hackfree Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Το κινητο γιατι δεν εχει προγραμμα για τηλεχειριστήριο για την τηλεοραση;; Μήπως γιατί δεν έχει υπερυθρες;:rolleyes: Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliee Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Παιδιά εσείς που το έχετε το κινητό λαγκάρει καθόλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Καλησπέρα σας! Είδα το Edge + στο Public χτες και για πρώτη φορά μετά από χρόνια με iPhones το λιγουρεύτηκα, σε σημείο να ψάχνομαι τώρα εδώ για εντυπώσεις, μήπως και κάνω τη μετάβαση! Η κυρτή οθόνη είναι εκπληκτική, αλλά για πείτε μου κάτι βρε παιδιά... Παραδίπλα ήταν το S6 Edge το απλό και η οθόνη είχε ghosting effect. Είχε το ίδιο πρόβλημα ένα φθηνό Android του πατέρα μου και το είχα googlαρει να δω τι παίζει και από τότε το προσέχω και έχω δει να το έχουν πολλές συσκευές. Δεν περίμενα ποτέ όμως να το δω σε συσκευή τόσο ακριβή... Υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί και στο Plus μετά από κάποιο καιρό; Έχει να κάνει με την τεχνολογία που έχουν οι συγκεκριμένες οθόνες και μετά από κάποιο καιρό χρήσης εμφανίζουν αυτό το πρόβλημα; Δεν ήξερα πού αλλού να το ποστάρω, αν θεωρείτε ότι ταιριάζει κάπου αλλού καλύτερα, ας μεταφερθεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Το κινητο γιατι δεν εχει προγραμμα για τηλεχειριστήριο για την τηλεοραση;; Έχουν αφαιρέσει από τις δυνατότητες του κινητού το IR Blaster. Κατά συνέπεια το πρόγραμμα Peel ή κάτι τέτοιο που έχει η Samsung στα S6 και S6 Edge, δεν θα το βρεις εγκατεστημένο. Αλλά και να το εγκαταστήσεις εσύ, πάλι δεν θα λειτουργεί το κινητό ως τηλεχειριστήριο. Προσωπικά είναι για μένα ανασταλτικός παράγοντας αυτή η έλλειψη. Έχω συντονίσει το S6 Edge που κατέχω με όλες τις τηλεοράσεις και τα Air conditions του σπιτιού μου και των υπολοίπων της οικογένειάς μου, και με βόλεψε πάρα πολύ αυτό το χαρακτηριστικό. Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Προσωπικά είναι για μένα ανασταλτικός παράγοντας αυτή η έλλειψη. Έχω συντονίσει το S6 Edge που κατέχω με όλες τις τηλεοράσεις και τα Air conditions του σπιτιού μου και των υπολοίπων της οικογένειάς μου, και με βόλεψε πάρα πολύ αυτό το χαρακτηριστικό. Πολύ βολικό χαρακτηριστικο, ομοίως έχω συγχρονίσει ένα σωρό συσκευές. Θα μου λείψει αρκετά αν πάω σε συσκευή χωρίς ir. Δεν κατάλαβα τι τους πείραζε & το αφαίρεσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 παρακολούθησα ένα επεισόδιο dragonball super στο κινητό! ποπο φαίνονται πεντακάθαρα τα μάγκα! πιο καλά και από τον υπολογιστή μου! μου φαίνεται θα βλέπω τα επεισόδια εδώ! :lol: όσο πάει και μαρέσει περισσότερο.... κυρίως και λόγω μπαταρίας. θα ήθελα πολύ να είχα στα χέρια μου note 5, να τα συγκρίνω διεξοδικά......από μπαταρία, μέχρι οθόνη...... να γράψω ένα καλό review! Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Έχουν αφαιρέσει από τις δυνατότητες του κινητού το IR Blaster. Κατά συνέπεια το πρόγραμμα Peel ή κάτι τέτοιο που έχει η Samsung στα S6 και S6 Edge, δεν θα το βρεις εγκατεστημένο. Αλλά και να το εγκαταστήσεις εσύ, πάλι δεν θα λειτουργεί το κινητό ως τηλεχειριστήριο. Προσωπικά είναι για μένα ανασταλτικός παράγοντας αυτή η έλλειψη. Έχω συντονίσει το S6 Edge που κατέχω με όλες τις τηλεοράσεις και τα Air conditions του σπιτιού μου και των υπολοίπων της οικογένειάς μου, και με βόλεψε πάρα πολύ αυτό το χαρακτηριστικό. Ρωταω γιατι το πηρε ενας φιλος και το εψαχνα και δεν ηξερα οτι δεν εχει υπερυθρες..πως το εχεις συνδεσει με τς αλλες συσκευες;; Μήπως γιατί δεν έχει υπερυθρες;:rolleyes: Δεν το ηξερα :/ Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 (edited) Καλησπέρα σας! Είδα το Edge + στο Public χτες και για πρώτη φορά μετά από χρόνια με iPhones το λιγουρεύτηκα, σε σημείο να ψάχνομαι τώρα εδώ για εντυπώσεις, μήπως και κάνω τη μετάβαση! Η κυρτή οθόνη είναι εκπληκτική, αλλά για πείτε μου κάτι βρε παιδιά... Παραδίπλα ήταν το S6 Edge το απλό και η οθόνη είχε ghosting effect. Είχε το ίδιο πρόβλημα ένα φθηνό Android του πατέρα μου και το είχα googlαρει να δω τι παίζει και από τότε το προσέχω και έχω δει να το έχουν πολλές συσκευές. Δεν περίμενα ποτέ όμως να το δω σε συσκευή τόσο ακριβή... Υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί και στο Plus μετά από κάποιο καιρό; Έχει να κάνει με την τεχνολογία που έχουν οι συγκεκριμένες οθόνες και μετά από κάποιο καιρό χρήσης εμφανίζουν αυτό το πρόβλημα; Δεν ήξερα πού αλλού να το ποστάρω, αν θεωρείτε ότι ταιριάζει κάπου αλλού καλύτερα, ας μεταφερθεί... Αυτό δεν ισχύει. Σίγουρα έχει να κάνει με προβληματική οθόνη του συγκεκριμένου τηλεφώνου. Το ίδιο είχα δει σε ένα note 4 edge.Ειναι να μην σου τύχει. Τώρα εγώ που τα είδα και τα 2 από κοντά πέρα του μεγέθους η ποιότητα εικόνας είναι ίδια. Και γω ψήνομαι να δώσω το edge για το plus λόγω μεγάλης οθόνης αλλά θα μου λείψουν οι υπερύθρες που τις χρησιμοποιώ. Όπως και να χει θα περιμένω και για το 64αρι διότι το 32 δεν με καλύπτει σε καμία περίπτωση. Αλλά και πάλι έχοντας το edge ειδικά μετά το τελευταίο update είμαι υπέρ ευχαριστημένος οπότε δεν καίγομαι κιόλας. Αυτό που πραγματικά σκέφτομαι είναι ότι μετά από το συγκεκριμένο τηλ ότι και να πιάσω στα χέρια μου μου φαίνεται πάρα πολύ αργο και θα είναι δύσκολο να βρεθεί σντικαταστατης του. Πραγματικά όταν το πήρα το κατηγορούσα αλλά πλέον έστρωσε σε πολύ υψηλά επίπεδα. Edited September 19, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Καλησπέρα σας! Είδα το Edge + στο Public χτες και για πρώτη φορά μετά από χρόνια με iPhones το λιγουρεύτηκα, σε σημείο να ψάχνομαι τώρα εδώ για εντυπώσεις, μήπως και κάνω τη μετάβαση! Η κυρτή οθόνη είναι εκπληκτική, αλλά για πείτε μου κάτι βρε παιδιά... Παραδίπλα ήταν το S6 Edge το απλό και η οθόνη είχε ghosting effect. Είχε το ίδιο πρόβλημα ένα φθηνό Android του πατέρα μου και το είχα googlαρει να δω τι παίζει και από τότε το προσέχω και έχω δει να το έχουν πολλές συσκευές. Δεν περίμενα ποτέ όμως να το δω σε συσκευή τόσο ακριβή... Υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί και στο Plus μετά από κάποιο καιρό; Έχει να κάνει με την τεχνολογία που έχουν οι συγκεκριμένες οθόνες και μετά από κάποιο καιρό χρήσης εμφανίζουν αυτό το πρόβλημα; Δεν ήξερα πού αλλού να το ποστάρω, αν θεωρείτε ότι ταιριάζει κάπου αλλού καλύτερα, ας μεταφερθεί... αγαπητη τι κανεις καλα εισαι; :) συνηθως το ghost effect το εχουν οι συσκευες demo σε μαγαζια που οι οθονες ειναι ανοιχτες 15 ωρες και φορτιζουν συνεχως. Το παρατηρησα και εγω σε S6flat/Edge και ηθελα να το παρω φωτογραφια αν δεν με πιστεψετε,αλλα σε συσκευες demo και αυτο που ειχε μεινει στην οθονη ειναι το Galaxy S6 απο την διαφημιση Η αληθεια ειναι οτι δεν ειδα κατι τετειο στο Edge+ αλλα θα το εξετασω Για μενα μαλλον δεν υπαρχει προβλημα,μην ξεχνας αυτες οι συσκευες ειναι on ωρες ολοκληρες καθε μερα επι 4 μηνες... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 (edited) Αυτό δεν ισχύει. Σίγουρα έχει να κάνει με προβληματική οθόνη του συγκεκριμένου τηλεφώνου. Το ίδιο είχα δει σε ένα note 4 edge.Ειναι να μην σου τύχει. Σ´ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! αγαπητη τι κανεις καλα εισαι; :) συνηθως το ghost effect το εχουν οι συσκευες demo σε μαγαζια που οι οθονες ειναι ανοιχτες 15 ωρες και φορτιζουν συνεχως. Το παρατηρησα και εγω σε S6flat/Edge και ηθελα να το παρω φωτογραφια αν δεν με πιστεψετε,αλλα σε συσκευες demo και αυτο που ειχε μεινει στην οθονη ειναι το Galaxy S6 απο την διαφημιση Η αληθεια ειναι οτι δεν ειδα κατι τετειο στο Edge+ αλλα θα το εξετασω Για μενα μαλλον δεν υπαρχει προβλημα,μην ξεχνας αυτες οι συσκευες ειναι on ωρες ολοκληρες καθε μερα επι 4 μηνες... Έλα βρε συ, χρόνια και ζαμάνια, όλα καλά! :D Το είχα ψυλλιαστεί ότι μπορεί να παρουσιάζεται σε συσκευές που έχουν υποστεί κατάχρηση, βέβαια μου κάνει εντύπωση που αυτό δεν το έχω δει ποτέ σε οθόνη demo iPhone αλλά μάλλον έχει να κάνει με την τεχνολογία της οθόνης που είναι διαφορετική στα Samsung... Όπως και να'χει ψήνομαι να το πάρω, αυτή η κυρτή οθόνη είναι πολύ δελεαστική και μου φάνηκε απίστευτα snappy το μενού και αισθητικά πιο κοντά στα γούστα μου σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα και σε επίπεδο hardware αλλά και σε software... Edited September 20, 2015 by valeria Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Σ´ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Έλα βρε συ, χρόνια και ζαμάνια, όλα καλά! :D Το είχα ψυλλιαστεί ότι μπορεί να παρουσιάζεται σε συσκευές που έχουν υποστεί κατάχρηση, βέβαια μου κάνει εντύπωση που αυτό δεν το έχω δει ποτέ σε οθόνη demo iPhone αλλά μάλλον έχει να κάνει με την τεχνολογία της οθόνης που είναι διαφορετική στα Samsung... Όπως και να'χει ψήνομαι να το πάρω, αυτή η κυρτή οθόνη είναι πολύ δελεαστική και μου φάνηκε απίστευτα snappy το μενού και αισθητικά πιο κοντά στα γούστα μου σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα και σε επίπεδο hardware αλλά και σε software... κανε την κινηση! αυριο εγω το περιμενω σε gold. Μεγαλη διαφορα και πληρης συσκευη σε ολα. μαζι με το ΝΟΤΕ5,οι καλυτερες συσκευες του 2015. μισο κλικ πανω απο τα ηδη κορυφαια s6 flat/edge Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 κανε την κινηση! αυριο εγω το περιμενω σε gold. Μεγαλη διαφορα και πληρης συσκευη σε ολα. μαζι με το ΝΟΤΕ5,οι καλυτερες συσκευες του 2015. μισο κλικ πανω απο τα ηδη κορυφαια s6 flat/edge Το gold στο Plus είναι πιο όμορφο από ότι στο απλό edge...είναι η ιδέα μου; Παντός είναι έρωτας αύριο θα περιμένω να μου πεις την γνώμη σου Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Το gold στο Plus είναι πιο όμορφο από ότι στο απλό edge...είναι η ιδέα μου; Παντός είναι έρωτας αύριο θα περιμένω να μου πεις την γνώμη σου Δίπλα δίπλα που τα έχω δει πολλάκις είναι ακριβώς η ίδια απόχρωση του χρυσού. Ίσως στο μεγάλο μέγεθος δείχνει πιο εντυπωσιακό, ήρθε η εποχή που η παντοφλα φαντάζει πιο θελκτική στο μάτι, ποιος το περίμενε ε? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Δίπλα δίπλα που τα έχω δει πολλάκις είναι ακριβώς η ίδια απόχρωση του χρυσού. Ίσως στο μεγάλο μέγεθος δείχνει πιο εντυπωσιακό, ήρθε η εποχή που η παντοφλα φαντάζει πιο θελκτική στο μάτι, ποιος το περίμενε ε? :p έχουν αλλάξει το home button στο χρώμα του κινητού... όχι το σκούρο που είχε το s6 edge.... τώρα είναι πολύ καλύτερο Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 κανε την κινηση! αυριο εγω το περιμενω σε gold. Μεγαλη διαφορα και πληρης συσκευη σε ολα. μαζι με το ΝΟΤΕ5,οι καλυτερες συσκευες του 2015. μισο κλικ πανω απο τα ηδη κορυφαια s6 flat/edge Το σκέφτομαι σοβαρά, άντε μεγειές, να γράψεις εντυπώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS19780 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Σε μένα θα μου λείψει η απώλεια του χρονοδιακόπτη του wfi που είχα στο νοτ 4 εδώ δεν βλέπω να έχει ή εγώ δεν βλέπω? Χτες ξέχασα το WiFi ανοικτό με πήρε ο ύπνος το πρωί που ξύπνησα είδα την μπαταρία 20% κάτω χωρίς λόγο μόνο το messeger είχα ανοικτό στο νοτ 4 δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα μόνο στο νοτ 3 ειχα,ένα άλλο έχετε το τηλ με Bluetooth ακουστικά?εμένα μου τραβάει κάτι κολλήματα όταν πάω να κάνω κλήση από το τηλ δεν κάνει όπισθεν η μάλλον αργή πολύ στην όπισθεν με το βελάκι μόλις τερματίσεις την κλήση από το τηλ δεν το κάνει συνέχεια αλλά ώρες ώρες μου σπάει τα νεύρα,αυτό με το κεντρικό κουμπί που αργή να ξυπνήσει στης δύο βδομάδες που το έχω μου το έκανε μια φορά και μένα,ένα άλλο καμία φορά το ακουστικό πολλές φορές στο δεν βγαίνει καθαρός ήχος το έψαξα αλλά δεν έχει πρόβλημα το τηλ το έχει και ένας φίλος μου άλλαξε δύο συσκευές και όλες τον ίδιο ήχο έχουν καμία φορά σαν να τρίζει γενικός το τηλ έχει κάποια θεματάκια μικρά που δεν τα είχα στο νοτ 4 κατά τα άλλα το τηλ είναι πύραυλος,πιστεύω σε μελλοντική αναβάθμιση να τα λύσει η Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Καλημερα παιδια...υπαρχει καποιο λινκ για ρουτ ή δεν αξιζει λετε??? Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Καλημερα παιδια...υπαρχει καποιο λινκ για ρουτ ή δεν αξιζει λετε??? Σε αυτά τα κινητά δεν αξιζει να κάνεις ρουτ ιδιαίτερα .η απόδοση είναι ήδη στα ύψη. Επίσης δεν ανατριχιαζεις στην ιδέα να χάσεις την εγγύηση τέτοιας συσκευής με τέτοια τιμή? :cold: Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Σε αυτά τα κινητά δεν αξιζει να κάνεις ρουτ ιδιαίτερα .η απόδοση είναι ήδη στα ύψη. Επίσης δεν ανατριχιαζεις στην ιδέα να χάσεις την εγγύηση τέτοιας συσκευής με τέτοια τιμή? :cold: Αδικο δεν εχεις φιλε μου...αλλα στο ΝΟΤΕ3 ειχα κανει μετα απο 2 ημερες... Πιο πολυ για θεμα μπαταριας θα ηθελα να κανω ρουτ.. Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 (edited) οι πρωτες εντυπωσεις ειναι οι γνωστες. Η καλυτερη συσκευη που εχω πιασει στα χερια μου ever. Για το 2015 ειναι πραγματικα το καλυτερο μαζι με το Νote5. ανωτερος ηχος απο τa S6edge/flat και ανωτερη οθονη. Καλυτερο επισης σημα ενω στο ΑΙDA64 ειδα 4 κελσιου κατω μετα απο real racing παντα σε σχεση με το S6edge που ειχα τον Ιουνιο. Το χρυσαφι στο edge+ ειναι πιο γλυκο και στο χερι ειναι καλυτερο λογω μεγεθους. Απο περυσι εχω αλλαξει Nexus5,G3,S5,Find7,oneplus 1(twice),M8(3 φορες),Mx4,Mx4Pro,M9,S6edge και ειναι με απολυτη διαφορα η πιο πληρης συσκευη που ειχα. Σε ολα ενα κλικ πανω,θελετε ηχο,οθονη,χρωματα,αισθητικη,ποιοτητα,ταχυτητα,πληροτητα δεν του λειπει τιποτα. Θα ειναι ενα τοπικο πολυ πολυ ανιαρο αυτο εδω. Δεν εχει προβληματα,κατασκευαστικα λαθη,εξαρτημα να γκρινιαζουμε Μνημες,καμερα,οθονη,cpu,,ηχειο,κατασκευη,ποιοτητα,γυαλι,πληροτητα χαρακτηριστικων, τα εχει ολα top. οσοι με ξερουν θα με ρωτησουν σε ποσες μερες θα το δωσω να παρω κατι αλλο. Σκοπευω να μεινω με αυτο,μεχρι το επομενο edge+ Ta νεα nexus αποκλειεται να εχουν αυτες τις οθονες και την ποιοτητα,ουτε τους επεξεργαστες καν. Βασικα καμμια συσκευη που φοραει 810,808 δεν το πιανει. επιφυλαξεις μονο για το Μx5 Pro που παρουσιαζεται αυριο,άλλα και παλι δεν το κουναω απο εδω. Θελω να το κρατησω πανω απο 10 μηνες. Εχω βαλει και στοιχημα. :lol: ηρθε με την XXU1AOH3 και μαλλον ειναι η τελευταια. Οσοι σκεφτεστε να το παρετε ,αξιζει τα χρηματα του. Το αγορασα απο amazon.de για να εχω πληρη εγγυηση. Θα το χρησιμοποιησω ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΥΜΝΟ χωρις καν ζελατινα η θηκη. βαρεθηκα να αγοραζω κινητα και να τα προσεχω και ο επομενος να τα αγοραζει απο μενα σαν καινουρια. Αντε στα δυσκολα μια 0,3 για την πλατη αν βρω. δεν περιγραφω άλλο. Edited September 22, 2015 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Έχει τώρα τρεις ημέρες μου κάνει και χαζά.......Απο βράδυ 23:00 σε πρωί 07:00 μου τρώει 15% μπαταρία σε flight mode. Πόσο"τρώει" σε εσάς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 (edited) οι πρωτες εντυπωσεις ειναι οι γνωστες. Η καλυτερη συσκευη που εχω πιασει στα χερια μου ever. Για το 2015 ειναι πραγματικα το καλυτερο μαζι με το Νote5. ανωτερος ηχος απο τa S6edge/flat και ανωτερη οθονη. Καλυτερο επισης σημα ενω στο ΑΙDA64 ειδα 4 κελσιου κατω μετα απο real racing παντα σε σχεση με το S6edge που ειχα τον Ιουνιο. Το χρυσαφι στο edge+ ειναι πιο γλυκο και στο χερι ειναι καλυτερο λογω μεγεθους. Απο περυσι εχω αλλαξει Nexus5,G3,S5,Find7,oneplus 1(twice),M8(3 φορες),Mx4,Mx4Pro,M9,S6edge και ειναι με απολυτη διαφορα η πιο πληρης συσκευη που ειχα. Σε ολα ενα κλικ πανω,θελετε ηχο,οθονη,χρωματα,αισθητικη,ποιοτητα,ταχυτητα,πληροτητα δεν του λειπει τιποτα. Θα ειναι ενα τοπικο πολυ πολυ ανιαρο αυτο εδω. Δεν εχει προβληματα,κατασκευαστικα λαθη,εξαρτημα να γκρινιαζουμε Μνημες,καμερα,οθονη,cpu,,ηχειο,κατασκευη,ποιοτητα,γυαλι,πληροτητα χαρακτηριστικων, τα εχει ολα top. οσοι με ξερουν θα με ρωτησουν σε ποσες μερες θα το δωσω να παρω κατι αλλο. Σκοπευω να μεινω με αυτο,μεχρι το επομενο edge+ Ta νεα nexus αποκλειεται να εχουν αυτες τις οθονες και την ποιοτητα,ουτε τους επεξεργαστες καν. Βασικα καμμια συσκευη που φοραει 810,808 δεν το πιανει. επιφυλαξεις μονο για το Μx5 Pro που παρουσιαζεται αυριο,άλλα και παλι δεν το κουναω απο εδω. Θελω να το κρατησω πανω απο 10 μηνες. Εχω βαλει και στοιχημα. :lol: ηρθε με την XXU1AOH3 και μαλλον ειναι η τελευταια. Οσοι σκεφτεστε να το παρετε ,αξιζει τα χρηματα του. Το αγορασα απο amazon.de για να εχω πληρη εγγυηση. Θα το χρησιμοποιησω ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΥΜΝΟ χωρις καν ζελατινα η θηκη. βαρεθηκα να αγοραζω κινητα και να τα προσεχω και ο επομενος να τα αγοραζει απο μενα σαν καινουρια. Αντε στα δυσκολα μια 0,3 για την πλατη αν βρω. δεν περιγραφω άλλο. Η αλήθεια είναι ότι άργησες ειδικά εσύ. Καλορίζικο φίλε. Ψάχνω να δω από κοντά το ασημι αλλά ακόμα πουθενά. Edited September 22, 2015 by galanakop Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Και εγώ παρατήρησα μικρότερες θερμοκρασίες μάλλον γιατί είναι μεγαλύτερο κινητό και έχει μεγαλύτερη επιφάνεια για να κάνει καλύτερη διαχειση θερμοτητας Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Έχει τώρα τρεις ημέρες μου κάνει και χαζά.......Απο βράδυ 23:00 σε πρωί 07:00 μου τρώει 15% μπαταρία σε flight mode. Πόσο"τρώει" σε εσάς? Αμα στο κάνει επί 3 συνεχείς ημέρες ειδικά αν ειναι brand new(5-7 ημερών) τότε αντικατάσταση,διοτι πιθανότητα έπεσες σε μάπα παρτίδα(ενα z3 που πήρα αυτα μου έκανε την πρώτη εβδομάδα και πήρε πόδι πίσω στο κατάστημα) Εγω στο μικρό ουδέποτε είχα battery drain σκέτο αναμονή όπου maximum 1-2% μπαταρια μου τρώει ενα 20ημερο που το εχω. Διαφορετικά κάποια/κάποιες εφαρμογές σου κάνει την ζημιά η αν έκανες αναβάθμιση χωρις hard reset μετά. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Αμα στο κάνει επί 3 συνεχείς ημέρες ειδικά αν ειναι brand new(5-7 ημερών) τότε αντικατάσταση,διοτι πιθανότητα έπεσες σε μάπα παρτίδα(ενα z3 που πήρα αυτα μου έκανε την πρώτη εβδομάδα και πήρε πόδι πίσω στο κατάστημα) Εγω στο μικρό ουδέποτε είχα battery drain σκέτο αναμονή όπου maximum 1-2% μπαταρια μου τρώει ενα 20ημερο που το εχω. Διαφορετικά κάποια/κάποιες εφαρμογές σου κάνει την ζημιά η αν έκανες αναβάθμιση χωρις hard reset μετά. Η αλήθεια είναι ότι μετά την αναβάθμιση που πήρε δεν το έκανα hard reset, αλλά ουσιαστικά ήταν γυμνό το τηλέφωνο, δε νομίζω ότι είχε προλάβει να φορτώσει κάτι. Λες να το κάνω τώρα ένα να το τσεκάρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts