Sofos_5 Δημ. September 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 δεν βρίσκω τελείες στο gallery του note 5 Δυστυχώς δεν έχω τη συσκευή στη κατοχή μου οπότε μιλάω σύμφωνα με το τί βλέπω στη συλλογή του Note 4. Αν πατήσεις παρατεταμένα το αριστερό πλήκτρο αφής δεν σου βγάζει κάποιο μενού μέσα στη συλλογή; Αν όχι καλύτερα να σου απαντήσουν οι κάτοχοι της συσκευής. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheWizard Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Δυστυχώς δεν έχω τη συσκευή στη κατοχή μου οπότε μιλάω σύμφωνα με το τί βλέπω στη συλλογή του Note 4. Αν πατήσεις παρατεταμένα το αριστερό πλήκτρο αφής δεν σου βγάζει κάποιο μενού μέσα στη συλλογή; Αν όχι καλύτερα να σου απαντήσουν οι κάτοχοι της συσκευής. μα αυτό είπα οτι ενώ στο note 4 δουλεύει στο note 5 δέν έχει τις ίδιες επιλογές. Εχει αλλάξει το gallery στο note 5 :) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Παιδια, η σαμμυ εφτιαξε πολύ δυνατο νοτε φετος. Πραγματικα. Εξαιρετικα σταθερο, κανενα λαγκ, κομπιασμα, κυριολεκτικα πυραυλος... Καλυτερο gsm ληψη από το 4αρι, κορυφαια ποιοτητα κατασκευης, καλο ακουστικο, αυτονομια +15% από τον προκατοχο του... Δε μπορω να του προσαψω τιποτα... Το εχω διπλα διπλα αυτή τη στιγμη με iPhone 6s plus 64GB φιλου και κανει χοντρη πλακα στο μηλο (σε οθονη, design κλπ)... Το μήλο ρε φίλε και λόγω τον bezels είναι κακασχημο. Και που να το βάλεις δίπλα δίπλα με το edge plus. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Το μήλο ρε φίλε και λόγω τον bezels είναι κακασχημο. Και που να το βάλεις δίπλα δίπλα με το edge plus. Ναι Νικόλα, έχει ανοίξει πολύ η ψαλίδα υπέρ των τελευταίων Samsung συσκευών. Το hardware ,μαζί με μια καλή 5.1.1 έχουν απογειώσει τις ναυαρχίδες της Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Αυτό είδα κι εγώ. Οντως φέτος η samsung τα πάει αρκετά καλά. Πάντως το περιμένω να το δω κι αυτό καθώς το s6+ δεν μου άρεσε καθόλου.τα edge δεν είναι του γούστου μου. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Αυτό είδα κι εγώ. Οντως φέτος η samsung τα πάει αρκετά καλά. Πάντως το περιμένω να το δω κι αυτό καθώς το s6+ δεν μου άρεσε καθόλου.τα edge δεν είναι του γούστου μου. Πανεμορφο και το edge plus, αλλα το νοτελι ειναι πιο ολοκληρωμενο (ελεω wacom digitizer) και με καλυτερο grip. Ευχαριστημενος (αν μου ειχαν δωσει και 64 βασικη εκδοση, θα ημουν σουπερ ευχαριστημενος). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Το μήλο ρε φίλε και λόγω τον bezels είναι κακασχημο. Και που να το βάλεις δίπλα δίπλα με το edge plus. Φίλε Νίκο / Βαγγέλη η πλάκα δεν ειναι που κάνει το νοτελι στο μήλο αλλά η Σάμυ σε όλους εμάς με την απόφαση της να μην το κυκλοφορήσει Ευρώπη. Μιλάμε για πολύ γέλιο...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Φίλε Νίκο / Βαγγέλη η πλάκα δεν ειναι που κάνει το νοτελι στο μήλο αλλά η Σάμυ σε όλους εμάς με την απόφαση της να μην το κυκλοφορήσει Ευρώπη. Μιλάμε για πολύ γέλιο...... Κάκιστη απόφαση, πράγματι. Όχι τίποτα άλλο, επέλεξε να αφήσει μια καταπληκτική συσκευή στον πάγκο και αφήνει το κατά πολύ κατώτερο και αναχρονιστικο iPhone 6s plus να αλωνίζει. Κακό του κεφαλιού της... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siegfried_gr Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Πιστεύω πως μέχρι τέλος του έτους θα αναθεωρήσει την άποψη της ελέω πωλήσεων Παράθεση Galaxy s6 edge+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Σε N9200 μπορεί να μπει ρομ απο άλλη περιοχή ώστε να εχει αναγνώριση ελληνικών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Παιδιά, βρήκα αυτό: http://www.ebay.com/itm/281790997251?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Υπάρχει κάποιο μειονέκτημα, ή να το χτυπήσω; Οι μπάντες LTE που αναφέρονται (επειδή είναι σε Β...) καλύπτουν τις 800, 1800, 2600 της Ελλάδας; Το αν θα αναγνωρίζει Ελληνικά στο πενάκι δε με ενδιαφέρει. Πιο πολύ με νοιάζει το ότι είναι Dual SIM και 64GB. Θέλω όμως και πλήρη κάλυψη 4G. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Την Β20 όχι δεν την έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Την Β20 όχι δεν την έχει. Aυτή είναι η 800άρα, σωστά; Κρίμα... Υπάρχει 64άρι που να έχει και την 800άρα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Ναι βρες αυτό που έχει στο τέλος το C Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Ναι βρες αυτό που έχει στο τέλος το C C η CD για το Duos να συμπληρώσω Γιώργο. Αν και 64αρι variant αυτών των δύο δεν έχει πάρει το μάτι μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Ναι βρες αυτό που έχει στο τέλος το C Βασικά, μάλλον πρέπει να έχει το CD στο τέλος (όπου D για Dual SIM), όμως δεν υπάρχει τίποτα σε 64άρι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Βασικά, μάλλον πρέπει να έχει το CD στο τέλος (όπου D για Dual SIM), όμως δεν υπάρχει τίποτα σε 64άρι. Πας για 32αρι η περιμένεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 (edited) Παιδιά, βρήκα αυτό: http://www.ebay.com/itm/281790997251?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Υπάρχει κάποιο μειονέκτημα, ή να το χτυπήσω; Οι μπάντες LTE που αναφέρονται (επειδή είναι σε Β...) καλύπτουν τις 800, 1800, 2600 της Ελλάδας; Το αν θα αναγνωρίζει Ελληνικά στο πενάκι δε με ενδιαφέρει. Πιο πολύ με νοιάζει το ότι είναι Dual SIM και 64GB. Θέλω όμως και πλήρη κάλυψη 4G. Έχει μέρες που το βλέπω αυτό. Θεωρώ ότι δεν θα έχει πρόβλημα με το 4G. Είναι το ίδιο με το N9200 και με το N920CD με την διαφορά αυτά είναι με 32GB. Όμως ο πωλητής λέει ότι για την Ελλάδα μπορεί να υπάρξει πρόβλημα με το τελωνείο. Φυσικά δεν έχει εγγύηση. Σε περίπτωση προβλήματος σου δίνει την δυνατότητα (ο πωλητής) να του στείλεις στην Taiwan και θα κάνει ότι μπορεί... Αν ξεκαθαρίσουν αυτά και κυρίως το τελωνείο, πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση. Αξίζει να ρισκάρεις.... Edited September 29, 2015 by vga διόρθωση Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Έχει μέρες που το βλέπω αυτό. Θεωρώ ότι δεν θα έχει πρόβλημα με το 4G. Είναι το ίδιο με το N9200 και με το N920CD με την διαφορά αυτά είναι με 32GB. Όμως ο πωλητής λέει ότι για την Ελλάδα μπορεί να υπάρξει πρόβλημα με το τελωνείο. Φυσικά δεν έχει εγγύηση. Σε περίπτωση προβλήματος σου δίνει την δυνατότητα (ο πωλητής) να του στείλεις στην Taiwan και θα κάνει ότι μπορεί... Αν ξεκαθαρίσουν αυτά και κυρίως το τελωνείο, πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση. Αξίζει να ρισκάρεις.... Μπορώ να του πω να το στείλει με EMS, οπότε κατά 90% δεν περνάει τελωνείο, αλλά και να περάσει θα πληρώσω γύρω στα 100 Ευρώ, οπότε μιας και η τιμή του είναι πολύ καλή ήδη, είναι ΟΚ. Εντούτοις, με προβληματίζει τόσο η χαμηλή τιμή (σε σχέση με όλους τους άλλους), όσο και οι λίγες πωλήσεις του (αν και όλες με θετική αξιολόγηση). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Μπορώ να του πω να το στείλει με EMS, οπότε κατά 90% δεν περνάει τελωνείο, αλλά και να περάσει θα πληρώσω γύρω στα 100 Ευρώ, οπότε μιας και η τιμή του είναι πολύ καλή ήδη, είναι ΟΚ. Εντούτοις, με προβληματίζει τόσο η χαμηλή τιμή (σε σχέση με όλους τους άλλους), όσο και οι λίγες πωλήσεις του (αν και όλες με θετική αξιολόγηση). Φίλε Pharmex λέω να το χτυπήσω... Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Φίλε Pharmex λέω να το χτυπήσω... Και εγώ το ίδιο. Του έστειλα μήνυμα να με ενημερώσει για το κόστος των μεταφορικών και αναμένω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Καλησπέρα και απο μένα μολις σήμερα παρελαβα το λευκο ταιβανεζικο duos και μεχρι στιγμης ολα καλά σε τι υστερεί απο το c; Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Καλησπέρα και απο μένα μολις σήμερα παρελαβα το λευκο ταιβανεζικο duos και μεχρι στιγμης ολα καλά σε τι υστερεί απο το c; Με τι κάρτες sim το δουλεύεις; Παίζει το 4G και με τους δυο παρόχους; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Το δουλεύω μόνο με μια κάρτα αλλα οπου και αν διαβασα το 4g μπορεις να το ενεργοποιησεις μόνο σε μια απο τις δυο κάρτες Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Το δουλεύω μόνο με μια κάρτα αλλα οπου και αν διαβασα το 4g μπορεις να το ενεργοποιησεις μόνο σε μια απο τις δυο κάρτες Τουλάχιστον σε αφήνει να διαλέξεις ανά περίσταση ποια υποδοχή sim να έχει data, ή σου δίνει π.χ. μόνο στην πρώτη 3G/4G και στη δεύτερη μόνο 2G (όπως το Asus Zenfone 2); Πέρα από αυτό, εσύ τι πάροχο έχεις; Σου δουλεύει κανονικά το 4G; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts