baiosss Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 οχι θερμοκρασια δωματιου ,το αναφερω κ καποιες σελιδες πισω Λιγους μηνες πριν ενας κατοχος Mi4s (ουσιαστικα ιδιες συσκευες ειναι με το Mi4c) ειχε βγαλει στο antutu 79000 με RR και τεσταρισμα μεσα σε καταψυξη:lol: Για τσεκαρε το και συ μηπως και... Εκτος βεβαια αν εχουν κανει τιποτα με τους πυρηνες και τον kernel απο τοτε και εχουν ριξει την αποδοση για καλυτερη αυτονομια. Οσο για το αποτελεσμα του κατοχου mi4s που αναφερω, εδω θα βρεις το screenshot... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=431798&page=5 Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Λιγους μηνες πριν ενας κατοχος Mi4s (ουσιαστικα ιδιες συσκευες ειναι με το Mi4c) ειχε βγαλει στο antutu 79000 με RR και τεσταρισμα μεσα σε καταψυξη:lol: Για τσεκαρε το και συ μηπως και... Εκτος βεβαια αν εχουν κανει τιποτα με τους πυρηνες και τον kernel απο τοτε και εχουν ριξει την αποδοση για καλυτερη αυτονομια. Οσο για το αποτελεσμα του κατοχου mi4s που αναφερω, εδω θα βρεις το screenshot... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=431798&page=5 οχι δεν εκανα τπτ στους πυρηνες, εχω βαλει τον oc kernel αλλα δεν πειραξα τπτ, απλα εχω σουταρει διαφορα αχρηστα για μενα απο την rom οπως το omni switch ,τα θεματα ,την υπηρεσια mms κ διαφορα αλλα που πολλες φορες τρεχουν στο παρασκηνιο αλλα δεν χρησιμοποιω ποτε βασικα τις ιδιες επιδοσεις θα δεις κ εσυ αν το τηλεφωνο δεν εχει χρησιμοποιηθει πριν οποτε ειναι κρυο κ το εχεις ρυθμισει να μην φορτωνει αχρηστα στην εκκινηση ολα ειναι θεμα θερμοκρασιας cpu ,το soc ειναι καλο αλλα με το που ζεσταθει ριχνει συχνοτητες ,ειναι γνωστα αυτα Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_zio7 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_368084.html?gclid=CM202f6t4c8CFQIW0wod3DoC3w Παιδια δεν εχω ξαναπάρει κινεζικό Διάβασα τα καλυτερα για την συσκευή αν και δεν εχω απαιτήσεις πολλές Το site και η προσφορα που εβαλα πως σας φαινεται. Ειναι ασφαλές site? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_368084.html?gclid=CM202f6t4c8CFQIW0wod3DoC3w Παιδια δεν εχω ξαναπάρει κινεζικό Διάβασα τα καλυτερα για την συσκευή αν και δεν εχω απαιτήσεις πολλές Το site και η προσφορα που εβαλα πως σας φαινεται. Ειναι ασφαλές site? Ευχαριστω Δεν έχει ακουστεί κάτι κακό πέρα από ότι αργεί πολύ στις αποστολές του... Για εμένα το κορυφαίο είναι το vickmall... Sent from my Mi-4c using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 αυτο που κοιτας ειναι το mi4 οχι το mi4c, ειναι αρκετα διαφορετικα τηλεφωνα Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vayio Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Πάντως με την thunder 6.9.29, antutu μετά από επανεκκίνηση σε θερμοκρασία δωματίου βγάζει γύρω στα 70100 και το τεσταρα 3-4 φορές. Το κινητό δουλεύει άψογα σε όλες τις λειτουργίες του με αυτή τη rom, με εξαιρετική αποκριση. Από όσες έχω δοκιμάσει είναι ή καλύτερη. Γι'αυτο το σκέφτομαι για την RR, δε ξερω επί της ουσίας εάν θα δώσει κάτι παραπάνω. Χώρια που θα φάω κανα δίωρο να σεταρω το τηλέφωνο. Το μόνο που έχω αμφιβολια με τη thunder είναι ή διαχείριση της μπαταρίας, που πιθανόν δεν είναι η καλύτερη. Εκτός αν έχω υψηλές προσδοκίες. Βγήκε βέβαια και ή 6.10.13. Βλέποντας και κάνοντας.... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_368084.html?gclid=CM202f6t4c8CFQIW0wod3DoC3w Παιδια δεν εχω ξαναπάρει κινεζικό Διάβασα τα καλυτερα για την συσκευή αν και δεν εχω απαιτήσεις πολλές Το site και η προσφορα που εβαλα πως σας φαινεται. Ειναι ασφαλές site? Ευχαριστω Εγώ ψωνιζω από banggood χωρίς προβλήματα. Το συγκεκριμένο κινητό το πήρα από geekbuying και ήρθε σε 12 μέρες! Παράθεση The worst type of piracy... is cons-piracy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Ο mr rr έχει κάνει καλή δουλειά στο θέμα διαχείριση μπαταρίας ,είναι και ή μοναδική ρομ που δουλεύει το mpdecision (εφόσον το θέλεις)ακόμα και με το oc kernel.Με του gkalen είχα μέτρια μπαταρία και όταν θέλησα να ρίξω επιδόσεις είχα lags. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 (edited) gkalen για να δεις 70αρα πρεπει να χεις developer σε high performance την μπαταρια (με χακια για να μπορεσεις να ενεργοποιησεις το performance προφιλ που το εχουν αφαιρεσει στο miui 8) κ με αλλα σκαλισματα απο πισω στα λεω αυτα γιατι σε stable gkalen σε performance πανω απο 60000 δεν ειδα ουτε με ευνοικο τυφωνα αν ψαξεις το miui απο πισω ακομα κ η gkalen εχει ενα καρο bloatware να τρεχουν οπως αυτοματους εκκαθαριστες κ antivirus κλπ κλπ τα 70000 που εγραψα σε RR ειναι με προφιλ εξισορροπηση χωρις κανενα κολπο τεσπα γουστα ειναι αυτα ,εγω την βρισκω με RR εσυ με miui ,no problema Edited October 17, 2016 by Redshift Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vayio Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 (edited) στα λεω αυτα γιατι σε stable gkalen σε performance πανω απο 60000 δεν ειδα ουτε με ευνοικο τυφωνα Και όμως φίλε Redshift, στη thunder κάτω από 67000 δεν έδειξε ποτέ. Και πίστεψε με το έχω τεσταρει αρκετές φορές. Σε μία προηγούμενη cm developer gkalen εβγαζα γύρω στα 63000. Βέβαια μεταξύ μας, κουβέντα να κάνουμε.... ουσία δεν έχει. Δε ξέρω φυσικά, εάν απο συσκευή σε συσκευή (με ίδια rom) το antutu διαφέρει λόγω διαφορετικού στησιματος. Πάντως, επειδή με ψησατε θα βάλω κάποια στιγμή την RR, περισσότερο για το θέμα της μπαταρίας. Edited October 17, 2016 by vayio Παράθεση The worst type of piracy... is cons-piracy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Και όμως φίλε Redshift, στη thunder κάτω από 67000 δεν έδειξε ποτέ. Και πίστεψε με το έχω τεσταρει αρκετές φορές. Σε μία προηγούμενη cm developer gkalen εβγαζα γύρω στα 63000. Βέβαια μεταξύ μας, κουβέντα να κάνουμε.... ουσία δεν έχει. Δε ξέρω φυσικά, εάν απο συσκευή σε συσκευή (με ίδια rom) το antutu διαφέρει λόγω διαφορετικού στησιματος. Πάντως, επειδή με ψησατε θα βάλω κάποια στιγμή την RR, περισσότερο για το θέμα της μπαταρίας. Το καλύτερο είναι να κάνεις ένα backup του γκαλεν,μετα βάλε την rr (με titaniumbackup έχεις ξεμπερδεψει γρήγορα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Του gkalen περιέχει την εφαρμογή καιρού της miui, τον miui browser, την εφαρμογή ασφάλεια και άλλες εφαρμογές της Miui; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Του gkalen περιέχει την εφαρμογή καιρού της miui, τον miui browser, την εφαρμογή ασφάλεια και άλλες εφαρμογές της Miui; Ναι,και τα τρία συν μερικές ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vayio Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Του gkalen περιέχει την εφαρμογή καιρού της miui, τον miui browser, την εφαρμογή ασφάλεια και άλλες εφαρμογές της Miui; Ναι, τις περιέχει όλες αυτές, αν και προσωπικά έχω σβήσει μερικές επειδή χρησιμοποιώ άλλες εφαρμογές. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το καλύτερο είναι να κάνεις ένα backup του γκαλεν,μετα βάλε την rr (με titaniumbackup έχεις ξεμπερδεψει γρήγορα). Έχω ήδη κάνει backup μέσα από το TWRP. Με titanium είναι καλύτερα? Αν και το γνωρίζω, δεν το έχω δουλέψει ποτέ. Παράθεση The worst type of piracy... is cons-piracy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Ναι, τις περιέχει όλες αυτές, αν και προσωπικά έχω σβήσει μερικές επειδή χρησιμοποιώ άλλες εφαρμογές. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω ήδη κάνει backup μέσα από το TWRP. Με titanium είναι καλύτερα? Αν και το γνωρίζω, δεν το έχω δουλέψει ποτέ. Με titaniumbackup θα βάλεις τις έξτρα δικές σου εφαρμογές+ τα δεδομένα τους!είναι ή καλύτερη εφαρμογή backup!googlare την pro εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vayio Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Με titaniumbackup θα βάλεις τις έξτρα δικές σου εφαρμογές+ τα δεδομένα τους!είναι ή καλύτερη εφαρμογή backup!googlare την pro εκδοση. Και το backup από το TWRP το ίδιο κάνει. Βέβαια δε μπορείς να επιλέξεις ποιες εφαρμογές θα συμπεριληφθούν ή όχι, αλλά ουσιαστικά κανει backup τα πάντα στο τηλέφωνο, όλες τις εφαρμογές και τα δεδομένα, όπως είναι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Παράθεση The worst type of piracy... is cons-piracy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 (edited) αν βλεπεις αυτα τα νουμερα σε miui εστω κ gkalen στην RR θα πρεπει να κανεις παγκοσμιο hi score αλλιως κατι λαθος συμβαινει στησιμο τι εννοεις? βαζω εφαρμογες μονο οσες χρησιμοποιω πραγματικα εστω κ περιστασιακα ,περιπου 25 apps κ παιχνιδια εχω στην RR μπορω να ρυθμισω τι εκκινει η παραμενει στην μνημη κ το μονο που τρεχει πλην συστηματος ειναι το zedge γιατι αλλαζει wallpaper καθε 12 ωρες αυτη την στιμη που φορτιζει κ απο επανεκκινηση τρεχει ρυθμισεις (γιατι μεσω αυτων στο developer options βλεπω τι τρεχει, αλλιως δεν θα ετρεχε) zedge συστημα android com.qualcomm.qcrilmsgtunnel κοινη χρηση bluetooth (το εχω παντα ενεργο λογω στερεο στο αυτοκινητο) υπηρεσιες google play πληκτρολογιο android αποκλειεται στο miui να τρεχεις λιγοτερα ,μαλιστα εχω αφαιρεσει κ κατι υπηρεσιες στυλ mms ps απο οσο ξερω κανεις εστω κ με κινητα σε ψυγειο κ ρυθμισεις για να παρει μεγιστες μετρησεις δεν εχει δει πανω απο 73000κατι το 70500 που ειδα ηταν σε καθημερινες συνθηκες με προφιλ εξισοροπηση κ μαλλον ειναι ρεαλιστικο προς υψηλο νουμερο για το κινητο Edited October 17, 2016 by Redshift Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 η smiui ειναι εδω για οποιον θελει να δοκιμασει http://mi-globe.com/index.php/rom-builder/rom-builder-features/?codename=libra&d_version=5.1&d_img=mi4c&realname=Mi+4c Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vayio Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 το 70500 που ειδα ηταν σε καθημερινες συνθηκες με προφιλ εξισοροπηση κ μαλλον ειναι ρεαλιστικο προς υψηλο νουμερο για το κινητο Προσπαθώ να ανεβασω φωτό με το antutu σκορ, αλλά δε τις δέχεται.... Μετά από βραδυνή αδράνεια, πρωινή επανεκκίνηση και φορτιση, σκορ 71325. Μέσα στην ημέρα, εν μέσω χρήσης, σκορ 70993. Χωρίς πειράγματα. Ξέρω ότι φαίνεται υπερβολικό, αλλά τι να πω... αυτά βγάζει. Τι λάθος μπορεί να γίνεται? Δε μπορώ να καταλάβω. Προφανώς ο gkalen έκανε τρομερη δουλειά στη συγκεκριμένη rom. Παράθεση The worst type of piracy... is cons-piracy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Προσπαθώ να ανεβασω φωτό με το antutu σκορ, αλλά δε τις δέχεται.... Μετά από βραδυνή αδράνεια, πρωινή επανεκκίνηση και φορτιση, σκορ 71325. Μέσα στην ημέρα, εν μέσω χρήσης, σκορ 70993. Χωρίς πειράγματα. Ξέρω ότι φαίνεται υπερβολικό, αλλά τι να πω... αυτά βγάζει. Τι λάθος μπορεί να γίνεται? Δε μπορώ να καταλάβω. Προφανώς ο gkalen έκανε τρομερη δουλειά στη συγκεκριμένη rom. μα δεν αμφισβητω τα νουμερα σου η μπαταρια ποσο σου κραταει? ps πηγα να βαλω την smiui και πρωτη φορα ειδα να κολλαει το twrp ευτυχως ειχα παρει φουλ μπακαπ κ εκανα επαναφορα Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vayio Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 μα δεν αμφισβητω τα νουμερα σου η μπαταρια ποσο σου κραταει? ps πηγα να βαλω την smiui και πρωτη φορα ειδα να κολλαει το twrp ευτυχως ειχα παρει φουλ μπακαπ κ εκανα επαναφορα Απο 1 μέχρι 2 μέρες ανάλογα με τη χρήση. Αλλά έχω την αίσθηση ότι σε εντατική χρήση ξοδεύεται γρηγορότερα από ότι θα περίμενα. Ασφαλές συμπέρασμα δεν έχω βγαλει πάντως... Υπάρχει κανένα app που να μπορεί να δείξει με αξιοπιστία για το αν ή μπαταρία πάει καλά? Πέρα από το ποσοστό που καταναλώνει ή κάθε διεργασία. Το TWRP κόλλησε στην εγκατάσταση της rom? Γιατί εμένα κολλάει ή οθόνη στο ξεκινημα του για κανα λεπτό και μετά ξεκολλαει και δουλεύει κανονικά. Παράθεση The worst type of piracy... is cons-piracy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 ναι κολλησε το twrp ενω φλασαρα την ρομ ενω ταυτοχρονα εβγαζε συνεχως μηνυματα οτι δεν εχει δικαιωμα να γραψει στα διαφορα partitions η κατι δεν κανω καλα που δεν νομιζω η θελει αλλο recovery tool δεν ξερω, στο miui.gr νομιζω το μεγαλυτερο που εχουν δει ειναι σε developer gkalen 70000 προφιλ μπαταριας performance κ governor ondemand αλλα μπαταρια φυσικα ετσι θα φευγει νερο Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vayio Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 ναι κολλησε το twrp ενω φλασαρα την ρομ ενω ταυτοχρονα εβγαζε συνεχως μηνυματα οτι δεν εχει δικαιωμα να γραψει στα διαφορα partitions η κατι δεν κανω καλα που δεν νομιζω η θελει αλλο recovery tool δεν ξερω, στο miui.gr νομιζω το μεγαλυτερο που εχουν δει ειναι σε developer gkalen 70000 προφιλ μπαταριας performance κ governor ondemand αλλα μπαταρια φυσικα ετσι θα φευγει νερο Ποια έκδοση της TWRP έχεις? Γιατί κάποιες παλαιότερες ξέρω ότι δημιουργούν θεματα... Παράθεση The worst type of piracy... is cons-piracy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 3.0.2 την τελευταια που προτεινουν στο miui.gr Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nstasino Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 k εγω την stable thunder του gkalen ειχα κ ναι ειναι πολυ καλη αλλα η RR ειναι καλυτερη σε ολα καλυτερη μπαταρια ,καλυτερο antutu ,παρεμετροποιηση να σου φυγει το καφασι ,android 6 με doze κ πολλα αλλα οπως διαχειρηση ειδοποιησεων ,εφαρμογων που ξεκινανε η παραμενουν στην μνημη, καθαρη rom για να βαλεις τις εφαρμογες σου κλπ κλπ δοκιμασε την κ θα με θυμηθεις ,δεν γυρνας πισω σε αλλη rom ,στο xda ολοι λενε οτι ειναι η καλυτερη rom εχω βαλει κ τον oc κερνελ οποτε μπορω να το πουσαρω λιγο αν θελω κ τα pico gapps το καλυτερο απο ολα ειναι το widget καιρου με ξυπνητηρι ,καιρο κ εμφανιση συμβαντων ημερολογιου ,με εχει καραβολεψει κ φυσικα δεν χρειαζεται να φλασαρεις καθε λιγο κ λιγακι αναβαθμισεις γιατι ειναι final ,τωρα περιμενουμε RR nougat ps οποια rom k να περασεις η σωστη διαδικασια για να κανεις καθαρη εγκατασταση ειναι αντιγραφεις την rom τον kernel κ τα gapps στην internal storage μπαινεις στο twrp κ μετα ξανακανεις reboot σε twrp μεσα απο τα μενου του γιατι μερικες φορες δεν δουλευει σωστα με την μια κανεις factory reset κ μετα advanced wipe κ σβηνεις τα παντα πλην internal storage φλασαρεις με την σειρα rom ,kernel k gapps factory reset k καπακι advanced wipe μονο την internal storage reboot Ακολούθησα τις οδηγίες χωρίς να κάνω advnaced wipe την internal. Έχω bootloop το οποίο σκάει στο boot animation της RR το οποίο παγώνει. Ιδέες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 (edited) αν μπαινεις twrp τοτε εχεις προσβαση στον χωρο αποθηκευσης του κινητου απο το pc ,αν δεν το βλεπει κανε επανεκκινηση το pc σβησε την rom k ξανακατεβασε την οπως κ τα υπολοιπα αρχεια ,τα gapps πρεπει να ειναι arm64 κ για android 6 οπως ειχα γραψει twrp μπαινεις την πρωτη φορα κ μετα ξαναμπαινεις κανοντας reboot to recovery μεσα απο τα μενου του twrp ,πρεπει να το κανεις το reboot την δευτερη φορα κατεβασε ξανα την rom k φλασαρε απο την αρχη Edited October 19, 2016 by Redshift Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts