savvas_p25 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Αν απευθυνεσαι σε μενα,τοτε να γραψω 3-4 πραγματα μηπως βοηθηθει κανενας,σε σχεση παντα με την rr και παντα με τις δικες μου αναγκες. Πρωτον η miui ειναι απειρως πιο ευχρηστη σε σχεση με την rr.Οι επαφες βρισκονται πολυ πιο ευκολα,το ιδιο και η εναλλαγη κλησεων-επαφων.Η rr δινει και μια τριτη επιλογη που περισσοτερο προβλημα δημιουργει παρα ευκολια. Με την rr εφαγα σχεδον μια μερα μεχρι να καταλαβω πως μπαινει διαφορετικος ηχος κλησης σε καποιες επαφες!Παρα πολυ σπαστικο,ενω στην miui γινεται πανευκολα!Για την δικη μου δουλεια που ουσιαστικα δουλευω με το τηλεφωνο ειναι παρα πολυ σημαντικο η ευκολια στις επαφες και στις κλησεις.Επισης γενικως οι ρυθμισεις στην miui ειναι πολυ πιο ευκολες και απλοποιημενες,ενω η rr εχει παρα πολλες ρυθμισεις και παραμετρους που τελικα σε μπερδευουν παρα σε βοηθουν να σεταρεις το κινητο. Δευτερον,η εφαρμογη google για την καμερα της RR,ηταν επιεικως απαραδεκτη!Μου μπλοκαρε συνεχεια και με πετουσε εξω!Της miui δουλευει αψογα! Τριτον και πολυ σημαντικο,το οποιο ομως δεν ηταν ...deal breaker για να εγκαταλειψω την rr.Με την miui το ξυπνητηρι δουλευει με κλειστό το τηλεφωνο ενω η RR δεν το υποστηριζε αυτο. Τεταρτον,το ημερολογιο ειναι παρα πολυ ευχρηστο σε αντιθεση με την rr.Πολυ πιο ευχρηστο! Πεμπτον και πρωτο πολυ ασχημο χτυπημα που αρχισε να μετρα αντιστροφα για την RR ηταν το οτι δεν συγχρονιζε με το bluetooth αυτοκινητου που εχω!Οταν καλουσα εγω καποιον μπορουσα να μιλησω μεσω bt αλλα οταν με καλουσαν δεν λειτουργουσε!Ηθελα σπασω το κινητο! Τα παραπανω αντιμετωπισα τις πρωτες μερες και θελησα να δωσω μια ευκαιρια στην rr,αλλα το τελειωτικο "χτυπημα" το δεχτηκα με την μη υπαρξη εφαρμογης καταγραφης κλησεων!ΟΛΕΣ(και το τονιζω ΟΛΕΣ) οι εφαρμογες καταγραφης κλησεων που κατεβασα και δοκιμασα ηταν ΑΘΛΙΕΣ!Εντελως απαραδεκτες!Αντιθετα η miui εχει μαμισια εφαρμογη που ειναι κυριολεκτικα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!Απιστευτη!Καταγραφει συνομιλιες δυνατα και πεντακαθαρα! Αυτα εν ολιγοις αν και υπηρχαν και ορισμενα αλλα δευτερευοντα προβληματακια με την RR.Οπως πχ το να επιλεγεις εικονα background και να μην μπορεις να την ζουμαρεις και να την αφησεις στο σημειο που θελεις κατι που η miui σου "επιτρεπει". Τελος παντων,ελπιζω να βοηθησα με την κριτικη μου.:cool: Από τις καλύτερες τοποθετήσεις στο θέμα ρομ που έχω διαβάσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Εκτός ότι η miui είναι ότι πιο όμορφο και ευχάριστο υπάρχει, έχει εγγενεις δυνατότητες που άλλες ρομ πρέπει να αλλάξουν έκδοση android για να τις ενσωματώνουν, πχ διαβάζω λέει στο android nougat θα μπορείς να κάνεις crop το screenshot με το που το βγάλεις και όχι μετά, κάτι που είχαμε στο hongmi με Jelly Bean ακόμη.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Εκτός ότι η miui είναι ότι πιο όμορφο και ευχάριστο υπάρχει, έχει εγγενεις δυνατότητες που άλλες ρομ πρέπει να αλλάξουν έκδοση android για να τις ενσωματώνουν, πχ διαβάζω λέει στο android nougat θα μπορείς να κάνεις crop το screenshot με το που το βγάλεις και όχι μετά, κάτι που είχαμε στο hongmi με Jelly Bean ακόμη.. Το μόνο θέμα που είχα με miui ήταν ή διαχείριση μπαταρίας αλλά το ελυσα με το tweak από το xda.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161116/4a50c6064ef8af7f5f587da3eb2cd9ee.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Το μόνο θέμα που είχα με miui ήταν ή διαχείριση μπαταρίας αλλά το ελυσα με το tweak από το xda.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161116/4a50c6064ef8af7f5f587da3eb2cd9ee.jpg Δώσε λινκ αν μπορείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Δώσε λινκ αν μπορείς... http://forum.xda-developers.com/mi-4c/general/guide-advanced-interactive-governor-t3482740 με την mi-globe δουλεύει τελεια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Εκτός ότι η miui είναι ότι πιο όμορφο και ευχάριστο υπάρχει, έχει εγγενεις δυνατότητες που άλλες ρομ πρέπει να αλλάξουν έκδοση android για να τις ενσωματώνουν, πχ διαβάζω λέει στο android nougat θα μπορείς να κάνεις crop το screenshot με το που το βγάλεις και όχι μετά, κάτι που είχαμε στο hongmi με Jelly Bean ακόμη.. Κάτσε, πώς κάνουμε κροπ το σκριινσοτ στη Miui;; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Παλιά διάλεγες πρώτα την περιοχή της οθόνης που θα τραβήξει, τώρα το τραβάει, εμφανίζεται floating εικονίδιο πάνω δεξιά και μόλις το πατάς το κάνεις crop Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Παλιά διάλεγες πρώτα την περιοχή της οθόνης που θα τραβήξει, τώρα το τραβάει, εμφανίζεται floating εικονίδιο πάνω δεξιά και μόλις το πατάς το κάνεις crop δεν ειχα δει ποτέ τέτοια επιλογή :wacko: ούτε τώρα βλέπω επιλογή για κροπ, ανακάλυψα όμως τι κανει η μακρύτερη λήψη :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickygo Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω επειδη θα το παραγγειλω τι θα πρεπει να περιλαμβανει η συσκευη; εννοω απο rom η οτιδηποτε αλλο. ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω επειδη θα το παραγγειλω τι θα πρεπει να περιλαμβανει η συσκευη; εννοω απο rom η οτιδηποτε αλλο. ευχαριστω εκ των προτερων Απο που θα το παραγγειλεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickygo Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Λέω από gearbest εκτός αν έχετε καμία καλύτερη ιδεα.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Λέω από gearbest εκτός αν έχετε καμία καλύτερη ιδεα.ευχαριστω Εγω θα πρότεινα vickmall γιατί έχει καλή τιμή,θα σου περάσουν (αν το ζητησεις )και custom rom και έτσι θα είσαι μια χαρά.Πάρε και tempered glass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickygo Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Σ'ευχαριστω πολύ! Υπάρχει κάτι άλλο να προσέξω ή να σημειώσω στην παραγγελία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickygo Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Υπάρχει και κάποιο άλλο που μπορείς να μου προτείνεις; σε xiaomi πάντα πάνω κάτω τις ίδιες τιμές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Σ'ευχαριστω πολύ! Υπάρχει κάτι άλλο να προσέξω ή να σημειώσω στην παραγγελία; Ζητα να σου βάλουν stable απο xiaomi-miui.gr,κανένα tempered και είναι μια χαρά. ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει και κάποιο άλλο που μπορείς να μου προτείνεις; σε xiaomi πάντα πάνω κάτω τις ίδιες τιμές Στα λεφτά του για μένα δεν υπάρχει καλύτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickygo Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Οκ Να'σαι καλά αν και είχα καταλήξει σ'αυτο χωρίς να ξέρω πολλά πολλά. Η custom rom με την multilanguage rom τι διαφορά έχει; λέω για το 2gb 16gb σαν χώρος είναι Καλός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Οκ Να'σαι καλά αν και είχα καταλήξει σ'αυτο χωρίς να ξέρω πολλά πολλά. Η custom rom με την multilanguage rom τι διαφορά έχει; λέω για το 2gb 16gb σαν χώρος είναι Καλός; Ανάλογα την multi που θα βάλουν,συνήθως βάζουν μια κινεζική **** οπου το κινητό αδικειτε παρα πολύ.Στο vickmall μπορούν να περάσουν την stable απο την ελληνική κοινότητα οπου σε γενικές γραμμές είναι μια χαρά.Και εγώ αυτό έχω,2/16 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickygo Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Σορρυ η stable είναι η custom rom? Είμαι λίγο άσχετη γι'αυτο ρωταω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Σορρυ η stable είναι η custom rom? Είμαι λίγο άσχετη γι'αυτο ρωταω Ναι, είναι αυτή https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/21029-%CE%95%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-20-11-2016-H-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-STABLE-V8-1-ROMs-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%AE%CF%88/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickygo Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Από το to2c αξίζει να το πάρω? είδα ότι έχουν κουπόνι 50$ για την black Friday Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Από το to2c αξίζει να το πάρω? είδα ότι έχουν κουπόνι 50$ για την black Friday Ανάλογα πόσο θα σου βγει το κινητό, αν νομίζεις οτι έχει καλη έκπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickygo Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Βγαίνει γύρω στα 100€ με όλα τα κομφορ.γιατι μου είπες χωρίς tempered?2gb 16gb είναι Οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Βγαίνει γύρω στα 100€ με όλα τα κομφορ.γιατι μου είπες χωρίς tempered?2gb 16gb είναι Οκ? Μια χαρά είναι η τιμή το θέμα είναι με τι Ρομ έρχεται απο to2c.2/16 μια χαρά είναι απο θέμα μνήμης και χώρου,δεν υπάρχει καλυτερο σε αυτά τα χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickygo Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Μου είπαν τώρα ότι δεν έχει την stable rom. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου εστειλαν σύνδεσμο για fast boot upbate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Το περιμενω και εγω αυριο. Ποια ROM πρεπει να περασω για να εχει Ελληνικα; Εχω μπερδευτει λιγακι! Global Stable? Global dev? GTV 6.10.27? Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts