b16b Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Τώρα λενε για s7 5.2 inch flat και 5.7 το edge Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chickenakos90 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Παιδια εχω μαλλον θεματακι...απο οτι βλεπω το νοτε μου δυσκολευει να κανει focus σε μια εικονα γενικα..ειδικα σε σκοτεινες συνθηκες τπ εμφανιζει λιγο θολα..λενε να βγαλω το image stabilizer αλλα αυτο ειναι επιλογη μονο για βιντεο.το εκανα wipe data αλλα παλι δυσκολα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Παιδια εχω μαλλον θεματακι...απο οτι βλεπω το νοτε μου δυσκολευει να κανει focus σε μια εικονα γενικα..ειδικα σε σκοτεινες συνθηκες τπ εμφανιζει λιγο θολα..λενε να βγαλω το image stabilizer αλλα αυτο ειναι επιλογη μονο για βιντεο.το εκανα wipe data αλλα παλι δυσκολα... Εχεις βγαλει τη ζελατινα απο την καμερα;;;; Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Εχεις βγαλει τη ζελατινα απο την καμερα;;;; Δεν εχει ζελατινα η καμερα φιλε μου. Στο φλας εχει μονο ζελατινα. Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Δεν εχει ζελατινα η καμερα φιλε μου. Στο φλας εχει μονο ζελατινα. OK απλα πολλες φορες στο παρελθον εχει συμβει σε χρηστες αυτο, γι'αυτο σε ρωτησα... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Το πιο πιθανο ειναι να ειναι λερωμενο το τζαμακι της καμερας, την εχω πατησει ετσι πολλες φορες. Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chickenakos90 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 (edited) Οντως ζελατινα δεν εχει.απλα εστιαζει απλα θελει ωρα και χανει ευκολα την εστιαση..το εκανα hard reset αλλα παλι το ιδιο.λετε να παιζει αντικατασταση με καμερα s6 edge plus επι πληρωμη και δικη μου ευθυνη στη σμαρτεκ? Edited November 27, 2015 by chickenakos90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadgetfire Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Οντως ζελατινα δεν εχει.απλα εστιαζει απλα θελει ωρα και χανει ευκολα την εστιαση..το εκανα hard reset αλλα παλι το ιδιο.λετε να παιζει αντικατασταση με καμερα s6 edge plus επι πληρωμη και δικη μου ευθυνη στη σμαρτεκ? η Smartec Δεν θα δεχθει καν να το δει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Οντως ζελατινα δεν εχει.απλα εστιαζει απλα θελει ωρα και χανει ευκολα την εστιαση..το εκανα hard reset αλλα παλι το ιδιο.λετε να παιζει αντικατασταση με καμερα s6 edge plus επι πληρωμη και δικη μου ευθυνη στη σμαρτεκ? Δοκίμασε να περάσεις ξανά το firmware με odin ή κάποια custom rom μήπως και φτιάξει .Δυστυχώς αυτό είναι το ρίσκο οταν αγοράζεις συσκευή χωρίς εγγύηση . Η smartec πάντως οπως και οποιοδήποτε service δεν θα το δεχτεί . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chickenakos90 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Συμφωνω.αλλα νομιζω μου το εμφανισε μετα το update..θα το δοκιμασω το odin.γραφει knox?για να ξαναπερασω το firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Καλησπερα.. Δεν έχω Note5, αλλά έχω περάσει την ROM του Note5 στο Note3 μου, οπότε ελπίζω να βρω την λύση εδώ.. Θέλω να απενεργοποιήσω το S-Voice μέσω double tap του Home Button. Στο Note 3 μου αρκούσε να ανοίξεις μια φορά το S-Voice και μετά υπήρχε επιλογή για ενεργοποιηση του S-Voice μέσω του home button την οποία απλά και απενεργοποιούσες. Αλλά δεν βλέπω κάτι τέτοιο εδώ. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Καλησπερα.. Δεν έχω Note5, αλλά έχω περάσει την ROM του Note5 στο Note3 μου, οπότε ελπίζω να βρω την λύση εδώ.. Θέλω να απενεργοποιήσω το S-Voice μέσω double tap του Home Button. Στο Note 3 μου αρκούσε να ανοίξεις μια φορά το S-Voice και μετά υπήρχε επιλογή για ενεργοποιηση του S-Voice μέσω του home button την οποία απλά και απενεργοποιούσες. Αλλά δεν βλέπω κάτι τέτοιο εδώ. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Μπες στις ρυθμίσεις, βρες τη διαχείριση εφαρμογών & από κει το s-voice, εκεί υπάρχει επιλογή για να τον καταστήσεις ανενεργό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Το μονο μειονεκτημα που εχω βρει στο Note 5 ειναι το ηχειο του. Θα ηθελα να ειναι πιο δυνατο... Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Συμφωνω.αλλα νομιζω μου το εμφανισε μετα το update..θα το δοκιμασω το odin.γραφει knox?για να ξαναπερασω το firmware Όχι δεν γράφει αλλά δεν έχει σημασία, έτσι και αλλιώς η συσκευή δεν εχει εγγύηση στην Ευρώπη . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Μπες στις ρυθμίσεις, βρες τη διαχείριση εφαρμογών & από κει το s-voice, εκεί υπάρχει επιλογή για να τον καταστήσεις ανενεργό. Αυτό το σκέφτηκα κι εγώ είναι η αλήθεια (ή ακόμα και να την κάνω freeze μέσα από Titanium Backup), αλλά δεν είναι 100% σίγουρος ότι εξυπηρετεί για τον λόγο που το θέλω. Βασικά, είχα σκοπό να το απενεργοποιήσω (δεν το χρησιμοποιώ ούτως ή άλλως), έτσι ώστε να μην περιμένει εκείνα τα ms το λειτουργικό μήπως το πατήσω και 2η φορά για να ανοίξει το S-Voice και να με πηγαίνει απευθείας στην home screen. Αν δεν βρω τρόπο να το απενεργοποιήσω και απλά το παγώσω (ή κάνω διακοπή από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής), θα έχει την ίδια βελτίωση στην απόκριση; Ή πάλι θα περιμένει για το διπλό tap και απλά δεν θα έχει κάτι να ανοίξει μετά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Νόμιζα ότι ήθελες να το απενεργοποιησεις, μπες πάλι στις ρυθμίσεις εκεί που σου είπα πριν και αντί για απενεργοποιηση, κάνε διαγραφή προεπιλογων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Το μονο μειονεκτημα που εχω βρει στο Note 5 ειναι το ηχειο του. Θα ηθελα να ειναι πιο δυνατο... Ενταξει, το ηχειο του δε διεκδικεί δαφνες ποιοτητας, αλλα είναι ανω του μεσου ορου. Από εκει και περα, το note 5 με εχει καλυψει απολυτα. Εκπληκτικη συσκευή, κορυφαιο touch (όλα τα σαμσουνγκ εχουν touch, που πλεον ξεπερνουν σε ακριβεια και ευαισθησια και τα iPhone), ταχυτητα-πυραυλος. Θεωρω ότι για το 2015 είναι η καλυτερη συσκευή/phablet του εμποριου, αναμενουμε τις προτασεις του ανταγωνισμου για το 2016... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Οντως ζελατινα δεν εχει.απλα εστιαζει απλα θελει ωρα και χανει ευκολα την εστιαση..το εκανα hard reset αλλα παλι το ιδιο.λετε να παιζει αντικατασταση με καμερα s6 edge plus επι πληρωμη και δικη μου ευθυνη στη σμαρτεκ? Βγάλε και τη ζελατίνα από το Flash, έχει και εκεί 2 φακούς, ίσως σου δημιουργεί από εκεί το πρόβλημα.. Φιλος απο hedy.gr ολα καλα που το πηρα εγω. Μια ερωτηση... Τα Touch Key που ειναι αριστερα και δεξια απο το Home Button πως μπορεις να τα ρυθμισεις συνεχεια ενεργα ? Πηγα στο μενου Display οπως δειχνει το βιντεο στο Youtube, αλλα εμενα δεν εχει καν την επιλογη για τα Τouch Keys... Εχει σχεση που ακομα δεν εχω βαλει SIM μεσα ? http://i65.tinypic.com/2zre45x.jpg Βάλε αυτή την εφαρμογή, εγώ την έβαλα για να απενεργοποιήσω εντελώς τον φωτισμό από τα touch key.... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.notquiteinsane.galaxybuttonlights Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Μου το έφεραν χθες, πάρα πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι τώρα, δεν έχω βρει κάτι που να υστερεί, αλλά θέλει ακόμα χρόνο για να βγάλω καλύτερο συμπέρασμα. Δυστυχώς το tempered glass που μου έβαλαν σε ένα κατάστημα δεν έκατσε καλά με αποτέλεσμα να μην πατάει καλά στις πλευρές. Μου είπαν ότι καλύτερα δε γίνεται επειδή έχει καμπυλωτή οθόνη (?) Έχει κανείς tempered glass που να κάθεται καλά; Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Μου το έφεραν χθες, πάρα πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι τώρα, δεν έχω βρει κάτι που να υστερεί, αλλά θέλει ακόμα χρόνο για να βγάλω καλύτερο συμπέρασμα. Δυστυχώς το tempered glass που μου έβαλαν σε ένα κατάστημα δεν έκατσε καλά με αποτέλεσμα να μην πατάει καλά στις πλευρές. Μου είπαν ότι καλύτερα δε γίνεται επειδή έχει καμπυλωτή οθόνη (?) Έχει κανείς tempered glass που να κάθεται καλά; Εχω αλλαξει 4, όλα εχουν το λεγομενο "halo effect" (αυτό που περιγραφεις δηλαδή). Αποψη μου, μην ασχολείσαι (εκτος αν σε ενοχλεί τοσο πολύ, οποτε πας σε απλο screen protector). ΥΓ Καλοριζικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Ευχαριστώ πολύ. Στο S6 που είχα προηγουμένως είχε κάτσει μια χαρά το tempered glass και δεν το περίμενα τώρα αυτό. Ίσως να το αλλάξω αργότερα με ζελατίνα. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Να φανταστώ μιλάτε για το πίσω μέρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Να φανταστώ μιλάτε για το πίσω μέρος Όχι.μιλάμε για screen protector Δηλαδή για το εμπρός μέρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Ενα μικρό VS που έκανα εν όσω είχα στα χέρια μου ταυτόχρονα το Note 5 & iPhone 6s plus. http://www.myphone.gr/foru...75#post6425175 Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Ενα μικρό VS που έκανα εν όσω είχα στα χέρια μου ταυτόχρονα το Note 5 & iPhone 6s plus. http://www.myphone.gr/foru...75#post6425175 δεν δουλευει το λινκ :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts