parmenidis Δημοσιεύτηκε August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 26, 2015 Καλησπερα, θελω ενα κινητο το οποιο να εχει καλη καμερα, και να ειναι σχετικα φθηνο γυρω στα 180 ευρω. Θα αγοραστει απο ελληνικο μαγαζι γιατι το θελω αμεσα σχετικα. Μου προτειναν το Samsung Galaxy S III Neo I9301I (16GB) http://www.skroutz.gr/s/5066415/Samsung-Galaxy-S-III-Neo-I9301I-16GB.html?keyphrase=samsung+s3+neo , αλλα εχω διαβασει ασχημες κριτικες για τη μπαταρια του. Εχει να μου προτεινει καποιος κατι διαφορετικο ή καποιο link που εχει συγκριτικο με θεμα την camera σε low budget κινητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Καλησπερα, θελω ενα κινητο το οποιο να εχει καλη καμερα, και να ειναι σχετικα φθηνο γυρω στα 180 ευρω. Θα αγοραστει απο ελληνικο μαγαζι γιατι το θελω αμεσα σχετικα. Μου προτειναν το Samsung Galaxy S III Neo I9301I (16GB) http://www.skroutz.gr/s/5066415/Samsung-Galaxy-S-III-Neo-I9301I-16GB.html?keyphrase=samsung+s3+neo , αλλα εχω διαβασει ασχημες κριτικες για τη μπαταρια του. Εχει να μου προτεινει καποιος κατι διαφορετικο ή καποιο link που εχει συγκριτικο με θεμα την camera σε low budget κινητα? Αν δεν σε χαλάει το λειτουργικό, προτείνω lumia 640. Είμαι κάτοχος του και είμαι αρκετά ικανοποιημενος απο την ποιότητα των φωτογραφιών του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parmenidis Δημ. September 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις τελικα πηρα ενα lumia 640. Αλλα εχω το εξης θεμα. Λοιπον αγορασα σημερα το Lumia 640 απο ενα μαγαζι (δε γραφω ακομα το ονομα του), Οταν το ανοιξα ηταν στα ρουμανικα οι επιλογες, αλλαξα τη γλωσσα ψαχνοντας κι εχω το εξης θεμα που με προβληματιζει για το αν εχει ξαναχρησιμοποιηθει. Είχε ενα μηνυμα σταλμενο απο 15/7/2015, δηλαδη πριν την ημερομηνια αγορας απο Windows Phone στα ρουμανικα. Quote Buna ziua! Pentru a obtine de la noul telefon accesati windowsphone.com/hello Daca ati utilizat pana acum un alt telefon accesati windowsphone.com/switch pentru a obtine ajutor pentru transferul elementelor de pe vechiul telefon. Acest mesaj este gratuit. google translate : Γεια σας! Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο νέο τηλέφωνο windowsphone.com/hello Εάν χρησιμοποιήσετε άλλο τηλέφωνο για να αποκτήσετε πρόσβαση windowsphone.com/switch τώρα για να λάβετε βοήθεια για να μεταφέρετε τα στοιχεία από το παλιό σας τηλέφωνο . Αυτό το μήνυμα είναι δωρεάν . Αυτο σημαινει οτι ειχε ανοιχτει και παλιοτερα? Μπορω να το καταλαβω καπως? Επισης να προσθεσω, οτι δεν ειχε μεμβρανη στην οθονη, αλλα ηταν σε μια ζελατινα λιγο τσαλακωμενη ( το κινητο κομπλε εμφανισιακα παντως στο εξωτερικο του μερος. Κι ενα ακομα στο κινητο εκει που μπαινει η μπαταρια στο μεταλλικο πισω μερος ειχε κατι σα γρατζουνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Από τα λεγόμενα σου μάλλον έχει ανοιχτεί η συσκευή.Είδες αν η ταινία ασφαλείας στην συσκευασία ήταν κομμένη; Λογικά το αγόρασες από κάποιο σκρουτζομάγαζο, σωστά; Πάντως από την συσκευή θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος και από τις φωτό. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parmenidis Δημ. September 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Βασικα τωρα που το κοιταξα πιο προσεκτικα, Ειχε μπει σελοτειπ απο πανω και ηταν κομμενη η ασφαλειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Βασικα τωρα που το κοιταξα πιο προσεκτικα, Ειχε μπει σελοτειπ απο πανω και ηταν κομμενη η ασφαλειας. σου έδωσαν χρησιμοποιημενη συσκευή, πολυ απλά.. πήγαινε το πίσω και απαίτησε καινούρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 παντα οταν ανοιγει ενα κινητο wp ερχετε αυτο το μυνημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Και μόνο που είναι κομμένη η ταινία ασφαλείας το πας πίσω εκτός αν είσαι κορόιδο κράτα το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parmenidis Δημ. September 4, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 το γυρισα πισω, μου επεστρεψε τα λεφτα και το πηρα απο αλλου το κινητο τελικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 το γυρισα πισω, μου επεστρεψε τα λεφτα και το πηρα απο αλλου το κινητο τελικα. Και πολύ καλά έκανες. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts