Te_salat Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Εφόσον υπάρχει απόδειξη αγοράς απο χώρα της EU και χρειαστεί επισκευή δεν ειναι υποχρεωμένη η εδώ αντιπροσωπεία να το επισκευάσει;Καλύπτομαι απο νομική προστασία μέσω ARAG και θα μπορώ να το <κυνηγήσω> νομικά... Όσον αφορά τις αναβαθμίσεις ,εφόσον προέρχονται κατα κόρον απο χώρες της Μέσης Ανατολής ,τι γίνεται; Κανονικά σ αυτές τις περιπτώσεις είναι υποχρεωμένο το κατάστημα να σου εξασφαλίσει εγγύηση όχι η αντιπροσωπία της Samsung η οποία δεν το εισάγει στην Ευρώπη. Συνεπώς τα ίντερνετ shops που το εισάγουν μόνα τους από μη ευρωπαϊκές χώρε, σου προσφέρουν εγγύηση όπως αν αγοράσεις από Κίνα :) Οι αναβαθμίσεις λαμβάνονται κανονικά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Υπάρχει περίπτωση η συσκευή να καλύπτεται από international warranty. Αυτό εξαρτάται από την χώρα αγοράς και τη νομοθεσία. (Κοιτάξτε τα έγγραφα που συνοδεύουν τη συσκευή σας αν υπάρχει τέτοια κάρτα ή μπορείτε να κάνετε registration για διεθνή εγγύηση). Η Σαμμυ γενικά είναι τρομερά επιλεκτική στην κάλυψη συσκευών που εχουν αγοραστεί εκτός περιοχής (ΗΠΑ, ΕΕ, κλπ). Από εκεί και πέρα μπορεί να απευθυνθεί κάποιος στην τοπική αντιπροσωπεία και να δει τις επιλογές του. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peronoforos Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 (edited) Σκέφτομαι να αγοράσω το note 5 από ebay και Ευρώπη για να μην μπλέξω με τελωνείο. Αξίζει να το παρω από εκεί η να κοιτάξω προς γερμανικό Amazon? (αν στέλνουν Ελλάδα) Γενικά υπάρχει κάποιου είδους εγγύηση συσκευής (έστω ένα χρόνο) να έχω το κεφαλι μου ησυχο? Εστω ας δώσω κάτι παραπάνω να μην κοιτάξω προς Κίνα αλλά να είμαι σίγουρος ότι αυτό που θα πάρω θα έχει μια ασφάλεια σε περίπτωση που βγει ελατωματικο Edited October 7, 2015 by Peronoforos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Σκέφτομαι να αγοράσω το note 5 από ebay και Ευρώπη για να μην μπλέξω με τελωνείο. Αξίζει να το παρω από εκεί η να κοιτάξω προς γερμανικό Amazon? (αν στέλνουν Ελλάδα) Γενικά υπάρχει κάποιου είδους εγγύηση συσκευής (έστω ένα χρόνο) να έχω το κεφαλι μου ησυχο? Εστω ας δώσω κάτι παραπάνω να μην κοιτάξω προς Κίνα αλλά να είμαι σίγουρος ότι αυτό που θα πάρω θα έχει μια ασφάλεια σε περίπτωση που βγει ελατωματικο Η μόνη ασφάλεια είναι αυτή που έχεις μέσω PayPal. Αν πρόκειται για μη επαγγελματία πωλητή που δεν έχει άλλο να σου το αντικαταστήσει θα μπλέξεις. Οι ευρωπαϊκές αντιπροσωπείες από την στιγμή που δεν το εισάγουν δεν έχουν ανταλλακτικά για να το υποστηρίξουν. Θα πρέπει να σταλεί πίσω στην χώρα από την οποία αγοράστηκε. Ψάξτε για πωλητές που είναι επαγγελματίες όχι δηλαδή ένα ιδιώτη που αγόρασε 3 συσκευές και τις δίνει για να βγάλει λίγα χρήματα. Και επιλέξτε να είναι από χώρα που κυκλοφορεί επίσημα η συσκευή ώστε αν χρειαστεί να του την στείλετε για επισκευή εφόσον βεβαιωθείτε πριν την αγορά ότι το δέχεται. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 (edited) παιδια το εχει εδω αυτο το μαγαζι απο οτι ειδα ειναι αλεξανδρουπολη και μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνία μου ειπε οτι τα φερνει απο βουλγαρια. http://hedy.gr/index.php?route=common/home Edited October 7, 2015 by corolla001975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peronoforos Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 (edited) παιδια το εχει εδω αυτο το μαγαζι απο οτι ειδα ειναι αλεξανδρουλπολη και μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνία μου ειπε οτι τα φερνει απο βουλγαρια. πιο μαγαζί? link? δεν βγαίνει στην Βουλγαρία το note 5 (νομίζω) Edited October 7, 2015 by Peronoforos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 πιο μαγαζί? link? δεν βγαίνει στην Βουλγαρία το note 5 (νομίζω) http://hedy.gr/index.php?route=product/product&product_id=193&ref=bestprice.gr πηρα τηλεφωνο που εχει ενα κινητο και μου ειπε οτι τα φερνει απο βουλγαρια. μπες στο σαιτ θα βρεις ενα κινητο παρε τηλεφωνο και ρωτα μπορει να μην καταλαβα καλα εγω φιλε μου και το ξαναβλεπουμεεε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peronoforos Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 (edited) http://hedy.gr/index.php?route=product/product&product_id=193&ref=bestprice.gr πηρα τηλεφωνο που εχει ενα κινητο και μου ειπε οτι τα φερνει απο βουλγαρια. μπες στο σαιτ θα βρεις ενα κινητο παρε τηλεφωνο και ρωτα μπορει να μην καταλαβα καλα εγω φιλε μου και το ξαναβλεπουμεεε πήρα τηλέφωνο αλλά δεν μου φάνηκε ο τύπος εντάξει. μου είπε να στείλω μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας και αν υπάρχει διαθέσιμο στην βουλγαρία κάνει περίπου 2-3 μέρες να έρθει.... τρέχα γύρευε δηλαδή. δεν έχουν στο κατάστημα στοκ, με παραγγελίες είναι ενώ στο site λέει ότι είναι διαθέσιμα μόνο κάποιος από Αλεξανδρούπολη θα μας λύσει την απορία αν κάνει μια βόλτα στο κατάστημα.... (αν υπάρχει όντως κατάστημα :) ) Edited October 7, 2015 by Peronoforos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 (edited) πήρα τηλέφωνο αλλά δεν μου φάνηκε ο τύπος εντάξει. μου είπε να στείλω μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας και αν υπάρχει διαθέσιμο στην βουλγαρία κάνει περίπου 2-3 μέρες να έρθει.... τρέχα γύρευε δηλαδή. δεν έχουν στο κατάστημα στοκ, με παραγγελίες είναι ααα ενταξει εμενα δεν μου ειπε και πολλα κιολας γιαυτο λεω αλλα ειναι καλη η τιμουλα ετσι? απλα μου ειπε οτι στελενει αντικαταβολη. το σαιτ παντος ειναι στο bestprice απο εκει το βρηκα. ε ναι οντως αλεξανδρουπολη αλλα που να τον εβρειςςςς ???? χαχαχαχα Edited October 7, 2015 by corolla001975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peronoforos Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 ααα ενταξει εμενα δεν μου ειπε και πολλα κιολας γιαυτο λεω αλλα ειναι καλη η τιμουλα ετσι? απλα μου ειπε οτι στελενει αντικαταβολη. το σαιτ παντος ειναι στο bestprice απο εκει το βρηκα. ε ναι οντως αλεξανδρουπολη αλλα που να τον εβρειςςςς ???? χαχαχαχα πολύ καλή για να είναι αληθινή που λένε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 πήρα τηλέφωνο αλλά δεν μου φάνηκε ο τύπος εντάξει. μου είπε να στείλω μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας και αν υπάρχει διαθέσιμο στην βουλγαρία κάνει περίπου 2-3 μέρες να έρθει.... τρέχα γύρευε δηλαδή. δεν έχουν στο κατάστημα στοκ, με παραγγελίες είναι μόνο κάποιος από Αλεξανδρούπολη θα μας λύσει την απορία αν κάνει μια βόλτα στο κατάστημα.... (αν υπάρχει όντως κατάστημα :) ) Και το στήσιμο του site είναι άστα να πάνε...site φάντασμα:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 πολύ καλή για να είναι αληθινή που λένε :lol: ίδωμεν φιλε μου θα περιμενουμε κανενα νεοτερο που λενε και οποιος βιαζεται σκοντάφτει ετσι?:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Έλα παιδιά κάποιοι τα φέρνουν από Ασία στην Βουλγαρία και αυτός κάνει τον μεσαζοντα. Καλή τιμή. Δεν υπάρχει πουθενά σε γνωστό κατάστημα σ όλο τον κόσμο. Απλά αν η συσκευή έχει κάποιο πρόβλημα ξεχάστε οτιδήποτε. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peronoforos Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 (edited) Έλα παιδιά κάποιοι τα φέρνουν από Ασία στην Βουλγαρία και αυτός κάνει τον μεσαζοντα. Καλή τιμή. Δεν υπάρχει πουθενά σε γνωστό κατάστημα σ όλο τον κόσμο. Απλά αν η συσκευή έχει κάποιο πρόβλημα ξεχάστε οτιδήποτε. έχει το απλό και το dual sim με διαφορά 20 ευρώ.... δεν είναι και πολύ λογικό.... όπως δεν είναι λογικό να γράφει και στο site του ότι είναι άμεσα διαθέσιμο και στο τηλέφωνο να μην ξέρει ούτε ο ίδιος, όπως δεν είναι λογικό να μην λειτουργούν τα link στις πληροφορίες (σχετικά με τους όρους χρήσης,σχετικά με το μαγαζί κ.λ.π....) όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. μακάρι να έμενα αλεξανδρούπολη να το είχα παραγγείλει στο κατάστημά του και να το άνοιγα μπροστά του τέτοιες δουλειές πρέπει να είναι ξεκάθαρες. Edit : έκανα μια παραγγελία δοκιμαστικά από τον τύπο και με πηρε τηλέφωνο. Μου λέει ότι το κατάστημα είναι Βουλγαρία. Δεν υπάρχει φυσικό μαγαζί Αλεξανδρούπολη. Επίσης δεν ισχύει η αντικαταβολή που γράφει. Θέλει τα λεφτά σε λογαριασμο της euro bank!!! Ουυυυστττ του λέω νομίζω η καλύτερη λύση προς το παρών είναι από powerseller πωλητή (μαγαζί) στο ευρωπαικό ebay. (αν υπάρχει υπόλοιπο paypal). ακόμα και να έχει πρόβλημα η συσκευή του το επιστρέφεις. μπορεί ακόμα και να δίνει κάποια εγγύηση κανά χρόνο πχ αυτός εδώ http://www.ebay.ie/itm/BRAND-NEW-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-5-BLACK-SAPPHIRE-64GB-64-GB-UNLOCKED-SM-N920-/231712750123?hash=item35f327fa2b έχει το 64gb μοντέλο, unlocked απλά δεν έχει κουτί (έχει όλα τα παρελκόμενα) και είναι branded at&t. και κάτω από 700. Edited October 7, 2015 by Peronoforos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c200amgpacket Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Ξέρουμε αν το N920CD υποστηρίζει κανονικά Ελληνικά στο s pen και για firmware αν θέλησαν να αλλάξω βγάζω του απλού C γιατί είναι ένα το firmware και για μονοκαρτο και για το δίκαρτο??? Παράθεση Samsung Galaxy Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Πάντως, εφόσον η Samsung δε το δίνει (ακόμη) στην Ευρώπη, η ουσία είναι ότι και όλες οι συσκευές που υπάρχουν ακόμη και στα Ευρωπαϊκά καταστήματα/πωλητές του eBay, προορίζονται για άλλες αγορές (Ασία/Αμερική/Αφρική), οπότε εγγύηση δεν υπάρχει. Ίσως, μάλιστα, είναι καλύτερα να το πάρει κάποιος από κατάστημα με φυσική έδρα σε κάποια από τις χώρες που διατίθεται επίσημα και εφόσον, βεβαίως, ο πωλητής δέχεται επιστροφές. Τότε, θα στο καλύψει η εγγύηση (αν και θα χρεωθείς τα μεταφορικά)... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 (edited) H απάντηση της samsung hellas,σήμερα, στο ερώτημα για καλυψη εγγύησης σε αγορά note 5 .. Παραθέστε μας πριν την αγορά, το ΙΜΕΙ της συσκευής σας και εμείς θα σας απαντήσουμε για ποια χώρα προορίζεται. 10:47 Εάν το κινητό σας τηλέφωνο προορίζεται για την ευρωπαική αγορά τότε καλύπτεστε από διετής πανευρωπαική εγγύηση η οποία ισχύει με την απόδειξη αγοράς του καταστήματος αλλά και με την πανευρωπαική κάρτα εγγύησης η οποία υπάρχει μέσα στη συσκευασία και μπορείτε να απευθυνθείτε σε επισκευαστικό κέντρο δικό μας. edit:Εμφανίστηκε και στο amazon.it σε λογική τιμή.. http://www.amazon.it/Samsung-Galaxy-Silver-Factory-Unlocked/dp/B01447Z8QU/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1444290957&sr=1-1&keywords=note+5 Edited October 8, 2015 by giannik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckone Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Βρήκα το Note 5 SM-N920C από mobileshop.eu σε τιμή 678 και δεν μπορώ να βρω τρόπο να στείλω τα χρήματα. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει και μου στεiλει PM θα ήμουν ευγνώμων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 H απάντηση της samsung hellas,σήμερα, στο ερώτημα για καλυψη εγγύησης σε αγορά note 5 .. Παραθέστε μας πριν την αγορά, το ΙΜΕΙ της συσκευής σας και εμείς θα σας απαντήσουμε για ποια χώρα προορίζεται. 10:47 Εάν το κινητό σας τηλέφωνο προορίζεται για την ευρωπαική αγορά τότε καλύπτεστε από διετής πανευρωπαική εγγύηση η οποία ισχύει με την απόδειξη αγοράς του καταστήματος αλλά και με την πανευρωπαική κάρτα εγγύησης η οποία υπάρχει μέσα στη συσκευασία και μπορείτε να απευθυνθείτε σε επισκευαστικό κέντρο δικό μας. edit:Εμφανίστηκε και στο amazon.it σε λογική τιμή.. http://www.amazon.it/Samsung-Galaxy-Silver-Factory-Unlocked/dp/B01447Z8QU/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1444290957&sr=1-1&keywords=note+5 Από τη στιγμή, λοιπόν, που κανένα Note 5 δεν προορίζεται για την Ευρωπαϊκή αγορά, τα παραπάνω απλά δεν ισχύουν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Με καπιταλ κοντρολ και χωρίς να κυκλοφορεί στην Ευρώπη είναι δύσκολα και επιφοβα. Θα μπορούσα να εξυπηρετησω κάποιον να του το φέρω από Αιγυπτο σε λίγες μέρες που έρχομαι αλλά κι έτσι υπάρχει πρόβλημα καθώς δεν θα είμαι εγώ κατοχυρωμένος αν αλλάξει γνώμη. Εδώ κυκλοφορεί μόνο το μόνο καρτο σε 32 γιγα και η τιμή του είναι 6900 EGP (780 € από την επίσημη αντιπροσωπία) μ χρόνο εγγύηση που ισχύει μόνο στην Αίγυπτο. Άρα θα πρέπει να σταλεί εδώ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peronoforos Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Το έχουνε ανεβάσει μάλλον στο Mobileshop.eu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Στο θέμα με το galaxy s6 edge plus είναι κάποια παιδιά εκεί που λένε ότι έχουν κάνει πολλές αγορές από amazon στην περίοδο τον καπιταλ κοντρόλ.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 (edited) Μπορεί κάποιος που έχει πάρει το n920c να στείλει μια φωτογραφία από το πίσω μέρος της συσκευασίας που φαίνεται το μοντέλο κτλ?? Ή από την ετικέτα? Edited October 8, 2015 by equi Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Εγώ είμαι ένας από αυτούς που έχουν κάνει αγορές από Amazon μάλιστα τελευταία παράγγειλα την official flip cover για το note 5 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Εγώ είμαι ένας από αυτούς που έχουν κάνει αγορές από Amazon μάλιστα τελευταία παράγγειλα την official flip cover για το note 5 Προσθεσε και μενα καμια 15αρια αγορες το διαστημα των CC... Φανταστικο μαγαζι (ηλεκτρονικο), ετσι απλα. Ειδικα αν seller ειναι το ιδιο το αμαζον, κορυφαια εξυπηρετηση πελατων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts