Andreas1980 Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να ρωτήσω τους φίλους που αγόρασαν το κινητό από τη ΝΟΚΙΑ, το οποίο μάλιστα όπως διάβασα παραπάνω, έχει την έκδοση 3.15, το πληκτρολόγιο του γράφει και τους ελληνικούς χαρακτήρες ή μόνο λατινικούς; Το Πλαίσιο έφερε λίγα μόνο κομμάτια στην τιμή των 395€, με λατινικό πληκτρολόγιο. :cry: Για τους ενδιαφερόμενους, επόμενη παραλαβή μέσα Μαΐου, σύμφωνα πάντα με το Πλαίσιο. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 Δεν μας χαλαει και με Λατινικους χαρακτηρες!6230 να 'ναι!! :D :D :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Terminator (28 Απρ. 2004 , 21:05) Πιστεύω πως η 256 ΜΒ takems (απίστευτα γρήγορη και χωρις πρόβλημα) στα 83 ευρώ τελική τιμή από Cosmodata είναι ακόμα καλύτερη περίπτωση ;) Συμφωνω φιλε Terminator :) ,την εχω για το 6600 και μεχρι τωρα (3 μηνες) δουλευει αψογα :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biller Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Andreas1980 (28 Απρ. 2004 , 22:18) Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να ρωτήσω τους φίλους που αγόρασαν το κινητό από τη ΝΟΚΙΑ, το οποίο μάλιστα όπως διάβασα παραπάνω, έχει την έκδοση 3.15, το πληκτρολόγιο του γράφει και τους ελληνικούς χαρακτήρες ή μόνο λατινικούς; Το Πλαίσιο έφερε λίγα μόνο κομμάτια στην τιμή των 395€, με λατινικό πληκτρολόγιο. :cry: Για τους ενδιαφερόμενους, επόμενη παραλαβή μέσα Μαΐου, σύμφωνα πάντα με το Πλαίσιο. :blink: NAI , το πληκτρολόγιο έχει πάνω και τους ελληνικούς χαρακτήρες Η τιμή του, για τον φίλο που ρώτησε, είναι 384,68 τελική (με ΦΠΑ), μιλάω πάντα για αγορά από Alpha Copy. Παράθεση GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas (28 Απρ. 2004 , 17:15) Το παρηγγηλα σημερα απο το Πλαισιο.Επειδη ειμαι Κορινθο τους ειπα να μου το στειλουν με κουριερ.Βεβαια μου ειπε το παιδι απο το Πλαισιο οτι δεν εχουν κομματια και περιμενουν να λαβουν.Ποτε περιπου θα φερουν νεα παρτιδα απο 6230 ξερετε????Το θελω πολυ!! Σημερα περασα απο Πλαισιο Καλλιθεας και καποιο αλλο παιδι εκλεισε το μονο 6230 που υπηρχε σε ολα τα καταστηματα Πλαισιο το οποιο το βρηκανε σε ενα μονο καταστημα (Βουλιαγμενης εαν δεν κανω λαθος ) :worry: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 Τελικα μου ειπαν οτι θα το στειλουν μεχρι την Παρασκευη.Ειδωμεν!Μακαρι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eth0 Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 το πηρα και εγω σημερα απο nokia (390) το τελευταιο μαυρο και το προτελευταιο στο συνολο, βεβαια το ειχα παραγγειλει μερικες μερες τωρα. και εμενα με 3.15 και χωρις καποιο προβλημα μεχρι τωρα, εκτος του φαινομενου με την μπαταρια, το εβαλα να φορτισει αρχικα και αρχισα να το πασπατευω, μετα απο κανενα μισαωρο μου πεταει οτι η μπαταρια ειναι φουλ. λεω μπα, εκλεισα το κινητο και το ξανανοιξα εβαλα το καλωδιο και αρχισε να ξαναφορτιζει. για ενα φιλο που ρωτησε για προσοψεις, ρωτησα και εγω και μου ειπαν πως θα αργησουν ακομα οποτε υπομονη φιλε μου. για τους φιλους που το εχουν αγορασει ηδη, οταν το πηρα ειχε ενα flyer μεσα στο κουτι που μιλουσε για ενα προεγκατεστημενο .mp3 μεσα το βρηκε κανεις? ;p ειχα πολες ερωτησεις γμτ αλλα τις ξεχασα, αργοτερα ισως ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 Wirelessly posted (SonyEricssonP900 Dream's phon: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από Terminator Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (28 Απρ. 2004 , 20:28) Παιδια σήμερα αγόρασα από Γερμανό μια ΜΜC SanDisk 128ΜΒ, 57 Ευρώ....Πιστεύω να είναι καλή η τιμή.... :whistle: Πιστεύω πως η 256 ΜΒ takems (απίστευτα γρήγορη και χωρις πρόβλημα) στα 83 ευρώ τελική τιμή από Cosmodata είναι ακόμα καλύτερη περίπτωση ;) re paidia auti i cosmodata ti einai re paidia? Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eth0 Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 παιδια πηγα στο site της vodafone για να ενεργοποιησω τις υπηρεσιες mms και gprs, επειδη το κινητο δεν ηταν στην λιστα με την αυτοματη επιλογη, το εκανα manually. mms δεν μπορω να στειλω/λαβω για gprs δεν δοκιμασα, θελει καποιο χρονο για να ενεργοποιηθει μηπως η εγω εχω κανει βλακεια? ;) χμ, υπαρχει καποιο αλλο καλο του κινητου που μενει μη-αξιοποιησιμο απο πλευρας παροχεα το οποιο πρεπει να ενεργοποιησω? εμενα δεν μου περναει κατι απο το μυαλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek (28 Απρ. 2004 , 23:27) Wirelessly posted (SonyEricssonP900 Dream's phon: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) re paidia auti i cosmodata ti einai re paidia? Μαγαζί στην Στουρνάρη είναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eth0 Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 α, αρχισα να θυμαμαι ;) 1) πρεπει να μεταφερω οπωσδηποτε καποια μυνηματα απο το προηγουμενο κινητο στο 6230, δοκιμασα να σβησω μερικα παλαιοτερα για να ελευθερωθει χωρος στην sim και να κανω ετσι την μεταφορα αλλα τζιφος! εχει κανεις καμια ιδεα? 2) οταν παω στα security settings του κινητου, μου ζηταει κωδικο! απο οσο διαβασα στο manual δεν εχουν καποιο κωδικο ως προεπιλογη, αν εχει μεινει απο το παλιο κινητο, τον κωδικο δεν τον θυμαμαι λογω του οτι ειχε μεινει για πολυ καιρο στην ακρη και το ξεχασα. υπαρχει καποιος τροπος να το ξεκλειδωσουμε? με λιγο ψαξιμο στο site σας βρηκα ενα προγραμματακι, αλλα θα ηθελα παιρεταιρω βοηθεια αν γινεται. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eth0 Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 αν μου στειλει τις ρυθμισεις η nokia δεν θα γινει ενας... αχταρμας ρυθμισεων στο κινητο με αποτελεσμα τα πραγματα να γινουν χειροτερα? μηπως το μονο που χρειαζεται ειναι λιγο υπομονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eth0 (28 Απρ. 2004 , 23:49) αν μου στειλει τις ρυθμισεις η nokia δεν θα γινει ενας... αχταρμας ρυθμισεων στο κινητο με αποτελεσμα τα πραγματα να γινουν χειροτερα? μηπως το μονο που χρειαζεται ειναι λιγο υπομονη? Συμφωνω φιλε μου :) ,παιρνει καποιο χρονο για να ενεργοποιηθουν αυτα που ζητησες ;) Ελπιζω ομως πρωτα να εχεις παρει τηλεφωνο στο customer care για να στα ενεργοποιησουν :worry: Οσο για το δευτερο που ζητας πιο πανω ο αρχικος κωδικος ειναι 12345 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxondas Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 Γεια σας παιδια! Αγορασα απο Cosmote Patras ενα 6230! Ρωτω η καμερα του δεν εχει zoom? Και πως βλεπω την version του κινητου και ποια ειναι η τελευταια ? Ευχαριστω Kostas *http://www.arxondas.com* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxondas Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 Γεια σας παιδια! Αγορασα απο Cosmote Patras ενα 6230! Ρωτω η καμερα του δεν εχει zoom? Και πως βλεπω την version του κινητου και ποια ειναι η τελευταια ? Ευχαριστω Kostas *http://www.arxondas.com* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arxondas (29 Απρ. 2004 , 00:38) Γεια σας παιδια! Αγορασα απο Cosmote Patras ενα 6230! Ρωτω η καμερα του δεν εχει zoom? Και πως βλεπω την version του κινητου και ποια ειναι η τελευταια ? Ευχαριστω Kostas *http://www.arxondas.com* Kαλως ηρθες arxonda και καλοριζικο :) 1.Δεν εχει ζουμ. 2. Με *#0000# 3. η 3.15 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eth0 Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 σου απαντησα στο αλλο thread μην γραφεις τα ιδια πολλες φορες παντου :) nervous: ευχαριστω πολυ. μηπως ξερει καποιος φιλος σε τι αναλυση/μεγεθος/format πρεπει να ειναι οι φωτογραφιες για να τις βαλω wallpaper? (μιλαω για pics απο το net που θα τις μεταφερω μετα) επισης, μεχρι να αγορασω το καλωδιο μηπως ξερει κανεις πως μπορω να μεταφερω αρχεια απο το pc στο mob? (no infrared/bluetooth στο desktop, μονο infrared στο laptop) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas73 Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 Όποιος προσπαθήσει να στείλει μέσω ΟΤΑ από τη NOKIA τις ρυθμίσεις για ΜΜS/GPRS και προσπαθήσει κάποια στιγμή να τις επεξεργαστεί ή να τις σβήσει θα δει ότι είναι κλειδωμένες. Αν κάποια στιγμή θελήσετε να τις διαγράψετε γράφετε *#335738# και επιλέγετε το σετ που θέλετε να σβήσετε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eth0 (29 Απρ. 2004 , 00:42) σου απαντησα στο αλλο thread μην γραφεις τα ιδια πολλες φορες παντου :) nervous: ευχαριστω πολυ. μηπως ξερει καποιος φιλος σε τι αναλυση/μεγεθος/format πρεπει να ειναι οι φωτογραφιες για να τις βαλω wallpaper? (μιλαω για pics απο το net που θα τις μεταφερω μετα) επισης, μεχρι να αγορασω το καλωδιο μηπως ξερει κανεις πως μπορω να μεταφερω αρχεια απο το pc στο mob? (no infrared/bluetooth στο desktop, μονο infrared στο laptop) όλα τα γνωστά αρχεία εικόνας δέχεται και η ανάλυση είναι 128*128 αλλά και μεγαλύτερη να είναι την φτιάχνει καλά μόνο του. όσο αντί για καλώδιο μπορεί να πάρει για εύκολη μεταφορά ένα ΒΤ usb. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 εάν μένεις εκτός Αθήνας, που πρέπει να πας για να περάσεις την νέα version 3.15 ; Στα nokia club γίνεται ή όχι ; αααα, την αναβάθμιση την χρεώνουν; Μπορεί κανείς να βοηθήσει;;; Ξέρει κανείς ποιο είναι το πρόγραμμα για να περνάω τα παιχνίδια στον αντίστοιχο φάκελλο και όχι στις εφαρμογες; Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaspil Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 ξερει κανεις αν ειναι φυσιολογικο να φορτιζει το τηλεφωνο σε 4 ωρες περιπου,και εαν του τριζει με το ακουστικο HS-5? Παράθεση ΒΑΣΙΛΗΣ IPHONE 4 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Επειδή πλέον γινόμαστε πολλοί, καλό θα ήταν πριν ποστάρει ο καθένας τις εύλογες απορίες του, να κανει ένα σκαν τουλαχιστον καμια δεκαριά σελίδες πίσω για να συναντήσει τις απαντήσεις που ζητά.... Είναι άστοχο και εκνευριστικό καλή διάθεση να απαντάμε συνεχώς στις ίδιες απορίες νέων μελών του thread.... Ευχαριστώ για την κατανόηση στην φιλική σύστασή μου... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaspil Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 τοτε αγαπητε μου να το κλεισουμε το thread αφου ολες οι απαντησεις εχουν δοθει. Παράθεση ΒΑΣΙΛΗΣ IPHONE 4 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Οχι, υπάρχουν πολλες απορίες ακόμα, αλλα δεν νομίζω να ναι κόπος να διαβάσεις 5-10 σελίδες για το ολοκαίνουριο κινητό σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 1. υπάρχει και 'Αναζήτηση σε αυτό το θέμα' 2. η αναβαθμίσεις όσο είναι σε εγγύηση δεν χρεώνονται. φιλικά Αλέξης Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts