bill_viper Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Μιχάλη θεώρησα δεδομένο πως εφόσον ήδη μπαίνει κάποιος σε διαδικασία να περάσει ρομ μέσω Odin άλλης χώρας (που εμπεριέχει και διαφορετικό csc), δεν τον ενδιαφέρουν οι ota αναβαθμίσεις μιας και έκανε την αρχή! Γι'αυτό και η απορία μου.. Για το root έχεις δίκιο, αναφέρθηκε μόνο στο νήμα του S6 και για συγκεκριμένο bootloader. Είναι λάθος το σκεπτικό σου, αντιθέτως κάποιος για να μπει στη διαδικασία να αλλάξει rom μέσω ODIN (που είναι και 5 λεπτά διαδικασία άρα δεν είναι και κάτι το τρομερό), σημαίνει ότι θέλει να διώξει το bloatware της branded συσκευής του και να βάλει κάποια rom που παίρνει από τις πρώτες τις αναβαθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Είναι λάθος το σκεπτικό σου, αντιθέτως κάποιος για να μπει στη διαδικασία να αλλάξει rom μέσω ODIN (που είναι και 5 λεπτά διαδικασία άρα δεν είναι και κάτι το τρομερό), σημαίνει ότι θέλει να διώξει το bloatware της branded συσκευής του και να βάλει κάποια rom που παίρνει από τις πρώτες τις αναβαθμίσεις. ναι αλλα με το που βαλεισ αλλη ρομ δεν αλλαζει το csc οποτε δεν περνεις αναβαθμιση.. εδω και εμενα με csc xef που εβαλα την xeo το csc δεν αλλαζει οποτε update γιοκ. με το νεο firmware νομιζω πλεον δεν αλλαζει το csc . Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 ναι αλλα με το που βαλεισ αλλη ρομ δεν αλλαζει το csc οποτε δεν περνεις αναβαθμιση.. εδω και εμενα με csc xef που εβαλα την xeo το csc δεν αλλαζει οποτε update γιοκ. με το νεο firmware νομιζω πλεον δεν αλλαζει το csc . Έκανες ότι περιγράφει ο φίλος στο ποστ 728; Αν όντως ισχύει δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Έκανες ότι περιγράφει ο φίλος στο ποστ 728; Αν όντως ισχύει δηλαδή. ναι κανονικα και οχι μονο μια φορα. μαλλον με το security update τα εκλεισε ολα και παπαλα η αλλαγη csc. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Είναι λάθος το σκεπτικό σου, αντιθέτως κάποιος για να μπει στη διαδικασία να αλλάξει rom μέσω ODIN (που είναι και 5 λεπτά διαδικασία άρα δεν είναι και κάτι το τρομερό), σημαίνει ότι θέλει να διώξει το bloatware της branded συσκευής του και να βάλει κάποια rom που παίρνει από τις πρώτες τις αναβαθμίσεις. Εσύ ο ίδιος γράφεις πως είναι 5 λεπτά διαδικασία και όχι κάτι τρομερό, αντί δηλαδή για ota το να περάσεις το update της χώρας που "φοράς" πάλι μέσω Odin ξαφνικά αποκτά αλλού είδους δυσκολία και έχω εγώ το λάθος σκεπτικό; Τέλοσπάντων εγώ αν και με ένα μικρό ρίσκο για Knox προσωπικά υποστηρίζω Odin αντί για ota, το θεωρώ πιο "καθαρό" αν και θεωρητικά είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Απο σημερα το μεσημερι ειμαι κι εγω κατοχος του edge+ και εχω να πω οτι ειναι οτι καλυτερο περασε απο τα χερια μου! Αν οχι σημερα το βραδυ βαρια αυριο θα εχει ρουτ γιατι δυστηχως εχω μαθει ολα μου τα κινητα να τα ρουταρω για πολλους λογους,το ξερω οτι θα γραψει ο knox αλλα ολα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Πες μας εντυπωσεις απο το grip του! Το ειχα ρωτησει και στο Note 5 thread. Οταν το ειδα στα Public μου φανηκε οτι θα ειναι καποιες φορες λιγο αβολο οταν το σηκωνεις απο το τραπεζακι, λογω του curve. ΥΓ. Στα 670 το βλεπω Skroutz, σιγα-σιγα πεφτει η τιμη του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Πες μας εντυπωσεις απο το grip του! Το ειχα ρωτησει και στο Note 5 thread. Οταν το ειδα στα Public μου φανηκε οτι θα ειναι καποιες φορες λιγο αβολο οταν το σηκωνεις απο το τραπεζακι, λογω του curve. ΥΓ. Στα 670 το βλεπω Skroutz, σιγα-σιγα πεφτει η τιμη του! Εχει περιεργο γκριπ ειδικα οταν πρεπει να το σηκωσεις απο καπου αλλα αυριο ερχεται η θηκη οποτε δεν θα εχω προβλημα. Παντως ειναι ολα τα λεφτα το ατιμο απο ολες τις αποψεις:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Απο σημερα το μεσημερι ειμαι κι εγω κατοχος του edge+ και εχω να πω οτι ειναι οτι καλυτερο περασε απο τα χερια μου! Αν οχι σημερα το βραδυ βαρια αυριο θα εχει ρουτ γιατι δυστηχως εχω μαθει ολα μου τα κινητα να τα ρουταρω για πολλους λογους,το ξερω οτι θα γραψει ο knox αλλα ολα οκ. Καντο ρουτ και δωσε αναλυτικα οδηγιες για εμας...το κρατησα ενα μηνα, καιρος να ρουταρουμε και να περασουμε καμια custom :-P Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Θελω να αλλαξω κινητο και η αναμονη του Note 5 με σκοτωνει. Επισης διαβαζω συνεχως τελευταια για κυκλοφορια του S7 τελη Ιανουαριου, οποτε να περιμενουμε και S7 Edge Plus 2-3 μηνες αργοτερα? Εχω προβληματιστει ο ανθρωπος! :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregchopin Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Εγώ ακόμα το σκέφτομαι πιο πολύ για το πενάκι και δεν ξέρω τι να κάνω! Skroytz έχει το Note 5 και γράφει αναμένεται ξέρει κανένας τι φάση ; να περιμένω μπας και το φέρουν τα Χριστούγεννα ή να πάρω το edge ιδού η απορία δεν θα έρθει Ευρώπη,το "αναμένεται" το λέει εδώ και μήνες,από τη μέρα ανακοίνωσης της κυκλοφορίας του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Εσύ ο ίδιος γράφεις πως είναι 5 λεπτά διαδικασία και όχι κάτι τρομερό, αντί δηλαδή για ota το να περάσεις το update της χώρας που "φοράς" πάλι μέσω Odin ξαφνικά αποκτά αλλού είδους δυσκολία και έχω εγώ το λάθος σκεπτικό; Τέλοσπάντων εγώ αν και με ένα μικρό ρίσκο για Knox προσωπικά υποστηρίζω Odin αντί για ota, το θεωρώ πιο "καθαρό" αν και θεωρητικά είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Άλλο πράγμα καταλαβαίνουμε μάλλον, εγώ μιλώ για να φλασάρεις μέσω ODIN μία unbranded rom (π.χ. το δικό μου ήρθε με rom Voda Ιταλίας) κι εσύ μιλάς για να φλασάρεις το ΟΤΑ αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Εγω ειμαι σιγουρος οτι Ιανουαριο θα σκασει μυτη και Ευρωπη επισημα το Note 5. Eχω την 6η αισθηση :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Εγω ειμαι σιγουρος οτι Ιανουαριο θα σκασει μυτη και Ευρωπη επισημα το Note 5. Eχω την 6η αισθηση :p:p Ναι αλλα ένα από τα δυο θα είναι ψέματα.. Δεν μπορεί να σκάσει το note 5 και να παρουσιάσουν το s7 είναι σαν να κάνουν τα πάντα για να μην πουλήσουν note 5 Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 δεν θα έρθει Ευρώπη,το "αναμένεται" το λέει εδώ και μήνες,από τη μέρα ανακοίνωσης της κυκλοφορίας του το σκεπτικο μου ειναι το εξης! καθε χρονο το καινουριο Νοτε ερχεται τωρα αρχες Δεκεμβρη με μεσα Νοεμβρη! καθε χρονο παρουσιαζοταν Σεπτεμβριο πλην φετος που το εβγαλαν τον Αυγουστο! μιας και λενε τωρα για το Σ7 τον Ιανουαριο δεν θα μου ηταν καποια εκπληξη να ερθει και Νοτε 5 μαζι! στην παρουσιαση δεν το ακυρωσαν τελειως για Ευρωπη ειπαν προς το παρον ειναι σε αυτες τις χωρες διαθεσιμο! μεχρι εδω μην το παμε παρακατω βγαινουμε πολυ οφ τοπικ μαλλον την επομενη βδομαδα θα δωσω και εγω το Νοτε 4 αν ολα πανε καλα και ειμαι και εγω πραγματικα σε μεγαλο δηλημα να περιμενω η βουρ για το EDGE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Πριν λίγες μέρες έκανα αναβάθμιση. 138MB νομίζω ήταν. Από εκείνη την μέρα έχω την εντύπωση ότι όταν το ξεκλειδώνω και οταν παω να μπω στις ρυθμίσεις είναι λίγο αργό από ότι ήταν πριν την αναβάθμιση. Δεν μιλάω για lag, απλά δεν το βλέπω σβελτο στο ξεκλείδωμα και οταν θέλω μα μπω στις ρυθμίσεις. Εσείς είδατε κάτι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Ναι αλλα ένα από τα δυο θα είναι ψέματα.. Δεν μπορεί να σκάσει το note 5 και να παρουσιάσουν το s7 είναι σαν να κάνουν τα πάντα για να μην πουλήσουν note 5 Νομίζω ότι το συμπέρασμά σου είναι λανθασμένο. Το note5 επευθύνεται σε άλλο κοινό από αυτό του s7. Με τιμολόγηση note5>s7 στα ράφια, νομίζω το 1ο τρίμηνο στην Ευρώπη, θα ξεσκίσουν. Τη στρατηγική αυτή ακολουθεί και η apple από το 5s και το 5c. Μόνο που εκεί, απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν το "δυνατό" και το "αδύναμο". Αν το κάνει αυτό η Sammy, θα έχει ταυτόχρονα 2 "ισάξια" σε harware κινητά, για διαφορετικές ανάγκες. Ένα πιο bussines και ένα πιο μαζικό. ----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πριν λίγες μέρες έκανα αναβάθμιση. 138MB νομίζω ήταν. Από εκείνη την μέρα έχω την εντύπωση ότι όταν το ξεκλειδώνω και οταν παω να μπω στις ρυθμίσεις είναι λίγο αργό από ότι ήταν πριν την αναβάθμιση. Δεν μιλάω για lag, απλά δεν το βλέπω σβελτο στο ξεκλείδωμα και οταν θέλω μα μπω στις ρυθμίσεις. Εσείς είδατε κάτι τέτοιο? Συμφωνώ. Είναι όμως πολύ καλύτερα στη διάρκεια της μπαταρίας. Μου αρέσει πολύ η αυτόματη βελτιστοποίηση κατανάλωσης ενέργειας για τις εφαρμογές. Το έχει κάνει τούμπανο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Συμφωνώ. Είναι όμως πολύ καλύτερα στη διάρκεια της μπαταρίας. Μου αρέσει πολύ η αυτόματη βελτιστοποίηση κατανάλωσης ενέργειας για τις εφαρμογές. Το έχει κάνει τούμπανο. Για την μπαταρία δεν είδα κάτι. Ίσως και να μην το πρόσεξα γιατί την Κυριακή γύρισα ξανά Γερμανία από την Ελλάδα όπου στην Ελλάδα είχα σχεδόν χάλια σήμα.Αν και πριν με την μπαταρία ήμουν απόλυτα ικανοποιημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Για την μπαταρία δεν είδα κάτι. Ίσως και να μην το πρόσεξα γιατί την Κυριακή γύρισα ξανά Γερμανία από την Ελλάδα όπου στην Ελλάδα είχα σχεδόν χάλια σήμα.Αν και πριν με την μπαταρία ήμουν απόλυτα ικανοποιημενος Ναι, και εγώ με τη μπαταρία ήμουν σούπερ. Απλά, μιλάω για το πως το ήδη πολύ καλό, γίνεται καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Ναι, και εγώ με τη μπαταρία ήμουν σούπερ. Απλά, μιλάω για το πως το ήδη πολύ καλό, γίνεται καλύτερο. Αυτά είναι ευχάριστα νέα για το Τούμπανο μας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athinakat Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Αυτά είναι ευχάριστα νέα για το Τούμπανο μας :) αν επιλεξουμε να γινεται παντα βελτιοποιηση κ οχι μετα απο 3 μερες αδρανειας,ξερετε πως θα επηρεάσει τις εφαρμογες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 αν επιλεξουμε να γινεται παντα βελτιοποιηση κ οχι μετα απο 3 μερες αδρανειας,ξερετε πως θα επηρεάσει τις εφαρμογες? Δεν ξέρω να σου απαντήσω επειδή το έχω ανενεργό. Θα σου πουν τα παιδιά αν γνωρίζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregchopin Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 το σκεπτικο μου ειναι το εξης! καθε χρονο το καινουριο Νοτε ερχεται τωρα αρχες Δεκεμβρη με μεσα Νοεμβρη! καθε χρονο παρουσιαζοταν Σεπτεμβριο πλην φετος που το εβγαλαν τον Αυγουστο! μιας και λενε τωρα για το Σ7 τον Ιανουαριο δεν θα μου ηταν καποια εκπληξη να ερθει και Νοτε 5 μαζι! στην παρουσιαση δεν το ακυρωσαν τελειως για Ευρωπη ειπαν προς το παρον ειναι σε αυτες τις χωρες διαθεσιμο! μεχρι εδω μην το παμε παρακατω βγαινουμε πολυ οφ τοπικ μαλλον την επομενη βδομαδα θα δωσω και εγω το Νοτε 4 αν ολα πανε καλα και ειμαι και εγω πραγματικα σε μεγαλο δηλημα να περιμενω η βουρ για το EDGE δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω την σύγκριση απο μόνος μου γιατί δεν έχω το 5 αλλά έχω παρακολουθήσει άπειρα βίντεο που συγκρίνουν τα 2 αυτά κινητά, και θεωρώ πλέον πως πέρα από τις πολλές ομοιότητες τους το δικό μας το τρώει σε εμφάνιση,σε στυλ,σε γοητεία και σε μουρη . το πενάκι (αυτή ειναι η ουσιαστική διαφορά) που έχει το 5 μπορεί να αντικατασταθεί από ένα άλλο που θα αγοράσεις έξτρα..σιγά τα λάχανα. Νομίζω πήγαινε κατ ευθείαν στο edge + Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω την σύγκριση απο μόνος μου γιατί δεν έχω το 5 αλλά έχω παρακολουθήσει άπειρα βίντεο που συγκρίνουν τα 2 αυτά κινητά, και θεωρώ πλέον πως πέρα από τις πολλές ομοιότητες τους το δικό μας το τρώει σε εμφάνιση,σε στυλ,σε γοητεία και σε μουρη . το πενάκι (αυτή ειναι η ουσιαστική διαφορά) που έχει το 5 μπορεί να αντικατασταθεί από ένα άλλο που θα αγοράσεις έξτρα..σιγά τα λάχανα. Νομίζω πήγαινε κατ ευθείαν στο edge + Η λύση που προτείνεις, δεν έχει σχέση με την υλοποίηση της samsung. H μια συσκευή συμπληρώνει την άλλη, το ιδανικό θα ήταν να βγάλει το s6 edge plus(π.χ. note edge 2) με πενάκι. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peronoforos Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 (edited) το πενάκι (αυτή ειναι η ουσιαστική διαφορά) που έχει το 5 μπορεί να αντικατασταθεί από ένα άλλο που θα αγοράσεις έξτρα..σιγά τα λάχανα. ολίγον άκυρος/ασχετος :lol: (χωρίς παρεξήγηση) Το note 5 έχει ειδική οθόνη για υποστήριξη στο πενάκι δεν μπορείς να πάρεις ένα πενάκι από note και να το δουλέψεις στο edge plus. Και φυσικά δεν μπορείς να αγοράσεις άλλο πενάκι γιατί κανένα δεν κάνει την δουλειά του note. Εγώ είμαι κάτοχος του edge plus και του note 5. Και οχι τα κινητά δεν είναι το ίδιο. Υπάρχουν διαφορες απλά η βασικότερη είναι το πενάκι. Το καθενα έχει τα προτερήματα του. Το πρώτο πράγμα που θα σου έδειχνα είναι η λειτουργία του πενακιου σαν ποντίκι με λειτουργίες δεξί κλικ προεπισκόπηση κλπ. Για παράδειγμα αν πχ αλλάξεις φωτογραφία στο facebook με το πενάκι μπορείς να αλλάξεις και την θέση της εικόνας. Κάτι που με δάχτυλο δεν γίνεται. Δηλαδή μπορείς να δουλέψεις υπομενου σαν το hover που κάνει το mouse χωρίς να κλικαρεις τίποτα. Προσπαθώ χοντρικά να στο εξηγήσω αλλά τελικά μόνο αν δουλέψεις το πενάκι θα το καταλάβεις. Είναι powertool και όχι εφέ. Και τα 2 τηλέφωνα είναι ωραία πάντως. Μ'αρέσει που το edge plus είναι και πιο ελαφρύ. Edited November 3, 2015 by Peronoforos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts