Jump to content

Sony Xperia Z5

konstantinoslp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμενα καλα δουλευει το led.

ΔλΔ αν το βάλεις στο off δεν δουλεύει εσένα όταν σε καλούν ? Εμένα δουλεύει ητε είναι ον είτε οff

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΔλΔ αν το βάλεις στο off δεν δουλεύει εσένα όταν σε καλούν ? Εμένα δουλεύει ητε είναι ον είτε οff

Την ωρα που με καλουν , δουλευει (αναβοσβηνει γρηγορα). Μετα ομως, οταν μεινει η ειδοποιηση της αναπαντητης, δεν αναβοσβηνει καθολου. Νομιζω ετσι πρεπει να δουλευει.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Αυτο το κανει και σε εμενα οπως σου ειπα. Οταν ομως μεινει αναπαντητη η κληση (και ειμαι απενεργοποιημενη η σχετικη ρυθμιση) δεν αναβει το led..

ναι ακριβως αυτο αλα ομως στην προηγουμενη εκδοση απο την 253 δεν αναβε καθολου οταν το ειχες απενεργοποιημενο οκ δεν εχει θεμα τοτε αφου ετσι το εκανε η sony

ναι ακριβως αυτο αλα ομως στην προηγουμενη εκδοση απο την 253 δεν αναβε καθολου οταν το ειχες απενεργοποιημενο οκ δεν εχει θεμα τοτε αφου ετσι το εκανε η sony

Α, δεν το ειχα τσεκαρει πριν.

Ειχα τον dk32 του ζ1 compact και αγορασα τον dk 48 που ειναι για το z3c.Καποιο προβλημα ομως υπαρχει γιατι αργει πολυ η φορτιση.Ανα μιση ωρα 5%.Εχει τυχει αυτο σε καποιον?Κανει καλη επαφη και το εβαλα και σε ασφαλη λειτουργια αλλα το προβλημα παραμενει.

Ξέρει κανείς κάποιο αξιόπιστο πωλητή για αγορά ανταλλακτικού οθόνης για το Ζ5 Ε6653; Edited by kokojojobobo

Καλημέρα. Είμαι νέος κάτοχος το συγκεκριμένου τηλέφωνου

Και ήθελα να ρωτήσω. Επειδή είναι από Cosmote θα ήθελα να περάσω άλλο firmware υπάρχει κάποιο post όπου να βρω ένα firmware για να περάσω ? Ευχαριστώ

παιδια κανεις? βασικα ψαχνω την ελληνικη εχει καποιος κανενα link?

Edited by gkai27

Καλημέρα. Είμαι νέος κάτοχος το συγκεκριμένου τηλέφωνου

Και ήθελα να ρωτήσω. Επειδή είναι από Cosmote θα ήθελα να περάσω άλλο firmware υπάρχει κάποιο post όπου να βρω ένα firmware για να περάσω ? Ευχαριστώ

παιδια κανεις? βασικα ψαχνω την ελληνικη εχει καποιος κανενα link?

Φιλαρακι,ψαξε στο Google ή στο xda για Flashtool+Xperifirm.Θα βρεις ολες τις stock roms που εχουν κυκλοφορησει.

Φιλαρακι,ψαξε στο Google ή στο xda για Flashtool+Xperifirm.Θα βρεις ολες τις stock roms που εχουν κυκλοφορησει.

Το έχω κάνει ήδη δεν βρίσκω την ελληνική με τίποτα!!!!

Θα εγκαταστήσεις το flashtool, προσοχή να μπουν οκ οι drivers για το Z5. Μέσα από το flashtool θα ανοίξεις το xperifirm θα διαλέξεις το Z5 και θα πατήσεις να εμφανιστούν όλες οι roms. Θα διαλέξεις την ελληνική (υπάρχει) και θα την κατεβάσεις. Μόλις τελειώσει το κατέβασμα κλείνεις τον xperifirm και μετά το flashtool αναλαμβάνει να στην ετοιμάσει για το flashάρισμα. Μόλις γίνει αυτό, πατάς τον κεραυνό και την περνάς. Χοντρικά αυτά είναι τα βήματα

Θα εγκαταστήσεις το flashtool, προσοχή να μπουν οκ οι drivers για το Z5. Μέσα από το flashtool θα ανοίξεις το xperifirm θα διαλέξεις το Z5 και θα πατήσεις να εμφανιστούν όλες οι roms. Θα διαλέξεις την ελληνική (υπάρχει) και θα την κατεβάσεις. Μόλις τελειώσει το κατέβασμα κλείνεις τον xperifirm και μετά το flashtool αναλαμβάνει να στην ετοιμάσει για το flashάρισμα. Μόλις γίνει αυτό, πατάς τον κεραυνό και την περνάς. Χοντρικά αυτά είναι τα βήματα

Ευχαριστώ για την απάντηση σου, θα το προσπαθήσω!

Ρε παιδιά χτες κάτω από ομπρέλες με αντηλιά αρκετή το Ζ μου ήταν πιο φωτεινό από το Ζ5 του φίλου μου.Αυτό το επιβεβαίωσαν και τα άλλα δύο παιδιά που ήμασταν μαζί.

Τα βάλαμε τέρμα και τα δύο και ήταν ελαφρώς πιο φωτεινή η δικιά μου οθόνη.Άσε που με την 5.1.1 το Ζ έδειχνε ολόιδιο ουσιαστικά.Δεν το περίμενα απο το παλιό Ζητακι να στέκεται τόσο καλά απέναντι στο τωρινό μοντέλο.

Konakis.

Ρε παιδιά χτες κάτω από ομπρέλες με αντηλιά αρκετή το Ζ μου ήταν πιο φωτεινό από το Ζ5 του φίλου μου.Αυτό το επιβεβαίωσαν και τα άλλα δύο παιδιά που ήμασταν μαζί.

Τα βάλαμε τέρμα και τα δύο και ήταν ελαφρώς πιο φωτεινή η δικιά μου οθόνη.Άσε που με την 5.1.1 το Ζ έδειχνε ολόιδιο ουσιαστικά.Δεν το περίμενα απο το παλιό Ζητακι να στέκεται τόσο καλά απέναντι στο τωρινό μοντέλο.

Πού είχες τη μπάρα της φωτεινότητας?

Γενικά πάντως, το Ζ5 έχει πολύ καλή φωτεινότητα και ορατότητα κάτω από τον ήλιο.

Πρίν δυο τρεις μέρες ήμασταν Τράπεζα μαζί και είχε κι αυτός παλιότερα ένα Ζ σαν το δικό μου. Του ράγισε όμως του είχε πέσει από το ποδήλατο κι έτσι είχε πάρει πριν κάνα πεντάμηνο όπως μου είπε το Ζ5 γραφιτη το χρώμα.Κανονίσαμε λοιπόν να βρεθούμε χτες να τα πούμε από κοντά όπως κι έγινε μαζί με έναν ακόμη φίλο με s7edge. Αυτό που μου κίνησε την περιέργεια ως προς τη φωτεινότητα ήταν όταν μου έδειχνε κάποιες φωτογραφίες από το άλμπουμ...του λεω κάτσε λίγο κοιτάζω φωτεινότητα περίπου στα τρία τέταρτα οπότε την βάζω τέρμα όπως είχα βάλει εξαρχής στο δικό μου. Ότι μενού έμπαινα dialer μηνύματα και λίγο ίντερνετ το δικό μου αν δεν το πεις φωτεινοτερο ήταν το λιγότερο κάτι τις παραπάνω.Αυτό που με εντυπωσίασε και που τελικά αποδεικνύεται περίτρανα πώς στην καθημερινή χρήση και αν δεν παίζεις παιχνίδια δεν καταλαβαίνεις σημαντικές διάφορες...μπράβο στη σονυ που έχει κάνει το πρώτο της Ζ να δείχνει σε περιβάλλον χρήσης τόσο σύγχρονο και φρέσκο με υπέροχα χρώματα και φωτεινότητα...μόνο απο την μπαταρία καταλαβαίνεις πως υπολείπεται αρκετά από τα σημερινά μοντέλα.
Konakis.

Πρίν δυο τρεις μέρες ήμασταν Τράπεζα μαζί και είχε κι αυτός παλιότερα ένα Ζ σαν το δικό μου. Του ράγισε όμως του είχε πέσει από το ποδήλατο κι έτσι είχε πάρει πριν κάνα πεντάμηνο όπως μου είπε το Ζ5 γραφιτη το χρώμα.Κανονίσαμε λοιπόν να βρεθούμε χτες να τα πούμε από κοντά όπως κι έγινε μαζί με έναν ακόμη φίλο με s7edge. Αυτό που μου κίνησε την περιέργεια ως προς τη φωτεινότητα ήταν όταν μου έδειχνε κάποιες φωτογραφίες από το άλμπουμ...του λεω κάτσε λίγο κοιτάζω φωτεινότητα περίπου στα τρία τέταρτα οπότε την βάζω τέρμα όπως είχα βάλει εξαρχής στο δικό μου. Ότι μενού έμπαινα dialer μηνύματα και λίγο ίντερνετ το δικό μου αν δεν το πεις φωτεινοτερο ήταν το λιγότερο κάτι τις παραπάνω.Αυτό που με εντυπωσίασε και που τελικά αποδεικνύεται περίτρανα πώς στην καθημερινή χρήση και αν δεν παίζεις παιχνίδια δεν καταλαβαίνεις σημαντικές διάφορες...μπράβο στη σονυ που έχει κάνει το πρώτο της Ζ να δείχνει σε περιβάλλον χρήσης τόσο σύγχρονο και φρέσκο με υπέροχα χρώματα και φωτεινότητα...μόνο απο την μπαταρία καταλαβαίνεις πως υπολείπεται αρκετά από τα σημερινά μοντέλα.

Καλά ότι μια ναυαρχίδα καλύπτει τους πάντες για 2-3 χρόνια τουλάχιστον, είναι αλήθεια. Και όντως, αν κάποιος δεν παίζει βαριά παιχνίδια, δεν έχει λόγο να αλλάξει.

Για το Ζ5 τώρα, η φωτεινότητα της οθόνης είναι εντυπωσιακή. Όταν κάνει boot τηλέφωνο , που το backround είναι λευκό, μιλάμε ότι τυφλώνει. ΑΛΛΑ, ο αισθητήρας είναι , κατά τη γνώμη μου, επιθετικός και η μπάρα πρέπει να είναι πάνω από τη μέση, αλλιώς πολλές φορές η οθόνη δείχνει σκοτεινή. Επίσης, καμιά φορά καλύπτουμε και τον αισθητήρα, χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Δεν μπορώ να σου πω σε σχέση με το πρώτο Ζ γιατί δεν το είχα. Αλλά γενικά, η φωτεινότητα δεν μου έχει προκαλέσει πρόβλημα ποτέ.

Έχω το Ζ3 και φίλος το πρώτο Ζ. Πιο ξεπλυμένη οθόνη δεν υπάρχει απ το Ζ, το λέγανε άλλωστε και τότε, άσε που με το που το δεις υπό γωνία είναι άστα να πάνε, απ το Ζ2 και μετά φτιάξανε τις οθόνες

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Αγαπητέ έβγαινε με 2 display.Το ένα ήταν της japan display (καλύτερο για πολλούς αυτό φέρει και το δικό μου) και το άλλο της sharp.Το Ζ5 εννοείται πως είναι πιο ολοκληρωμένη συσκευή από το Ζ αυτό όμως που ειδαν τα μάτια όλων μας ισχύει.Να τονίσω πως από το πρώτο μου Ζ πηγαίνοντας στο τρομερό τότε για πολλούς g2 δεν με είχε εντυπωσιάσει...όλα είναι σε τι οθόνη και συσκευή θα πέσεις; Επίσης δεν μπορεί να συγκριθεί η παλαιάς τεχνολογίας πια ΤFT οθόνη με την σημερινή του Ζ5 ...όμως σε φωτεινότητα και στην ίδια ευθεία ανάγνωσης το Ζ ήταν πιο ευδιάκριτο αλλά και πιο φωτεινό...αυτό είδαμε αυτό αναφέρω....και τέλος από μένα διότι είμαστε off topic. ;)
Konakis.

Πως μπορώ να ενεργοποιήσω το δάχτυλικο αποτύπωμα για αγορές και τα λοιπά ?

Μόνο αν η σχετική εφαρμογή έχει τέτοια επιλογή.

Σε αυτή την περίπτωση πω το ενεργοποιώ ? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160902/4262f57ae79d2d0266b5329623d2b10b.jpg

Στάλθηκε από το E6653 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε αυτή την περίπτωση πω το ενεργοποιώ ? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160902/4262f57ae79d2d0266b5329623d2b10b.jpg

Στάλθηκε από το E6653 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Την ίδια απορία έχω και εγώ και πολύς κόσμος. Είναι θέμα της εφαρμογής μάλλον. (αν το googlάρεις νομίζω θα βρείς κάτι)

Πχ στο dropbox δουλεύει μια χαρά.

Μήπως φταίει το firmware? Έχω την ελληνική

Βάλει. Επίσης στης ρυθμίσεις δεν έχει την επιλογή (πατήστε και πληρωστε)

• The title was changed to Sony Xperia Z5