Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6230

Pimpsick
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν έχει διάφορες το 6230 live με το 6230. και δεν είναι κλειδωμένο. Δεν πάω τις live συσκευές αλλά το 6230 δεν έχει αλλαγμένο μενού και το screen saver μπορείς να το σβήσεις η να το αλλάξεις. Το μόνο που δεν μπορείς να αλλάξεις είναι το σήμα της Vodafone όταν ανοίγεις και κλείνεις το τηλέφωνο. Μπορείς να το πάρεις άφοβα.

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος biller (21 Σεπ. 2004 , 00:37)

Φίλε μήν είσαι τόσο απόλυτος,

Σε περίπτωση που είχες κάποια κάρτα, από τις αναφερόμενες ώς συμβατές, που αποδεδειγμένα δεν δουλεύει σε πάνω από μία συσκευή 6230, τότε μόνο δεχόμαστε ότι η λίστα είναι άκυρη...

Όμως το γεγονός ότι έχεις μία κάρτα, από τις αναφερόμενες ώς μή συμβατές, που έτυχε και δουλεύει... δεν καταργεί σε καμία περίπτωση την παραπάνω λίστα, απλά έτυχε... οπότε μήν επιμένεις.

Και αφού κάποιος ζήτησε τις πιθανές συμβατές κάρτες καλό είναι να τις αναφέρουμε να πάρει μιά ιδέα, από κεί και πέρα το σωστό είναι όπως είπες : πρίν αγοράσουμε να δοκιμάζουμε...

Είμαι απόλυτος στις 3 κάρτες KODAK που ξέρω ότι δουλεύουν άψογα σε 6230. Τώρα εάν τύχει και κάποια δεν δουλεύει, μάλλον το αντίθετο έπρεπε να γράφει η λίστα. Απλά λέω αυτό που είδα. Άσε που αφού η δικιά μου είναι μια χαρά δεν με πολυενδιαφέρει το ζήτημα. Κουβέντα να γίνεται.

Λοιπόν, πέραν των υπολοίπων που έχουν ειπωθεί για το τηλέφνο, έχω παρατηρήσει κάτι άλλο σπαστικό που μου τη δίνει απίστευτα. Στέλνοντας ένα SMS όταν λάβεις την αναφορά παράδοσης, ( Firmware Version 4.28 ) αυτή γράφει ότι παραδόθηκε ελάχιστα δευτερόλεπτα από όταν το μήνυμα έφυγε από σένα και όχι την πραγματική ώρα που παραδόθηκε ( μιας και ο παραλήπτης μπορεί να το είχε κλειστό και να άνοιξε το κινητό του μετά από 12 ώρες ας πούμε ).. . Ποτέ δεν έχεις την πραγματική εικόνα τι έγινε δηλαδή!!! Ήμαρτον!!!

Πέραν αυτού, έχω φάει και 2 επανεκινήσεις στα καλά καθούμενα κι ενώ έκανα επανάκληση ενός αριθμού που είχα καλέσει νωρίτερα μέσω των προσφάτων κλήσεων. Τουλάχιστον κάνει auto-soft-reset οπότε δεν θέλει πάλι ΡΙΝ κ.λ.π.

Φιλικά

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kowalski (21 Σεπ. 2004 , 16:10)

Λοιπόν, πέραν των υπολοίπων που έχουν ειπωθεί για το τηλέφνο, έχω παρατηρήσει κάτι άλλο σπαστικό που μου τη δίνει απίστευτα. Στέλνοντας ένα SMS όταν λάβεις την αναφορά παράδοσης, ( Firmware Version 4.28 ) αυτή γράφει ότι παραδόθηκε ελάχιστα δευτερόλεπτα από όταν το μήνυμα έφυγε από σένα και όχι την πραγματική ώρα που παραδόθηκε ( μιας και ο παραλήπτης μπορεί να το είχε κλειστό και να άνοιξε το κινητό του μετά από 12 ώρες ας πούμε ).. . Ποτέ δεν έχεις την πραγματική εικόνα τι έγινε δηλαδή!!! Ήμαρτον!!!

Φιλικά

Οχι σε μένα δεν το κάνει αυτό.Οταν το ανοίξει ο άλλος τότε έρχεται και η αναφορά.Καρατσεκαρισμένο!

pantos i alitheia einai oti einai ligo spastiko to bgale bale tin karta apo to kinito kathe fora pou theloume na ti gemisoume me kati. mi ta theloume kai ola dika mas!!!

Οχι μόνο σπαστικό αλλά και κακό για τα καπάκια γιατί χαλαρώνουν επικίνδυνα... :worry:

Ι need a six month vacation, twice a year.

pedia posa peripou einai ena card reader?
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

thanks :) na to psaksoume kai na to valoume sta mellontika mas sxedia :)
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (21 Σεπ. 2004 , 17:54)

Οχι μόνο σπαστικό αλλά και κακό για τα καπάκια γιατί χαλαρώνουν επικίνδυνα... :worry:

Εχεις δικιο ελτεο δεν ειναι για καθε μερα αλλα δεν μπορει να πει κανεις οτι δεν ειναι χρησιμο!

Μακαρι να εβγαινε απο το πλαι η mmc οπως γινεται σε αλλα τηλεφωνα...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος biller (20 Σεπ. 2004 , 17:29)

Επειδή πρόκειται για τεράστιο thread παραθέτω (για άλλη μιά φορά...) τις συμβατές MMC για το 6230.

6230 COMPATIBLE MMC LIST

APACER 128, 256

ATP 128, 256, 512, 1GB

EXCEL 128, 256

EXPANSYS 128, 256

EXTREMEMORY 128, 256, 512

HTL 64, 128, 256

ICONNECT 128, 256, 512

KINGMAX 128, 256, 512

KINGSTON 128, 256

MICROSIM 32, 64, 128, 256, 512

MITEKMEDIA 128, 256

MOBYMEMORY 128, 256, 512, 1GB

NCP NEXON 128, 256

NOKIA MMC CARDS 32, 64

PNY 128

PQI 64, 128

PRETEC 128, 256, 512, 1GB

RITEK RIDATA 64, 128, 256, 512, 1GB

SANDISK 64, 128

SILICON POWER 128, 256

TAKEMS 64, 128, 256, 1GB

TEC 128, 256, 512

TOPRAM 128, 256, 512

TRANSCEND 64, 128, 256

TWINMOSS 32, 64, 128, 256

MMC CARDS TO AVOID...!!!

KODAK 64, 128, 256- TOTALLY NOT COMPATIBLE

KINGSTON 256, PQI 256 - best to avoid coz having varied results among users

MEMOREX 256 - problematic

HITACHI 512 - some problems, varied results

;) ;)

Επαναλαμβάνω οτι η Pretec 1gb δεν λειτουργεί στο 6230!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (21 Σεπ. 2004 , 20:49)

Yπάρχει πρόγραμμα μετατροπής βίντεο κλιπ σε μορφή .3gp....?

To 6230 τι μορφές βίντεο παίζει..?

εχουν αναφερθει σε προηγουμενες σελιδες. ειναι αυτο και αυτο . :) το κινητο υποστηριζει βιντεο μορφης 3gp. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif

ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

3gp. pezei....me audio amr..

Νομιζω οτι αρκετα καλο ειναι και το multimedia player που εγκαθισταται με το PC Suite της NOKIA,για να μην μπαινεις στον κοπο να κατεβαζεις αρχεια,αν θες απλα πραγματα.

Πας πανω στο videaκι, avi η mpeg που θες να μετατρεψεις σε 3gp, κανεις δεξι κλικ και επιλεγεις "Ανοιγμα με.." -> "Επιλογη προγραμματος" -> και ψαχνεις απ την λιστα το "Nokia multimedia player"

Μολις ανοιξει ο Nokia player πας -> "Αρχειο" -> "Αποθηκευση ως" και εχεις το video σου.

http://users.panafonet.gr/tsizmo/kid.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος singer (21 Σεπ. 2004 , 00:27)

dimitrigr, ειχα απαντησει ηδη στον ελτεο πριν δω το δικο σου μηνυμα.

Ολα καλα Δημητρακο....Σ'ευχαριστω για το ενδιαφερον ρε φιλε....

Ξερεις τι γουσταρω πιο πολυ?

Οτι αυτο το topic το εχουμε μετατρεψει σε πολυ οικογενειακη φαση.

Μπραβο ρε παιδες...στ'αληθεια!!!

ayto xanapes to :p :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος singer (21 Σεπ. 2004 , 02:46)

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΑC.

Mετα απο παρατεταμενο τεστ μεσω ακουστικων sennheiser αλλα και ηχειων home monitor B&W cdm1 διαπιστωσα τα εξης:

(η συγκριση εγινε παντα σε σχεση με την ακουστικη ποιοτητα των wav αρχειων)

-ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ RIP ΑΠΟ CD ΣΤΑ 96kbps, Η ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΧΑΜΗΛΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ WAV.

-AN ΕΝΑ WAV TO MEΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ AAC ΣΤΑ 96kbps Η ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΧΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ WAV.

-ΑΝ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΜΡ3 160kbps ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΑΑC 96kbps Η ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΧΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΜΡ3.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΕΣΤ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΕ ΑΑC 112kbps, Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ WAV ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΜΗΔΕΝΙΚΗ.

ΤΑ ΤΕΣΤ ΓΙΝΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "dBpowerAMP Music Converter" ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΑ ΜΟΥ ΕΙΧAN ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο Tracker & o Dimitrisgr.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ AΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ MMC,ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΑC 96kbps.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ....ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ (αλλωστε το εχουμε ξαναπει...περι ορεξεως......)

thanks thanks thanks 3 fores ! kalo test ;)

opote analoga ti theloume na perasoume to diamorfwnoume analoga.

Ontws o converter einai poly anwteros apo to aplo nero gia ta AAC pantote........

D.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος parido (22 Σεπ. 2004 , 01:08)

paidia bohtheia!!!! pws metatrepw ena .zip arxeio se .jar?

Κάνεις δεξί κλίκ πάνω στο αρχείο--> rename (μετανομασία)--> σβήνεις το zip και γράφεις jar... :cool: :cool:

Τί γνώσεις έχω ο αλήτης... :D :D :D

GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5...

ΕΛΤΕΟ,μπορω μονο να σου απαντησω για το προγραμμα μετατροπης!

Εγω δουλευω το quickTime6.5.

Kaneis inport το βιντεακι σου κ μετα export se 3gp.Πολυ απλο θα σου φανει!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimitrisgr (22 Σεπ. 2004 , 00:03)

ayto xanapes to :p :p

οκ θα το ξαναπω...

Ξερεις τι γουσταρω πιο πολυ?

Οτι αυτο το topic το εχουμε μετατρεψει σε πολυ οικογενειακη φαση.

Μπραβο ρε παιδες...στ'αληθεια!!! :D :lol: :rolleyes: :happy:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος biller (22 Σεπ. 2004 , 01:28)

Κάνεις δεξί κλίκ πάνω στο αρχείο--> rename (μετανομασία)--> σβήνεις το zip και γράφεις jar... :cool: :cool:

Τί γνώσεις έχω ο αλήτης... :D :D :D

τωρα σοβαρα το ειπες αυτο?

Γινεται ετσι? Με απλο rename?

tracker

δεν ειναι καλυτερο το quickTime 6.5 για την μετατροπη των βιντεο?

Εχω την εντυπωση οτι εχει καλυτερους κονβερτορες,καλυτερους αλγοριθμους κ σαφως περισσοτερες δυνατοτητες συμπιεσης κ μετατροπης...Τι λες εσυ (για τα θεματα αυτα, απευθυνομαι παντα σε σενα)

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ....ΕΤΣΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΠ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 6230!!!

(Ο Νικολάκης περνά από την πλατεία του χωριού μεταφέροντας μια γλάστρα με ένα

λουλούδι. Ο δάσκαλός του βλέποντάς τον του φωνάζει:

-Ε Νικολάκη πολύ ωραίος ο πανσές που κρατάς.

-Δεν είναι πανσές κύριε , υάκινθος είναι ,απαντά ο Νικολάκης.

-Α ναι , του κάνει ο δάσκαλος, και πώς γράφεται το πρώτο «ι»

στη λέξη υάκινθος;

-Δίκιο έχετε κύριε πανσές είναι !!!!)

Καλημέρα σε όλους,

Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω free games για το 6230? Ίσως να έχει ξανά γίνει η ερώτηση αλλά δεν έχω πόνο να διαβάσω όλες τις σελίδες που έχουν γραφτεί.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Georgel (22 Σεπ. 2004 , 06:48)

Καλημέρα σε όλους,

Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω free games για το 6230? Ίσως να έχει ξανά γίνει η ερώτηση αλλά δεν έχω πόνο να διαβάσω όλες τις σελίδες που έχουν γραφτεί.

εδώ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος singer (22 Σεπ. 2004 , 04:26)

tracker

δεν ειναι καλυτερο το quickTime 6.5 για την μετατροπη των βιντεο?

Εχω την εντυπωση οτι εχει καλυτερους κονβερτορες,καλυτερους αλγοριθμους κ σαφως περισσοτερες δυνατοτητες συμπιεσης κ μετατροπης...Τι λες εσυ (για τα θεματα αυτα, απευθυνομαι παντα σε σενα)

pantos apo ta programmata pou exo xrisimopoihsei gia convert video se 3gp, sto mpegable X4 live to apotelesma itan poli poiotiko, sto de multimedia convertor tis nokia, to apotelesma itan kapos aparadekto.