christ-k Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 Φίλε Δημήτρη ησύχασε....Με σωστή και μετρημένη χρήση δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει πρόβλημα....Σκέψου άλλωστε και το που και πως ζούμε και δες το συνδυαστικά.... :whistle: [off topic τέλος.....] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathaninf Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 Κάτι ερωτησούλες για το 6230, 1)Το πληκτρολόγιο του είναι τόσο χάλια όσο αναφέρεται στο review του mobile burn? Σε μια σύντομη επαφή μου με το κινητό (κλειστό βέβαια σε κατάστημα) το βρήκα μια χαρά. 2)Έχει κάποιο bug που δεν έχει ξεπεραστεί ακόμα? 3)Εικόνες μπορεί να στείλει μέσω IR - Bluetooth σε άλλα κινητά (καλή ώρα σαν τα sony ericsson)? 4)H Εγγραφή video έχει ικανοποιητική ευκρίνεια? Το αντίστοιχο του 6600 δεν με ικανοποίησε.Τι ανάλυση έχει το video? Σκεφτόμουν να περιμένω(και να χρυσοπληρώσω) το 7610 γιατί βρίσκω ακριβό το 6230 (και όχι τόσο όμορφο) αλλά καλά καλά δεν ξέρουμε πότε θα βγεί (τι bug θά'χει κτλ) και ίσως είναι υπερβολή μια τέτοια αγορά , Γενικότερα είστε ευχαριστημένοι από το 6230? Τι συμβουλεύετε δεδομένου ότι γενικότερα χρησιμοποιώ πολύ τα extra κτλ? Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 Wirelessly posted (:up: Sony Ericsson P900 :up:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από panathaninf Κάτι ερωτησούλες για το 6230, 1)Το πληκτρολόγιο του είναι τόσο χάλια όσο αναφέρεται στο review του mobile burn? Σε μια σύντομη επαφή μου με το κινητό (κλειστό βέβαια σε κατάστημα) το βρήκα μια χαρά. 2)Έχει κάποιο bug που δεν έχει ξεπεραστεί ακόμα? 3)Εικόνες μπορεί να στείλει μέσω IR - Bluetooth σε άλλα κινητά (καλή ώρα σαν τα sony ericsson)? 4)H Εγγραφή video έχει ικανοποιητική ευκρίνεια? Το αντίστοιχο του 6600 δεν με ικανοποίησε.Τι ανάλυση έχει το video? Σκεφτόμουν να περιμένω(και να χρυσοπληρώσω) το 7610 γιατί βρίσκω ακριβό το 6230 (και όχι τόσο όμορφο) αλλά καλά καλά δεν ξέρουμε πότε θα βγεί (τι bug θά'χει κτλ) και ίσως είναι υπερβολή μια τέτοια αγορά , Γενικότερα είστε ευχαριστημένοι από το 6230? Τι συμβουλεύετε δεδομένου ότι γενικότερα χρησιμοποιώ πολύ τα extra κτλ? Ευχαριστώ... 1)Ποτέ mobile burn για κινητά νόκια. Κατά την γνώμη μου δεν είναι αντικειμενιό. 2)Όχι δεν υπάρχει κάποιο bug. 3)Και βέβαια μπορείς να στείλεις ό,τι τραβάει η όρεξή σου από το 6230. 4)Είναι εικοπιοιτική. Στο κινητό είναι τέλεια αλλά στο πισί καλούτσικη. Σου λέω 6230 με κλειστά μάτια!!! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panathaninf (18 Μάι. 2004 , 12:50) Κάτι ερωτησούλες για το 6230, 1)Το πληκτρολόγιο του είναι τόσο χάλια όσο αναφέρεται στο review του mobile burn? Σε μια σύντομη επαφή μου με το κινητό (κλειστό βέβαια σε κατάστημα) το βρήκα μια χαρά. 2)Έχει κάποιο bug που δεν έχει ξεπεραστεί ακόμα? 3)Εικόνες μπορεί να στείλει μέσω IR - Bluetooth σε άλλα κινητά (καλή ώρα σαν τα sony ericsson)? 4)H Εγγραφή video έχει ικανοποιητική ευκρίνεια? Το αντίστοιχο του 6600 δεν με ικανοποίησε.Τι ανάλυση έχει το video? Σκεφτόμουν να περιμένω(και να χρυσοπληρώσω) το 7610 γιατί βρίσκω ακριβό το 6230 (και όχι τόσο όμορφο) αλλά καλά καλά δεν ξέρουμε πότε θα βγεί (τι bug θά'χει κτλ) και ίσως είναι υπερβολή μια τέτοια αγορά , Γενικότερα είστε ευχαριστημένοι από το 6230? Τι συμβουλεύετε δεδομένου ότι γενικότερα χρησιμοποιώ πολύ τα extra κτλ? Ευχαριστώ... 1. To πληκτρολόγιο είναι άψογο, μαλακό και συγκεκριμένο, χωρίς πλαστική αίσθηση του κλικ, θα σε αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο....Το πολυπλήκτρο θα ήταν καλύτερο αν ήταν κλασικό τζόυστικ, αλλά συνηθίζεται.... 2. Στο δικό μου δεν ανακάλυψα καποιο bug και αυτό είναι απίστευτο για ΝΟΚΙΑ.... 3. Ναι κανονικά και γρήγορα.... 4. Η εγγραφή του βίντεο δεν θα σε ικανοποιήσει σχεδόν καθόλου και είναι και το μοναδικό μειον του τηλεφώνου....Πιστεύω πως το 3gp δεν μπορέι να συγκριθεί με το mpeg4.... Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος με το 6230 και πιστέυω πως αποτελεί την καλύτερη επιλογή σε σχέση με το μεγεθος, χαρακτηριστικά και τιμή και τον επερχόμενο ανταγωνισμό.... :) Η αποψή μου είναι πως γενικά δεν πρόκειται να σε απογοητέυσει....και φυσικά δεν έχει να ζηλέψει κανένα αντίπαλο τη στιγμή αυτή.... :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DlMlTRlS (18 Μάι. 2004 , 12:11) νομίζω πως έχω τη λύση για το πρόβλημα με την απώλεια ώρας και ημερομηνίας κατά την φόρτιση: ρυθμίστε την μορφή ημερομηνίας σε "Δευ 17 Μαίου 2004" και όχι "Δευ 17-05-2004" ή "Δευ 17/05/2004" ή "Δευ 17.05.2004" ή οτιδήποτε άλλο..... θα διαπιστώσετε ότι παύει να χάνεται η ώρα και η ημερομηνία κατά τις φορτίσεις! :D δοκιμάστε το!πιστεύω θα πιάσει και σε σας,σε μένα τουλάχιστον πιάνει τις τελευταίες 5 φορές που το δοκίμασα!!! καλή επιτυχία.... :happy: άρα λύθηκε και αυτό το πρόβλημα? :) ας το επιβεβαιώσει κάποιος. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathaninf Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 Η ανάλυση του Video είναι QCIF (176χ144) ή subQCIF(128χ96) , τα demo του subQCIF ήταν εντελώς μα εντελώς απογοητευτικά. :cry: Ας μου πει κάποιος ότι το video recorder του 6230 είναι QCIF και όχι το άλλο... :worry: και να φανταστείτε ότι κορόιδευα του QCIF του 6600... :( ευχαριστώ :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas73 Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 Eγω πάντως από τη Mεγάλη Παρασκευή που πήρα το τηλέφωνο δεν είχα κανένα πρόβλημα με την ώρα και την ημερομηνία. (ρυθμισμένο Δευ 18/05/2004) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 μα ποιος παίρνει κινητό για βίντεο? αν θέλεις κάποιος καλό βίντεο ας πάρει ένα 2020. ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eth0 Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 εγω χωρις να ακολουθησω τη συμβουλη του φιλου δημητρη δεν ξανααντιμετωπισα καποιο προβλημα με την φορτιση και την ημερομηνια. Δημητρη ειδα και εγω την εκπομπη, βασικα δεν ξερω τι να πω, απο φυσικη γενικης (οοοοσοι την θυμουνται) ειχαμε μαθει πως οι ακτινες γ ειναι οι πιο βλαβερες, αμεσως μετα οι ακτινες Χ, μετα το φασμα του ορατου φωτος μετα τα μικροκυματα και στο τελος ολων και πιο ακινδυνα ολων ειναι τα ραδιοκυματα (τηλεοραση, ραδιοφωνο, κινητα) τι μας λεει το παραπανω? οτι με λιγα λογια αυτο που βλεπουμε ειναι πολυ πιο βλαβερο απο αυτο το πραγματακι στην τσεπη μας. αντε να βγαλεις ακρη... δεν ξερω για εσας αλλα εγω οταν μεγαλωσω θελω να εχω την επιλογη του να κανω οικογενεια και να μην μου την εχει στερησει καποια βλακεια του παρελθοντος, βλεπε κινητα. sorry για το off-topic, wont happen again (; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (18 Μάι. 2004 , 16:33) μα ποιος παίρνει κινητό για βίντεο? αν θέλεις κάποιος καλό βίντεο ας πάρει ένα 2020. ;) Ωχ...Alex έχεις αρχίσει να μου θυμίζεις τα λόγια γνωστού μας φίλου από φιλικό μας thread (αιώνιοι διαξιφισμοί για την σκοπιμότητα μπ3 σε κινητό!!!).... :o Σε λίγο θα αρχίσουμε να απορρίπτουμε και εμείς ό,τι δεν λειτουργεί σωστά ως περιττό.... :worry: Απλά εγώ λέω ότι το κινητό ή η συγκεκριμένη τεχνολογία έχει πρόβλημα στο σημείο αυτό (βιντεο) και φυσικά το ότι αυτή είναι ενσωματωμένη σε ένα κινητό δεν αποτελεί ελαφρυντικό....Το αντίθετο μάλιστα.... :whistle: Πάντως και πάλι το γενικό πακέτο είναι ασύγκριτως το καλύτερο..... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1 Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 Ξέρει κανείς που μπόρώ να βρω την PC SUITE 5.6 έχω ένα υπολογιστή με WINDOWS ME και η PC SUITE 5.8 δεν μου ανοίγει στην έκθεση στον δεύτερο υπολογιστή που έχω WINDOWS XP η 5.8 μου πάιζει άψογα. έτσι είναι με όλους σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 ερώτηση #1: όντως, συνοδεύεται από ΜΜC 32MB ? ερώτηση #2 (ίσως αφελής): υπάρχει "περιορισμός" αποδοχής κάρτας σε σχέση με χωρητικότητα (δλδ, θα "δεχτεί" 128άρα ή 256άρα) ερώτηση #3: η αυτονομία του, με έντονη χρήση multimedia και radio, "τι λέει" ? Ευχαριστώ. :) Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eth0 Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 εγω το λιωνω στην κυριολεξια στο ραδιοφωνο τοσο που προχτες η μπαταρια μου κρατησε λιγοτερο απο 24ωρο. (μαζι με μυνηματα, τυγχον φωτογραφιες που τραβηξα, καμια εφαρμογη που ετρεξα κτλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eth0 (18 Μάι. 2004 , 21:39) εγω το λιωνω στην κυριολεξια στο ραδιοφωνο τοσο που προχτες η μπαταρια μου κρατησε λιγοτερο απο 24ωρο. (μαζι με μυνηματα, τυγχον φωτογραφιες που τραβηξα, καμια εφαρμογη που ετρεξα κτλπ) o.k. όσον αφορά την MMC ? τίθεται θέμα "απόρριψης" μιας 256άρας από τη "διαχείριση" της συσκευής ? Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 Το πρόβλημα με τη σκόνη οφείλεται στα αποσπόμενα καλύμματα όπως και τα τριξίματα.Φυσικό είναι, φτηνά πλαστικά.Όμως το πρόβλημα με την ημερομηνία δε θα έπρεπε λογικά να το έχουν όλοι αν ήταν bug;Εγώ με την 3.15 δεν το αντιμετώπισα...τουλάχιστον ως τώρα. Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος miaow (18 Μάι. 2004 , 21:32) ερώτηση #1: όντως, συνοδεύεται από ΜΜC 32MB ? ερώτηση #2 (ίσως αφελής): υπάρχει "περιορισμός" αποδοχής κάρτας σε σχέση με χωρητικότητα (δλδ, θα "δεχτεί" 128άρα ή 256άρα) ερώτηση #3: η αυτονομία του, με έντονη χρήση multimedia και radio, "τι λέει" ? Ευχαριστώ. :) Χαιρετώ τον νέο μας υποψήφιο χρήστη της οικογένειας των αιλουροειδών miaow..... :) Aπάντηση #1: Of course..... :) Aπάντηση #2: Έχουν ακουστεί καποια προβλήματα σε πάνω από 128 ΜΒ κάρτες ανά τον κόσμο....Κανένα σε 128 και πιστέυω πως είναι υπερεπαρκής λόγω προσωπικής εμπειρίας..... :whistle: Απάντηση #3: Αυτονομία με μέτρια χρήση περίπου 3 μέρες (νύχτες κλειστό) και με μεγαλύτερη (κοινώς "ξε..." ! ) μέχρι και μια μέρα.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spiros1 (18 Μάι. 2004 , 21:03) Ξέρει κανείς που μπόρώ να βρω την PC SUITE 5.6 έχω ένα υπολογιστή με WINDOWS ME και η PC SUITE 5.8 δεν μου ανοίγει στην έκθεση στον δεύτερο υπολογιστή που έχω WINDOWS XP η 5.8 μου πάιζει άψογα. έτσι είναι με όλους σας? Κατέβασε το 6.1. νομίζω υπάρχει έκδοση για μη-ΝΤ λειτουργικά. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spi Nik Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mclaud (18 Μάι. 2004 , 00:51) ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ 6230 ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΟΡΙΑ.. ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΩ ΑΡΧΕΙΑ avi,mpeg,wmv κτλ.. ΣΕ 3gp ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ????? ΚΑΠΟΙΟ LINK ΙΣΩΣ???? ΤΗΑΝΚ ΥΟU!!!!!! με τον nokia multimedia player ,απλα κάνεις save το αρχείο Υπάρχει μήπως κάποιος περιορισμός στο μέγεθος των mms ??? Δεν εννοώ τα 100kb του δικτύου Παράθεση Alwas Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 όχι. δεν υπάρχει άλλος περιορισμός. σαν τι έχεις στο μυαλό σου? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spi Nik Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 επειδή απέτυχε ενα mms που εστείλα σήμερα και ήταν πάνω απο 60 kb Παράθεση Alwas Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 to esteile ke den piges? den to estile katholu? allo mms exeis steilei? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος drkaltsas (17 Μάι. 2004 , 16:46) Μήπως η συντακτική ομάς τής σελίδας να έγραφε για το 6230 ένα full report γιατί βλέπω έχουμε μείνει με το preview άρθρο απο τον οκτώβρη ?? Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costaorf Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 Έχουν ακουστεί καποια προβλήματα σε πάνω από 128 ΜΒ κάρτες ανά τον κόσμο....Κανένα σε 128 και πιστέυω πως είναι υπερεπαρκής λόγω προσωπικής εμπειρίας..... Βλέπε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=8185&perpage=40&pagenumber=31 . Από αυτές που αναφέρονται η Trancend 128 δεν είναι απολύτως συμβατή και η Νόκια 128 καθόλου συμβατή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetos Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 re pedia sindeo to kalodio dku-2 me to 6230 afou prota exo perasei tous drivers kai meta top pc-suite 6.1,exo win xp pro,kai ola leitoyrgoyn kala alla den mporo na diavaso apo to menou phone explorer,tipota,eno enoigei to programa molis pao na mpo sto fakelo 6230 mou leei adynato na oloklirothei i leitoyrgia.kai kolaei ekei eno patao ok mou to ksanabgazei eos otoy kleiso to programma me ctrl+alt+del. KANO KATI LATHOS?GIATI TO KANEI AYTO? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 to menu tis ekthesis i twn sms-epafwn? sto deftero kollaei aposo kserw. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts