Jump to content

Ulefone Paris

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω το Ulofone paris από τοτε που βγήκε. Δεν είμαι και πολύ ευχαρηστημένος.

Τελευταία ήρθε στην πόλη μου το 4G της cosmote και ενώ ο φίλος μου με samsung πιάνει ταχύτητα 30 εγώ με το paris πιάνω μόνο 4 παρόλο που έχω την επιλογή 4G και η cosmote μου έχει ενεργοποιήσει το 4G εδώ και μήνες. Τι λέτε να συμβαίνει;

• Απαντήσεις 408
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...

Καλησπέρα, έχω ένα ulefone paris που είναι της κοπέλας μου!!! ολα δουλευαν κομπλε αλλα ξαφνικά άρχισε να μην δουλεύει η καμερα. στις αρχες με μια επανακκινηση έστρωνε. τώρα όμως δεν ανοίγει με τπτ.

Βγάζει το παράκατω μην:

Δεν είναι δυνατή η σύνδεση με την κάμερα. Βεβαιωθείτε οτι έχετε κλείσει άλλες εφαρμογές που μπορεί να χρησιμοποιούν την κάμερα ή το φλάς.

Έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις, πέρασα άλλη ρομ με SPFlash tool, έκανα αντικατάσταση της κάμερας απο της μητέρας μου το κινητό που ειναι το ίδιο αλλα τπτ.

Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει?

Χαιρετώ την παρέα,

χρειαζομαι μια βοηθεια και ευχαριστως να δωσω και κατι ..

φλασαρα την android6 μια custom ROM , το θεμα ειναι οτι οταν το εκανα (μεσω sp flas tool ) εσβησα τα πατα και επισης το partition nv_ram , οποτε δεν εχω πλεον κλησεις/μηνυματα . Ειναι δυνατον καποιος να κοπιαρει την δικια του απο την συσκευη του και να μου στειλει ?? (μου εχει αχρηστευτει τελειως το κινητο..) και δεν βλεπω αλλη λυση.

ευχαριστώ παρα πολυ εκ των προταιρων

Χαιρετώ την παρέα,

χρειαζομαι μια βοηθεια και ευχαριστως να δωσω και κατι ..

φλασαρα την android6 μια custom ROM , το θεμα ειναι οτι οταν το εκανα (μεσω sp flas tool ) εσβησα τα πατα και επισης το partition nv_ram , οποτε δεν εχω πλεον κλησεις/μηνυματα . Ειναι δυνατον καποιος να κοπιαρει την δικια του απο την συσκευη του και να μου στειλει ?? (μου εχει αχρηστευτει τελειως το κινητο..) και δεν βλεπω αλλη λυση.

ευχαριστώ παρα πολυ εκ των προταιρων

Δεν ειναι τοσο ασχημα οσο νομιζεις

φλασαρεις ξανα την ΕΠΙΣΗΜΗ rom αυτην την φορα με format all+download

αν παλι δεν καταφερεις τιποτα

πας στην προηγουμενη που δουλευε

εχω δοκιμασει με φλασαρισμα στην επισημη (και την εκδοση 5.1 και την 6 ) το προβλημα δεν λυνεται. οι στοκ ρομ δεν εχουν μεσα μαλλον τ ο nv_ram partition

• 4 weeks later...
Παιδια καλησπερα. Ειχα αγορασει στη γυναικα μου πριν κανα χρονο ενα paris και χθες που το κοιταγα εχει αρχισει να ξεκολλαει μπροστα η οθονη! Το ανοιξα και η μπαταρια εχει φουσκωσει οποτε παραγγειλα καινουργια. Το εχει πεθανει και στα παιχνιδια οποτε ηταν αναμενομενο. Τελευταια ομως της πεταει διαφημισεις στον μπροουζερ στην πρωτη σελιδα. Aν απεγκατασταθει ο launcher Ibingo θα σταματησει να το κανει αυτο? Εχει βαλει τον launcher 3 χωρις να εχει απεγκαταστισει τον αλλο και παλι το κανει. Το τελευταιο upgrade που πηρε ΟΤΑ το τηλεφωνο ηταν αυτο ( http://blog.ulefone.com/6th-update-for-ulefone-paris-comes-marshmallow-not-far-away) στις 20160107 και θελω να ρωτησω αν μπορω να παω και αν αξιζει σε marshmallow (http://blog.ulefone.com/ulefone-paris-marshmallow-has-come-ota) Εκει γραφει "For both OTA upgrade, you must have updated your phone to the 20160623 version of Android 5.1 software. Otherwise, your phone will not detect the Marshmallow upgrade. But SD flash fits every version of Android 5.1 software." και τετοια εκδοση δεν εχω δει!!

• 1 year later...
Πρόσφατα παρατήρησα πως οταν η κάμερα κάνει focus ακούγεται ένας clicking ήχος . Η κάμερα κάνει μια κίνηση μέσα έξω αλλά δε θυμάμαι αν έκανε αυτό το θόρυβο στο παρελθόν. Στη δικιά σας συσκευή συμβαίνει το ίδιο;

Υπάρχει κάποιος τρόπος για είσοδο στο recovery menu χωρίς τη χρήση του VolUp κουμπιού, το οποίο έχει σταματήσει να δουλεύει; Είμαι με stock ROM της Ulefone S511 E11 GQ3025AH2 PARIS MM 20161019.