yoshitoshi Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Ειχε σταλεί από τις 27/10...το εφερε ο mailman στη πόρτα μου. Περιμένω κ το δικό μου απο banggood Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordasdim Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 ...το εφερε ο mailman στη πόρτα μου. με μπέρδεψες ...... ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειχε σταλεί από τις 27/10...το εφερε ο mailman στη πόρτα μου. Περιμένω κ το δικό μου απο banggood ...το εφερε ο mailman στη πόρτα μου. με μπέρδεψες ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laksof Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 (edited) Πριν λίγο μου έβγαλε "2015-11-27 10:30, The item is ready for shipment". Πόσες μέρες λέτε να κάνει ακόμη; Edited November 27, 2015 by Laksof Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Μολις εκανε την τελευταια αναβαθμιση 19112015 Δεν καταλαβα τι διορθωνει... Το προβλημα στην προσθηκη του wifi δεν διορθωθηκε παντως... Δεν πειραζει ομως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yoshitoshi Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Με ρώτησες αν μου το έφερε ο ταχυδρόμος ´η αν πήγα να το πάρω...απάντησα λοιπόν οτι μου το έφερε ο ταχυδρόμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brvde Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Καλησπέρα και από μένα. Καινούριο ς στο forum και έχω την εξής ερώτηση:θέλω να παραγγείλω το f5 . Αν η καρτα sim είναι με συμβόλαιο, το κινητό θα δουλέψει κανονικά ή πρέπει να είναι καρτοκινητο; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordasdim Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Καλησπέρα και από μένα. Καινούριο ς στο forum και έχω την εξής ερώτηση:θέλω να παραγγείλω το f5 . Αν η καρτα sim είναι με συμβόλαιο, το κινητό θα δουλέψει κανονικά ή πρέπει να είναι καρτοκινητο; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Οτι συνδεση και να εχεις το ιδιο ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brvde Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Ευχαριστώ πολύ skordasdim. ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ικανοποιημενοι απο το εργαλείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Ευχαριστώ πολύ skordasdim. ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ικανοποιημενοι απο το εργαλείο;ειπαμε για τα λεφτα του ειναι αψογο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 ...για τα λεφτα του ειναι αψογο... Μάνο ... αυτό το "για τα λεφτα του ειναι αψογο" το λες συγκαταβατικά ? το έχεις πει πολλές φορές φίλε ... και με βάζεις σε σκέψεις ... Είναι κάτι που δεν σου αρέσει στο κντ ? ... έλα πεστο ... να ξέρουμε τι μας περιμένει :p... να έχουμε το νου μας τέλος πάντων ... (έτσι κι αλλιώς το έχουμε αγοράσει ήδη) φιλικά ε .... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Μάνο ... αυτό το "για τα λεφτα του ειναι αψογο" το λες συγκαταβατικά ? το έχεις πει πολλές φορές φίλε ... και με βάζεις σε σκέψεις ... Είναι κάτι που δεν σου αρέσει στο κντ ? ... έλα πεστο ... να ξέρουμε τι μας περιμένει :p... να έχουμε το νου μας τέλος πάντων ... (έτσι κι αλλιώς το έχουμε αγοράσει ήδη) φιλικά ε .... :)ισχυουν ολα αυτα που εχω γραψει παραπανω ...τιποτα λιγοτερο...προχθες εκανα και το antutu 6 beta 1 το οποιο ειδα απο το hands on του xiami redmi note 3 και μου εβγαλε 37500 score... ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εντελως φιλικα περιμενω να παραλαβεις και να διαβασω την αποψη σου για το κινητο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordasdim Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Αυτο ηταν....... τελειωσαν οι κρητικες καλες ή κακες για το f5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 ..... περιμενω να παραλαβεις και να διαβασω την αποψη σου για το κινητο ... εννοείται ... Σε ευχαριστώ για την απάντηση :bow: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brvde Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Μόλις τώρα έκανα και εγώ την παραγγελία για το f5.Με κάτι πόντους τελική τιμή 133, 57 με θήκη και glass screen protection. Αντε να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordasdim Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Μια ερωτηση παιδια σε οποιον το εχει παραλαβει.Στο συστημα παρακολουθησεις παραγγελιας οταν ερχετε ελλαδα τα ΕΛΤΑ δειχνουν που βρισκετε δεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordasdim Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Με βοηθησες μεγιστα. Εκανα οτι μου ειπες και ολα ειναι ο.κ Thanks again Φιλε μου αρχιζω και ανησυχω .Απο οτι βλεπω ειναι ακομα ολλανδια το f5. Αν ηταν στην ελλαδα δεν θα μου το εδειχνε το apps που μου ειπες να κατεβασω.Μπας και χαθηκε ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Υπάρχει θέμα σχετικό εδώ -->>>>> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316&highlight=%CE%91%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CF%82 για να λυθούν οι απορίες σας ,,,,, (off topic) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordasdim Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Ευχαριστω πολυ !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Φιλε μου αρχιζω και ανησυχω .Απο οτι βλεπω ειναι ακομα ολλανδια το f5. Αν ηταν στην ελλαδα δεν θα μου το εδειχνε το apps που μου ειπες να κατεβασω.Μπας και χαθηκε ......και ενα δικο μου που περιμενω εχει κολλησει εκει ... Μην ανησυχεις ....θα ξεκολλησουν.. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αφορα αυτους που εχουν παραλαβει το κινητο... Θελω να μου πει καποιος αν εχει καταλαβει τι κανει το εικονιδιο με την βιντεοκαμερα που εχει και τρεις κυκλους επανω και βρισκεται δεξια στην οθονη.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια ερωτηση παιδια σε οποιον το εχει παραλαβει.Στο συστημα παρακολουθησεις παραγγελιας οταν ερχετε ελλαδα τα ΕΛΤΑ δειχνουν που βρισκετε δεμα?ναι ...δειχνουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Θελω να μου πει καποιος αν εχει καταλαβει τι κανει το εικονιδιο με την βιντεοκαμερα που εχει και τρεις κυκλους επανω και βρισκεται δεξια στην οθονη.. Αυτό εννοείς ? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Αυτό εννοείς ? :rolleyes: Οχι... Το εχεις το κινητο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 .... οχι ... είναι Ελλάδα και περιμένω απο μέρα σε μέρα τον ταχυδρόμο ... λεω μήπως μπορούσα να βοηθήσω .......... αν έβαζες εδώ μια φωτο την οθόνης ?.... εκτός και αν είναι κάποια "special" εφαρμογή του F5 ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisfrg Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Πραγματικά αυτοί που έχουν παραλάβει το κινητό που βρίσκονται; Ακόμα το μελετάνε; Περιμένουμε να δούμε σχόλια και παρατηρήσεις..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Μάλλον λέτε για λήψη βίντεο με λειτουργία slow motion! Δεν έχω το κινητό αλλά το "συγχωρεμενο" το kingzone Z1 είχε αυτή την λειτουργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Μάλλον λέτε για λήψη βίντεο με λειτουργία slow motion! Δεν έχω το κινητό αλλά το "συγχωρεμενο" το kingzone Z1 είχε αυτή την λειτουργία.οχι δεν ειναι αυτο Αν καταλαβα καλα θολωνει την εικονα γυρω γυρω και ειναι καθαρη στην μεση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts