dimitrisgr Δημ. August 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tntiseverywere (29 Αύγ. 2004 , 22:54) Paidia...exw ena provlima...evala sto mob mou java games.... simvata me series 40 alla den mou ta anigi.... ta evala me to application installer tou pc suite... Any Ideas? Grapse mou ti firmware exeis giati i version 3.15 eixe provlimata. An exeis tin 4.28 tote kati allo pezei kai den xerw. Patise *#0000# H diadikasia pou kaneis einai swsti kai ego etsi ta pernaw mexri na bgei to update tou Oxygen pou diorthonei to bug pou yparxei me tin mi symbatothta tou Java --> Oxygen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. August 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος M4C (29 Αύγ. 2004 , 16:54) para8etw kai 2 screenshots, gia na ginei pio katanoito.... elpizw na voithisa... http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?s=&postid=529760 thanks man tora to prosexa analytikos thx again :) H erotisi lithike Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M4C Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimitrisgr (30 Αύγ. 2004 , 01:21) thanks man tora to prosexa analytikos thx again :) H erotisi lithike at your service , anytime... :D Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος M4C (30 Αύγ. 2004 , 04:38) at your service , anytime... :D (Off topic) M4C kalo taxidi bre ola ok :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimitrisgr (30 Αύγ. 2004 , 00:38) Grapse mou ti firmware exeis giati i version 3.15 eixe provlimata. An exeis tin 4.28 tote kati allo pezei kai den xerw. Patise *#0000# H diadikasia pou kaneis einai swsti kai ego etsi ta pernaw mexri na bgei to update tou Oxygen pou diorthonei to bug pou yparxei me tin mi symbatothta tou Java --> Oxygen. tin 4.28 exw.... alla vrika to provlima... ta jar arxeia itan adeia.... Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tntiseverywere (30 Αύγ. 2004 , 10:34) tin 4.28 exw.... alla vrika to provlima... ta jar arxeia itan adeia.... good :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M4C Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimitrisgr (30 Αύγ. 2004 , 09:59) (Off topic) M4C kalo taxidi bre ola ok :) (off topic) euxaristw vre c... 8a eimai kai pali edw sintoma pantos.... :cry: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Φιλε dimitrisgr, ειχα και εγω το ιδιο προβλημα. πρεπει να τα αποθηκευσεις στην καρτα μνημης, οχι ομως σε φακελο. δηλαδη μολις ανοιγεις την καρτα μνημης να ειναι τα τραγουδια. αν το κανεις αυτο, στην αναπαραγωγη θα παιζουν ολα! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 μηπως ξερει καποιος να μου πει σε ποιο site μπορω να κατεβασω free καποιο μπιλιαρδο? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
A-Ge0 Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 yparxei kapio site me mazemena applications? Παράθεση ...A-Ge0... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nanis Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Ρε παιδιά,α ακούστε το πρόβλημα... Έχοντας στις επαφές μου περασμένο ένα όνομα με τον αντιστοιχο αριθμό τηλεφώνου, όταν πληκτρολογώ το νουμερο οταν ειμαι σε κατάσταση αναμονής, δεν μου εμφανίζει το όνομα που το έχω στον κατάλογο. έχω την έκδοση V 3.15. Μπορεί να βοηθήσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nanis (30 Αύγ. 2004 , 21:31) Ρε παιδιά,α ακούστε το πρόβλημα... Έχοντας στις επαφές μου περασμένο ένα όνομα με τον αντιστοιχο αριθμό τηλεφώνου, όταν πληκτρολογώ το νουμερο οταν ειμαι σε κατάσταση αναμονής, δεν μου εμφανίζει το όνομα που το έχω στον κατάλογο. έχω την έκδοση V 3.15. Μπορεί να βοηθήσει κανείς; Βαλε την 4.28 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panagos_21 (30 Αύγ. 2004 , 17:32) μηπως ξερει καποιος να μου πει σε ποιο site μπορω να κατεβασω free καποιο μπιλιαρδο? ego exw to Pub Pool apo ta kalytera download JAR kai jad http://www.xtel.com.ua/wap/games/40/sport/pubpool.jar http://www.xtel.com.ua/wap/games/40/sport/Pubpool.jad epeidi exoun mpei ta links se proigoumenes selides paraklisi psaxte kai kamia proigoumeni selida exei para polla links pantws m ayto tha boleuteis. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος A-Ge0 (30 Αύγ. 2004 , 17:46) yparxei kapio site me mazemena applications? NAi kai ayto exei mpei se proigoumenes selides http://www.xtel.com.ua/j_e.php?series=40&type=appl&page=1 Oti yparxei se application gia ta series 40 ekei einai . Min psaxeis allou den tha breis tpt spoudaio gia series 40. Kalws irthes sto forum kai kali diaskedasi. Psaxte stis pisw selides exei polla pragmata :) :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nanis (30 Αύγ. 2004 , 21:31) Ρε παιδιά,α ακούστε το πρόβλημα... Έχοντας στις επαφές μου περασμένο ένα όνομα με τον αντιστοιχο αριθμό τηλεφώνου, όταν πληκτρολογώ το νουμερο οταν ειμαι σε κατάσταση αναμονής, δεν μου εμφανίζει το όνομα που το έχω στον κατάλογο. έχω την έκδοση V 3.15. Μπορεί να βοηθήσει κανείς; Hi :) Prin pas gia anavathmisi dokimase ta exhs: Vale sto menou Apostolh arithmou mou vale APO DIKTYO kai oxi me apokrypsi isws ftiaxei . Kapoia paidia eixane pei pws etsi eixe lythei antistoixo provlima. Alla kalou kakou go for an update to 4.28. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Έκανα ένα search αλλά δε βρήκα κάτι να με καλύπτει. Πως βγάζω το οperator logo από το 6230? Σε ένα wap site που δώθηκε στο topic το link για το blank operator logo 6230 δε δουλεύει που το δοκίμασα. Το είχα κάνει και παλιότερα γμτ νομίζω μέσω του site της Nokia? Αλλά αναγκάστηκα να κάνω επαναφορά και χάθηκε :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Kalimera tous monous tropous pou xerw einai to MobiMB 2.2 kai to oxygen opou to blank.gif arxeio pou prepei na exeis prepei na kaneis dexi click kai set as operator logo. Kai sta 2 programs to kanei. An den exeis to arxeio to blank logo tha sto steilw to apogeuma giati eimai doulia now kalimeres Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digitron Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Ρε παιδια να ρωτησω και εγω κατι.Εχει καταφερει κανεις να συνδεσει επιτυχως το 6230 με bluetooth και το Oxygen Phone Manager? Εγω εχω παρει το πληκτρολογιο της Logitech DiNovo το οποιο ειναι Bluetooth και πειλαμβανει το σχετικο hub αλλα οταν παει να βρει το Oxygen το κινητο μου crashαρουνε τα windows.Αυτο συμβαινει παντα οτι και να κανω.Το Nokia PC Suite δουλευει κανονικα. Α και να κανω μια συνησφορα στο φορουμ για οσους δεν γνωριζουν. Το MobiMB 2.2 του οποιου σχετικο λινκ για κατεβασμα εδωθει σε προηγουμενο ποστ κατα το installation και την εκκινηση του συνδεεται με server για επαληθευση του κωδικου ενεργοποιησης. Αν βρεθει λαθος δεν λειτουργει.Για οσους εχουν dsl ή ηταν συνδεδεμενοι στο δικτυο εκεινη τη στιγμη βαλτε το firewall σας να μπλοκαρει αυτη τη συνδεση και θα δουλευει κανονικοτατα απο κει και περα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimitrisgr (30 Αύγ. 2004 , 21:09) Hi :) Prin pas gia anavathmisi dokimase ta exhs: Vale sto menou Apostolh arithmou mou vale APO DIKTYO kai oxi me apokrypsi isws ftiaxei . Kapoia paidia eixane pei pws etsi eixe lythei antistoixo provlima. Alla kalou kakou go for an update to 4.28. Τί σχέση έχει η απόκρυψη ή εμφάνιση αριθμού με τον τηλ. κατάλογο; πάνε στον τηλ. κατάλογο, σβήσε εάν έχεις τηλ. στην μνήμη της sim κ ξαναδοκίμασε ή δες εάν έχεις διπλή καταχώρηση αριθμών, στην μνήμη του τηλεφώνου.Αλλιώς, όπως ειπώθηκε, κάνε αναβάθμιση :alien: Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος drkaltsas (31 Αύγ. 2004 , 12:12) Τί σχέση έχει η απόκρυψη ή εμφάνιση αριθμού με τον τηλ. κατάλογο; πάνε στον τηλ. κατάλογο, σβήσε εάν έχεις τηλ. στην μνήμη της sim κ ξαναδοκίμασε ή δες εάν έχεις διπλή καταχώρηση αριθμών, στην μνήμη του τηλεφώνου.Αλλιώς, όπως ειπώθηκε, κάνε αναβάθμιση :alien: Kalispera Sigoura me mia anavathmisi tha einai kalytera. To parapanw provlima / bug to anefera oti to kanei otan exeis epilegmeno stin Apostoli diktyou APOKRYPSI i emfanisi. Antitheta den to kanei otan exeis epilegmeni APO DIKTYO :) Episis ayto pou eipes einai logiko kai swsto ! to poio ;;; Na min bgenei to onoma kathws ta exei swsei toso stin SIM oso kai sto thlefwno. Pragma pou mperdeuei to tilefwno kai me apotelesma na min diavazei kamia entry :) O filos mas den mas eipe ti ekane gia na doume................ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cue (31 Αύγ. 2004 , 09:48) Έκανα ένα search αλλά δε βρήκα κάτι να με καλύπτει. Πως βγάζω το οperator logo από το 6230? Σε ένα wap site που δώθηκε στο topic το link για το blank operator logo 6230 δε δουλεύει που το δοκίμασα. Το είχα κάνει και παλιότερα γμτ νομίζω μέσω του site της Nokia? Αλλά αναγκάστηκα να κάνω επαναφορά και χάθηκε :( gia get it :) tropo me to pws tha to peraseis sto mobile periegrapsa epanw good luck :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Thx, αν και ρε γμτ θυμάμαι πως το έκανα μέσω ενώς site. Διάλεγες χώρα, operator έβαζες και αριθμό και στο έστελνε :( Νομίζω στις αρχές αυτού του topic είχε ειπωθεί αλλά με search δε βρήκα τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimitrisgr (31 Αύγ. 2004 , 13:10) Kalispera Sigoura me mia anavathmisi tha einai kalytera. To parapanw provlima / bug to anefera oti to kanei otan exeis epilegmeno stin Apostoli diktyou APOKRYPSI i emfanisi. Antitheta den to kanei otan exeis epilegmeni APO DIKTYO :) Episis ayto pou eipes einai logiko kai swsto ! to poio ;;; Na min bgenei to onoma kathws ta exei swsei toso stin SIM oso kai sto thlefwno. Pragma pou mperdeuei to tilefwno kai me apotelesma na min diavazei kamia entry :) O filos mas den mas eipe ti ekane gia na doume................ Καλησπέρα κ σε σένα.. Εννοείται πως με την αναβάθμιση, θα είναι καλύτερα.Συμφωνώ κ με την δεύτερη παρατήρηση σου.Θα περιμένουμε νεώτερα απο τον φίλο να δουμε εάν το πετύχαμε.. :whistle: Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 paidia exei kaneis ton ixo grilo na mou to steilei? psaxno alla den ton vrisko kai dene xo cosmote alla voda thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 dimitrisgr ευχαριστω για το μπιλιαρδο! :) να σε ρωτησω ομως, τα .jar ειναι αυτα που χρειαζονται, τα .jad που χρησιμευουν??? :confused: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts