geovass Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Δεν έχει ράδιο όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Δεν έχει ράδιο όχι. Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει άμα εχει ραδιόφωνο κατεβάζοντας το next radio Από ότι βλέπω το κινητό υποστηρίζει άλλα μόνο η Verizon το εχει ξεκλείδωτο http://nextradioapp.com/supported-devices/ Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Όποιος πάντως πετύχει κάπου το 64ρι silver titanium ας κάνει κρούση!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Όποιος πάντως πετύχει κάπου το 64ρι silver titanium ας κάνει κρούση!! Τώρα γιατί παίζεις με τον πόνο μας? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Επισης και το χρυσό πολύ όμορφο!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Παιδια καλησπερα, εδω και 4-5 ημερες δεν νπορω να στειλω εικονες μεσω viber και messenger οταν ειμαι με τα data του κινητου!!!!...ενω μπορω με wifi!!! Καποια ιδεα, λυση? εχω ακομα 200MB στα data!!! Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Νταξ το επεξεργαστηκα λίγο σήμερα και το κινητό είναι πολύ όμορφο... Η οθόνη απλά δεν υπάρχει και φαίνεται να μην ζορίζεται πουθενά.... Μόλις πέσει λιγάκι καλώς εχόντων των πραγμάτων βλέπω να το παίρνω Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Σήμερα μου φορτώθηκε από Amazon.de το 64άρι σε Titanium silver (το είχα προπαραγγείλει από τις 23 Σεπτεμβρίου)! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Σήμερα μου φορτώθηκε από Amazon.de το 64άρι σε Titanium silver (το είχα προπαραγγείλει από τις 23 Σεπτεμβρίου)! Καλώς να το δεχτείς, το silver για μένα είναι μακράν το καλύτερο χρώμα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το χουν ελάχιστοι(και μάλιστα αρκετά ακριβότερα :confused:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Σήμερα μου φορτώθηκε από Amazon.de το 64άρι σε Titanium silver (το είχα προπαραγγείλει από τις 23 Σεπτεμβρίου)! Καλοριζικο φιλε μου. Το καλητερο χρωμα για μενα. Αυτο ηθελα αλλα πηρα το μαυρομπλε και περιμενω να βγει στον γερμανο που εχω μια εκπτωση για να το παρω σε silver. Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Παιδες εχει και αυτο θεμα με την ram οπως το s6? Αξιζει τελικα τα 300+ ευρω απο το note 4? Ψηνομαι να δωσω το νοτελι και να χτυπησω το καμπυλωτο εστω και 32αρι Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadgetfire Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Σήμερα μου φορτώθηκε από Amazon.de το 64άρι σε Titanium silver (το είχα προπαραγγείλει από τις 23 Σεπτεμβρίου)! sta 968 europoula?//:X... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 sta 968 europoula?//:X... Καλα ειναι αν φανταστεις οτι καταστηματα τυπου public πουλανε το 32αρι στα 869 και το τουβλο iphone 6s plus 64gb μια χηνα. Το ερωτημα ειναι αξιζει η μεταβαση απο το πολυ καλο note 4? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadgetfire Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Καλα ειναι αν φανταστεις οτι καταστηματα τυπου public πουλανε το 32αρι στα 869 και το τουβλο iphone 6s plus 64gb μια χηνα. Το ερωτημα ειναι αξιζει η μεταβαση απο το πολυ καλο note 4? Υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες..πμ μι για αποριες..καλοριζικο στον φιλο:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Παιδες εχει και αυτο θεμα με την ram οπως το s6? Αξιζει τελικα τα 300+ ευρω απο το note 4? Ψηνομαι να δωσω το νοτελι και να χτυπησω το καμπυλωτο εστω και 32αρι Αυτή την αλλαγή έκανα πριν ένα μήνα.Με βαριά καρδιά έδωσα το note. Δεν το μετάνιωσα όμως,λιγο στην αρχή έψαχνα το s-pen :lol: Με το edge plus είδα καλύτερη κάμερα,οθόνη,μπαταρία με την ίδια χρήση σχεδόν μια ώρα sot παραπάνω,ήχος δυνατός μιας και δεν έχει το ηχείο στην πίσω μεριά και δεν έχει αυτά τα χαζά Lag που είχε το note (βέβαια μιλάμε για κλασματα δευτερολεπτου αργουσε μερικές φορές). Πάντως το note είχε καλύτερο κράτημα στο χέρι, αυτό μου γλιστράει πολύ,δαχτυλιες στο φουλ στην πίσω μεριά. Είναι ένα update το plus στα σήμεια από το νοτε. Αν μπορείς χωρίς το s-pen και σε τρώει η αλλαγή θα μείνεις υπέρ ευχαριστημένος με το plus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Αυτή την αλλαγή έκανα πριν ένα μήνα.Με βαριά καρδιά έδωσα το note. Δεν το μετάνιωσα όμως,λιγο στην αρχή έψαχνα το s-pen :lol: Με το edge plus είδα καλύτερη κάμερα,οθόνη,μπαταρία με την ίδια χρήση σχεδόν μια ώρα sot παραπάνω,ήχος δυνατός μιας και δεν έχει το ηχείο στην πίσω μεριά και δεν έχει αυτά τα χαζά Lag που είχε το note (βέβαια μιλάμε για κλασματα δευτερολεπτου αργουσε μερικές φορές). Πάντως το note είχε καλύτερο κράτημα στο χέρι, αυτό μου γλιστράει πολύ,δαχτυλιες στο φουλ στην πίσω μεριά. Είναι ένα update το plus στα σήμεια από το νοτε. Αν μπορείς χωρίς το s-pen και σε τρώει η αλλαγή θα μείνεις υπέρ ευχαριστημένος με το plus. Δεν θελω να την πατησω οπως με το s6 που η ραμ ηταν μονιμα κολλημενη στα 400mb free. Επισης δε θελω lag που εχουν ψιλοεξαφανιστει απο το note 4 μετα το update σε 5.1.1 Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Δεν υπάρχει lag στο edge plus ότι και να του κάνεις. Ram free είμαι περίπου στα 700MB και δεν έχει κάνει κιχ ως τώρα. Παράλληλα έχω και το s6 και με την τελευταία αναβάθμιση που έχει έχει στρώσει αρκετά(καλύτερη μπαταρία βλέπω και τρέχει πολύ καλά,δεν είδα να κομπλαρε πουθενά ως τώρα).Ram free δεν είδα πόσο έχει το s6 αλλα εφοσον δεν τρώει φλασιες δεν με απασχολεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Δεν υπάρχει lag στο edge plus ότι και να του κάνεις. Ram free είμαι περίπου στα 700MB και δεν έχει κάνει κιχ ως τώρα. Παράλληλα έχω και το s6 και με την τελευταία αναβάθμιση που έχει έχει στρώσει αρκετά(καλύτερη μπαταρία βλέπω και τρέχει πολύ καλά,δεν είδα να κομπλαρε πουθενά ως τώρα).Ram free δεν είδα πόσο έχει το s6 αλλα εφοσον δεν τρώει φλασιες δεν με απασχολεί Το s6 τρωει κατι lag σε μερικα app...700mb με πσες εφαρμογες μεσα? Λιγο μου φαινετσι καθως το νοτελι ειναι μονιμα στο 1gb free με 60 apps installed Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Το s6 τρωει κατι lag σε μερικα app...700mb με πσες εφαρμογες μεσα? Λιγο μου φαινετσι καθως το νοτελι ειναι μονιμα στο 1gb free με 60 apps installed Lag έιχα τραγικό στο Facebook με το note. Στο edge plus ούτε ένα μέχρι τώρα όπως και στο s6.καμία 40αρια πάνω κάτω εφαρμογές αλλά δεν έχει κάνει κιχ. Και εγώ είχα 1gb free ram στο note αλλά τα laggakia ορισμένες φορές τα είχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Lag έιχα τραγικό στο Facebook με το note. Στο edge plus ούτε ένα μέχρι τώρα όπως και στο s6.καμία 40αρια πάνω κάτω εφαρμογές αλλά δεν έχει κάνει κιχ. Και εγώ είχα 1gb free ram στο note αλλά τα laggakia ορισμένες φορές τα είχε Με επεισες george. Το fb κανει τρελο lag παντου απο οτι ξερω! Τρεχω για 64αρι Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Παιδιά άσο 4αρι και εγώ στο edge plus. Μεγάλη διαφορά στην ομαλότητα. Τι note με είχε εκνευρίσει με το lag του. Αδικαιολόγητο για εμένα για το κινητό και τη Τιμή του. Το edge plus είναι άψογο σε αυτό τον τομέα. Το πενάκι τελικά δε μου έλειψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Με επεισες george. Το fb κανει τρελο lag παντου απο οτι ξερω! Τρεχω για 64αρι Για κάποιον περίεργο λόγο στο edge plus ένα μήνα που έχω την συσκευή δεν κόλλησε ποτέ.Στο note κάθε μέρα έκλεινε μόνη της τουλάχιστον 3 φορές.Αυτά όλα με lollipop 5.01. Μόλις του πέρασα την 5.1.1 την επόμενη μέρα το πούλησα και ετσι δεν ξέρω αν και με εκείνη την έκδοση κολλάει. Από τις ποιο κακό γραμμένες εφαρμογές όπως και το messenger του. Για ποιο χρώμα πας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Δεν υπάρχει lag στο edge plus ότι και να του κάνεις. Ram free είμαι περίπου στα 700MB και δεν έχει κάνει κιχ ως τώρα. Παράλληλα έχω και το s6 και με την τελευταία αναβάθμιση που έχει έχει στρώσει αρκετά(καλύτερη μπαταρία βλέπω και τρέχει πολύ καλά,δεν είδα να κομπλαρε πουθενά ως τώρα).Ram free δεν είδα πόσο έχει το s6 αλλα εφοσον δεν τρώει φλασιες δεν με απασχολεί Εμενα παντως το δικο μου εχει φαει 4 φορες σκαλωμα στο ξεκλειδωμα.Δηλαδη,πατας το κεντρικο κουμπι για να ανοιξει με αποτύπωμα και δεν ανταποκρεινεται ωστε να ανοιξει η οθονη να σκαναρει τα δαχτυλο και να ανοιξει,παραμενει μαυρη η οθονη.πατας το power button παλι τιποτα.μετα απο 5 δευτερολεπτα οτι εντολες εδωσα τις εκτελει.Λαγκ στα μενου και fb δεν εχω δει. Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Εμενα παντως το δικο μου εχει φαει 4 φορες σκαλωμα στο ξεκλειδωμα.Δηλαδη,πατας το κεντρικο κουμπι για να ανοιξει με αποτύπωμα και δεν ανταποκρεινεται ωστε να ανοιξει η οθονη να σκαναρει τα δαχτυλο και να ανοιξει,παραμενει μαυρη η οθονη.πατας το power button παλι τιποτα.μετα απο 5 δευτερολεπτα οτι εντολες εδωσα τις εκτελει.Λαγκ στα μενου και fb δεν εχω δει. Κι αυτό είναι το μεγάλο του πρόβλημα γιατί το έχω κι εγώ και είναι άκρως ενοχλητικό όταν συμβαίνει.. σίγουρα είναι θέμα sw και είναι κρίμα ώρες ώρες να στην σπάει έτσι με τέτοια χαζά θέματα Εγώ έχω άλλο θέμα, όταν είναι σε stand by καταπίνει μπαταρια σαν τρελό κάποιες φορές. Χθες φορτιζε στο charging pad και αφού έφτασε 100% το πρωί το βρήκα στο 89% με Android OS να το έχει κρατήσει awake για σχεδόν 3 ώρες ενώ είχα wifi/data off, φρίκη σκέτη μου ρθε να το στείλω κατευθείαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Κι αυτό είναι το μεγάλο του πρόβλημα γιατί το έχω κι εγώ και είναι άκρως ενοχλητικό όταν συμβαίνει.. σίγουρα είναι θέμα sw και είναι κρίμα ώρες ώρες να στην σπάει έτσι με τέτοια χαζά θέματα Εγώ έχω άλλο θέμα, όταν είναι σε stand by καταπίνει μπαταρια σαν τρελό κάποιες φορές. Χθες φορτιζε στο charging pad και αφού έφτασε 100% το πρωί το βρήκα στο 89% με Android OS να το έχει κρατήσει awake για σχεδόν 3 ώρες ενώ είχα wifi/data off, φρίκη σκέτη μου ρθε να το στείλω κατευθείαν Το πρώτο πρόβλημα είναι λόγω του sw του δακτυλικού αποτυπώματος που έχει δώσει η Samsung. Εμφανίστηκε σε όλες τις συσκευές με δακτυλικό αποτύπωμα που πήραν 5.1.1 και στις περισσότερες διορθώθηκε έπειτα από αναβάθμιση οπότε είτε υπομονή είτε δοκιμάστε αλλαγή της μεθόδου κλειδώματος σε κάποια άλλη. Μέγα λάθος βέβαια, σε κάνει να απορείς.. Το επόμενο που αναφέρεις είναι θέμα του android, για αρχή δοκίμασε με κλειστό Wi-Fi και data μια επανεκκίνηση μήπως ξεκολλήσει η διεργασία που δεν αφήνει τη συσκευή σου να μπει σε deep sleep. Αν δεν διορθωθεί το βλέπουμε ξανά. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts