Jump to content

Κλείνει μόνος ο υπολογιστής

papresa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ και 3-4 μέρες ο υπολογιστής μου μου κάνει νερά. Εκεί που λειτουργεί κανονικά, απότομα κλείνει. Στην αρχή χρειάζονταν επίμονο πάτημα του κουμπιού on/off για να ξαναλειτουργήσει. Τώρα έσβησε και δεν μπορούσα να τον ανοίξω πάλι, αφού πια άνοιξε, έκανε εκκίνηση windows και μόλις έρθει η ώρα να ανοίξει η επιφάνεια εργασίας κλείνει. Ο υπολογιστής είναι σταθερός, πενταετίας, από το e-shop.

Κάτι μου θυμίζουν αυτά από τον προηγούμενο και δεν μου αρέσει καθόλου. Εσείς που γνωρίζετε περισσότερα μπορείτε να με κατσυοπισετε κι εμένα;

Τελικά το μεσημέρι άνοιξε κανονικά, δούλεψε λίγη ώρα και έκλεισε πάλι, χωρίς να ξανανοίξει.

Ο τεχνικός μου που έτυχε να είναι εκτός νησιού μου είπε τροφοδοτικό (εύκολη και φτηνή περίπτωση) ή μητρική (εκεί πάμε για αντικατάσταση υπολογιστή). Ξέχασα όμως να τον ρωτήσω, υπάρχει τρόπος να καταλάβω τι είναι;

Τελικά το μεσημέρι άνοιξε κανονικά, δούλεψε λίγη ώρα και έκλεισε πάλι, χωρίς να ξανανοίξει.

Ο τεχνικός μου που έτυχε να είναι εκτός νησιού μου είπε τροφοδοτικό (εύκολη και φτηνή περίπτωση) ή μητρική (εκεί πάμε για αντικατάσταση υπολογιστή). Ξέχασα όμως να τον ρωτήσω, υπάρχει τρόπος να καταλάβω τι είναι;

Μπορείς να βρεις ενα τροφοδοτικό και να δοκιμάσεις να το αλλάξεις;Τον εχεις καθαρίσει απο σκόνη;

Κατα πάσα πιθανότητα πας για τροφοδοτικό. Επειδή είσαι και σε νησί και τα πράγματα είναι δυσκολα με τα ανταλακτικα υποθέτω, βάλε κάτι καλό όπως αυτό εδω της Corsair το VS650 (πιστεύω από Watt θα σε καλύψει). Επίσης πες στον τεχνικό σου να σου ανοίξει το κουτί και να καθαρίσει από σκόνη οοολες τις ψυκτρες (CPU, VGA κλπ)...νομιζω δεν θα έχεις πρόβλημα μετά.

Έχω Lumia 532 και δεν μπορώ να περάσω την εικόνα του τιμολογίου που είχα αγοράσει τον Η/Υ όπου φαίνεται η σύνθεση του.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. Όνομα: Scan_Pic0007.jpg Εμφανίσεις: 0 Μέγεθος: 477,5 KB ID: 160546

Αυτή είναι η σύνθεση του Η/Υ μου.

Edited by papresa