ssarl Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Παραμένουν πάρα πολλά τα λάθη και άμεσα αναγνωρίσημα, για ένα πρόγραμμα που κυκλοφορεί στα ράφια. Δεν νομίζω ότι οι απλοί χρήστες μπορούν να αντηληφθούν τα bugs των προγραμμάτων που αναφέρουμε, αλλά στο destinator τα βλέπουν άμεσα και .. δεν είναι bugs. Εϊναι πραγματικά λάθη. Έχει μεγάλη διαφορα. Δεν με πείθεις Δεν κάνω καμμιά προσπάθεια να σε πείσω για οτιδήποτε. Αναφέρω το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι λάθη υπάρχουν παντού τόσο σε λογισμικό όσο και σε έργα που περιλαμβάνουν την συλλογή και επεξεργασία πολλών στοιχείων όπως μεγάλες databases ή χάρτες. Πόσοι δεν έχουν προβλήματα με εφορία/δημόσιο λόγω λαθών στα στοιχεία τους ή συνωνυμιών ή λαθών στην εισαγωγή στοιχείων... Το πλήθος των λαθών καθώς και η χρηστικότητα είναι που καθορίζει το αν ένα προϊόν είναι σε alpha, beta ή τελική μορφή. Εγώ προσωπικά δε νομίζω ότι το Destinator είναι σε beta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimos Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Δεν ξέρω τί σχέση έχεις με το Δημόσιο, εγώ πάντως άμα παρουσίαζα τέτοια δουλειά, θα έπαιρνα... ξέρεις τώρα τί θα έπαιρνα.... Παράθεση Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ. Σ' ένα pocket space στην Πάρο θα 'ρθω Troll μου να σε πάρω Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Δεν ξέρω τί σχέση έχεις με το Δημόσιο, εγώ πάντως άμα παρουσίαζα τέτοια δουλειά, θα έπαιρνα... ξέρεις τώρα τί θα έπαιρνα.... Καμμιά σχέση με δημόσιο :) . Πάντως όπως και να έχει, αν τα λάθη δεν φτάσουν στον κατασκευαστή και από το κοινό στο οποίο απευθύνεται δεν πρόκειται να δούμε βελτίωση σε μελλοντικές εκδόσεις. Το QA κάθε εταιρείας έχει φυσικά τα όριά του κυρίως σε μεγάλα έργα. Εδώ η siemens έχει αφήσει το μισό λεκανοπέδιο χωρίς ADSL για μήνες και μη μου πεις ότι δεν έχει διαδικασίες ελέγχου του λογισμικού των DSLAM της. Απλά κάποια προβλήματα (είτε ποιοτικά είται ποσοτικά) μπορούν να φανούν δυστυχώς μόνο με την παράδοση του προϊόντος στον τελικό πελάτη που έχει σαν συνέπεια την διεύρυνση της βάσης χρήσης του προϊόντος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melontas Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Επειδή είναι γνωστό το ότι το κάθε software (όπως και το destinator) τα κατέχει παράνομα μέγάλος αριθμός χρηστών, θα πρότεινα η NGI να αφήνει να κάνει bug report ο οποιοσδήποτε χρήστης, μιας και έτσι θα είχε μεγαλύτερο αριθμό ατόμων που θα εντόπιζαν περισσότερα και γρηγορότερα τυχόν λάθη. Ετσι πολύ πιο γρήγορα λογισμικα σφάλματα θα εξαφανείζοταν γρηγορα. Συμφωνώ ότι αυτή η πρόταση συνδέεται εμεσα με την παράνομη κατοχή Software, αλλα νομίζω ότι καλό θα κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Επειδή είναι γνωστό το ότι το κάθε software (όπως και το destinator) τα κατέχει παράνομα μέγάλος αριθμός χρηστών, θα πρότεινα η NGI να αφήνει να κάνει bug report ο οποιοσδήποτε χρήστης, μιας και έτσι θα είχε μεγαλύτερο αριθμό ατόμων που θα εντόπιζαν περισσότερα και γρηγορότερα τυχόν λάθη. Ετσι πολύ πιο γρήγορα λογισμικα σφάλματα θα εξαφανείζοταν γρηγορα. Συμφωνώ ότι αυτή η πρόταση συνδέεται εμεσα με την παράνομη κατοχή Software, αλλα νομίζω ότι καλό θα κάνει. Σε αυτό μάλλον έχεις δίκιο. Αν και εγώ έχω αγοράσει το λογισμικό, πιστεύω ότι όσο πιο πολύ feedback υπάρχει από χρήστες (ακόμα και παράνομους) τόσο πιο καλούς χάρτες θα έχουμε στο μέλλον, οπότε και τόσο πιο πολύ θα θέλουν να το αγοράσουν αυθεντικό :D . Παλιότερα υπήρχε μια εφαρμογή αναφοράς λαθών για όλους αλλά μάλλον αποσύρθηκε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimos Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Ετσι πολύ πιο γρήγορα λογισμικα σφάλματα θα εξαφανείζοταν γρηγορα. Συμφωνώ ότι αυτή η πρόταση συνδέεται εμεσα με την παράνομη κατοχή Software, αλλα νομίζω ότι καλό θα κάνει. E ακόμα και ο gates το επιτρέπει αυτό για να βρίσκει τα bug του και να τα διορθώνει γρήγορα. Όντως έχεις δίκιο... Αλλά εμείς είμαστε νόμιμοι.. καθόλα νόμιμοι... πιό νόμιμοι και από τους νόμιμους .. ούτε μια κλήση, ούτε μια παράβαση κτλ..... Άρα δεν αποδεχόμαστε ότι μπορεί και οι άλλοι να κάνουν μια παραβασούλα.... (Εδώ κολάει μια φράση που είπε κάποιος... ο αναμάρτητος λέει να ρίξει πρώτος... αλλά ποιός το είπε.. ποιός....) Παράθεση Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ. Σ' ένα pocket space στην Πάρο θα 'ρθω Troll μου να σε πάρω Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον τη συζήτησή σας. Η NGi από την αρχή της δημιουργίας της Εφαρμογής Αναφοράς λαθών επιτρέπει σε όλους τους χρήστες του Destinator να βάλουν το οποιοδήποτε λάθος βρουν στο χάρτη και μάλιστα με πρωτοποριακή τεχνολογία http://www.ngi.gr/?pageid=40&languageid=2 Επίσης η χαρτογράφηση στην Ελλάδα είναι αρκετά πιο δύσκολη υπόθεση, ένας από τους λόγους που μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες όπως η Navteq και η Teleatlas τα βρήκαν σκούρα. Οι χάρτες της NGi είναι κορυφαίας ποιότητας τόσο από πλευρά γεωδαιτικής ακρίβειας http://www.ngi.gr/page.php?pageid=26&languageid=2 όσο και από πλευρά ποιότητας και περιεχομένου http://www.ngi.gr/page.php?pageid=16&languageid=2 Επισημαίνω επίσης το γεγονός ότι η NGi παρουσιάζει με λεπτομέρεια την κάλυψη των χαρτών της http://www.ngi.gr/page.php?pageid=66&languageid=2 ώστε να μην παραπλανήσει κανέναν πριν αγοράσει το προϊόν της. Η NGi είναι η μοναδική εταιρία στο χώρο της πλοήγησης που έχει forum και μάλιστα χωρίς καμία λογοκρισία http://www.ngi.gr/forum/ Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το συγκεκριμένο thread είναι τόσο δημοφιλές. Εμείς από τη πλευρά μας θα συνεχίσουμε με πιο εντατικούς ρυθμούς τη δουλειά μας και ελπίζουμε στην ανταπόκριση όλων σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimos Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Βρεεεε δεν κάνουμε δουλειά έτσι. Είπαμε, επικροτώ και συγχαίρω την δουλειά της χαρτογράφισης, απλά πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι πιό προσεκτική και ταχύτερη! Για όνομα του θεού, 2 φορές μέχρι τώρα έχω αναφέρει ότι η δουλειά είναι καλή. Απλά η ένστασή μου είναι ότι όταν υπάρχουν σοβαρά λάθη (ΛΑΘΗ, όχι BUGS) δεν μπορεί να βγαίνει το προϊόν στα ράφια. Ένα πρόγραμμα με στόχο το destination θα μπορούσε να έχει λάθη όσον αφορά στο δέσιμο ή σε όσα αναφέρεις παραπάνω, αλλά ποτέ στην διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσεις. Παράθεση Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ. Σ' ένα pocket space στην Πάρο θα 'ρθω Troll μου να σε πάρω Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Βρεεεε δεν κάνουμε δουλειά έτσι. Είπαμε, επικροτώ και συγχαίρω την δουλειά της χαρτογράφισης, απλά πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι πιό προσεκτική και ταχύτερη! Για όνομα του θεού, 2 φορές μέχρι τώρα έχω αναφέρει ότι η δουλειά είναι καλή. Απλά η ένστασή μου είναι ότι όταν υπάρχουν σοβαρά λάθη (ΛΑΘΗ, όχι BUGS) δεν μπορεί να βγαίνει το προϊόν στα ράφια. Ένα πρόγραμμα με στόχο το destination θα μπορούσε να έχει λάθη όσον αφορά στο δέσιμο ή σε όσα αναφέρεις παραπάνω, αλλά ποτέ στην διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσεις. Αν και πολύ σχετικός με το χώρο του προγραμματισμού δεν καταλαβαίνω τη διαφοροποίηση των bugs και των λαθών που κάνεις. Στην περίπτωση κατασκευής χαρτών τα bugs είναι πράγματα όπως λάθος μονοδρομήσεις, ασύνδετοι κόμβοι στο γράφο του χάρτη, λάθος υπολογισμός σε κάποιες διαδρομές και άλλα τέτοια όμορφα. Όσον αφορά το πρόγραμμα Destinator bugs μπορεί να είναι κάποιο σκάσιμο, κάποιο λάθος στη λειτουργία κ.α. Μπορείς να είσαι πιο συγκεκριμένος στη διαφοροποίηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimos Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 bugs = Ασυμφωνίες που δημιουργούνται από καταστάσεις που δεν σκέφτηκαν οι προγραμματιστές. Μπορεί να μην γίνουν καν αντιληπτά, ή να προκαλέσουν μέχρι freeze, hang κτλ.... Λάθη = σφάλματα από αληθοφανή πράγματα που δεν πρόσεξαν οι κατασκευαστές. Εμφανή με την πρώτη ματιά Νομίζω ότι η διαφοροποίηση είναι μεγάλη..... Τα πρώτα δεκτά, αφού ένας ανθρώπινος νούς δεν μπορεί να σκεφτεί όσα θα έρθουν στο κεφάλι χιλιάδων χρηστών (αλλά γι' αυτό υπάρχουν οι beta testers ΠΡΙΝ κυκλοφορήσει το προϊόν στην αγορά) αλλά τα δεύτερα τα θεωρώ απαράδεκτα από ένα επίσημα λανσαρισμένο πρόγραμμα. Παράθεση Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ. Σ' ένα pocket space στην Πάρο θα 'ρθω Troll μου να σε πάρω Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Ψυχικό: Κατεβαίνοντας την 28ης Οκτωβρίου , την στροφή αριστερά προς Δάφνης την λέει σε 200 μέτρα την ώρα που σταματάω στο φανάρι. Δάφνης: Θεωρεί ότι πάει ευθεία μέσα στον μονόδρομο και όχι ότι κάνεις τον κύκλο του τριγώνου. Επίσης θεωρεί στροφή δεξιά την είσοδο στην Παρασκευά. Όποιος οδηγείσει όμως αντιλαμβάνεται ότι το "εκεί που΄πάει ο δρόμος" είναι η Παρασκευά και ότι η παραμονή στην Δάφνης είναι η στροφή δεξιά Βασ. Σοφίας: Θεωρεί ότι στρίβει στην Ηριδανού Μ. Δράκου (Αττικό άλσος) είναι διπλής κατεύθυνσης 2 χρόνια τώρα... άμα ξέρετε διαφορετικά, πείτε μου γιατί ήδη έχω κάνει καταγγελία ότι αφαίρεσαν τις πινακίδες και μου είπαν ότι ναι, τον κάνανε διπλής! Πελοπόνησος: Η Στροφή αριστερά στο σημείο 22.0983Ε, 37.5090 Πηγαίνοντας από Ελληνικό στην Δημιτσάνα, είναι 400 μέτρα πιό αργά απ' ότι λέει Το ίδιο ισχύει και στην διακλάδωση προς Ζιγόβιστι 22.058Ε 37.5809Ν Ο περιφεριακός δρόμος της Βυτίνας δεν υπάρχει καν στον Χάρτη Τα λάθη αυτά επαναλλαμβάνονται με ακρίβεια, και συνεπώς δεν οφείλονται σε εσφαλμένη εκτίμηση του GPS. Είναι μερικά από αυτά που συνάντησα πολύ συχνα τον τελευταίο μήνα, παρόλο που υπάρχουν και άλλα. Κατ' εμέ, αυτό δεν είναι αποδεκτό από ένα πρόγραμμα. Άσε που πχ, ακόμα και τα windows που είναι πιό φτηνά, δεν θα τα αγόραζες άμα έκαναν τέτοια λάθη! Δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλή η μέχρι στιγμής δουλειά, όντως αξίζει, αλλά πιστεύω ότι για να βγεί ένα πρόγραμμα σε πώληση ΔΕΝ πρέπει να έχει τέτοιες ασυνέπειες. Φαίνεται ότι η έκδοση χαρτών που έχεις δεν είναι η τελευταία 2004.Q4. Αυτό το διαπιστώσαμε γιατί στη τρέχουσα έκδοση υπάρχει ο περιφερειακός Βυτίνας. Σχετικά με το λάθος στην οδό 28ης Οκτωβρίου στο Ψυχικό μάλλον το GPS σου δεν έδωσε σωστό στίγμα, το δοκιμάσαμε και δουλεύει άψογα σε όλες τις εκδόσεις των χαρτών μας. Για την οδό Δάφνης έχεις δίκιο. Από Βασ. Σοφίας για Ηριδανού υπάρχει νησίδα και δεν μπορείς να στρίψεις αριστερά, δεν ξέρω αν εννοείς κάποια άλλη στροφή. Για την Μ. Δράκου έχεις δίκιο Για την Πελοπόννησο στο Ελληνικό και Ζυγόβιστι αν δεις από το χάρτη κάλυψης προκύπτει ότι οι συγκεκριμένοι δρόμοι δεν είναι επικαιροποιημένοι. Συγκεκριμένα τα 400 μέτρα που αναφέρεις ως απόκλιση είναι 140 μέτρα. Για τη Βυτίνα σου απάντησα. Επίσης πολλά λάθη από την έκδοση που έχεις, ειδικά στη Θεσσαλονίκη, έχουν διορθωθεί. Φυσικά για να κατεβάσεις δωρεάν τη νέα έκδοση πρέπει να έχεις αγοράσει το Destinator. Επίσης η νέα έκδοση που υπάρχει στο site μας http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2 βελτιώνει δραματικά την ταχύτητα εύρεσης διαδρομής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Επίσης η χαρτογράφηση στην Ελλάδα είναι αρκετά πιο δύσκολη υπόθεση, ένας από τους λόγους που μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες όπως η Navteq και η Teleatlas τα βρήκαν σκούρα. ................................................................................. Επισημαίνω επίσης το γεγονός ότι η NGi παρουσιάζει με λεπτομέρεια την κάλυψη των χαρτών της http://www.ngi.gr/page.php?pageid=66&languageid=2 ώστε να μην παραπλανήσει κανέναν πριν αγοράσει το προϊόν της. Η NGi είναι η μοναδική εταιρία στο χώρο της πλοήγησης που έχει forum και μάλιστα χωρίς καμία λογοκρισία url]http://www.ngi.gr/forum/[/url].................... .............. Παιδια ...Εσεις συνεχιστε να δουλευετε με τον τροπο που το κανετε μεχρι τωρα και να ειστε σιγουροι οτι ακομη και ο ποιο δυσπιστος θα καταλαβει ;) Μακαρι ολες οι εταιριες να αντιμετωπιζαν τους πελατες τους οπως εσεις .... Ευχαριστούμε .... Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimos Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Φαίνεται ότι η έκδοση χαρτών που έχεις δεν είναι η τελευταία 2004.Q4. Αυτό το διαπιστώσαμε γιατί στη τρέχουσα έκδοση υπάρχει ο περιφερειακός Βυτίνας. Σχετικά με το λάθος στην οδό 28ης Οκτωβρίου στο Ψυχικό μάλλον το GPS σου δεν έδωσε σωστό στίγμα, το δοκιμάσαμε και δουλεύει άψογα σε όλες τις εκδόσεις των χαρτών μας. Για την οδό Δάφνης έχεις δίκιο. Από Βασ. Σοφίας για Ηριδανού υπάρχει νησίδα και δεν μπορείς να στρίψεις αριστερά, δεν ξέρω αν εννοείς κάποια άλλη στροφή. Για την Μ. Δράκου έχεις δίκιο Για την Πελοπόννησο στο Ελληνικό και Ζυγόβιστι αν δεις από το χάρτη κάλυψης προκύπτει ότι οι συγκεκριμένοι δρόμοι δεν είναι επικαιροποιημένοι. Συγκεκριμένα τα 400 μέτρα που αναφέρεις ως απόκλιση είναι 140 μέτρα. Για τη Βυτίνα σου απάντησα. Επίσης πολλά λάθη από την έκδοση που έχεις, ειδικά στη Θεσσαλονίκη, έχουν διορθωθεί. Φυσικά για να κατεβάσεις δωρεάν τη νέα έκδοση πρέπει να έχεις αγοράσει το Destinator. Επίσης η νέα έκδοση που υπάρχει στο site μας http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2 βελτιώνει δραματικά την ταχύτητα εύρεσης διαδρομής. Θα το τσεκάρω λοιπόν, Για τον περιφεριακό της Βυτίνας έχεις δίκιο γιατί μόλις ανακάλυψα (δεν είμαι μόνο εγώ που το έχω αλλά και γνωστοί μου από τους οποίους συλέγω στοιχεία) ότι κατά την διαδρομή σε εκείνα τα μέρη είχαμε όντως ενεργοποιήσει κατά λάθος την προηγούμενη έκδοση του χάρτη (είναι και οι δύο εγκατεστημένες ταυτόχρονα). Η καινούργια όντως τον έχει. Για την Μάρκου Δράκου επίσης πρέπει να αναφέρω ότι άμα πας να στρίψεις στην Γιαλούροου όπως λέει το destinator.. θα πέσεις στον γκρεμό. Η Γιαλούρου φτάνει όντως μέχρι την Μάρκου δράκου, αλλά το επίπεδό της είναι 5 μέτρα κάτω από την Μ.Δ. και τις χωρίζει ένας υπέροχος κατακόρυφος τοίχος. Για την 28ης Οκτωβρίου, που όντως έχω περάσει με την καινούργια έκδοση, μιας και περνάω καθημερινά, το βλέπω περίεργο να δίνει κάθε μέρα λάθος στοιχεία το GPS. Όσο για την Θεσσαλονίκη... Θα πάω εκεί για μιά βδομάδα τον άλλο μήνα και θα δώ. Τα παράπονα που ανέφερα, από άλλους τα άκουσα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις λοιπόν και αποδέχομαι ότι στα μισά είχα εγώ λάθος! Παράθεση Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ. Σ' ένα pocket space στην Πάρο θα 'ρθω Troll μου να σε πάρω Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Respect , Είπαμε να κάνουμε κριτική άλλα μην τα ισοπεδώνουμε όλα, οι ποιο παλιοί του topic μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε οτι τουλάχιστον NGI οπου και αν κολλήσαμε μας βοήθησε μας έλυσε πολλές απορίες, μεχρι και κεραία εξωτερική εδωσαν σε φίλο του τοπικ επειδή η δικιά του χαλασε, αφιλοκερδώς. Παλαιότερα ο τίτλος του τοπικ ηταν αλλος (μετα έγινε καθάρισμα και έμειναν μονο τα ποστ που αφορουσαν τον Destinator) και ειχε τιτλο αν θυμάμαι καλα MLS NAVIGATOR or DESTINATOR3 ΒΤW εκει θα επρεπε και οι πλεον ποιο δύσπιστοι να δείτε τι παίχτηκε άλλα αφήστε το καλύτερα... Οι άνθρωποι απέδειξαν ότι είναι επαγγελματίες και μας σέβονται όχι οπως κατι άλλοι (βλέπε murdof για τους γνωρίζοντες) που την κάνανε με ψιλά πηδηματάκια μόλις κάτι τσάκισε . Το να υπάρχουν λάθη σε μια εφαρμογή είναι κάτι αναπόφευκτο αυτό που μετράει ειναι να διορθώνονται και να υπάρχει καλή διάθεση απο όλους μας.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Respect , Είπαμε να κάνουμε κριτική άλλα μην τα ισοπεδώνουμε όλα, οι ποιο παλιοί του topic μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε οτι τουλάχιστον NGI οπου και αν κολλήσαμε μας βοήθησε μας έλυσε πολλές απορίες, μεχρι και κεραία εξωτερική εδωσαν σε φίλο του τοπικ επειδή η δικιά του χαλασε, αφιλοκερδώς. Παλαιότερα ο τίτλος του τοπικ ηταν αλλος (μετα έγινε καθάρισμα και έμειναν μονο τα ποστ που αφορουσαν τον Destinator) και ειχε τιτλο αν θυμάμαι καλα MLS NAVIGATOR or DESTINATOR3 ΒΤW εκει θα επρεπε και οι πλεον ποιο δύσπιστοι να δείτε τι παίχτηκε άλλα αφήστε το καλύτερα... Οι άνθρωποι απέδειξαν ότι είναι επαγγελματίες και μας σέβονται όχι οπως κατι άλλοι (βλέπε murdof για τους γνωρίζοντες) που την κάνανε με ψιλά πηδηματάκια μόλις κάτι τσάκισε . Το να υπάρχουν λάθη σε μια εφαρμογή είναι κάτι αναπόφευκτο αυτό που μετράει ειναι να διορθώνονται και να υπάρχει καλή διάθεση απο όλους μας.. :) Πες τα χρυσόστομε !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas ntinos Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Ας ηρεμησουμε λιγο. Μονο και μονο το γεγονος οτι υπαρχει καποιος ανθρωπος απο την ΝGI και συζητα μαζι μας δειχνει ενδιαφερον και προσφερει customer care πρεπει να εκτιμηθει. Σαν Ελληνες ομως πεσαμε σαν τα κορακια να τον φαμε!! Τελος θα ηθελα να αναφερθω σε ενα προβλημα. Γιατι το υψομετρο που μου δειχνει το gps μου ειναι 40 με 50 μετρα ενω βρισκομαι διπλα στη θαλασσα? ενω επρεπε να ηταν 0!! (μενω στη πατρα, παραθαλασσια) Παράθεση __________________kostas ntinos______________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Το υψόμετρο στο στίγμα του gps είναι εξ ορισμού αναξιόπιστο με μεγάλο σφάλμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_pollatos Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Το υψόμετρο στο στίγμα του gps είναι εξ ορισμού αναξιόπιστο με μεγάλο σφάλμα. Δινει μονιμα +50 περιπου μετρα(απ'οτι εχω παρατηρησει) ή γενικα ειναι αλλουνταλλου; (παντως και σε τελειως ανοιχτο ουρανο δινει σφαλμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Για λογους ασφαλειας ακομα δεν επιτρεπετε η ακριβεια μετρου,μονο τα στρατιωτικα gps και τα αεροπλανα εχουν ακριβειας gps Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Δινει μονιμα +50 περιπου μετρα(απ'οτι εχω παρατηρησει) ή γενικα ειναι αλλουνταλλου; (παντως και σε τελειως ανοιχτο ουρανο δινει σφαλμα) Δες εδώ για λεπτομέρειες: http://gpsinformation.net/main/altitude.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimos Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 Ας ηρεμησουμε λιγο. Μονο και μονο το γεγονος οτι υπαρχει καποιος ανθρωπος απο την ΝGI και συζητα μαζι μας δειχνει ενδιαφερον και προσφερει customer care πρεπει να εκτιμηθει. Σαν Ελληνες ομως πεσαμε σαν τα κορακια να τον φαμε!! Τελος θα ηθελα να αναφερθω σε ενα προβλημα. Γιατι το υψομετρο που μου δειχνει το gps μου ειναι 40 με 50 μετρα ενω βρισκομαι διπλα στη θαλασσα? ενω επρεπε να ηταν 0!! (μενω στη πατρα, παραθαλασσια) Το γεγονός ότι εγώ άμα παρουσίαζα τέτοια δουλειά, θα θεωρούμουν αναξιόπιστος και πιθανόν θα ήμουν και φυλακή δεν σημαίνει ότι είμαι κοράκι που θα φάει την NGI. Σχολίασα ότι αυτή την δουλειά εγώ δεν θα διανοούμουν καν να την παρουσιάσω σαν τελειωτική και άρα να την πουλήσω. Ο καθένας όπως βολεύεται. Παράθεση Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ. Σ' ένα pocket space στην Πάρο θα 'ρθω Troll μου να σε πάρω Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 Το γεγονός ότι εγώ άμα παρουσίαζα τέτοια δουλειά, θα θεωρούμουν αναξιόπιστος και πιθανόν θα ήμουν και φυλακή δεν σημαίνει ότι είμαι κοράκι που θα φάει την NGI. Σχολίασα ότι αυτή την δουλειά εγώ δεν θα διανοούμουν καν να την παρουσιάσω σαν τελειωτική και άρα να την πουλήσω. Ο καθένας όπως βολεύεται. Αν ήταν έτσι δε θα είχε μείνει και κανένας ελεύθερος. (Παρεπιπτόντως προτείνω να συλλάβουμε πρώτα τον Bill Gates του οποίου του κόλλησαν τα "Tablet Edition" και 2 φορές στην επίσημη παρουσίασή τους). Για να αφήσουμε τα αστεία, έχεις διαβάσει ποτέ τα EULA των προγραμμάτων που χρησιμοποιείς να δεις τι έχουμε ανακαλύψει οι προγραμματιστές με την πολίτιμη βοήθεια των νομικών για να γλυτώσουμε τη φυλακή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimos Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Αν ήταν έτσι δε θα είχε μείνει και κανένας ελεύθερος. (Παρεπιπτόντως προτείνω να συλλάβουμε πρώτα τον Bill Gates του οποίου του κόλλησαν τα "Tablet Edition" και 2 φορές στην επίσημη παρουσίασή τους). Για να αφήσουμε τα αστεία, έχεις διαβάσει ποτέ τα EULA των προγραμμάτων που χρησιμοποιείς να δεις τι έχουμε ανακαλύψει οι προγραμματιστές με την πολίτιμη βοήθεια των νομικών για να γλυτώσουμε τη φυλακή; Όχι αλλά συμφωνώ και επαυξάνω για τον Bill Gates!!! Aπό εκεί και πέρα... Το ότι γλυτώνετε την Φυλακή δεν σημαίνει ότι δεν δίνετε και κακό "προϊόν" στον κόσμο αν χρησιμοποιείτε "πλάγιες" μεθόδους όπως λές! Απλά γλυτώνετε την φυλακή και είστε δηλαδή σε ευνοηκότερη θέση από τον υπόλοιπο κόσμο! Κάτι βέβαια αθέμητο σε μια ευνομούμενη κοινωνία, πιστέυω θα συμφωνίσεις μαζί μου... Παρεπιπτόντως είμαστε σίγουροι ότι δεν θα πλακώσει το FBI σπίτια μας τώρα που αναφέραμε για την σύλληψη του Bill Gates; Και ναι, να σας προλάβω, ξεφύγαμε από το θέμα! Διάλειμμα ολίγων λεπτών για ποπκόρν.... Παράθεση Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ. Σ' ένα pocket space στην Πάρο θα 'ρθω Troll μου να σε πάρω Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis25 Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 MIPOS XEREI KAPIOS PAIDIA GIATI ENO EVALA TON KAINOURIO XARTI STO DESTINATOR EXO TO EXIS PROVLIMA?SE MERIKES DIADROMES MOU VGAZEI "PATH NOT FOUND IMPOSSIBLE TO BUILD WAY" TI PREPEI NA KANO MIPOS THEN EVALA SOSTA TON XARTI ?EUXARISTO..... Παράθεση Η σελιδα μου! htpp://www.taxihalkidiki.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 MIPOS XEREI KAPIOS PAIDIA GIATI ENO EVALA TON KAINOURIO XARTI STO DESTINATOR EXO TO EXIS PROVLIMA?SE MERIKES DIADROMES MOU VGAZEI "PATH NOT FOUND IMPOSSIBLE TO BUILD WAY" TI PREPEI NA KANO MIPOS THEN EVALA SOSTA TON XARTI ?EUXARISTO..... Κάνε login στο site της NGI. Εκεί θα βρεις την ενημερωμένη έκδοση του DestDLL.dll (3.0.75_108) να την εγκαταστήσεις. Το πρόβλημα δεν είναι του χάρτη, αλλά της DLL (του προγράμματος Destinator). Με αυτή την έκδοση δεν έχω ξαναδεί μέχρι στιγμής το Path not found. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts