vdimos Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 'Ενα Setting δεν είναι να φτιάξω; Tα Regional Settings :what: Δεν ξέρω κάτι άλλο.... :what: Παράθεση Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ. Σ' ένα pocket space στην Πάρο θα 'ρθω Troll μου να σε πάρω Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 'Ενα Setting δεν είναι να φτιάξω; Tα Regional Settings μεσα στο ζιπ που κατεβασες υπαρχει ενα dll αρχειο με το ονομα destdll, βαλτο μεσα στο φακελο windows και κανε αντικατασταση. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argg Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 Από όσο ξέρω, η έκδοση Pro επιτρέπει την εισαγωγή favorites (csv) από αρχείο. Για την κανονική έκδοση υπάρχει τρόπος ? πχ με απευθείας edit των favorites αρχείων (dat) ή κάτι αλλο ευχαριστώ Τελικά βρήκα τη λύση και την παραθέτω για την περίπτωση που το χρειαστεί κάποιος φίλος: Στο folder του PC DestinatorApps\Installer\Console υπάρχει ένα αρχείο Default.ini. Το κάνουμε edit και αλλάζουμε το POIImport=0 σε POIImport=1. Την επόμενη φορά που θα τρέξει το destinator console θα εμφανιστεί και το button Favorites Importer για εισαγωγή favorites απά αρχείο .csv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakyr_7 Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Μετά απο ολιγοήμερη δοκιμή των νέων χαρτών και της νέας version του Destinator θα έλεγα ότι έμεινα ικανοποιημένος με το συνολικό ποσοστό της αναβάθμισης και των αλλαγών :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimos Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Ναι καλοί είναι.. αλλά βέβαια... Είπα εντάξει, έστω, την Ήπειρο την έχει ξεχάει μέχρι και ο Θέος, γιατί να μην την ξεχάσει η NGI; Αλλά... Ε όχι και να μην έχει την καινούργια γέφυρα του περιφεριακού Θεσσαλονίκης! ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ (Παρεπιπτόντως, αν και ο Θεός μπορεί να έχει δικαίωμα να ξεχνάει, ... οι άνθρωποι δεν το έχουν...) Παράθεση Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ. Σ' ένα pocket space στην Πάρο θα 'ρθω Troll μου να σε πάρω Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakyr_7 Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 Κανείς και τίποτα δεν είναι τέλειο... Τουλάχιστον υπάρχει επικοινωνία και αφουγκρασμός των παρατηρήσεών μας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Ναι καλοί είναι.. αλλά βέβαια... Είπα εντάξει, έστω, την Ήπειρο την έχει ξεχάει μέχρι και ο Θέος, γιατί να μην την ξεχάσει η NGI; Αλλά... Ε όχι και να μην έχει την καινούργια γέφυρα του περιφεριακού Θεσσαλονίκης! ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ (Παρεπιπτόντως, αν και ο Θεός μπορεί να έχει δικαίωμα να ξεχνάει, ... οι άνθρωποι δεν το έχουν...) Για την Ηπειρο τι θελεις να πεις; δεν υπαρχει χαρτογραφιση; γιατι ενδιαφερομαι για το προγραμμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimos Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Για την Ηπειρο τι θελεις να πεις; δεν υπαρχει χαρτογραφιση; γιατι ενδιαφερομαι για το προγραμμα... Αν σε ενδιαφέρει για την Ήπειρο ειδικά... άστο για την ώρα... Παράθεση Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ. Σ' ένα pocket space στην Πάρο θα 'ρθω Troll μου να σε πάρω Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Για την Ηπειρο τι θελεις να πεις; δεν υπαρχει χαρτογραφιση; γιατι ενδιαφερομαι για το προγραμμα... Κάλυψη των Ιωαννίνων υπάρχει (δεν ξέρω αν έχει μονόδρομους κτλ. μπορείς να δεις στο site της NGI). Πάντως για την ώρα δεν μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο και ακριβέστερο κατά τη γνώμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grimak Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Για την Ηπειρο τι θελεις να πεις; δεν υπαρχει χαρτογραφιση; γιατι ενδιαφερομαι για το προγραμμα... apo tin ipiro kalipti mono ta ioanina (xartes odon horis aritmisi), stis ipolipes polis aplos se katefthini sto kentro tus! Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 apo tin ipiro kalipti mono ta ioanina (xartes odon horis aritmisi), stis ipolipes polis aplos se katefthini sto kentro tus! Παιδια λιγο υπομονη.Πριν 2 χρονια δεν υπηρχαν χαρτες ουτε για δειγμα και ξαφνικα ολοι ζηταμε χαρτες για ολα τα μερη της Ελλαδος.Πιστευω οτι σε 2-3 χρονια η καλυψη θα ειναι πληρης Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phobos Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Παιδια λιγο υπομονη.Πριν 2 χρονια δεν υπηρχαν χαρτες ουτε για δειγμα και ξαφνικα ολοι ζηταμε χαρτες για ολα τα μερη της Ελλαδος.Πιστευω οτι σε 2-3 χρονια η καλυψη θα ειναι πληρης Μεγάλη υπομονή έχεις φίλε. 2-3 χρόνια στην εποχή μας είναι αιωνιότητα. Ζητάμε κάλυψη εδώ και τώρα... Παράθεση sinapidisantonis.spaces.live.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Μεγάλη υπομονή έχεις φίλε. 2-3 χρόνια στην εποχή μας είναι αιωνιότητα. Ζητάμε κάλυψη εδώ και τώρα... Ενταξει μπορει να κανω και λαθος και να ειναι και σε ενα χρονο(μακαρι).Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι ευκολη δουλεια αλλα αφου ξεκινησε πιστευω οτι θα ολοκληρωθει Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Εγώ πάντως Minotavrs το Destinator το έχω ενεργοποιήσει χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα 3 φορές (αλλάζω PDA σχεδόν κάθε 6 μήνες - iPaq 2210 -> Qtel 2020 -> Qtek S100). Σε όλη την διαδικασία δεν αντιμετώπισα ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. Είσαι σίγουρος ότι το http://www.destinator1.com δεν σου επέτρεψε άλλες ενεργοποιήσεις; Εμένα στις 2 μου έβγαλε οτι εγινε expire to license .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Κάτι παίζεται πάντως. Η NGI τους χάρτες μαζί με το GPS Hollux τα πουλάει 295€ ενώ ο Μειμάρης το ίδιο πακέτο 260€ . Γιατί τόση διαφορά αφού πρόκειτε για το ίδιο πράγμα;;; :blink: Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grimak Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Κάτι παίζεται πάντως. Η NGI τους χάρτες μαζί με το GPS Hollux τα πουλάει 295€ ενώ ο Μειμάρης το ίδιο πακέτο 260€ . Γιατί τόση διαφορά αφού πρόκειτε για το ίδιο πράγμα;;; :blink: ayto ine file mu to emporio! ke to destinator3 i ngi to ehi 165 ke sto play247.gr 158.27 (se dio atokes me pistotiki ke horis metaforika). sinithos i antiprosopies kratun mia protinomeni timi ke ta katastimata kanun kapies ekptosis, sta perisotera idi! Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godiva Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Destinator σαν απλό χάρτη (χωρίς χρήση GPS); Να αναζητήσω δηλ. μια οδό της Αθήνας & να μου τη βρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Destinator σαν απλό χάρτη (χωρίς χρήση GPS); Να αναζητήσω δηλ. μια οδό της Αθήνας & να μου τη βρει; Βεβαιως και μπορεις,δεν διαφερει σε τιποτε απο εναν τυπικο χαρτη βιβλιο με την διαφορα του οτι εντοπιζεις ακριβως και το νουμερο της οδου που αναζητας :) Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 ayto ine file mu to emporio! ke to destinator3 i ngi to ehi 165 ke sto play247.gr 158.27 (se dio atokes me pistotiki ke horis metaforika). sinithos i antiprosopies kratun mia protinomeni timi ke ta katastimata kanun kapies ekptosis, sta perisotera idi! Εμενα μου ηρθε περιπου στα 142€ λογω και εξαργυρωσης των ποντων δωρου :) και φυσικα οπως ειπες σε 2 ατοκες δοσεις. Να επισημανω και εγω με την σειρα μου πως καλο θα ηταν να διατιθετε πακετο trial του Destinator ωστε να μπορει ο υποψηφιος χρηστης να αξιολογησει τις δυνατοτητες του.Απο την δικη μου την πλευρα,δεν κρυβω πως το χρησιμοποιησα για πανω απο 2 μηνες εχοντας σπασμενη εκδοση,αφου εκρινα λοιπον πως με ικανοποιουσε σε αυτα που εκανε, τοτε εσπευσα να το αγορασω :) Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melontas Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Εμενα μου ηρθε περιπου στα 142€ λογω και εξαργυρωσης των ποντων δωρου :) και φυσικα οπως ειπες σε 2 ατοκες δοσεις. Να επισημανω και εγω με την σειρα μου πως καλο θα ηταν να διατιθετε πακετο trial του Destinator ωστε να μπορει ο υποψηφιος χρηστης να αξιολογησει τις δυνατοτητες του.Απο την δικη μου την πλευρα,δεν κρυβω πως το χρησιμοποιησα για πανω απο 2 μηνες εχοντας σπασμενη εκδοση,αφου εκρινα λοιπον πως με ικανοποιουσε σε αυτα που εκανε, τοτε εσπευσα να το αγορασω :) για να πω την αληθεια, πρωτη φορά ακούω κάποιον που έχει σπασμένη έκδοση ενός λογισμικού, να το αγοράζει μετά απο κάποιο διάστημα. Εγώ προσωπικά , για να πω την αλήθεια δεν θα το έκανα σε αντίστοιχη περίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melontas Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Destinator σαν απλό χάρτη (χωρίς χρήση GPS); Να αναζητήσω δηλ. μια οδό της Αθήνας & να μου τη βρει; Ναι .... γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 @melontas Οταν ομως χρειαστεις υποστηριξη,νεες εκδοσεις και φυσικα σαν καταναλωτης να επιβραβευσεις την εταιρεια που το κατασκευαζει / προωθει τοτε προχωρας σε κανονικη αγορα.Απο κει και περα ο λογος της χρησης του ως σπασμενη εχει αναφερθει σε προηγουμενα posts.Προβληματα πλοηγησης,memory drain κτλ) Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grimak Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 για να πω την αληθεια, πρωτη φορά ακούω κάποιον που έχει σπασμένη έκδοση ενός λογισμικού, να το αγοράζει μετά απο κάποιο διάστημα. Εγώ προσωπικά , για να πω την αλήθεια δεν θα το έκανα σε αντίστοιχη περίπτωση. ftino to spasmeno ala parusiazi diafora kolimata ke epipleon den mporis na kanis anavathmisis tus hartes apo ngi. ki' ego to dulepsa gia 1 mina c..... ke afu ida oti ine liturgiko to agorasa! pistevo etsi voithame na anaptihthun ke i hartes sintomotera! Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markar Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 για να πω την αληθεια, πρωτη φορά ακούω κάποιον που έχει σπασμένη έκδοση ενός λογισμικού, να το αγοράζει μετά απο κάποιο διάστημα. Εγώ προσωπικά , για να πω την αλήθεια δεν θα το έκανα σε αντίστοιχη περίπτωση. melonta μου αυτό πρέπει να γίνεται, δοκιμάζεις κάτι και το αγοράζεις ιδιαίτερα εάν εμπλέκετε Ελληνική εταιρία στην ανάπτυξη του προγράμματος, ιδ άλως πριονίζουμε το κλαδί που καθόμαστε, και ο νοών νοήτο. :rolleyes: Παράθεση My mobiles so far: Ericsson T28, T320s, T68i, P800, P900, Siemens SL45, Nokia 7650, Qtek S100, Qtek 9100 My PDAs : HP 620LX, Handspring Visor Prism , iPAQ h3950 , iPAQ h5550, Qtek S100, Qtek 9100 Now using: Smartphone:ETEN X500 (WM™ 6.0) PDA:iPAQ h4700 (WM™ 6.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximi01 Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Όπως και παλαιότερα, πριν γίνουν ανακατατάξεις στο thread μετά από ένα μικρό «χαμό» που θα θυμούνται οι παλαιότεροι του forum, συνεχίζω να παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον όλες τις παρατηρήσεις σας. Σχετικά με το κόστος των χαρτών του Destinator, χωρίς να γίνομαι κουραστικός, θα ήθελα να αναφέρω ότι με χρηματοδότηση από την «Κοινωνία της Πληροφορίας» (Ευρωπαϊκή Ένωση) προγραμματίζεται να γίνει διαγωνισμός για την δημιουργία «μητρώου οδών» με προϋπολογισμό μερικών εκατομμυρίων ευρώ ! και θεωρείται χαμηλός ! Η προσπάθεια επομένως καλής, γρήγορης και με μεγάλη κάλυψη χαρτογράφησης δεν είναι εύκολη υπόθεση και κοστίζει πολλά. Για τον λόγω αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους αφού το χρησιμοποίησαν σπασμένο, το αγόρασαν και θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω ότι πέρα από την υποστήριξη που θα έχουν, συμβάλουν στην γρήγορη ολοκλήρωση της χαρτογράφησης καθώς και στην προσπάθεια ακόμη χαμηλότερης τιμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts