Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6230

Pimpsick
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Wirelessly posted (:) :o :* :stupid: :up: :down:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Παιδιά, το 6230 έχει και το γνωστό πρόβλημα που δεν μπορείς να στείλεις midi μέσω MMS; θένκς! :) :o

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Wirelessly posted (:) :o :* :stupid: :up: :down:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από Alexkass

nomizw einai ke zitima diktiou.

Όχι, δεν είναι θέμα δικτύου αλλά θέμα Copyright της Νοκια. Το 5100 μου δεν έστελνε!!!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

HELP

phra thn 256takems gia to 6230 alla otan tin bazo mesa tin anagnorizei kai otan pao na kano format den kanei kai otan pao na kano metanomasia sti karta mou kanei reset.

tim mou protinete???

pos mporo na tin kano format den exo card reader.

:wacko: :wacko:

το εχεις καλα φορτισμενο το κινητο σου?γιατι το φορματ καρτας απαιτει πολλη ενεργεια, κι αν δεν ειναι καλα φορτισμενο μπορει να δημιουργει προβληματα

einai full fortismeno alla ektos aftou piga se ena fotografio kai o tupos den mporese na kanei format oute apo to card reader oute apo psifiaki fotografiki mixani oute kan scan.

ti allo mporo na kano estila kai ena mail stin cosmodata gia afto to problima kai perimeno apantisi

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DlMlTRlS (28 Μάι. 2004 , 15:04)

το εχεις καλα φορτισμενο το κινητο σου?γιατι το φορματ καρτας απαιτει πολλη ενεργεια, κι αν δεν ειναι καλα φορτισμενο μπορει να δημιουργει προβληματα

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kounabi22 (28 Μάι. 2004 , 15:28)

einai full fortismeno alla ektos aftou piga se ena fotografio kai o tupos den mporese na kanei format oute apo to card reader oute apo psifiaki fotografiki mixani oute kan scan.

ti allo mporo na kano estila kai ena mail stin cosmodata gia afto to problima kai perimeno apantisi

μεταχειρισμένη την αγόρασες την κάρτα σου?αυτά που μας περιγράφεις μου θυμίζουν τα posts που είχαμε παραπάνω σχετικά με το κλείδωμα κάρτας.

αν την πήρες καινούρια,μην περιμένεις και πολύ πολύ,κατευθείαν σ αυτόν που την πήρες

Αρχικό Μήνυμα από Alexkass

sto 6600 ine ke thema diktiu akoma ke an exeis to progy gia mms it!

Το ξέρω ρε αλέξη αλλά ρωτάω. Μπορείς να προσπαθήσεις να στείλεις ένα .midi και να μου πεις; Θένκς!

Καλησπέρα σε όλους!

Παιδιά μόλις πήρα το 6230 και έχω απογοητευθεί ήδη.

Προσπαθώ να κατεβάσω αρχεία java (.jad-.jar) και όταν τα βάζω στο κινητό δεν τα αναγνωρίζει.

Κάνω κάτι λάθος;

Επίσης αν ξέρετε που μπορώ να βρω αρχεία java να κατεβάσω;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kounabi22 (28 Μάι. 2004 , 16:48)

ta pairnas sto kinito sou meso tou nokia-suite h xuma me to kalodio?

prepei na ta pairnas sto kinito sou meso tou nokia-suite

Τα περνάω χύμα μέσω καλωδίου που έχω αγοράσει.

Χρειάζεται το suite; Και αν ναι αν μπορείς να μου πεις πως γίνεται.

Σε ευχαριστώ :)

Βρε παιδια ακουστε τι μου εμφανιζει.Δεν ειναι προβλημα αλλα θελω να μαθω τι στο λυκο ειναι!Απο τη στιγμη που εβαλα μια κοσμοτε στο κινητο και μετα ξανα την βοντα αντι για το vodafone GR μου εμφανιζει ενα ερωτηματικο σε κιτρινο πλαισιο...Τι ειναι ατο??

@gregorisvas Μπορείς να δομικάσεις να στείλειςένα αρχείο .midi με mms και να μου πεις αν το στέλνει κανονικά;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kounabi22 (28 Μάι. 2004 , 16:57)

kaneis egatastasi to nokia suite 5.8 pou exei to cd tou 6230

meta trexeis to nokia application installer kai dialegis ta jar arxia pou tha steileis sto kinito sou alla tha sta bali sto fakelo efarmoges.

:rolleyes:

Να 'σαι καλά. Είχα αρχίσει να απελπίζομαι και να ψάχνω αγοραστή για το κινητό. Θα το δω αργότερα και θα σου πω τι έκανα.

Σε ευχαριστώ πολύ :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DlMlTRlS (27 Μάι. 2004 , 22:13)

λοιπόν , για όποιον συνεχίζει να έχει απορία για το κλείδωμα με κωδικό της mmc....ανακάλυψα σήμερα πως εφ' όσον την έχει κάποιος κλειδωμένη,μπορεί να μην παρατηρεί τίποτα διαφορετικό στο κινητό του,αλλά να στε σίγουροι πως η κάρτα δεν "βλέπεται" σε card readers ή άλλα κινητά...το δοκίμασα σήμερα.συνεπώς το κλείδωμα προστατεύει από αδιάκριτα μάτια,αλλά όχι στο κινητό.

Κριμα ρε γμτ :( Εμενα με απασχολει πολυ περισσοτερο το να μην τα βλεπουν στο ιδιο το κινητο... Εχω αρνηθει πολλες φορες να δουν το κινητο μου εξαιτιας αυτου του πραγματος...

Καμια εφαρμογη τετοιου ειδους, εχει δει-ακουσει κανεις;

Κάνε το αλλο. Στις ρυθμήσεις του τηλεφώνου κάτω απο το αυτόματο κλίδωμα το πληκτρολογίου έχει μια επιλογή για κλίδωμα του πληκτρολογίου με τον κωδικό ασφαλείας.Με αυτόν τον τροπο δεν μπορει ο αλλος να ξεκλειδωσει το πληκτρολόγιο!!!
LIFE IS SHORT... RIDE HARD

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sadiagraxa (28 Μάι. 2004 , 18:01)

Κριμα ρε γμτ :( Εμενα με απασχολει πολυ περισσοτερο το να μην τα βλεπουν στο ιδιο το κινητο... Εχω αρνηθει πολλες φορες να δουν το κινητο μου εξαιτιας αυτου του πραγματος...

Καμια εφαρμογη τετοιου ειδους, εχει δει-ακουσει κανεις;

συγνώμη φίλε μου,αλλά τόσο πολύ μυστικοπαθής?!τι κουβαλάς στο κινητό,κρατικά μυστικά?!

:p :D :)

Θα ήθελα να ζητήσω τις ρυθμίσεις απο κάποιον που έχει το 6230 και χρησιμοποιεί την COSMOKARTA για το GPRS. Περιμένω την Cosmote δύο μέρες να μου τις στείλει με mail και απο ότι φαίνεται θα περιμένω πολύ... :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek (28 Μάι. 2004 , 17:03)

@gregorisvas Μπορείς να δομικάσεις να στείλειςένα αρχείο .midi με mms και να μου πεις αν το στέλνει κανονικά;

Nαι!Δεν εμφανιζει το μυνημα "Κατεστραμενο αρχειο" κλπ που βγαζουν τα αλλα... :) Απλως λογω -2,5 ευρω στην καρτα(GPRS) δεν μπορεσα να στειλω! :(

Αρχικό Μήνυμα από gregorisvas

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek (28 Μάι. 2004 , 17:03)

Nαι!Δεν εμφανιζει το μυνημα "Κατεστραμενο αρχειο" κλπ που βγαζουν τα αλλα... :) Απλως λογω -2,5 ευρω στην καρτα(GPRS) δεν μπορεσα να στειλω! :(

Θένκς ρε Γρηγόρη! Άλλο ένα θετικό για το κινητό αυτό!!! :) :o

kounabi πες μας τελικά τι έγινε με την κάρτα γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ για την συγκεκριμένη

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος t630user (28 Μάι. 2004 , 18:26)

Κάνε το αλλο. Στις ρυθμήσεις του τηλεφώνου κάτω απο το αυτόματο κλίδωμα το πληκτρολογίου έχει μια επιλογή για κλίδωμα του πληκτρολογίου με τον κωδικό ασφαλείας.Με αυτόν τον τροπο δεν μπορει ο αλλος να ξεκλειδωσει το πληκτρολόγιο!!!

Το σκεφτηκα κι αυτο αλλα οταν σου ζητανε να δουν το καινουριο σου κινητο τι τους λες; !!! :p

Κατι αλλο πρεπει να γινει με αυτη την υποθεση... Στο 3650 που ειχα υπηρχε ενα προγραμμα, το Photosafe, που "εκρυβε" τις φωτογραφιες που δεν ηθελες οι αλλοι να δουν...

Μακαρι να βγει κατι παρομοιο και για τα 40αρια... :confused: