savvas_p25 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 ε για πες εντυπωσεις Ομολογώ οτι τόσο καλό δεν το περίμενα...θα το δοκιμασω προσεχώς με αυτήν που ανεφερες (slim 6) .δεν έχω παρατηρήσει κάτι αρνητικό,περασα μόνο το script μέσω kernel auditor,δεν πείραξα τίποτε αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 antutu ετρεξες στην dev smiui? πριν βαλεις το script κ μετα το script η slim ειναι στα ιδια η λιγο καλυτερα απο την RR κ σε antutu k σε μπαταρια ,απλα ειναι εξαιρετικα λιτη σε ρυθμισεις κ ευκολιες αλλα αφηνει τον περισσοτερο ελευθερο χωρο απο ολες Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 antutu ετρεξες στην dev smiui? πριν βαλεις το script κ μετα το script η slim ειναι στα ιδια η λιγο καλυτερα απο την RR κ σε antutu k σε μπαταρια ,απλα ειναι εξαιρετικα λιτη σε ρυθμισεις κ ευκολιες αλλα αφηνει τον περισσοτερο ελευθερο χωρο απο ολες Antutu δεν κατέβασα καν γιατί είχα θέματα με το wifi.εσύ μέχρι τώρα με ποια είχες το υψηλότερο antutu; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 το μεγαλυτερο το εχω δει με RR 73000 μετα slim k stable smiui λιγο κατω απο 70000 stable gkalen 50000 σε εξισσοροπηση κ 60000 σε performance το ζητημα ομως ειναι κ ποσο κρατα δροσερο το κινητο η καθε rom γιατι οι επιδοσεις διαφορετικα πανε περιπατο κ φυσικα οι συνθηκες που παιρνονται οι μετρησεις κ ολα αυτα σε συνδιασμο με το ποσο καλη ειναι σε καταναλωση μπαταριας θα ελεγα οτι η stable smiui εδινε με εντυπωσιακη συνεπεια μετρησεις λιγο κατω απο 70000 ακομα κ ζεστη η φορτωμενη με tasks ,απλα η μπαταρια μου φανηκε να φευγει νερο ολες οι αλλες εδιναν antutu με εντυπωσιακες διακυμανσεις αναλογα την ζεστη Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vayio Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Η επιλογη: 'don't overwrite recovery' στην smiui, πρεπει να ειναι τσεκαρισμενη? Εαν δεν ειναι τσεκαρισμενη επεμβαινει ή αντικαθιστα την twrp? Παράθεση The worst type of piracy... is cons-piracy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Η επιλογη: 'don't overwrite recovery' στην smiui, πρεπει να ειναι τσεκαρισμενη? Εαν δεν ειναι τσεκαρισμενη επεμβαινει ή αντικαθιστα την twrp? Ναι το αντικαθιστά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 επισης για καποιον λογο αν δεν εχεις τσεκαρισμενο το viper4android δεν εγκαθιστα τις αλλες επιλογες Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Με slimrom τυχαίο run 69k, ενώ παλιότερα στο ψυγείο 75κ. Θα ήθελα να βάλω την rr που διαβάζω καλά λόγια από εσάς, αλλά δεν θέλω να χάσω τα δεδομένα μου (viber,κλπ) πάλι οπότε θα περιμένω το nougat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Δοκιμασα το script και στην slim 6 και τα πηγαίνει περίφημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 παρε twrp full bakup k δοκιμασε την RR το πιθανοτερο ειναι να μην γυρισεις στην slim Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vayio Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Παιδια με το gps πώς ειστε? Ειχα την αισθηση οτι δουλευε καλα, αλλα καταλαβα οτι αυτο συνεβαινε μονο με τα δεδομενα ανοιχτα. Σημερα μονο με δεκτη gps δυσκολευοταν να κλειδωσει και επιανε λιγους δορυφορους μετα απο ωρα. Δοκιμασα καποια fix, αλλα τιποτα. Εχω τη thunder 6.9.29 οπως ηδη εχω γραψει... Καποια βοηθεια? Παράθεση The worst type of piracy... is cons-piracy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 (edited) σε μια περιπτωση που το χρειαστηκα δεν ηταν τοσο γρηγορο παρολο που ειχα ανοιχτα δεδομενα εχω την αισθηση οτι κλειδωσε πιο αργα απο οτι το lumia 730 χωρις υποβοηθηση δεδομενων edit η smiui εχει καποιο fix για το gps στην ευρωπη ,για ψαξου για δες κ αυτο http://www.techrepublic.com/article/faster-gps-locking-on-your-rooted-android-device/ Edited October 25, 2016 by Redshift Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 ασχετο με το τοπικ αλλα η xiaomi σημερα κερασε πονο κ τσαι οοοομορφα Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=697094&st=1440#entry53848028 όποιος γουσταρει ας δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 ειναι κατι διαφορετικο απο αυτο? http://forum.xda-developers.com/mi-4c/general/rom-unofficial-cm14-1-andropax-t3489753 Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 ειναι κατι διαφορετικο απο αυτο? http://forum.xda-developers.com/mi-4c/general/rom-unofficial-cm14-1-andropax-t3489753 Ναι,απο άλλον dev!και σχεδόν κάθε δυο μέρες υπάρχει και update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evil_13 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Ειναι τοσο δυσκολο να γινει ξεκλειδωμα του κινητου?Προσπαθω με ενα φιλο και δεν μου δινει εγκριση η xiaomi να το ξεκλειδωσω για να περασω την RR.Απο 10ημερο σε 10ημερο με παει.Κι ο φιλος μου λεει οτι αν προσπαθησω να το ξεκλειδωσω αλλιως μπορει να μπρικαρει το κινητο γι'αυτο περιμενω την εταιρια να μου δωσει αδεια. ΥΓ.Εχω περασει την παρακατω dev.Γιατι δεν παιρνω notifications ρε παιδια??Ειδικα απο το gmail που με καιει!Εχει κανεις καμια συμβουλη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Ειναι τοσο δυσκολο να γινει ξεκλειδωμα του κινητου?Προσπαθω με ενα φιλο και δεν μου δινει εγκριση η xiaomi να το ξεκλειδωσω για να περασω την RR.Απο 10ημερο σε 10ημερο με παει.Κι ο φιλος μου λεει οτι αν προσπαθησω να το ξεκλειδωσω αλλιως μπορει να μπρικαρει το κινητο γι'αυτο περιμενω την εταιρια να μου δωσει αδεια. ΥΓ.Εχω περασει την παρακατω dev.Γιατι δεν παιρνω notifications ρε παιδια??Ειδικα απο το gmail που με καιει!Εχει κανεις καμια συμβουλη?? Googlare τον unofficial τροπο για να το ξεκλειδωσεις,υπάρχει οδηγός στο XDA και στο xiaomi-miui.gr Edit: τώρα διάβασα οτι ο φίλος θέλει με "official". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 με τον official τροπο θα πρεπει να περιμενεις την xiaomi κ υπαρχει κ ενα bug στον server τους που καθυστερει την ολη ιστορια ,δες εδω πως να το κανεις αναλυτικα https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14901-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-Official-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-Bootloader-%CF%84%CE%BF%CF%85-Mi4c/ εγω με τον unofficial ξεκλειδωσα οπως κ οι περισσοτεροι ,ακολουθεις ευλαβικα τον οδηγο με τα αρχεια που λινκαρει κ θα εισαι οκ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12556-%CE%9E%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Bootloader-%CF%84%CE%BF%CF%85-MI-4c/ Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evil_13 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Σ'αυτην που φοραει τωρα το κινητο,τι μπορω να κανω για να ερχονται τα push notifications? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Σ'αυτην που φοραει τωρα το κινητο,τι μπορω να κανω για να ερχονται τα push notifications? https://xiaomi.eu/community/index.php?threads/32408/ Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 καλημερα παιδια.στην ρομ του galen δεν βρισκω την επιλογη για performance mode.τ ην εχει βγαλει απο την ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 δεν την εχει βγαλει ο gkalen, την εχουν αφαιρεσει στο miui 8 γενικοτερα Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Παιδιά παρήγγειλα από vickmall το Mi4c για ένα φίλο και ζήτησα να μου περάσουν τη Multilanguage ROM (MIUI 8 νομίζω). Ο φίλος που θα το πάρει είναι εντελώς άσχετος από πειράγματα και φλασαρίσματα και καθόλου απαιτητικός ως χρήστης. Θα δουλέυει σωστά η συγκεκριμένη ROM ή παίζει να έχει προβλήματα (τύπου battery drain ή τίποτα άλλο) και θα αναγκαστώ να την ψάχνω εγώ τη δουλειά; (θα προτιμούσα να το αποφύγω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Παιδιά παρήγγειλα από vickmall το Mi4c για ένα φίλο και ζήτησα να μου περάσουν τη Multilanguage ROM (MIUI 8 νομίζω). Ο φίλος που θα το πάρει είναι εντελώς άσχετος από πειράγματα και φλασαρίσματα και καθόλου απαιτητικός ως χρήστης. Θα δουλέυει σωστά η συγκεκριμένη ROM ή παίζει να έχει προβλήματα (τύπου battery drain ή τίποτα άλλο) και θα αναγκαστώ να την ψάχνω εγώ τη δουλειά; (θα προτιμούσα να το αποφύγω) Με αυτη την rom σιγουρα θα αναγκαστεις να την ψαχνεις εσυ την δουλεια. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts