Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6230

Pimpsick
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Pzapad ( 4 Οκτ. 2004 , 11:29)

Me dku-2 to Douleyw kai egw, kai me yperi8res, ayto sto diabebaiwnw. apla den xerw th diafora anamesa sta 2 , Mou fainotan oti to dku-5 htan serial.

to oti kanei to dku-2 einai 100% sigouro.

Είπα να μη πάρω για υπέρυθρες, γιατί δε μου φαίνονται και πολύ σόη. Προτιμώ απευθείας σύνδεση με τον υπολογιστή. Αλλά η φάση είναι ότι δεν μπορώ να βρώ καλώδιο DKU-2. Πήγα σε πόσα καταστήματα Vodafone και σε μερικούς Γερμανούς και μου λέμε ότι είναι σε έλλειψη. Χάλασε ο κόσμος να το βάλουν μαζί στην συσκευασία και να ανεβάσουν 20-25 ευρώ το κόστος.

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχει δοκιμαστεί κάρτα μνήμης 1GB MMC ή 512ΜΒ RS-MMC στο 6230; Υπάρχει απόλυτη συμβατότητα της συσκευής με τις συγκεκριμένες μνήμες;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cronos_58 ( 4 Οκτ. 2004 , 12:45)

Είπα να μη πάρω για υπέρυθρες, γιατί δε μου φαίνονται και πολύ σόη. Προτιμώ απευθείας σύνδεση με τον υπολογιστή. Αλλά η φάση είναι ότι δεν μπορώ να βρώ καλώδιο DKU-2. Πήγα σε πόσα καταστήματα Vodafone και σε μερικούς Γερμανούς και μου λέμε ότι είναι σε έλλειψη. Χάλασε ο κόσμος να το βάλουν μαζί στην συσκευασία και να ανεβάσουν 20-25 ευρώ το κόστος.

Sta Nokia Shops rwthses file mou; egw prin 15 meres to phra 54 €

epese toso h timh toy;;

It&C My Company Dpt

re paidia pia einai i teleutaia ekdosi logismikou gia to 6230???

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος laios23 ( 4 Οκτ. 2004 , 14:17)

re paidia pia einai i teleutaia ekdosi logismikou gia to 6230???

4,28 kai yparxei h endeixh oti exei bgei h 4,43 alla akoma den exei kykloforhsei, rixe mia matia sthn 190 selida toy parontos topic

It&C My Company Dpt

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Pzapad ( 4 Οκτ. 2004 , 14:13)

Sta Nokia Shops rwthses file mou; egw prin 15 meres to phra 54 €

epese toso h timh toy;;

54 ευρώ?!?!??!!?! δε πάμε καλά. Κάτι ανάλογα καλώδια που πέτυχα σε vodafone shop αλλά και σε Γερμανό είναι της τάξης των 25-30 ευρώ. Αλλά δεν βρήκα για το 6230 για να είμαι σίγουρος για την τιμή. Ακόμα και οι υπέρυθρες δεν πωλούνται πάνω από 30 ευρώ.

Αλήθεια Nokia shop που έχει στο κέντρο?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cronos_58 ( 4 Οκτ. 2004 , 14:36)

54 ευρώ?!?!??!!?! δε πάμε καλά. Κάτι ανάλογα καλώδια που πέτυχα σε vodafone shop αλλά και σε Γερμανό είναι της τάξης των 25-30 ευρώ. Αλλά δεν βρήκα για το 6230 για να είμαι σίγουρος για την τιμή. Ακόμα και οι υπέρυθρες δεν πωλούνται πάνω από 30 ευρώ.

Αλήθεια Nokia shop που έχει στο κέντρο?

Mhpws les kalwdia ths Mobile Action;;

Sto kentro den xerw, egw pare thl sto nokia club na sou poun katasthmata,to thlefwno einai 210 6142844

Egw phra to kanoniko kalwdio ths Nokia.

It&C My Company Dpt

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Pzapad ( 4 Οκτ. 2004 , 10:35)

An pathseis sto eikonidio sthn taskbar sou bgazei ena menou , epelexe Nokia phone browser kai sto para8yro pou 8a anoixei exei My contacts.

δε νομιζω πως θα τον βολεψει κατι τετοιο που του προτεινεις.

Ολες τις ελληνικες γραμματοσειρες τις βγαζει με τετραγωνακια!!!

ΚΑΛΥΤΕΡΑ OYTLOOK.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Pzapad ( 4 Οκτ. 2004 , 14:51)

Mhpws les kalwdia ths Mobile Action;;

Sto kentro den xerw, egw pare sto nokia club na sou poun katasthmata.

Egw phra to kanoniko kalwdio ths Nokia.

Δεν ήξερα ότι υπάρχουν και imitation καλώδιο. Θα το προσέξω για να είμαι σίγουρος.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος singer ( 4 Οκτ. 2004 , 14:53)

δε νομιζω πως θα τον βολεψει κατι τετοιο που του προτεινεις.

Ολες τις ελληνικες γραμματοσειρες τις βγαζει με τετραγωνακια!!!

ΚΑΛΥΤΕΡΑ OYTLOOK.

Enoeis na tis perasei sto outlook kai na tis epexergastei ekei;; kai meta na xanaperasei sto kinhto;;

einai kai ayto mia lysh, egw gia aytes tis dior8vseis xrhshmopoiw to opm2 kai den xerw ti kanei to pcsuite.

It&C My Company Dpt

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Pzapad ( 4 Οκτ. 2004 , 14:57)

Enoeis na tis perasei sto outlook kai na tis epexergastei ekei;; kai meta na xanaperasei sto kinhto;;

einai kai ayto mia lysh, egw gia aytes tis dior8vseis xrhshmopoiw to opm2 kai den xerw ti kanei to pcsuite.

Καλησπερα φιλε Pzapad

Σιγουρα την πιο "επαγγελματικη φημη" την εχει το outlook.

Αλλα κ παλι αυτο που εσυ χρησιμοποιεις (opm2),δεν το εχω δουλεψει κ δεν το ξερω!

Αυτο που κανει το pcsuite ειναι να σου συγχρονιζει ολα τα δεδομενα του κινητου δηλ.επαφες,ημερολογιο,σημειωσεις,διευθυνσεις κ.α. , στο outlook.

Απο κει κ περα εχεις ολη την ανεση κ δυνατοτητα να "επεξεργαστεις" οπως εσυ προτιμας τα δεδομενα σου.

Επειτα τα ξαναπερνας στο κινητουλι σου κ εισαι "κυριος" :cool:

Εγω τουλαχιστο,ειμαι πολυ ικανοποιημενος με τον τροπο αυτο!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος singer ( 4 Οκτ. 2004 , 04:16)

Ειχα πει πως θα παραθεσω τα συμπερασματα του ΤΕΣΤ που εκανα με το pc suite 6.4.

Το προβλημα που'χα με το nokia content copier δεν λυθηκε. :mad:

Διοτι οταν παιρνω backup τα μηνυματα sms απο το κινητο,το κανει μια χαρα!

Οταν επειτα του ζηταω επαναφορα των μηνυματων sms στο κινητο, ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ-ΠΑΝΤΟΤΕ!!!(MONO ΣTO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ nokia content copier ΟΜΩΣ :blink: )

(ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΣΩ ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ ΤΟΥ ΛΑΠΤΟΠ)

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ Κ ΜΕ ΒLUEΤOOTH. - ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ!!! :cry:

ΕΠΙΣΗΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΙΠΩΘΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ PLAY LIST ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ 256 ΜΜC.

OΝΤΩΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΝ PLAY LIST ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ PC SUITE,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ "ΧΥΜΑ" ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ MM Card ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΑΚΕΛΟ(ακομη και αν τον εχεις ονομασει με λατινικους χαρακτηρες).

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ(ακομα κι αν το εχεις σε φακελο με ελληνικους χαρκτηρες) - ΠΕΡΙΕΡΓΟ Ε???

ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ.....Η MMC ΦΤΑΙΕΙ Ή ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ? :confused: (υπ'οψιν πως με την παλια mmc 32mb,η λιστα δουλευε μια χαρα-αρκει να ηταν οι φακελοι γραμμενοι με λατινικους χαρακτηρες)

φιλε singer, αν γραψεις το ονομα του φακελου στην mmc με λατινικους χαρακτηρες και μετα φτιαξεις playlist με τα τραγουδια που ειναι μεσα, τοτε η playlist δουλευει μια χαρα. αν βαζεις τα τραγουδια χυμα στην mmc παιζουν και χωρις playlist. αυτη ειναι μια προχειρη λυση για οποιον βαριεται να φτιαξει playlist (πχ ΕΓΩ!!! :D ), ή δεν εχει υπερυθρες/bluetooth. το οτι δεν διαβαζει στην δικη σου mmc τα τραγουδια μαλλον ειναι προβλημα της καρτας. εμενα και η 32αρα που ειχε μεσα, και οι αλλες 2 128αρες transcend που εχω δοκιμασει δεν μου εχουν παρουσιασει τετοιο προβλημα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif

ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panagos_21 ( 3 Οκτ. 2004 , 22:56)

εγω φιλε μου εχω το κινητο 1,5 μηνα και δεν εχω βρει ακομα καποια αξιολογη εφαρμογη.(εννοειται ομως οτι δεν το αγορασα γι'αυτον τον λογο) :)

pes ta pes ta stereo music forever ti efarmoges ;)))

apo efarmoges den tha breis polla kati alarm clock, biorythmoi klp , memory kai alla ;P

enimerotika piga ena palio 6610 (toy xadelfoumou ) gia anavathmisi shmera ektos eggyisis 18 euro pirane ;) Opote osoi rotagate poso eixe oriste . Bebaia den xerw an i timh diaferei apo kinhto se kinhto, exalou ayto tou xronou tha to xanapsaxoume to thema .

Παιδες...ενα φιλαρακι μου εχει κινητο sony ericcson που τραβαει βιντεο.

Παρατηρησα πως τα βιντεακια που τραβαει εχουν αναλυση 176x144 συνεπως στην οθονη του κομπιουτερ φαινεται πιο μεγαλο και πιο καθαρο σε σχεση με τα βιντεο που τραβαει το 6230 με αναλυση 128x96.

Το ερωτημα ειναι το εξης: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ???

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panagos_21 ( 4 Οκτ. 2004 , 16:13)

φιλε singer, αν γραψεις το ονομα του φακελου στην mmc με λατινικους χαρακτηρες και μετα φτιαξεις playlist με τα τραγουδια που ειναι μεσα, τοτε η playlist δουλευει μια χαρα. αν βαζεις τα τραγουδια χυμα στην mmc παιζουν και χωρις playlist. αυτη ειναι μια προχειρη λυση για οποιον βαριεται να φτιαξει playlist (πχ ΕΓΩ!!! :D ), ή δεν εχει υπερυθρες/bluetooth. το οτι δεν διαβαζει στην δικη σου mmc τα τραγουδια μαλλον ειναι προβλημα της καρτας. εμενα και η 32αρα που ειχε μεσα, και οι αλλες 2 128αρες transcend που εχω δοκιμασει δεν μου εχουν παρουσιασει τετοιο προβλημα.

ΚΑΙ ΓΩ MΑΡΚΑΣ transcend 256 ΕΧΩ ΦΙΛΕ PANAGOS_21.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ...ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΙΑ!!!

ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ Κ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ,ΤΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΔΗΛ.ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ...

ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΜΩΣΕΙ Η MMC :wacko:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος singer ( 5 Οκτ. 2004 , 06:00)

Παρατηρησα πως τα βιντεακια που τραβαει εχουν αναλυση 176x144 συνεπως στην οθονη του κομπιουτερ φαινεται πιο μεγαλο και πιο καθαρο σε σχεση με τα βιντεο που τραβαει το 6230 με αναλυση 128x96.

Το ερωτημα ειναι το εξης: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ???

δυστυχως οχι... μονο η διαρκεια του βιντεο αλλαζει :(

ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος singer ( 5 Οκτ. 2004 , 06:12)

ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ Κ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ,ΤΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΔΗΛ.ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ...

ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΜΩΣΕΙ Η MMC :wacko:

δοκιμασε να κανεις απ'την αρχη την διαδικασια. και δοκιμασε να βγαλεις και να βαλεις την mmc, ποτε δεν ξερεις ;)

EDIT : Sorry που εστιλα 2 μηνυματα αλλα δεν ξερω πως να κανω 2 παραθεσεις σε ενα μηνυμα. αν γνωριζεις εσυ ή καποιος αλλος πειτε!

ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panagos_21 ( 5 Οκτ. 2004 , 13:29)

δοκιμασε να κανεις απ'την αρχη την διαδικασια. και δοκιμασε να βγαλεις και να βαλεις την mmc, ποτε δεν ξερεις ;)

EDIT : Sorry που εστιλα 2 μηνυματα αλλα δεν ξερω πως να κανω 2 παραθεσεις σε ενα μηνυμα. αν γνωριζεις εσυ ή καποιος αλλος πειτε!

ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΜΩΣΕΙ Η MMC

ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ? ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ,,,ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΙ...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος singer ( 5 Οκτ. 2004 , 15:18)

ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΜΩΣΕΙ Η MMC

ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ? ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ,,,ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΙ...

μαλλον οχι :happy:

ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΜΩΣΕΙ Η MMC

ετσι?

EDIT: ΕΥΡΥΚΑ!!!

ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panagos_21 ( 5 Οκτ. 2004 , 15:38)

μαλλον οχι :happy:

ετσι?

EDIT: ΕΥΡΥΚΑ!!!

Pesto kai se mas file panago....

It&C My Company Dpt

παιδιά να ρωτήσω κάτι. Κατέβασα το Oxygen trial (v2.4) και δεν μπορώ να βρω απο που θα σβήσω το operator logo. Πατάω στο εικονίδιο logos και επιλέγω το κενό logo που βρήκα στο thread (.bpm) μου ανοίγει το logo-editor και πατάω save+exit και στη λίστα με τα logos που θέλω να αντικαταστήσω δεν μου εμφανίζει operator-logo άλλα τα κλασικά friends, VIP, family κλπ...

please help!!!

Λίγη βοήθεια παίδες

Δεν μπορώ να στείλω MMS εκάνα τις ρυθμίσεις (COTE) αλλά τίποτε

ενώ WAP όλα μια χαρά.

Κάποιος από Θεσσαλονίκη. Θέλω τη λευκή πρόσοψη και το πληκτρολόγιο το ασημένιο. Και από αλλού αρκεί να δώσεται και τηλ. για να τους πάρω.

Ευχαριστώ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stpantazis ( 5 Οκτ. 2004 , 17:31)

παιδιά να ρωτήσω κάτι. Κατέβασα το Oxygen trial (v2.4) και δεν μπορώ να βρω απο που θα σβήσω το operator logo. Πατάω στο εικονίδιο logos και επιλέγω το κενό logo που βρήκα στο thread (.bpm) μου ανοίγει το logo-editor και πατάω save+exit και στη λίστα με τα logos που θέλω να αντικαταστήσω δεν μου εμφανίζει operator-logo άλλα τα κλασικά friends, VIP, family κλπ...

please help!!!

Sta trial versions tou Oxygen den mporeis na kaneis allages panw sto kinito alla mono na ta diavaseis....

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Νέα αναβάθμιση για το 6230 version 4.43 Γίνεται upload αυτή τη στιγμή στο http://portal.sedf.net ΠΡΟΣΟΧΗ: 120ΜΒ αρχείο.