για να το πουλησει μιας και δεν θα παιρνανε ουτε καν τελωνειο λογω της χαμηλης τιμης που θα εχουν; Ευχαριστω!
  6. Το θερμοσιφωνα πριν 4 μήνες τον αλλάξαμε λόγω του ότι σαπισε.. Όσο για το αν φταίει ο θερμοσιφωνας αποκλείεται γιατί είναι διαφορετικός σωλήνας που πάει στο θερμοσιφωνα και ο άλλος σωλήνας κκατευθείαν από την βανα πάει στο κρύο.. Τεσπα θα πάρω τηλέφωνο υδραυλικό.. Απλά πιστεύω ότι επειδή κόβουν το νερό λίγο πιο πάνω (δεν το ήξερα μέχρι χτες) και όταν το ανοίγουν έχει ζεσταθει από τον ήλιο και έρχεται καυτό!
  7. Ποιο προτείνετε πιο πολύ για αγορά καινούργιου smartphone;; Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύo!!
  8. Πραγματικά νομίζεις ότι τρολλαρω αλλά αλήθεια το λέω.. Θα τραβήξω βίντεο και αν φαίνεται από τους ατμούς θα το βάλω εδώ. . Και η ειρωνεία είναι ότι είχα ανάψει το θερμοσιφωνα για να κάνω μπάνιο και βγάζουν και οι 2 καυτό νερό...:lol::lol:
  9. Καλησπέρα παιδιά, Όπως αναφέρω και στο θέμα έχω εδώ και 2 μέρες (ειδικά αυτες τις ωρες) που η βρύση του κρύου νερού βγάζει ζεστό η καυτό νερό (χτες ζεστό σήμερα καυτό πιο καυτό και απο τον θερμοσιφωνα)να πω ότι είμαι απο Πάτρα έχει κανένας άλλος από Πάτρα το ίδιο πράγμα;; Πως το εξηγείται αυτό;; Δεν τρολλαρω... Ακόμα και στο καζανακι πιάνω το πλαστικό και ζεματαει!! Άφησα την βρύση να τρέξει για λίγο αλλά τίποτα!! Τι λέτε ότι είναι;; Μην πείτε από την ζέστη γιατί είναι πολύ περίεργο για να είναι τόσο καυτο!!
×
×
  • Create New...