Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6230

Pimpsick
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tracker (19 Σεπ. 2004 , 13:30)

Φιλε singer καλησπερα πηρα το email σου και σ'ευχαριστω(σου στειλα απαντηση).

Με την φωτο μαλλον ειναι θεμα τροπου συμπιεσης (ιδιαιτερες συμπιεσεις κανουν προγραμματα οπως το Corel,Photoimpact κ.α)(με το Photoshop δεν καταφερα να φτιαξω φωτο που να μην παιζει)και σε μενα δεν παιζει αλλα αφου τελικα το λυσες ολα Οκ.

Για το DbpowerAmp θα to βρεις εδω και μετα θα βαλεις τα 2 link (AAC encoders) που εγραψα στον φιλο στην προηγουμενη σελιδα.

Τωρα για τους λαθος χαρακτηρες στα μυνηματα νομιζω κατι εχω δει εδω στο forum:

Μυνηματα->Ρυθμ.Μυνηματων->Μυνημ.Κειμενου->Προφιλ Αποστολεα->

Χρηση GPRS->ΟΧΙ

Αυτα, αα και με γεια η card reader!

Τracker σε χαιρετω κι εγω κ απο το myPhone.(σου απαντησα στο μαιλ)

Οσον αφορα το : "Μυνηματα->Ρυθμ.Μυνηματων->Μυνημ.Κειμενου->Προφιλ Αποστολεα->

Χρηση GPRS->ΟΧΙ" μαλλον εγω το ειχα γραψει παλια.....αλλα ετσι τις εχω τις ρυθμισεις.

Οπως επισης το κινητο μου πολυ πολυ συχνα μου σβηνει και αναβει αυτοματα.Μαλιστα αυτο που κανει ειναι σαν "μινι" επανακινησεις διοτι δεν ζηταει pin ποτε.

Εχω παει 2 φορες στη νοκια και μου κανανε τεστ στο τηλεφωνο το οποιο κ τις 2 φορες βγηκε οκ(ακομα τα εχω τα χαρτια)

Οπως επισης μου περασανε 2 φορες την 4.28 διοτι τοτε ειχα πολυ εντονο προβλημα με τα "χαλασμενα" εισερχομενα μηνυματα.

Τωρα η νεα "μοδα" ειναι οι μινι επανακινησεις.

Τι να κανω? Εχω μεγαλο προβλημα κ η Νοκια δεν το παραδεχεται διοτι οταν παω εκει(κατα διαολεμενο λογο)ολα λειτουργουν τζαμι.

Εσυ τι θα εκανες στη θεση μου ρε Tracker? :(

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος oxima (19 Σεπ. 2004 , 13:14)

pe paidia e oxi kai 94 euro gia mia karta 256 mb.eipame...

ego molis proxues agorasa mia kai edosa ta misa....einai 8ema to na psaxnei kaneis,opos to leei kai sto logo tou 8eou "opois psaxnei briskei"

εσυ απο ποιο μαγαζι την πηρες την καρτα πολυμεσων?

Υ.Γ. Μην το κανεις αυτο το πραγμα σε παρακαλω.....Νομιζω οτι ο προσυλιτισμος εδω μεσα δεν εχει θεση.(Δεν θα ξεκινησω κανεναν διαλογο,σε ο,τι κ ν'απαντησεις-εσυ καταλαβαινεις τι λεω)

seboume tis apopseis tou ka8e filou,den prositilizo omos kanenan,aplos sxoliasa thn panakribh timh mias aplhs mmc ton 256 mb agaphtoi filoi.

auta!

http://www.jesuslovesyou.gr

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ !

To kinito mou sinithos otan eimai sto gprs kanei kati san restart mono tou....? Ti einai? To kanei kai se allous?
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panagos_21 (19 Σεπ. 2004 , 11:51)

ναι, ομως για 128αρα ρωτησε ο φιλος. ειπες να παω να την αλλαξω. οκ, τι να πω ομως? <<τα mp3 της καρτας δεν μπαινουν για ηχοι κλησεις?>>. 15 μερες μετα? αν την αλλαξω με 256 ποσο παραπανω πρεπει να πληρωσω?

ααααααα, και ο φιλος haki εχει προβλημα με την transend που εχει. ;)

Kai emena simera mou to ekane. Omws ekleisa to kinhto ebgala kai xanaevala tin MMC kai xekolise kai epeze kanonika to AAC pou tou exw orisei :)

Kai kati akomh gia tis MMC. Opws exei anaferthei min onomazete fakelous sta ellinika mono ta files (arxeia) pou einai mesa mporei na exoun ellinikous xaraktires. Ayto gia na min parousiazontai i parousiastoun provlimata MH anagnwrisis fakellwn sto mellon.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος singer (19 Σεπ. 2004 , 16:01)

Τracker σε χαιρετω κι εγω κ απο το myPhone.(σου απαντησα στο μαιλ)

Οσον αφορα το : "Μυνηματα->Ρυθμ.Μυνηματων->Μυνημ.Κειμενου->Προφιλ Αποστολεα->

Χρηση GPRS->ΟΧΙ" μαλλον εγω το ειχα γραψει παλια.....αλλα ετσι τις εχω τις ρυθμισεις.

Οπως επισης το κινητο μου πολυ πολυ συχνα μου σβηνει και αναβει αυτοματα.Μαλιστα αυτο που κανει ειναι σαν "μινι" επανακινησεις διοτι δεν ζηταει pin ποτε.

Εχω παει 2 φορες στη νοκια και μου κανανε τεστ στο τηλεφωνο το οποιο κ τις 2 φορες βγηκε οκ(ακομα τα εχω τα χαρτια)

Οπως επισης μου περασανε 2 φορες την 4.28 διοτι τοτε ειχα πολυ εντονο προβλημα με τα "χαλασμενα" εισερχομενα μηνυματα.

Τωρα η νεα "μοδα" ειναι οι μινι επανακινησεις.

Τι να κανω? Εχω μεγαλο προβλημα κ η Νοκια δεν το παραδεχεται διοτι οταν παω εκει(κατα διαολεμενο λογο)ολα λειτουργουν τζαμι.

Εσυ τι θα εκανες στη θεση μου ρε Tracker? :(

Χμμ..το ιδιο ακριβως μου εκανε κι εμενα πριν την αναβαθμηση σε 4.28

Το μονο που με καθε επιφυλαξη πιστευω οτι μπορει να φταιει τωρα ειναι η MMC και θα σου πω γιατι.

Σχεδον ταυτοχρονα μαζι με την αναβαθμηση εβαλα μια 128αρα LEXAR, Τα προβληματα σταματησαν.

Πιστεψα οτι ηταν λογω της αναβαθμισης αλλα συμφωνα με αυτα που γραφεις δεν διορθωθηκε.

Λεω λοιπον μιας και εχουμε τα ιδια κινητα και το μονο που αλλαζει ειναι οι MMC που εχουμε να δοκιμαζες αν εχεις απο καποιον φιλο μια αλλη μαρκα και να δεις.

Αν αυτο ειναι αδυνατο δοκιμασε να την ξανατοποθετησεις μηπως δεν καθεται σωστα, η δοκιμασε με την καρτα της ΝΟΚΙΑ να το δουλεψεις

για λιγο η και σκετο ακομα χωρις καρτα ετσι ωστε να αφαιρεσεις τον παραγοντα MMC μηπως και προσανατολιστεις.

(Πιθανολογω οτι φταιει η MMC γιατι εχω δει απιστευτα πραγματα να συμβαινουν απο μνημες σε PC αλλα και φωτογραφικες μηχ)

Ευχομαι να βοηθησα φιλε μου

http://users.panafonet.gr/tsizmo/kid.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nanis (19 Σεπ. 2004 , 15:03)

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ OXYGEN PHONE MANAGER FREE?

exw valei link sto episimo threat tou Oxygen edw

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=497

Kapou pros tis teleutees selides ta exw grapsei analytika :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος singer (19 Σεπ. 2004 , 15:43)

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΣΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ!!! :lol:

Etsi kai eprepe :up:

Oxi tipote allo alla gia na sigoureutoume an tin diavazei. Megia loipon !

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimitrisgr (19 Σεπ. 2004 , 19:44)

Kai emena simera mou to ekane. Omws ekleisa to kinhto ebgala kai xanaevala tin MMC kai xekolise kai epeze kanonika to AAC pou tou exw orisei :)

Kai kati akomh gia tis MMC. Opws exei anaferthei min onomazete fakelous sta ellinika mono ta files (arxeia) pou einai mesa mporei na exoun ellinikous xaraktires. Ayto gia na min parousiazontai i parousiastoun provlimata MH anagnwrisis fakellwn sto mellon.

ναι, ολοι οι φακελοι ειναι στα αγγλικα. και τα mp3&aac τα εχω βαλει χυμα, οχι σε καποιον φακελο :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif

ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Στο site του πλαισιου αναφερει αυτο:ΤΙΜΗ : € 299.15 (101935 ΔΡΧ.)

ενω το 9volto το πουλαει 360 euros... :wacko:

Ξερετε αν ειναι οντως τοσο η τιμη του στο πλαισιο??

Γιατι αυτες τις μερες θα το αγορασω... :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tracker (19 Σεπ. 2004 , 19:47)

Χμμ..το ιδιο ακριβως μου εκανε κι εμενα πριν την αναβαθμηση σε 4.28

Το μονο που με καθε επιφυλαξη πιστευω οτι μπορει να φταιει τωρα ειναι η MMC και θα σου πω γιατι.

Σχεδον ταυτοχρονα μαζι με την αναβαθμηση εβαλα μια 128αρα LEXAR, Τα προβληματα σταματησαν.

Πιστεψα οτι ηταν λογω της αναβαθμισης αλλα συμφωνα με αυτα που γραφεις δεν διορθωθηκε.

Λεω λοιπον μιας και εχουμε τα ιδια κινητα και το μονο που αλλαζει ειναι οι MMC που εχουμε να δοκιμαζες αν εχεις απο καποιον φιλο μια αλλη μαρκα και να δεις.

Αν αυτο ειναι αδυνατο δοκιμασε να την ξανατοποθετησεις μηπως δεν καθεται σωστα, η δοκιμασε με την καρτα της ΝΟΚΙΑ να το δουλεψεις

για λιγο η και σκετο ακομα χωρις καρτα ετσι ωστε να αφαιρεσεις τον παραγοντα MMC μηπως και προσανατολιστεις.

(Πιθανολογω οτι φταιει η MMC γιατι εχω δει απιστευτα πραγματα να συμβαινουν απο μνημες σε PC αλλα και φωτογραφικες μηχ)

Ευχομαι να βοηθησα φιλε μου

tracker ολα αυτα που σε ανεφερα,μου τα εκαμνε και πριν αλλαξω καρτα πολυμεσων.Αλλωστε χθες την αγορασα την mmc.

Αρα?

Τι προτεινεις?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tntiseverywere (19 Σεπ. 2004 , 19:03)

To kinito mou sinithos otan eimai sto gprs kanei kati san restart mono tou....? Ti einai? To kanei kai se allous?

για ξεκαθαρισε τι εννοεις οτι "οταν ειμαι στο GPRS"?

ΤΙ ΚΑΝΕΙS ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕ ΤΟ GPRS?

Για πες μπας κ βγαλουμε "λαυρακι"!!!!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 (20 Σεπ. 2004 , 01:56)

δεν εχω καταλαβει ακομα τι ακριβως πουλιεται!!! :p

μηπως ξεχασες ν'αναφερεις απο κεκτημενη ταχυτητα???

paidia,mia erothsh.to kinhto telika dexetai mmc 256 mb,to exetai dokimasei??epsaksa eos to 19 tou topic kai...zalisthka,an exei kapoios mia grhgorh apanthsh me sozei!!episeis ti programamta xreiazomai genikos kai pou 8a ta bro (dorean ennoeitai!)auta pros to paron.

euxaristo polu!

http://www.jesuslovesyou.gr

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ !

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος singer (20 Σεπ. 2004 , 03:13)

για ξεκαθαρισε τι εννοεις οτι "οταν ειμαι στο GPRS"?

ΤΙ ΚΑΝΕΙS ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕ ΤΟ GPRS?

Για πες μπας κ βγαλουμε "λαυρακι"!!!!!!

otan kanw browsing wap pages... :) afto enow...kai 3afnika enw vlepw tis pages...kanei en fade out h othoni kai epanerxere sto "desktop" :p

y?

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Παιδια, να σας ρωτησω και εγω κατι....

Ολοι ξερουμε οτι στην αρχικη οθονη τα γραμματα του μενου...κτλ... ειναι μαυρα...

Οταν βαζουμε ενα σκοτεινο wallpaper τα γραμματα δεν φαινονται...και εννοειται οτι οταν καποιος σε καλει....δεν βλεπεις ποιος ειναι.... :(

Ξερεις κανεις καμμια ρυθμιση που να αλλαζει το χρωμα των γραμματων που ειναι στο αρχικο μενου?? πχ...σε ασπρα....

Thanks, που με διαβασατε.... ;)

ChrizT baby...;)

Dystyxws file diskotheta den ginetai ayto.H rythmish twn grammatwn einai ayth kai den dexetai allages. Einai genikotero parapono olwn oswn exoyn 6230. Akomh kai se reviews toy exwterikoy to exoyn san meion...

Double clicking.....

...is not as simple as it seems....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος oxima (20 Σεπ. 2004 , 09:21)

paidia,mia erothsh.to kinhto telika dexetai mmc 256 mb,to exetai dokimasei??epsaksa eos to 19 tou topic kai...zalisthka,an exei kapoios mia grhgorh apanthsh me sozei!!episeis ti programamta xreiazomai genikos kai pou 8a ta bro (dorean ennoeitai!)auta pros to paron.

euxaristo polu!

Oti thes dexetai.Arkei vevaia na eisai sigouros oti h MMC tha einai symvath me to 6230. Kai arkei na symvivasteisme to gegonws oti ta firmware 3.15,3.17 tha deixnoyn 80MB eleythera. Mhn anhsyxeis omws einai aplws ena bug to opoio diwrthwthike an den apatwmai sthn 4.28 kai pou den tha se ebodisei apo na thn gemiseis me oti thes.. ;)

Double clicking.....

...is not as simple as it seems....

Thanks φιλε δισκοθετα...dj argad..

Λυπαμαι βεβαια που δεν εχει κατι τετοιο...αλλα τι να κανεις...life goez on....

Θα βαζουμε ανοιχτοχρωμες φωτο.....

ChrizT baby...;)

Καλησπέρα, από την στιγμή που έκανα αναβάθμιση στην 4.28 πριν δύο μέρες δεν δουλεύει το ραδιόφωνο.

Έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα και αν ναι μήπως βρήκε και την λύση???

Ευχαριστώ πολύ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 (20 Σεπ. 2004 , 01:56)

ναι, 299.15. βαλε και το 18%. 353 ευρω ;) οσο ακριβως το αγορασα :p

ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DjChrisT (20 Σεπ. 2004 , 11:46)

Thanks φιλε δισκοθετα...dj argad..

Λυπαμαι βεβαια που δεν εχει κατι τετοιο...αλλα τι να κανεις...life goez on....

Θα βαζουμε ανοιχτοχρωμες φωτο.....

ακριβως. απλα βαζεις ανοιχτοχρωμα wallpapers. :cool:

ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να ρωτήσω αν το 6230 βγαίνει σε Vodafone live έκδοση? Αν ναι έχει τα προβλήματα που έχουν μερικά live τηλεφωνά όπως κλειδωμένο Bluetooth η IrDA?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Georgel (20 Σεπ. 2004 , 13:39)

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να ρωτήσω αν το 6230 βγαίνει σε Vodafone live έκδοση? Αν ναι έχει τα προβλήματα που έχουν μερικά live τηλεφωνά όπως κλειδωμένο Bluetooth η IrDA?

....να βοηθησω κι εγω λιγακι....

Ολα ειναι ξεκλειδωτα φιλε μου και ειναι και Vodafone Live!!!!

Αν ειναι να το αγορασεις...προχωρα ανεπιφυλακτα!!!! :)

ChrizT baby...;)