tssotiris Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 ok αλλα παντως για ενα μεσο χρηστη τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasoriginal Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Χρησιμοποιώ το τηλέφωνο από τον Οκτώβρη. Έχουν περάσει από τα χέρια μου ακόμα 2-3 "κινέζοι" και μπορώ να σας πω ότι το paris είναι σίγουρα το καλύτερο που είχα. Ταχύατο, αρκετά καλή κάμερα, το λογισμικό λειτουργεί άψογα και το γεγονός ότι η εταιρεία βγάζει και μερικά update (που όντως δεν έχουν κάνει και καμιά τρομερή αλλαγή) μου λέει ότι υπάρχει έστω και μια μικρή θέληση να βελτιώσουν τη συσκευή. Το αν το έχουν καταφέρει είναι άλλο θέμα. Όσον αφορά το μεγάλο μειονέκτημα που βλέπω εντατικά να αναφέρεται με το battery drain σε κατάσταση αναμονής κλπ, ναι όντως υπάρχει. Όντως όταν ανατρέξεις στην σελίδα της μπαταρίας θα δεις ότι το μεγαλύτερο ποσοστό καταναλώθηκε όταν το τηλέφωνο ήταν σε standby. Το θέμα όμως ποιό είναι εδώ; Γιατί μπερδευόματε; Είμαι ένας μέσος χρήστης. Το wifi μου είναι ΣΥΝΕΧΩΣ ανοιχτό και όταν δεν έχω κοντά, είμαι σε 4G. Δεν υπάρχει ούτε 1 λεπτό μέσα στην μέρα που να μην είμαι online, και λόγω δουλειάς πραγματοποιώ και αρκετές κλήσεις. Μπορώ να σας πληροφορήσω ότι συνήθως φορτίζω κάθε δεύτερη μέρα, με μικρές εξαιρέσεις όταν δεν το έχω αφήσει ήσυχο και θα αναγκαστώ να φορτήσω ξανά πριν κοιμηθώ γιατί βρίσκομαι κάτω από 40%. Τι με ενδιαφέρει τι λεεί το statistic στην μπαταρία; Το γεγονός είναι, ότι το κινητό δεν υστερεί καθόλου σε θέμα αυτονομίας (πραγματικές ώρες δηλαδή που αντέχει η μπαταρία του) από όλα τα άλλα brand name σαμσουνγκ και ελ τζι και λοιπά που έχουν οι γύρω μου! Είναι τόσο απλά τα πράγματα. Δε πάει να λέει ότι το στεντ μπαι τρώει 95% της μπαταρίας; Για όσους δεν είναι σίγουροι για τη μπαταρία ας δουν απλά τα γεγονότα. Όχι τι λένε τα ποσοστά στο σύστημα αλλά πόσες ώρες αντέχει το κινητό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, η συσκευή δεν υστερεί σε τίποτα και το ότι θα λάβει και το android 6 είναι μεγάλο συν για μένα. Μην κολλάτε σε ένα ποσοστό το οποίο θα μπορούσε να είναι κάλλιστα λάθος reading. Έχω ένα τηλέφωνο το οποίο αγόρασα για 120€ και βλέπω ότι είναι κλάσης ανώτερο από οποιοδήποτε κινητό εντός Ελλάδας κάτω των 200€. Το ξαναλέω. 120€. Και τώρα εντωμεταξύ πουλάει για 110€. Δεν προσπαθώ να επιτεθώ σε κανέναν. Απλά θέλω να ξεκαθαρίσω ότι στην πραγματικότητα δεν τίθεται για μένα θέμα αυτονομίας. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 (edited) Ωραία τα λες μόνο που δεν έχεις καταλάβει κάτι. Ότι ολα ειναι σχετικά... Αφού λες ότι σου βγαζει μέχρι και 2 μέρες βγάλε ένα screen shot όταν εχει παει χαμηλά η μπαταρια Π.Χ 15% να δούμε ποσες ωρες ειχες ανοιχτη οθονη (φυσικά με 2 σιμ Μέσα ).Αυτό μετράει φιλε μου και όχι αν έχεις συνεχεία ανοιχτό WiFi και 4g. Και για το οτι ειναι το καλύτερο τηλεφωνο σε σχέση με αυτά που υπάρχουν Ελλάδα 200 ευρω και κάτω παλι λαθος εισαι.Δεν θα σου πω μοντέλα γιατί θα βγούμε off topic.Αν θες μπορώ να σου πω με pm. Edited January 27, 2016 by goregr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sensei_timos Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 (edited) Εγώ πλέον το μόνο που έχω καταλάβει είναι ότι αυτό το λήμα πλέον υπάρχει ΜΟΝΟ για το θέμα της μπαταρίας του κινητού,μιας και απ'ότι φαίνεται,ένα κινητό είναι μόνο η μπαταρία του.Όσοι λέμε ότι για έναν ΜΕΣΟ χρήστη η μπαταρία αρκεί,πρέπει για κάποιο απροσδιόριστο λόγο,να ανεβάσουμε screenshot για να αποδείξουμε τι;; Το ξαναγράφω,το καταλάβαμε όλοι όσοι το χρησιμοποιήσαμε το κινητό,ότι έχει θέμα με την μπαταρία του,όπως και πολλά άλλα τηλέφωνα.ΑΛΛΑ!!Για κάποιον που ΔΕ θέλει να το ξεσκίσει,αρκεί η μπαταρία που έχει!!Τέλος.Είναι τόσο απλό!!Δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει να συμφωνήσουμε ότι το κινητό είναι μάπα;Θεωρώ πως όταν βγάζει άνετα 1 μέρα και παραπάνω,είναι μια χαρά το κινητό. Δε τα παίρνουν όλοι τα κινητά για να ασχολούνται όλη μέρα.Μη κρίνετε από τις δικές σας απαιτήσεις. Όποιος θέλει κινητό να κρατάει 1 βδομάδα χωρίς φώρτιση,ας πάρει το 3310,αλλά να μη παίξει ούτε φιδάκι,γιατί αλλιώς ούτε εκείνο κρατάει. Επίσης,όλα μετράνε σε ένα κινητό.Αν έχεις ανοιχτό wifi χωρίς να είσαι συνδεμένος πχ,το κινητό τρώει πολύ μπαταρία,γιατί ψάχνει να συνδεθεί.Αν έχεις ανοιχτό 4G συνέχεια,αλλά δεν έχεις σήμα 4G,θα τρώει μπαταρία ψάχνοντας το σήμα. Πέρα από την μπαταρία λοιπόν,που το ξεχειλώσαμε το θέμα,άλλα προβλήματα αξιόλογα έχει κανείς;Είναι κρίμα να αφορίζουμε ένα τόσο καλό κινητό,για κάτι που εξαρτάται πάνω απ'όλα από την χρήση του καθενός! Edited January 28, 2016 by sensei_timos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 τρενο το κινητο λεμε, αστερι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
face Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Η επιμονή στη μπαταρία έχει κουράσει τους πάντες. Όποιος ενδιαφέρεται θα διαβάσει όλο το topic και θα βγάλει τα συμπερασματά του. Υγ. Μήνες μετά και το κινητάκι απλά είναι καλύτερο από όλους τους κινέζους που είχα. Συνεχίζω να είμαι υπερ ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 εχει κανεις καμια μπαταρια για πουλημα? οφτοπικ το ξερω, αλλιως θα παρω μια να ερχεται λαου λαου απο τας ανατολας γι, ψυχολογικους λογους αφου στο παλιο μου coolpad αρχισε να μου κανει νερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Το κινητό το πήρα για την γυναίκα και το παρέλαβε την Πέμπτη , έχει πάθει παράκρουση , τα καλύτερα λέει για αυτό , μπαταρία κάθε μέρα φορτισμα οπως και με το προηγούμενο αλλά το κινητό απο ταχύτητα- ομορφιά-οθόνη-κάμερα τα σπάει.Αφοθ απο το πολύ μπλα-μπλα με έχει βάλει σε σκέψεις να το πάρω και εγώ χαχαχαχα Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zene Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 6th Update for Ulefone Paris ( http://blog.ulefone.com/6th-update-for-ulefone-paris-comes-marshmallow-not-far-away/ ) . Το 'χει λάβει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Πάντως η Ulefone πάει πολύ καλά στο θέμα αναβαθμίσεων, δεν τις τσιγκουνεύεται σαν κάτι άλλες εδραιωμένες μικρομεσαίες εταιρίες... Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 (edited) Έλαβε κανείς το update του Ιανουαρίου; Εμένα έχει του Δεκεμβρίου και δε βρίσκει άλλη ενημέρωση. Χθες παρέλαβα. Ένα δυο θέματα τα έχει το κινητο. 1) Καταρχήν δεν έχει bold γράμματα πουθενά. Ούτε στο Facebook ούτε κυρίως στο email για να δεις ποια είναι αδιάβαστα. Φτιάχτηκε λέει με το update Ιανουαρίου. 2) Ο proximity sensor έχει πολύ μικρή απόσταση ευαισθησίας. Δηλαδή μιλάω κατα τη διάρκεια κλήσης και ανάβει η οθόνη !!! Παρόλο που το έχω στο αυτί κανονικά. Επίσης λέει ότι διορθώθηκε με το update Ιανουαρίου. 3) η αφή του δεν είναι και η καλύτερη. Πολλές φορές χάνει κάποια αγγίγματα στην οθόνη. Έλαβε κανείς το update Ιανουαρίου;;;;;; Υποτίθεται ότι έχουμε 5 finger multi touch.. Τι είναι αυτό το πράγμα; μου βγάζει 3 point το μεγαλύτερο με όσα προγράμματα δοκίμασα Edited February 4, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasoriginal Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Οχι φίλε μου. "Your system is currently up to date" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 παιδια να ρωτησω κατι στον μανατο launcher 3 που εχει μπορούμε να βγαλουμε την πανω μπαρα του google που εχει στις αρχικες οθονες? και αν ναι πως? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Να σας γράψω εγώ τι έκανα στο Paris που πήρα για τη γυναίκα μου μήπως και σας βοηθήσω. Καταρχάς το τηλέφωνο ήρθε με έκδοση 16-11-2015 από Gearbest Με το SP Flash tool φλάσαρα την έκδοση της 31-12-2015 την οποία κατέβασα από εδώ: https://onedrive.live.com/?authkey=!AHHeMvFii7VIoxo&id=C87E555FF8A334EB!212&cid=C87E555FF8A334EB Ενημέρωση δεν έβγαζε άλλη μετά από αυτό. Πέρασα όμως την έκδοση 28-1-2016 με χειροκίνητο update. Το έχω ανεβάσει στο drive μου εδώ: https://drive.google.com/file/d/0B3hZCb9pO9JceTBhNVdjWWUwVUE/view?usp=sharing Κατεβάζετε το αρχείο στο κινητό. Πάτε στις ενημερώσεις και πατάτε πάνω δεξιά στις τρεις τελίτσες. Επιλέγετε αναβάθμιση από τοπικό αρχείο και του λέτε να διαβάσει το update.zip που κατεβάσατε. Το τηλέφωνο θα κάνει επανεκκίνηση και εφαρμογή της ενημέρωσης. Υπόψη το OTA update δε θα δουλέψει αν έχετε custom recovery. Μετά το έκανα root ακολουθώντας τις οδηγίες σε αυτό το ποστ: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=63587992&postcount=16 Αφού το έκανα root ξαναπέρασα την εργοστασιακή recovery για να μπορώ να έχω OTA updates. Επιβεβαιώνω ότι διορθώθηκε το πρόβλημα με τον proximity sensor. Η γυναίκα μου το ακουμπούσε στο αυτί να μιλήσει και δεν έκλεινε η οθόνη. Επίσης δεν παρατήρησα θέμα με bold χαρακτήρες. Ελπίζω να βοήθησα. Ότι παραπάνω χρειαστείτε με ρωτάτε. Και για όσους έχουν απορίες για την μπαταρία να πω ότι βγάζει περίπου 4 ώρες οθόνης το οποίο θεωρώ νορμάλ για τη χωρητικότητα της μπαταρίας του (2250mAh). Ιδού και ένα πρόχειρο screenshot (μου το έστειλε η γυναίκα μου μέσω messenger :lol: ) http://i64.tinypic.com/2dt8w7.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zene Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 File for Flashing Ulefone Paris 6th Update With SD Card http://blog.ulefone.com/file-for-flashing-ulefone-paris-6th-update-with-sd-card/ από το Blog τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 File for Flashing Ulefone Paris 6th Update With SD Card http://blog.ulefone.com/file-for-flashing-ulefone-paris-6th-update-with-sd-card/ από το Blog τους. Ωραίος.. Από ότι κατάλαβα εδώ είναι ολόκληρη η rom με ημερομηνία 28-1-2016... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Καλή η υπάρξη αναβάθμισης μέσω SD. Γλυτώνει τους απλούς χρήστες από το να μαθαίνουν το SP Flash και να στήνουν drivers κτλ. Εύκολη και γρήγορη αναβάθμιση. Καμιά βελτίωση της προκοπής να κάνει μόνο... Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guilberto77 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Ειμαι ενας απο αυτους που το κινητο δεν περναγε το τελευταιο update...κατεβασα το ζιπακι αλλα οταν παω να το περασω απο τις ενημερωσεις>τοπικες ρυθμισεις κανει ρισταρτ ξεκιναει να περναει καποια αρχεια αλλα μετα απο λιγο βγαζει σφαλμα κ αναγκαζομαι να βγαλω την μπαταρια για να ξεκολησει..ανοιγει βεβαια κανονικα μετα αλλα χωρις το update (σημειωση*μετα απο 2 μηνες χρηση δεν εχω φορτισει ποτέ την συσκευη πριν περασει ενα 24ωρο, συνηθως μου κραταει μιαμιση μερα)...το προσπαθησα κανα 2 φορες ακομα αλλα τιποτα.δεν θελω ακομα να το κανω root πρωτου περασω το update...δεν ξερω αν γνωριζει κανεις γιατι το κανει αυτο...κ ενα αλλο θεματακι που εχω αναφερει κ παλιοτερα ειναι οτι οταν φευγω απο το σπιτι κ επανερχομαι μετα απο ωρα δεν μπορει να βρει την IP κ αναγκαζομαι να το βαλω σε λειτουργια πτησης για 1 δευτερολςπτο κ μετα την βρισκει κανονικα.υπαρχει λυση γιαυτο? Κατα τα αλλα το κινητο πεταει!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Ειμαι ενας απο αυτους που το κινητο δεν περναγε το τελευταιο update...κατεβασα το ζιπακι αλλα οταν παω να το περασω απο τις ενημερωσεις>τοπικες ρυθμισεις κανει ρισταρτ ξεκιναει να περναει καποια αρχεια αλλα μετα απο λιγο βγαζει σφαλμα κ αναγκαζομαι να βγαλω την μπαταρια για να ξεκολησει..ανοιγει βεβαια κανονικα μετα αλλα χωρις το update (σημειωση*μετα απο 2 μηνες χρηση δεν εχω φορτισει ποτέ την συσκευη πριν περασει ενα 24ωρο, συνηθως μου κραταει μιαμιση μερα)...το προσπαθησα κανα 2 φορες ακομα αλλα τιποτα.δεν θελω ακομα να το κανω root πρωτου περασω το update...δεν ξερω αν γνωριζει κανεις γιατι το κανει αυτο...κ ενα αλλο θεματακι που εχω αναφερει κ παλιοτερα ειναι οτι οταν φευγω απο το σπιτι κ επανερχομαι μετα απο ωρα δεν μπορει να βρει την IP κ αναγκαζομαι να το βαλω σε λειτουργια πτησης για 1 δευτερολςπτο κ μετα την βρισκει κανονικα.υπαρχει λυση γιαυτο? Κατα τα αλλα το κινητο πεταει!!!! Ποια έκδοση έχεις; Το αρχείο που κατέβασες είναι αυτό που δίνει η ulefone; Εγώ πάντως το έχω κάνει root και έπειτα ξαναφλάσαρα την εργοστασιακή recovery για να συνεχίσω να έχω OTA updates (δες σε προηγούμενο ποστ μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosplits Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Παιδια να ρωτησω κατι? το κινητο που εχω στα χερια μου εχει εκδοση 20151207 και οταν κανω ελεγχο για τις ενημερωσεις τοτε λεει οτι δεν υπαρχει κατι νεο. πως θα κανω την ενημερωση του λογισμικου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Παιδια να ρωτησω κατι? το κινητο που εχω στα χερια μου εχει εκδοση 20151207 και οταν κανω ελεγχο για τις ενημερωσεις τοτε λεει οτι δεν υπαρχει κατι νεο. πως θα κανω την ενημερωση του λογισμικου? Δες δυο τρια ποστ πιο πίσω, μη γράφουμε πάλι τα ίδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
face Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 (edited) Μετά την τελευταία αναβάθμιση, μου βγαζει διαφημίσεις στο scroll down menu. Μόνο σε εμένα? Εχω φαγωθει να βρω τι τις ενεργοποιεί, αλλα μάταια. Edited February 18, 2016 by face Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocone Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Έκανα το update αλλά το πιο ενοχλητικό πρόβλημα για εμένα (την γυναίκα μου δλδ) το οποίο είναι η μη ύπαρξη bold fonts, παραμένει. Έχει βρει κανείς κάποια λύση για αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
face Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Σχετικα με τα spam στο scroll down menu. Είδα στις διεργασίες που τρέχουν μια μυστήρια εκδοχη του ibingo. Το απεγκατέστησα εντελώς και δεν έχουν εμφανιστεί (εως τώρα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosplits Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Αυτο το βιντεο το τραβηξα σουρουπο απο το μπαλκονι του σπιτιου μου με το κινητο. Οποιος θελει μπορει να τσεκαρει. Φιλια ΧΧΧ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts