Jump to content

Xiaomi Mi 4C

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ε για πες εντυπωσεις

Ομολογώ οτι τόσο καλό δεν το περίμενα...θα το δοκιμασω προσεχώς με αυτήν που ανεφερες (slim 6) .δεν έχω παρατηρήσει κάτι αρνητικό,περασα μόνο το script μέσω kernel auditor,δεν πείραξα τίποτε αλλο.

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

antutu ετρεξες στην dev smiui? πριν βαλεις το script κ μετα το script

η slim ειναι στα ιδια η λιγο καλυτερα απο την RR κ σε antutu k σε μπαταρια ,απλα ειναι εξαιρετικα λιτη σε ρυθμισεις κ ευκολιες αλλα αφηνει τον περισσοτερο ελευθερο χωρο απο ολες

Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com

antutu ετρεξες στην dev smiui? πριν βαλεις το script κ μετα το script

η slim ειναι στα ιδια η λιγο καλυτερα απο την RR κ σε antutu k σε μπαταρια ,απλα ειναι εξαιρετικα λιτη σε ρυθμισεις κ ευκολιες αλλα αφηνει τον περισσοτερο ελευθερο χωρο απο ολες

Antutu δεν κατέβασα καν γιατί είχα θέματα με το wifi.εσύ μέχρι τώρα με ποια είχες το υψηλότερο antutu;

το μεγαλυτερο το εχω δει με RR 73000

μετα slim k stable smiui λιγο κατω απο 70000

stable gkalen 50000 σε εξισσοροπηση κ 60000 σε performance

το ζητημα ομως ειναι κ ποσο κρατα δροσερο το κινητο η καθε rom γιατι οι επιδοσεις διαφορετικα πανε περιπατο

κ φυσικα οι συνθηκες που παιρνονται οι μετρησεις κ ολα αυτα σε συνδιασμο με το ποσο καλη ειναι σε καταναλωση μπαταριας

θα ελεγα οτι η stable smiui εδινε με εντυπωσιακη συνεπεια μετρησεις λιγο κατω απο 70000 ακομα κ ζεστη η φορτωμενη με tasks ,απλα η μπαταρια μου φανηκε να φευγει νερο

ολες οι αλλες εδιναν antutu με εντυπωσιακες διακυμανσεις αναλογα την ζεστη

Η επιλογη: 'don't overwrite recovery' στην smiui, πρεπει να ειναι τσεκαρισμενη? Εαν δεν ειναι τσεκαρισμενη επεμβαινει ή αντικαθιστα την twrp?
The worst type of piracy... is cons-piracy!

Η επιλογη: 'don't overwrite recovery' στην smiui, πρεπει να ειναι τσεκαρισμενη? Εαν δεν ειναι τσεκαρισμενη επεμβαινει ή αντικαθιστα την twrp?

Ναι το αντικαθιστά!

επισης για καποιον λογο αν δεν εχεις τσεκαρισμενο το viper4android δεν εγκαθιστα τις αλλες επιλογες

Με slimrom τυχαίο run 69k, ενώ παλιότερα στο ψυγείο 75κ.

Θα ήθελα να βάλω την rr που διαβάζω καλά λόγια από εσάς, αλλά δεν θέλω να χάσω τα δεδομένα μου (viber,κλπ) πάλι οπότε θα περιμένω το nougat.

Παιδια με το gps πώς ειστε? Ειχα την αισθηση οτι δουλευε καλα, αλλα καταλαβα οτι αυτο συνεβαινε μονο με τα δεδομενα ανοιχτα. Σημερα μονο με δεκτη gps δυσκολευοταν να κλειδωσει και επιανε λιγους δορυφορους μετα απο ωρα. Δοκιμασα καποια fix, αλλα τιποτα. Εχω τη thunder 6.9.29 οπως ηδη εχω γραψει... Καποια βοηθεια?
The worst type of piracy... is cons-piracy!

σε μια περιπτωση που το χρειαστηκα δεν ηταν τοσο γρηγορο παρολο που ειχα ανοιχτα δεδομενα

εχω την αισθηση οτι κλειδωσε πιο αργα απο οτι το lumia 730 χωρις υποβοηθηση δεδομενων

edit

η smiui εχει καποιο fix για το gps στην ευρωπη ,για ψαξου

για δες κ αυτο

http://www.techrepublic.com/article/faster-gps-locking-on-your-rooted-android-device/

Edited by Redshift

ειναι κατι διαφορετικο απο αυτο?

http://forum.xda-developers.com/mi-4c/general/rom-unofficial-cm14-1-andropax-t3489753

Ναι,απο άλλον dev!και σχεδόν κάθε δυο μέρες υπάρχει και update

Ειναι τοσο δυσκολο να γινει ξεκλειδωμα του κινητου?Προσπαθω με ενα φιλο και δεν μου δινει εγκριση η xiaomi να το ξεκλειδωσω για να περασω την RR.Απο 10ημερο σε 10ημερο με παει.Κι ο φιλος μου λεει οτι αν προσπαθησω να το ξεκλειδωσω αλλιως μπορει να μπρικαρει το κινητο γι'αυτο περιμενω την εταιρια να μου δωσει αδεια.

ΥΓ.Εχω περασει την παρακατω dev.Γιατι δεν παιρνω notifications ρε παιδια??Ειδικα απο το gmail που με καιει!Εχει κανεις καμια συμβουλη??

MI4_C.png

Ειναι τοσο δυσκολο να γινει ξεκλειδωμα του κινητου?Προσπαθω με ενα φιλο και δεν μου δινει εγκριση η xiaomi να το ξεκλειδωσω για να περασω την RR.Απο 10ημερο σε 10ημερο με παει.Κι ο φιλος μου λεει οτι αν προσπαθησω να το ξεκλειδωσω αλλιως μπορει να μπρικαρει το κινητο γι'αυτο περιμενω την εταιρια να μου δωσει αδεια.

ΥΓ.Εχω περασει την παρακατω dev.Γιατι δεν παιρνω notifications ρε παιδια??Ειδικα απο το gmail που με καιει!Εχει κανεις καμια συμβουλη??

MI4_C.png

Googlare τον unofficial τροπο για να το ξεκλειδωσεις,υπάρχει οδηγός στο XDA και στο xiaomi-miui.gr

Edit: τώρα διάβασα οτι ο φίλος θέλει με "official".

με τον official τροπο θα πρεπει να περιμενεις την xiaomi κ υπαρχει κ ενα bug στον server τους που καθυστερει την ολη ιστορια ,δες εδω πως να το κανεις αναλυτικα

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14901-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-Official-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-Bootloader-%CF%84%CE%BF%CF%85-Mi4c/

εγω με τον unofficial ξεκλειδωσα οπως κ οι περισσοτεροι ,ακολουθεις ευλαβικα τον οδηγο με τα αρχεια που λινκαρει κ θα εισαι οκ

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12556-%CE%9E%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Bootloader-%CF%84%CE%BF%CF%85-MI-4c/

Σ'αυτην που φοραει τωρα το κινητο,τι μπορω να κανω για να ερχονται τα push notifications?

https://xiaomi.eu/community/index.php?threads/32408/

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά παρήγγειλα από vickmall το Mi4c για ένα φίλο και ζήτησα να μου περάσουν τη Multilanguage ROM (MIUI 8 νομίζω). Ο φίλος που θα το πάρει είναι εντελώς άσχετος από πειράγματα και φλασαρίσματα και καθόλου απαιτητικός ως χρήστης. Θα δουλέυει σωστά η συγκεκριμένη ROM ή παίζει να έχει προβλήματα (τύπου battery drain ή τίποτα άλλο) και θα αναγκαστώ να την ψάχνω εγώ τη δουλειά; (θα προτιμούσα να το αποφύγω)

Παιδιά παρήγγειλα από vickmall το Mi4c για ένα φίλο και ζήτησα να μου περάσουν τη Multilanguage ROM (MIUI 8 νομίζω). Ο φίλος που θα το πάρει είναι εντελώς άσχετος από πειράγματα και φλασαρίσματα και καθόλου απαιτητικός ως χρήστης. Θα δουλέυει σωστά η συγκεκριμένη ROM ή παίζει να έχει προβλήματα (τύπου battery drain ή τίποτα άλλο) και θα αναγκαστώ να την ψάχνω εγώ τη δουλειά; (θα προτιμούσα να το αποφύγω)

Με αυτη την rom σιγουρα θα αναγκαστεις να την ψαχνεις εσυ την δουλεια.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.