Jump to content

Samsung Galaxy Note 5

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο οτι διαβάζω σε αφήνει να διαλέξεις σε ποια κάρτα θα εχεις 4g απο εκεί και περα εγω με κοσμοτε στα μερη που κινουμε και ειχα 4g με αλλες συσκευές εχω και με το duos
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απο οτι διαβάζω σε αφήνει να διαλέξεις σε ποια κάρτα θα εχεις 4g απο εκεί και περα εγω με κοσμοτε στα μερη που κινουμε και ειχα 4g με αλλες συσκευές εχω και με το duos

σου εχει να διαλεξεις ετσι?[ATTACH]64095[/ATTACH]

Παιδιά όσοι το έχετε γράψτε εντυπώσεις, τι σας άρεσε και τι όχι.

Μετά από 20 μέρες δεν υπάρχει κάτι που να μ' ενοχλεί ιδιαίτερα.

Υπάρχουν περιθώρια για βελτιώσεις αλλά παραμένει η πιο ολοκληρωμένη συσκευή που έχει περάσει από τα χέρια μου.

Με καλύπτει όσο κανένα άλλο στη χρήση που κάνω.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλησπέρα και απο μένα μολις σήμερα παρελαβα το λευκο ταιβανεζικο duos και μεχρι στιγμης ολα καλά σε τι υστερεί απο το c;

Φίλε Stef08 πόσο το πήρες? είναι το 32GB? δώσε μας τήν διεύθυνση που το πήρες... δεν είχες θέματα με τελωνεία?

Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

Μου το εφερε φιλος που ηταν εκεί του εδωσα το edge plus μου που το ζαχαρωνε και μου εδωσε το note :)

Μου το εφερε φιλος που ηταν εκεί του εδωσα το edge plus μου που το ζαχαρωνε και μου εδωσε το note :)

Μπορείς να γράψεις ποιό μοντέλο είναι ακριβώς για να το συγκρίνουμε με αυτό που ζαχαρώνουμε από Ταϊβάν κάποιοι εδώ μέσα;

Ο πωλητής απάντησε ότι δε μπορεί να το στείλει με EMS, λόγω του ότι η EMS στη χώρα τους απαγορεύει τη μεταφορά/αποστολή μπαταριών...

Του ζήτησα να μου πει τι άλλες επιλογές υπάρχουν και θα ενημερώσω.

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Είναι το sm n 9208 με csc bri (ταιβαν)

Είναι το 32GB ή το 64GB? Μάλλον το 64GB... και μάλλον έχεις κανονικό ελληνικό περιβάλλον και το πενάκι αναγνωρίζει και δουλεύει σωστά τα Ελληνικά...

Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

Οχι το 32αρι είναι παιδια κανονικοτατα Ελληνικά και το πενακι δουλεύει αψογα

Οσον αφορα σημειωσεις κλπ

Edited by Stef08

Μπορείς να γράψεις ποιό μοντέλο είναι ακριβώς για να το συγκρίνουμε με αυτό που ζαχαρώνουμε από Ταϊβάν κάποιοι εδώ μέσα;

Ο πωλητής απάντησε ότι δε μπορεί να το στείλει με EMS, λόγω του ότι η EMS στη χώρα τους απαγορεύει τη μεταφορά/αποστολή μπαταριών...

Του ζήτησα να μου πει τι άλλες επιλογές υπάρχουν και θα ενημερώσω.

και σε εμένα τα ίδια είπε.... μου είπε και ότι στέλνει με δηλωμένη αξία μικρότερη αλλά δεν μου απάντησε με ποιο τρόπο στέλνει γενικά....

έχει πουλήσει πάρα πολλά note 5 και όλοι είναι ευχαριστημένοι! σίγουρα αξίζει, απλά υπάρχει ο φόβος και ο τρόμος του τελωνείου..... (οι περισσότεροι γράφουν ότι το πήραν πολυ γρήγορα, που σημαίνει ότι τα στέλνει με κάποιου είδους κούριερ)

technoholic maniac reviewer

Εχοντας τελευταίες συσκευες τα s6 edge plus και αμεσως μετα το note 5 dual sim, μπορω να πω πως εχω περιπου 1 ωρα περισσοτερη οθονη (λειτουργια) από το s6 edge plus. εντυπωσιακο, ιδιαιτερα αν αναλογιστούμε ότι το νοτε είναι δικαρτο, σε αντιθεση με το s6 edge+ , που ηταν μονοκαρτο.

Κατά τα αλλα δηλωνω πλήρως ευχαριστημένος από τη συσκευή. Όλα κυλουν υποδειγματικα, η αφη είναι κορυφαια (όπως σε όλα τα Samsung της τελευταιας διετιας) και το spen απολαυστικο. Πολύ ευχαριστημένος και από τις κεραιες της συσκευης, που δειχνουν να δινουν καλυτερη ληψη (τοσο gsm, οσο και wifi), από τον προκατοχο (note 4).

και σε εμένα τα ίδια είπε.... μου είπε και ότι στέλνει με δηλωμένη αξία μικρότερη αλλά δεν μου απάντησε με ποιο τρόπο στέλνει γενικά....

έχει πουλήσει πάρα πολλά note 5 και όλοι είναι ευχαριστημένοι! σίγουρα αξίζει, απλά υπάρχει ο φόβος και ο τρόμος του τελωνείου..... (οι περισσότεροι γράφουν ότι το πήραν πολυ γρήγορα, που σημαίνει ότι τα στέλνει με κάποιου είδους κούριερ)

Tι εγινε?ψαχνουμε για Note 5?:)

Παίδες καλησπέρα. Περίμενα να μη τα πάει καλά το 5 αρι αλλά από αυτά που διαβάζω εδώ ανυπομονώ να αλλάξω το 4 αρι. Αν έχει στρώσει το λογισμικό όπως λέτε τότε τα έχει όλα! !είναι κουκλί το κινητό. Αναμένουμε να έρθει Ευρώπη. Εγώ προσωπικά την έχω πατήσει με τελωνείο και το φοβάμαι πολύ.

Tι εγινε?ψαχνουμε για Note 5?:)

θέλω να το δοκιμάσω.... ξέρεις έχω μεγάλη τρέλα εγώ....:lol:

επίσης να ρωτήσω: το συγκεκριμένο dual sim μοντέλο υποστηρίζει 4g στην Ελλάδα? δηλαδή δουλεύει κανονικά το 4g?

πφφφ θα ήθελα και το ασημί μοντέλο αλλά μη τα θέλουμε και όλα δικά μας!

Μόνο αν το δουλέψεις μπορείς να καταλάβεις τι κινητό έχει δώσει η σαμμυ παιδιά!!!

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Eυρωπη δε προκειται να ερθει?

του χρόνου με το καλό....:lol: (αν και μπορεί να αναθεωρήσει μέχρι το τέλος του χρόνου και να το δώσει και στην Ευρώπη....) σίγουρα δεν το έφερε φέτος για κάποιον συγκεκριμένο λόγο που δεν γνωρίζουμε εμείς..... εκτός αν περιμένει να πουλήσει με την έλευση του s7.....:X

θέλω να το πιάσω στο χέρι.... να δω το grip του... γιατί με ψιλοκόβει το edge plus αν και είμαι πολύ ευχαριστημένος με το όλο πακέτο.....

μου αρέσει πάρα πολύ και το grip του απλού s6....

Για μένα το Note 5 είναι ανώτερο σε ποιότητα υλικών από το iPhone.

Δείτε πόσο λεπτό είναι το μέταλλο στο πλάι και συγκρίνετε το με του note

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Oντως πολυ καλη κατασκευη.

Οπως ειπαν και τα αλλα παιδιά το τηλέφωνο ειναι απλα κορυφή θα συμφωνησω μιας και εγω είχα το edge plus οτι η μπαταρια του ειναι πολύ καλυτερη το grip του για εμένα είναι υποδειγματικο και γενικά αν και ποτε δεν ημουν φίλος της samsung εχει κάνει μια εξαιρετική υλοποιηση αυτη τη φορά για καποιον που ρωτησε σε πιο πανω ποστ το 4g απο το dual sim που εχω δουλεύει μια χαρά

Οπως ειπαν και τα αλλα παιδιά το τηλέφωνο ειναι απλα κορυφή θα συμφωνησω μιας και εγω είχα το edge plus οτι η μπαταρια του ειναι πολύ καλυτερη το grip του για εμένα είναι υποδειγματικο και γενικά αν και ποτε δεν ημουν φίλος της samsung εχει κάνει μια εξαιρετική υλοποιηση αυτη τη φορά για καποιον που ρωτησε σε πιο πανω ποστ το 4g απο το dual sim που εχω δουλεύει μια χαρά

έχεις το μοντέλο n9208? που αναφέρεται στο πιο πάνω link του ebay?

το σκέφτομαι να το τσιμπήσω γιατι με τρώει το χέρι μου, αλλα περιμένω απάντηση απο τον πωλητη.... επίσης δέχεται επιστροφές εντός 12 ημερών λέει.....

πάντως όποιος πήρε από ebay (απο οπουδήποτε) και έχει καλή εμπειριά (χωρίς τελωνείο/καλό πωλητή ή αν στέλνει με ΕΜS) ας το αναφέρει....

τι συγκρινεις και εσυ...

Το iPhone eiναι μηχανη παραγωγης χρηματων για μια εταιρια και τελος...

για φαντασου να δινεις 1000Ε για να εχεις 1080p οθονη...

Δεν υπαρχει συγκριση για μενα.

και μην νομιζετε οτι τα σπαστικά στο iOS9 τελειωσαν...

κατσε καλα εσυ με το ΝοΤΕ εκει...μην μπαινεις σε ιδεες.

Μόνο αν το δουλέψεις μπορείς να καταλάβεις τι κινητό έχει δώσει η σαμμυ παιδιά!!!

Το καλυτερο...

το ειδα σημερα το μεσημερι απο φιλο.

ΑΝΩΤΕΡΟ απο το edge+... :p

ασε Νικ...κινηταρα...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 5