Jump to content

Destinator 3

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οκ, ευχαριστώ, θα το ψάξω λίγο

EDIT: Κάποιο άλλο, που να έχει χάρτες, να μην θέλει απαραίτητα gps hardware, και να υπάρχει και trial?

Δοκίμασε στο http://www.handmap.net, έχει χάρτες και για Palm και για Pocket PC, και το κόστος είναι λιγότερο απο 10 ευρώ

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καμια πληροφορια σχετικα με το γνωστο προβλημα με τα κουτακια στην αποφυγη διοδιων???
Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

Καμια πληροφορια σχετικα με το γνωστο προβλημα με τα κουτακια στην αποφυγη διοδιων???

Μπορείς να κατεβάσεις τα ανανεωμένα ForLinks από το site της NGI.

Επειδή πρέπει να αναγνωρίζουμε και να επικροτούμαι αυτούς που μας υπολογίζουν και αφουγκράζονται την γνώμη μας, επειδή πρέπει να σεβόμαστε αυτούς που μας σέβονται, θα πρέπει να πούμε ένα πολύ μεγάλο MΠΡΑΒΟ στην NGI που διόρθωσε το όριο του κάθε αρχείου που κατεβάζουμε στις δέκα φορές.

Εύγε και ευχαριστούμε !!

erotisi? an ehi kanis to d3 se qtek2020 , ke kata ti diarkia tis ploigisis dekti klisi ti ginete? mpori na dekti tin klisi ke na milisi?

ginetai apla stamatane i fonitikes odigies........

-----------------------------------------------

Current Multimedia BOX.: HTC ARTEMIS - P3300 :tease:

-----------------------------------------------

(mou kopsane ta polla polla.... ;-(( )

Να κανω μια ερωτηση;

Υπαρχει το Destinator για ppc μονο με Ελληνικους χαρτες; Αν ναι μπορω να εχω ενα λινκ, μια τιμη ή που μπορω να το αγορασω στην Ελλαδα. Αν οχι ποσο παει ολο το πακετο;

Ευχαριστω

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Να κανω μια ερωτηση;

Υπαρχει το Destinator για ppc μονο με Ελληνικους χαρτες; Αν ναι μπορω να εχω ενα λινκ, μια τιμη ή που μπορω να το αγορασω στην Ελλαδα. Αν οχι ποσο παει ολο το πακετο;

Ευχαριστω

http://www.ngi.gr/?pageid=52&languageid=2

Trexte to patchaki (DestinatorMain3.0.75_108.CAB) kai tha lythei to problhma ...

Όταν λέμε να τρέξουμε το patchaki (το οποίο και έχω ήδη κατεβάσει) τι εννούμε ακριβώς;

Μέσα από το PPC το τρέχουμε και αν ναι πως ή μέσα απο την console του Destinator στο κανονικό PC;

Please help!!! :(

μεσα απο το ppc το τρεχουμε

Ευχαριστώ πολύ...

Πως όμως το τρέχουμε αυτό το zip αρχείο;

Μέσω Resco File Explorer μήπως;

Γιατί το Destinator το έχω περασμένο στην SD...

geia xara se oloys kai bravo gia tin doulia pou kanete

eimai neos xristis toe D3 kai ean einai eykolo na moy diksi kalpios me leptomeries pou ,pos kai me pio tropo perbname enan kainoyrgio xarti sto ppc,kai ean exoyme to dest.sto ppc,kai agorasoume mia kainoyrgia sd i opia einai adia mporyme se aytin na perasoyme mono toys xartes kai pos..

eyxaristo prokatabolika

CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN-

WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO,

MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9

http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg

σχετικα με το προβλημα των διοδιων και τα κουτακια που εμφανιζει.Αναβαθμισα τα forlinks αλλα το προβλημα παραμενει...καμια αλλη ιδεα?

ευχαριστω

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

σχετικα με το προβλημα των διοδιων και τα κουτακια που εμφανιζει.Αναβαθμισα τα forlinks αλλα το προβλημα παραμενει...καμια αλλη ιδεα?

ευχαριστω

Mε τα τελευταία forlinks δεν υπάρχει πλέον πρόβλημα, αλλά απ' όσο άκουσα (εγώ το είχα κάνει νωρίτερα οπότε δεν μπορώ να το πιστοποιήσω) ο τελευτίος χάρτης θέλει και το καινούργιο main.cab

Ίσως αυτό είναι το πρόβλημά σου.

Και για να απαντήσω και στην ερώτηση που έγινε νωρίτερα, πώς θα γίνει η εγκατάσταση, για να εγκατασταθεί το Patch πρέπει να επιστραφεί το destinator στην θέση του και να ανερεθούν και οι αλλαγές που είχαν γίνει στο registry... Μετά.. ξανά μανα.... και προσέχτε την επιπλέον αναφορά στο registry...

Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari

Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι

Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ.

Σ' ένα pocket space στην Πάρο θα 'ρθω Troll μου να σε πάρω

Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα.

ριχνω πρωτα το νεο Main.can και μετα τα forlinks...το προγραμμα το εχω στημενο στην κανονικη μνημη και οχι στην storage.

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

και προσέχτε την επιπλέον αναφορά στο registry...

Ποια είναι αυτή η επιπλέον αναφορά στην registry;

Γιατί τουλάχιστον μέχρι πρώτινος 2 αναφορές διορθώναμε στην registry

προκειμένου να μεταφέρουμε το πρόγραμμα στην SD..

Ποια είναι αυτή η επιπλέον αναφορά στην registry;

Γιατί τουλάχιστον μέχρι πρώτινος 2 αναφορές διορθώναμε στην registry

προκειμένου να μεταφέρουμε το πρόγραμμα στην SD..

Μετά το patching εμφανίζεται άλλη μία που έχει σαν dir το dir του προγράμματος. Δεν ξέρω αν είναι απαραίτητη η αλλαγή της αλλά εγώ την έκανα και δουλεύει (δεν το δοκίμασα χωρίς να την κάνω..... :O )

Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari

Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι

Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ.

Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα.

έκανα ένα εκτενές τεστ στους τελευταίους χάρτες και έχω να πω τα εξής

η περιοχή μου δε φαίνεται καν πλέον στους χάρτες ενώ υπήρχε στη προηγούμενη έκδοση

εκεί που έπιανα 9-10 δορυφόρους τώρα πιάνω 6-7

έχουν προστεθεί αρκετές λεπτομέρειες για την Αττική και την εθνική οδό ώς τη μαλακάσα που το κοίταξα..

δεν είμαι όμως ικανοποιημένος όσο θα ήθελα

http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg

"Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..."

Μήπως κανένας που να έχει το ΜΙΟ168 (ερχόταν μαζι με το Destinator3) απο τον Γερμανό, μπορεί να μου πει αν έκτος απο το service του Πουλιάδη μπορούμε να το δώσουμε κάπου αλλού (ΝGI, Γερμανος) ? Moυ βγήκε off ο εσωτερικός υποδοχέας φόρτισης ξεκόλλησε από την πλακέτα, έφυγαν τα pins, και δεν επισκευάζεται (θέλει αλλαγή ολη η βάση φορτισης) και έχω τρελαθεί γιατί το βιάζομαι και οι χρόνοι παράδοσης και επισκευής του Πουλιάδη δεν είναι ότι το καλύτερο όπως γνωρίζετε ...

γειά σας,

Από όσο ξέρω, η έκδοση Pro επιτρέπει την εισαγωγή favorites (csv) από αρχείο.

Για την κανονική έκδοση υπάρχει τρόπος ? πχ με απευθείας edit των favorites αρχείων (dat) ή κάτι αλλο

ευχαριστώ

'Εχω πρόβλημα με τα ελληνικά πάλι. 'Εβαλα τους τελευταίους χάρτες, έτρεξα το main.cab και όλα μέσα φαίνονται κινέζικα. Το Regional Settings είναι Greek.

Μήπως φταίει που έσβησα το παλιό directory GreeceG με τους παλιούς χάρτες και έγραψα το νέο ;

'Εχω πρόβλημα με τα ελληνικά πάλι. 'Εβαλα τους τελευταίους χάρτες, έτρεξα το main.cab και όλα μέσα φαίνονται κινέζικα. Το Regional Settings είναι Greek.

Μήπως φταίει που έσβησα το παλιό directory GreeceG με τους παλιούς χάρτες και έγραψα το νέο ;

Έτσι το κάνουμε όλοι, λογικά δεν φταίει αυτό. Φυσικά υποθέτω ότι εννοείς ότι όλοι οι χαρακτήρες παντού είναι "κινέζικοι". Γι' αυτό σίγουρα φταίνε τα settings σου.