giorgos_dinamik Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Κάτοχος από σήμερα και εγώ.θα κάνει παρέα στο note 4. Την επιλογή για γρήγορη φόρτιση δεν γίνεται να την βγάλουμε ? Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Κάτοχος από σήμερα και εγώ.θα κάνει παρέα στο note 4. Την επιλογή για γρήγορη φόρτιση δεν γίνεται να την βγάλουμε ? Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι Δεν βγαίνει. Βάλε άλλο φορτιστή αν δεν θέλεις γρήγορη φόρτιση. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Δεν βγαίνει. Βάλε άλλο φορτιστή αν δεν θέλεις γρήγορη φόρτιση. Από ότι είδα ολοιδιο φορτιστή με του Note 4 έχει. Θα βάλω αυτό του s5 mini μάλλον. Εσείς προτιμάτε γρήγορη φόρτιση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Από ότι είδα ολοιδιο φορτιστή με του Note 4 έχει. Θα βάλω αυτό του s5 mini μάλλον. Εσείς προτιμάτε γρήγορη φόρτιση ? Γράψαμε και πιο πίσω ότι ενώ λογικά δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα σε βάθος χρόνου τουλάχιστον μιας διετίας εμείς οι "ψειρες" χρησιμοποιούμε φορτιστή με χαμηλότερο ρεύμα και πιο αργή φόρτιση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Γράψαμε και πιο πίσω ότι ενώ λογικά δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα σε βάθος χρόνου τουλάχιστον μιας διετίας εμείς οι "ψειρες" χρησιμοποιούμε φορτιστή με χαμηλότερο ρεύμα και πιο αργή φόρτιση.. Έχει παρατηρηθεί επίσης , από αρκετούς χρήστες, ότι με την αργή φόρτιση επιτυγχανεται και καλύτερη αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Γράψαμε και πιο πίσω ότι ενώ λογικά δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα σε βάθος χρόνου τουλάχιστον μιας διετίας εμείς οι "ψειρες" χρησιμοποιούμε φορτιστή με χαμηλότερο ρεύμα και πιο αργή φόρτιση.. Διετία δεν παίζει να το κρατήσω :lol: Από αύριο και εγώ με αργή φόρτιση θα το φορτίζω. Γρήγορη φόρτιση αν χρειαστεί μόνο. Έρωτας είναι το χρυσό πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Έχει παρατηρηθεί επίσης , από αρκετούς χρήστες, ότι με την αργή φόρτιση επιτυγχανεται και καλύτερη αυτονομία. Κι εγώ για τον λόγο αυτό ξεκίνησα να χρησιμοποιώ άλλον φορτιστή με μικρότερο ρεύμα, δεν ξέρω τελικά αν ισχύει αλλά ψυχολογικά νιώθω ότι κάνω το καλύτερο για την συσκευή μου lolol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Παιδιά πως είναι το λευκό στο plus? Υπάρχει ένα αχνό ροζ ανάλογα με την γωνία που κοιτάς την οθόνη? Στο Ν5 συμβαίνει σχεδόν σε όλες τις συσκευές. Βεβαια αν δεν το ξέρεις δυσκολα τα παρατηρείς. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axaios1985 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Ποιες επόμενες ημέρες? Δες αν το συνεχίζει σήμερα και πήγαινε το γρήγορα για αντικατάσταση. Δεν μου ξανα εκανε κατι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Εγώ έχω άλλο πρόβλημα, καμιά φορά πατάω το home button να ξεκλειδωσω και δείχνει να μην ξυπνάει. Τώρα τελευταία το κάνει πιο συχνά και αρχίζω να εκνευριζομαι. Δεν έχω χρόνο ούτε διάθεση να κάνω reset to factory κτλ οπότε μου την έχει σπάσει κάνα δυο μέρες τώρα. Εφαρμογές πάντα λίγο πολύ τις ίδιες έχω και είναι στοκ η συσκευή. Επίσης δεν νομίζω να έχει hw πρόβλημα άσε που δεν γίνεται να αναπαραξω το πρόβλημα αν πάω εκεί που το αγόρασα πχ... πείτε μου αν κι εσείς έχετε δει κάτι παρόμοιο, στο xda κάποιοι επίσης το έχουν δει αλλά λύση προς το παρόν δεν έχει βρεθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Εγώ έχω άλλο πρόβλημα, καμιά φορά πατάω το home button να ξεκλειδωσω και δείχνει να μην ξυπνάει. Τώρα τελευταία το κάνει πιο συχνά και αρχίζω να εκνευριζομαι. Δεν έχω χρόνο ούτε διάθεση να κάνω reset to factory κτλ οπότε μου την έχει σπάσει κάνα δυο μέρες τώρα. Εφαρμογές πάντα λίγο πολύ τις ίδιες έχω και είναι στοκ η συσκευή. Επίσης δεν νομίζω να έχει hw πρόβλημα άσε που δεν γίνεται να αναπαραξω το πρόβλημα αν πάω εκεί που το αγόρασα πχ... πείτε μου αν κι εσείς έχετε δει κάτι παρόμοιο, στο xda κάποιοι επίσης το έχουν δει αλλά λύση προς το παρόν δεν έχει βρεθεί Ευθύμη πάρε ενα backup στο mac σου με smart switch, κάνε την επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμισεις και μετά ριξε το backup σου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Ευθύμη πάρε ενα backup στο mac σου με smart switch, κάνε την επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμισεις και μετά ριξε το backup σου. Κωστή παίρνει full backup αυτή η εφαρμογή? Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Ευθύμη ποιον φορτιστη χρησιμοποιεις; Η παραγγελια εφυγε σε amazon.de το χρυσο τελικα. Αν δεν μου αρεσει μπορω να το αλλαξω με το titanium. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Ευθύμη ποιον φορτιστη χρησιμοποιεις; Η παραγγελια εφυγε σε amazon.de το χρυσο τελικα. Αν δεν μου αρεσει μπορω να το αλλαξω με το titanium. Έχω ένα διπλό της Belkin (διπλό USB), γιατί? Ωραίο είναι το χρυσό, μία φαίνεται ασημί μία χρυσό, μία κάτι άλλο, θα σου αρέσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Κωστή παίρνει full backup αυτή η εφαρμογή? Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.. Παιρνει τα παντα backup εκτος data και ρυθμισεις εφαρμογων... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Παιρνει τα παντα backup εκτος data και ρυθμισεις εφαρμογων... Για παιχνίδια δεν ξέρω αλλά σε εφαρμογές παίρνει backup τους φακελους των εφαρμογων που περιέχουν αρχεια και photo η βιντεο. Το χρησιμοποίησα για να ριξω το backup απο το edge στην συσκευη που ειχα μεχρι να παραλάβω το N5. Δεν χρειάστηκα πανω απο 15 λεπτα να περασω κωδικους κλπ στις εφαρμογές που χρειάζονται sign in. Αν και νομιζω οτι καποιους τους ειχε παρει. Δεν είμαι σιγουρος. Δεν εχασα παντως τίποτα. Στην περιπτωση του Ευθύμη καλό είναι οτι δεν μεταφερονται καποια πραγματα για να μην μεταδώσουν το τυχόν σφαλμα που εχει δημιοθργηθεί στον κωδικα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Παιδιά καλησπέρα θέλω να κρατήσω στον υπολογιστή μπακ απ του τηλεφώνου και να μεταφέρω όποτε θέλω διάφορες φωτογραφίες και βίντεο πώς μπορώ να το κάνω αυτό με το sidesync; προσπαθώ και δεν μπορώ να τα καταφέρω εννοείται χωρίς καλώδιο το έχω εγκαταστήσει στον υπολογιστή το βλέπει το τηλέφωνο όμως δεν μπορώ να πάρω μπακ απ βήμα βήμα αν είναι δυνατόν γράψετε μου Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Παιρνει τα παντα backup εκτος data και ρυθμισεις εφαρμογων... Το πιο σημαντικό δεν παίρνει. Ρυθμίσεις εφαρμογών. Ενώ στα LG κρατάει και ρυθμίσεις και αρχική οθόνη. Υπάρχει ρε παιδιά κάτι παρόμοιο? Χωρίς όμως ρουτ αλλιώς μετα δεν θα αλλαζα το titanium με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Εγώ έχω άλλο πρόβλημα, καμιά φορά πατάω το home button να ξεκλειδωσω και δείχνει να μην ξυπνάει. Τώρα τελευταία το κάνει πιο συχνά και αρχίζω να εκνευριζομαι. Δεν έχω χρόνο ούτε διάθεση να κάνω reset to factory κτλ οπότε μου την έχει σπάσει κάνα δυο μέρες τώρα. Εφαρμογές πάντα λίγο πολύ τις ίδιες έχω και είναι στοκ η συσκευή. Επίσης δεν νομίζω να έχει hw πρόβλημα άσε που δεν γίνεται να αναπαραξω το πρόβλημα αν πάω εκεί που το αγόρασα πχ... πείτε μου αν κι εσείς έχετε δει κάτι παρόμοιο, στο xda κάποιοι επίσης το έχουν δει αλλά λύση προς το παρόν δεν έχει βρεθεί Έχεις ενεργό το αποτύπωμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Έχεις ενεργό το αποτύπωμα? Ναι Άκη το έχω αλλά με έχει βολέψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Ρε παιδιά ας γράψει κάποιος πώς γίνεται να πάρω back up από το smart switch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 (edited) Ναι Άκη το έχω αλλά με έχει βολέψει Βγαλτο κ δοκίμασε το χωρίς. Να δεις ότι θα φτιάξει. 99% αυτό φταιει Edited September 16, 2015 by akizaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 (edited) Βάλτο κ δοκίμασε το χωρίς. Να δεις ότι θα φτιάξει. 99% αυτό φταιει Το έχω βγάλει τώρα αλλά το έχω συνηθίσει..θα το δω και θα σας πω αύριο να έχω μια μέρα δοκιμών Edited September 16, 2015 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Έχω ένα διπλό της Belkin (διπλό USB), γιατί? Ωραίο είναι το χρυσό, μία φαίνεται ασημί μία χρυσό, μία κάτι άλλο, θα σου αρέσει... γιατι και εγω θα το φορτιζω αργα αργα... :lol: τωρα ποση ωρα θελει για να φορτισει; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 γιατι και εγω θα το φορτιζω αργα αργα... :lol: τωρα ποση ωρα θελει για να φορτισει; Δημήτρη με τον wireless του s6 όχι τον γρήγορο που εγώ φορτιζω κάνει περίπου 1:30 από το 20% περίπου που το βάζω. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts