Jump to content

Samsung Galaxy Note 5

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν βρίσκω τελείες στο gallery του note 5

Δυστυχώς δεν έχω τη συσκευή στη κατοχή μου οπότε μιλάω σύμφωνα με το τί βλέπω στη συλλογή του Note 4. Αν πατήσεις παρατεταμένα το αριστερό πλήκτρο αφής δεν σου βγάζει κάποιο μενού μέσα στη συλλογή;

Αν όχι καλύτερα να σου απαντήσουν οι κάτοχοι της συσκευής.

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δυστυχώς δεν έχω τη συσκευή στη κατοχή μου οπότε μιλάω σύμφωνα με το τί βλέπω στη συλλογή του Note 4. Αν πατήσεις παρατεταμένα το αριστερό πλήκτρο αφής δεν σου βγάζει κάποιο μενού μέσα στη συλλογή;

Αν όχι καλύτερα να σου απαντήσουν οι κάτοχοι της συσκευής.

μα αυτό είπα οτι ενώ στο note 4 δουλεύει στο note 5 δέν έχει τις ίδιες επιλογές.

Εχει αλλάξει το gallery στο note 5

:)

:ninja:

Παιδια, η σαμμυ εφτιαξε πολύ δυνατο νοτε φετος. Πραγματικα. Εξαιρετικα σταθερο, κανενα λαγκ, κομπιασμα, κυριολεκτικα πυραυλος...

Καλυτερο gsm ληψη από το 4αρι, κορυφαια ποιοτητα κατασκευης, καλο ακουστικο, αυτονομια +15% από τον προκατοχο του... Δε μπορω να του προσαψω τιποτα...

Το εχω διπλα διπλα αυτή τη στιγμη με iPhone 6s plus 64GB φιλου και κανει χοντρη πλακα στο μηλο (σε οθονη, design κλπ)...

Το μήλο ρε φίλε και λόγω τον bezels είναι κακασχημο. Και που να το βάλεις δίπλα δίπλα με το edge plus.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Το μήλο ρε φίλε και λόγω τον bezels είναι κακασχημο. Και που να το βάλεις δίπλα δίπλα με το edge plus.

Ναι Νικόλα, έχει ανοίξει πολύ η ψαλίδα υπέρ των τελευταίων Samsung συσκευών. Το hardware ,μαζί με μια καλή 5.1.1 έχουν απογειώσει τις ναυαρχίδες της Samsung.

Αυτό είδα κι εγώ.

Οντως φέτος η samsung τα πάει αρκετά καλά.

Πάντως το περιμένω να το δω κι αυτό καθώς το s6+ δεν μου άρεσε καθόλου.τα edge δεν είναι του γούστου μου.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αυτό είδα κι εγώ.

Οντως φέτος η samsung τα πάει αρκετά καλά.

Πάντως το περιμένω να το δω κι αυτό καθώς το s6+ δεν μου άρεσε καθόλου.τα edge δεν είναι του γούστου μου.

Πανεμορφο και το edge plus, αλλα το νοτελι ειναι πιο ολοκληρωμενο (ελεω wacom digitizer) και με καλυτερο grip. Ευχαριστημενος (αν μου ειχαν δωσει και 64 βασικη εκδοση, θα ημουν σουπερ ευχαριστημενος).

Φίλε Νίκο / Βαγγέλη η πλάκα δεν ειναι που κάνει το νοτελι στο μήλο αλλά η Σάμυ σε όλους εμάς με την απόφαση της να μην το κυκλοφορήσει Ευρώπη.

Μιλάμε για πολύ γέλιο......

Φίλε Νίκο / Βαγγέλη η πλάκα δεν ειναι που κάνει το νοτελι στο μήλο αλλά η Σάμυ σε όλους εμάς με την απόφαση της να μην το κυκλοφορήσει Ευρώπη.

Μιλάμε για πολύ γέλιο......

Κάκιστη απόφαση, πράγματι. Όχι τίποτα άλλο, επέλεξε να αφήσει μια καταπληκτική συσκευή στον πάγκο και αφήνει το κατά πολύ κατώτερο και αναχρονιστικο iPhone 6s plus να αλωνίζει. Κακό του κεφαλιού της...

Παιδιά, βρήκα αυτό: http://www.ebay.com/itm/281790997251?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Υπάρχει κάποιο μειονέκτημα, ή να το χτυπήσω; Οι μπάντες LTE που αναφέρονται (επειδή είναι σε Β...) καλύπτουν τις 800, 1800, 2600 της Ελλάδας; Το αν θα αναγνωρίζει Ελληνικά στο πενάκι δε με ενδιαφέρει. Πιο πολύ με νοιάζει το ότι είναι Dual SIM και 64GB. Θέλω όμως και πλήρη κάλυψη 4G.

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Ναι βρες αυτό που έχει στο τέλος το C

C η CD για το Duos να συμπληρώσω Γιώργο.

Αν και 64αρι variant αυτών των δύο δεν έχει πάρει το μάτι μου...

Ναι βρες αυτό που έχει στο τέλος το C

Βασικά, μάλλον πρέπει να έχει το CD στο τέλος (όπου D για Dual SIM), όμως δεν υπάρχει τίποτα σε 64άρι.

Βασικά, μάλλον πρέπει να έχει το CD στο τέλος (όπου D για Dual SIM), όμως δεν υπάρχει τίποτα σε 64άρι.

Πας για 32αρι η περιμένεις...

Παιδιά, βρήκα αυτό: http://www.ebay.com/itm/281790997251?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Υπάρχει κάποιο μειονέκτημα, ή να το χτυπήσω; Οι μπάντες LTE που αναφέρονται (επειδή είναι σε Β...) καλύπτουν τις 800, 1800, 2600 της Ελλάδας; Το αν θα αναγνωρίζει Ελληνικά στο πενάκι δε με ενδιαφέρει. Πιο πολύ με νοιάζει το ότι είναι Dual SIM και 64GB. Θέλω όμως και πλήρη κάλυψη 4G.

Έχει μέρες που το βλέπω αυτό. Θεωρώ ότι δεν θα έχει πρόβλημα με το 4G. Είναι το ίδιο με το N9200 και με το N920CD με την διαφορά αυτά είναι με 32GB.

Όμως ο πωλητής λέει ότι για την Ελλάδα μπορεί να υπάρξει πρόβλημα με το τελωνείο. Φυσικά δεν έχει εγγύηση. Σε περίπτωση προβλήματος σου δίνει την δυνατότητα (ο πωλητής) να του στείλεις στην Taiwan και θα κάνει ότι μπορεί...

Αν ξεκαθαρίσουν αυτά και κυρίως το τελωνείο, πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση. Αξίζει να ρισκάρεις....

Edited by vga
διόρθωση
Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

Έχει μέρες που το βλέπω αυτό. Θεωρώ ότι δεν θα έχει πρόβλημα με το 4G. Είναι το ίδιο με το N9200 και με το N920CD με την διαφορά αυτά είναι με 32GB.

Όμως ο πωλητής λέει ότι για την Ελλάδα μπορεί να υπάρξει πρόβλημα με το τελωνείο. Φυσικά δεν έχει εγγύηση. Σε περίπτωση προβλήματος σου δίνει την δυνατότητα (ο πωλητής) να του στείλεις στην Taiwan και θα κάνει ότι μπορεί...

Αν ξεκαθαρίσουν αυτά και κυρίως το τελωνείο, πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση. Αξίζει να ρισκάρεις....

Μπορώ να του πω να το στείλει με EMS, οπότε κατά 90% δεν περνάει τελωνείο, αλλά και να περάσει θα πληρώσω γύρω στα 100 Ευρώ, οπότε μιας και η τιμή του είναι πολύ καλή ήδη, είναι ΟΚ. Εντούτοις, με προβληματίζει τόσο η χαμηλή τιμή (σε σχέση με όλους τους άλλους), όσο και οι λίγες πωλήσεις του (αν και όλες με θετική αξιολόγηση).

Μπορώ να του πω να το στείλει με EMS, οπότε κατά 90% δεν περνάει τελωνείο, αλλά και να περάσει θα πληρώσω γύρω στα 100 Ευρώ, οπότε μιας και η τιμή του είναι πολύ καλή ήδη, είναι ΟΚ. Εντούτοις, με προβληματίζει τόσο η χαμηλή τιμή (σε σχέση με όλους τους άλλους), όσο και οι λίγες πωλήσεις του (αν και όλες με θετική αξιολόγηση).

Φίλε Pharmex λέω να το χτυπήσω...

Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

Φίλε Pharmex λέω να το χτυπήσω...

Και εγώ το ίδιο. Του έστειλα μήνυμα να με ενημερώσει για το κόστος των μεταφορικών και αναμένω...

Καλησπέρα και απο μένα μολις σήμερα παρελαβα το λευκο ταιβανεζικο duos και μεχρι στιγμης ολα καλά σε τι υστερεί απο το c;
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Καλησπέρα και απο μένα μολις σήμερα παρελαβα το λευκο ταιβανεζικο duos και μεχρι στιγμης ολα καλά σε τι υστερεί απο το c;

Με τι κάρτες sim το δουλεύεις; Παίζει το 4G και με τους δυο παρόχους;

Το δουλεύω μόνο με μια κάρτα αλλα οπου και αν διαβασα το 4g μπορεις να το ενεργοποιησεις μόνο σε μια απο τις δυο κάρτες
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Το δουλεύω μόνο με μια κάρτα αλλα οπου και αν διαβασα το 4g μπορεις να το ενεργοποιησεις μόνο σε μια απο τις δυο κάρτες

Τουλάχιστον σε αφήνει να διαλέξεις ανά περίσταση ποια υποδοχή sim να έχει data, ή σου δίνει π.χ. μόνο στην πρώτη 3G/4G και στη δεύτερη μόνο 2G (όπως το Asus Zenfone 2); Πέρα από αυτό, εσύ τι πάροχο έχεις; Σου δουλεύει κανονικά το 4G;

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 5