Jump to content

Samsung Galaxy S6 Edge+

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μιχάλη θεώρησα δεδομένο πως εφόσον ήδη μπαίνει κάποιος σε διαδικασία να περάσει ρομ μέσω Odin άλλης χώρας (που εμπεριέχει και διαφορετικό csc), δεν τον ενδιαφέρουν οι ota αναβαθμίσεις μιας και έκανε την αρχή! Γι'αυτό και η απορία μου..

Για το root έχεις δίκιο, αναφέρθηκε μόνο στο νήμα του S6 και για συγκεκριμένο bootloader.

Είναι λάθος το σκεπτικό σου, αντιθέτως κάποιος για να μπει στη διαδικασία να αλλάξει rom μέσω ODIN (που είναι και 5 λεπτά διαδικασία άρα δεν είναι και κάτι το τρομερό), σημαίνει ότι θέλει να διώξει το bloatware της branded συσκευής του και να βάλει κάποια rom που παίρνει από τις πρώτες τις αναβαθμίσεις.

129026.png?1640591734

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είναι λάθος το σκεπτικό σου, αντιθέτως κάποιος για να μπει στη διαδικασία να αλλάξει rom μέσω ODIN (που είναι και 5 λεπτά διαδικασία άρα δεν είναι και κάτι το τρομερό), σημαίνει ότι θέλει να διώξει το bloatware της branded συσκευής του και να βάλει κάποια rom που παίρνει από τις πρώτες τις αναβαθμίσεις.

ναι αλλα με το που βαλεισ αλλη ρομ δεν αλλαζει το csc οποτε δεν περνεις αναβαθμιση.. εδω και εμενα με csc xef που εβαλα την xeo το csc δεν αλλαζει οποτε update γιοκ. με το νεο firmware νομιζω πλεον δεν αλλαζει το csc .

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

ναι αλλα με το που βαλεισ αλλη ρομ δεν αλλαζει το csc οποτε δεν περνεις αναβαθμιση.. εδω και εμενα με csc xef που εβαλα την xeo το csc δεν αλλαζει οποτε update γιοκ. με το νεο firmware νομιζω πλεον δεν αλλαζει το csc .

Έκανες ότι περιγράφει ο φίλος στο ποστ 728; Αν όντως ισχύει δηλαδή.

129026.png?1640591734

Έκανες ότι περιγράφει ο φίλος στο ποστ 728; Αν όντως ισχύει δηλαδή.
ναι κανονικα και οχι μονο μια φορα. μαλλον με το security update τα εκλεισε ολα και παπαλα η αλλαγη csc.
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Εσύ ο ίδιος γράφεις πως είναι 5 λεπτά διαδικασία και όχι κάτι τρομερό, αντί δηλαδή για ota το να περάσεις το update της χώρας που "φοράς" πάλι μέσω Odin ξαφνικά αποκτά αλλού είδους δυσκολία και έχω εγώ το λάθος σκεπτικό;

Τέλοσπάντων εγώ αν και με ένα μικρό ρίσκο για Knox προσωπικά υποστηρίζω Odin αντί για ota, το θεωρώ πιο "καθαρό" αν και θεωρητικά είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Απο σημερα το μεσημερι ειμαι κι εγω κατοχος του edge+ και εχω να πω οτι ειναι οτι καλυτερο περασε απο τα χερια μου! Αν οχι σημερα το βραδυ βαρια αυριο θα εχει ρουτ γιατι δυστηχως εχω μαθει ολα μου τα κινητα να τα ρουταρω για πολλους λογους,το ξερω οτι θα γραψει ο knox αλλα ολα οκ.

Πες μας εντυπωσεις απο το grip του! Το ειχα ρωτησει και στο Note 5 thread. Οταν το ειδα στα Public μου φανηκε οτι θα ειναι καποιες φορες λιγο αβολο οταν το σηκωνεις απο το τραπεζακι, λογω του curve.

ΥΓ.

Στα 670 το βλεπω Skroutz, σιγα-σιγα πεφτει η τιμη του!

Πες μας εντυπωσεις απο το grip του! Το ειχα ρωτησει και στο Note 5 thread. Οταν το ειδα στα Public μου φανηκε οτι θα ειναι καποιες φορες λιγο αβολο οταν το σηκωνεις απο το τραπεζακι, λογω του curve.

ΥΓ.

Στα 670 το βλεπω Skroutz, σιγα-σιγα πεφτει η τιμη του!

Εχει περιεργο γκριπ ειδικα οταν πρεπει να το σηκωσεις απο καπου αλλα αυριο ερχεται η θηκη οποτε δεν θα εχω προβλημα. Παντως ειναι ολα τα λεφτα το ατιμο απο ολες τις αποψεις:p

Απο σημερα το μεσημερι ειμαι κι εγω κατοχος του edge+ και εχω να πω οτι ειναι οτι καλυτερο περασε απο τα χερια μου! Αν οχι σημερα το βραδυ βαρια αυριο θα εχει ρουτ γιατι δυστηχως εχω μαθει ολα μου τα κινητα να τα ρουταρω για πολλους λογους,το ξερω οτι θα γραψει ο knox αλλα ολα οκ.

Καντο ρουτ και δωσε αναλυτικα οδηγιες για εμας...το κρατησα ενα μηνα, καιρος να ρουταρουμε και να περασουμε καμια custom :-P

S8+

Θελω να αλλαξω κινητο και η αναμονη του Note 5 με σκοτωνει. Επισης διαβαζω συνεχως τελευταια για κυκλοφορια του S7 τελη Ιανουαριου, οποτε να περιμενουμε και S7 Edge Plus 2-3 μηνες αργοτερα?

Εχω προβληματιστει ο ανθρωπος! :lol::lol:

Εγώ ακόμα το σκέφτομαι πιο πολύ για το πενάκι και δεν ξέρω τι να κάνω! Skroytz έχει το Note 5 και γράφει αναμένεται ξέρει κανένας τι φάση ; να περιμένω μπας και το φέρουν τα Χριστούγεννα ή να πάρω το edge ιδού η απορία

δεν θα έρθει Ευρώπη,το "αναμένεται" το λέει εδώ και μήνες,από τη μέρα ανακοίνωσης της κυκλοφορίας του

Εσύ ο ίδιος γράφεις πως είναι 5 λεπτά διαδικασία και όχι κάτι τρομερό, αντί δηλαδή για ota το να περάσεις το update της χώρας που "φοράς" πάλι μέσω Odin ξαφνικά αποκτά αλλού είδους δυσκολία και έχω εγώ το λάθος σκεπτικό;

Τέλοσπάντων εγώ αν και με ένα μικρό ρίσκο για Knox προσωπικά υποστηρίζω Odin αντί για ota, το θεωρώ πιο "καθαρό" αν και θεωρητικά είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Άλλο πράγμα καταλαβαίνουμε μάλλον, εγώ μιλώ για να φλασάρεις μέσω ODIN μία unbranded rom (π.χ. το δικό μου ήρθε με rom Voda Ιταλίας) κι εσύ μιλάς για να φλασάρεις το ΟΤΑ αρχείο.

129026.png?1640591734

Εγω ειμαι σιγουρος οτι Ιανουαριο θα σκασει μυτη και Ευρωπη επισημα το Note 5.

Eχω την 6η αισθηση :p:p

Ναι αλλα ένα από τα δυο θα είναι ψέματα.. Δεν μπορεί να σκάσει το note 5 και να παρουσιάσουν το s7 είναι σαν να κάνουν τα πάντα για να μην πουλήσουν note 5

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

δεν θα έρθει Ευρώπη,το "αναμένεται" το λέει εδώ και μήνες,από τη μέρα ανακοίνωσης της κυκλοφορίας του

το σκεπτικο μου ειναι το εξης! καθε χρονο το καινουριο Νοτε ερχεται τωρα αρχες Δεκεμβρη με μεσα Νοεμβρη! καθε χρονο παρουσιαζοταν Σεπτεμβριο πλην φετος που το εβγαλαν τον Αυγουστο! μιας και λενε τωρα για το Σ7 τον Ιανουαριο δεν θα μου ηταν καποια εκπληξη να ερθει και Νοτε 5 μαζι! στην παρουσιαση δεν το ακυρωσαν τελειως για Ευρωπη ειπαν προς το παρον ειναι σε αυτες τις χωρες διαθεσιμο! μεχρι εδω μην το παμε παρακατω βγαινουμε πολυ οφ τοπικ

μαλλον την επομενη βδομαδα θα δωσω και εγω το Νοτε 4 αν ολα πανε καλα και ειμαι και εγω πραγματικα σε μεγαλο δηλημα να περιμενω η βουρ για το EDGE

Πριν λίγες μέρες έκανα αναβάθμιση. 138MB νομίζω ήταν. Από εκείνη την μέρα έχω την εντύπωση ότι όταν το ξεκλειδώνω και οταν παω να μπω στις ρυθμίσεις είναι λίγο αργό από ότι ήταν πριν την αναβάθμιση. Δεν μιλάω για lag, απλά δεν το βλέπω σβελτο στο ξεκλείδωμα και οταν θέλω μα μπω στις ρυθμίσεις. Εσείς είδατε κάτι τέτοιο?

Ναι αλλα ένα από τα δυο θα είναι ψέματα.. Δεν μπορεί να σκάσει το note 5 και να παρουσιάσουν το s7 είναι σαν να κάνουν τα πάντα για να μην πουλήσουν note 5

Νομίζω ότι το συμπέρασμά σου είναι λανθασμένο. Το note5 επευθύνεται σε άλλο κοινό από αυτό του s7. Με τιμολόγηση note5>s7 στα ράφια, νομίζω το 1ο τρίμηνο στην Ευρώπη, θα ξεσκίσουν. Τη στρατηγική αυτή ακολουθεί και η apple από το 5s και το 5c. Μόνο που εκεί, απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν το "δυνατό" και το "αδύναμο".

Αν το κάνει αυτό η Sammy, θα έχει ταυτόχρονα 2 "ισάξια" σε harware κινητά, για διαφορετικές ανάγκες. Ένα πιο bussines και ένα πιο μαζικό.

----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πριν λίγες μέρες έκανα αναβάθμιση. 138MB νομίζω ήταν. Από εκείνη την μέρα έχω την εντύπωση ότι όταν το ξεκλειδώνω και οταν παω να μπω στις ρυθμίσεις είναι λίγο αργό από ότι ήταν πριν την αναβάθμιση. Δεν μιλάω για lag, απλά δεν το βλέπω σβελτο στο ξεκλείδωμα και οταν θέλω μα μπω στις ρυθμίσεις. Εσείς είδατε κάτι τέτοιο?

Συμφωνώ. Είναι όμως πολύ καλύτερα στη διάρκεια της μπαταρίας. Μου αρέσει πολύ η αυτόματη βελτιστοποίηση κατανάλωσης ενέργειας για τις εφαρμογές. Το έχει κάνει τούμπανο.

Συμφωνώ. Είναι όμως πολύ καλύτερα στη διάρκεια της μπαταρίας. Μου αρέσει πολύ η αυτόματη βελτιστοποίηση κατανάλωσης ενέργειας για τις εφαρμογές. Το έχει κάνει τούμπανο.

Για την μπαταρία δεν είδα κάτι. Ίσως και να μην το πρόσεξα γιατί την Κυριακή γύρισα ξανά Γερμανία από την Ελλάδα όπου στην Ελλάδα είχα σχεδόν χάλια σήμα.Αν και πριν με την μπαταρία ήμουν απόλυτα ικανοποιημενος

Για την μπαταρία δεν είδα κάτι. Ίσως και να μην το πρόσεξα γιατί την Κυριακή γύρισα ξανά Γερμανία από την Ελλάδα όπου στην Ελλάδα είχα σχεδόν χάλια σήμα.Αν και πριν με την μπαταρία ήμουν απόλυτα ικανοποιημενος

Ναι, και εγώ με τη μπαταρία ήμουν σούπερ. Απλά, μιλάω για το πως το ήδη πολύ καλό, γίνεται καλύτερο.

Ναι, και εγώ με τη μπαταρία ήμουν σούπερ. Απλά, μιλάω για το πως το ήδη πολύ καλό, γίνεται καλύτερο.

Αυτά είναι ευχάριστα νέα για το Τούμπανο μας :)

Αυτά είναι ευχάριστα νέα για το Τούμπανο μας :)

αν επιλεξουμε να γινεται παντα βελτιοποιηση κ οχι μετα απο 3 μερες αδρανειας,ξερετε πως θα επηρεάσει τις εφαρμογες?

αν επιλεξουμε να γινεται παντα βελτιοποιηση κ οχι μετα απο 3 μερες αδρανειας,ξερετε πως θα επηρεάσει τις εφαρμογες?

Δεν ξέρω να σου απαντήσω επειδή το έχω ανενεργό. Θα σου πουν τα παιδιά αν γνωρίζουν

το σκεπτικο μου ειναι το εξης! καθε χρονο το καινουριο Νοτε ερχεται τωρα αρχες Δεκεμβρη με μεσα Νοεμβρη! καθε χρονο παρουσιαζοταν Σεπτεμβριο πλην φετος που το εβγαλαν τον Αυγουστο! μιας και λενε τωρα για το Σ7 τον Ιανουαριο δεν θα μου ηταν καποια εκπληξη να ερθει και Νοτε 5 μαζι! στην παρουσιαση δεν το ακυρωσαν τελειως για Ευρωπη ειπαν προς το παρον ειναι σε αυτες τις χωρες διαθεσιμο! μεχρι εδω μην το παμε παρακατω βγαινουμε πολυ οφ τοπικ

μαλλον την επομενη βδομαδα θα δωσω και εγω το Νοτε 4 αν ολα πανε καλα και ειμαι και εγω πραγματικα σε μεγαλο δηλημα να περιμενω η βουρ για το EDGE

δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω την σύγκριση απο μόνος μου γιατί δεν έχω το 5 αλλά έχω παρακολουθήσει άπειρα βίντεο που συγκρίνουν τα 2 αυτά κινητά, και θεωρώ πλέον πως πέρα από τις πολλές ομοιότητες τους το δικό μας το τρώει σε εμφάνιση,σε στυλ,σε γοητεία και σε μουρη . το πενάκι (αυτή ειναι η ουσιαστική διαφορά) που έχει το 5 μπορεί να αντικατασταθεί από ένα άλλο που θα αγοράσεις έξτρα..σιγά τα λάχανα. Νομίζω πήγαινε κατ ευθείαν στο edge +

δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω την σύγκριση απο μόνος μου γιατί δεν έχω το 5 αλλά έχω παρακολουθήσει άπειρα βίντεο που συγκρίνουν τα 2 αυτά κινητά, και θεωρώ πλέον πως πέρα από τις πολλές ομοιότητες τους το δικό μας το τρώει σε εμφάνιση,σε στυλ,σε γοητεία και σε μουρη . το πενάκι (αυτή ειναι η ουσιαστική διαφορά) που έχει το 5 μπορεί να αντικατασταθεί από ένα άλλο που θα αγοράσεις έξτρα..σιγά τα λάχανα. Νομίζω πήγαινε κατ ευθείαν στο edge +

Η λύση που προτείνεις, δεν έχει σχέση με την υλοποίηση της samsung.

H μια συσκευή συμπληρώνει την άλλη, το ιδανικό θα ήταν να βγάλει το s6 edge plus(π.χ. note edge 2) με πενάκι. :(

το πενάκι (αυτή ειναι η ουσιαστική διαφορά) που έχει το 5 μπορεί να αντικατασταθεί από ένα άλλο που θα αγοράσεις έξτρα..σιγά τα λάχανα.

ολίγον άκυρος/ασχετος :lol: (χωρίς παρεξήγηση)

Το note 5 έχει ειδική οθόνη για υποστήριξη στο πενάκι δεν μπορείς να πάρεις ένα πενάκι από note και να το δουλέψεις στο edge plus. Και φυσικά δεν μπορείς να αγοράσεις άλλο πενάκι γιατί κανένα δεν κάνει την δουλειά του note.

Εγώ είμαι κάτοχος του edge plus και του note 5. Και οχι τα κινητά δεν είναι το ίδιο. Υπάρχουν διαφορες απλά η βασικότερη είναι το πενάκι.

Το καθενα έχει τα προτερήματα του.

Το πρώτο πράγμα που θα σου έδειχνα είναι η λειτουργία του πενακιου σαν ποντίκι με λειτουργίες δεξί κλικ προεπισκόπηση κλπ.

Για παράδειγμα αν πχ αλλάξεις φωτογραφία στο facebook με το πενάκι μπορείς να αλλάξεις και την θέση της εικόνας. Κάτι που με δάχτυλο δεν γίνεται. Δηλαδή μπορείς να δουλέψεις υπομενου σαν το hover που κάνει το mouse χωρίς να κλικαρεις τίποτα.

Προσπαθώ χοντρικά να στο εξηγήσω αλλά τελικά μόνο αν δουλέψεις το πενάκι θα το καταλάβεις. Είναι powertool και όχι εφέ.

Και τα 2 τηλέφωνα είναι ωραία πάντως. Μ'αρέσει που το edge plus είναι και πιο ελαφρύ.

Edited by Peronoforos

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 Edge+