Laksof Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Shipped κι εμένα σήμερα από Banggood. Πόσο θα κάνει να έρθει παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Shipped κι εμένα σήμερα από Banggood. Πόσο θα κάνει να έρθει παιδιά; οτι εχω παρει απο εκει περιπου 20 μερες εκανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laksof Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 οτι εχω παρει απο εκει περιπου 20 μερες εκανε Φαντάζομαι εννοείς συνολικά, όχι εργάσιμες ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Φαντάζομαι εννοείς συνολικά, όχι εργάσιμες ..... Ναι 3εβδομάδες συνολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 @yoshitoshi διάβασες αυτό που σου έγραψα ? :) "γρήγορη αποστολή" σημαίνει DHL ? ........... γιατί αν σημαίνει ... πας για τελωνείο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yoshitoshi Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Ναι Λευτέρη το διάβασα...σε ευχαριστώ..το παρηγγειλα με απλή αποστολή. Φιλικά Κώστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Ναι Λευτέρη το διάβασα...σε ευχαριστώ..το παρηγγειλα με απλή αποστολή. Φιλικά Κώστας αααα ok .... με τρόμαξες ... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Εγω που το παρελαβα πριν 12 μερες ................... Μάνο sorry που σε βομβαρδίζουμε-ζαλίζουμε με ερωτήσεις αλλά μόνο εσύ μας δίνεις πληροφορίες μιας και το έχεις στα χέρια σου ... Μια ερώτηση λοιπόν ... (Επειδή είμαι λίγο απρόσεκτος :)) Στη συσκευασία Το κντ έχει κάποιο έτοιμο φιλμ κολλημένο στην οθόνη (ή που να συνοδεύεται να το κολλάμε εμείς) για την προστασία της ? Αν δεν έχει να παραγγείλω ... (Το λέω αυτό γιατί μόλις τώρα παρέλαβα ένα Χ5 για ένα φίλο και ήρθε ξερό !!!) Σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Eγω παντως παρελαβα Χ5 για φιλο και ειχε περασμενη ζελατινα και μαλιστα τελεια τοποθετημενη χωρις περισσευματα και δυσκολα καταλαβαινεις οτι εχει. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Eγω παντως παρελαβα Χ5 για φιλο και ειχε περασμενη ζελατινα και μαλιστα τελεια τοποθετημενη χωρις περισσευματα και δυσκολα καταλαβαινεις οτι εχει. χχχχμμμ λες να είχε και να μην το πήρα χαμπάρι ? ;) καλά ... δεν θα είχε την δεύτερη ζελατίνα (με το πιαστράκι) για να την βγάζαμε εμείς ? ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Μάνο sorry που σε βομβαρδίζουμε-ζαλίζουμε με ερωτήσεις αλλά μόνο εσύ μας δίνεις πληροφορίες μιας και το έχεις στα χέρια σου ... Μια ερώτηση λοιπόν ... (Επειδή είμαι λίγο απρόσεκτος :)) Στη συσκευασία Το κντ έχει κάποιο έτοιμο φιλμ κολλημένο στην οθόνη (ή που να συνοδεύεται να το κολλάμε εμείς) για την προστασία της ? Αν δεν έχει να παραγγείλω ... (Το λέω αυτό γιατί μόλις τώρα παρέλαβα ένα Χ5 για ένα φίλο και ήρθε ξερό !!!) Σε ευχαριστώμην το σκεφτεσαι καθολου Δεν με ζαλιζετε... Το δικο μου ειχε μεμβρανη και ακομη μια εξτρα Αλλα ενα x5 που πηρα στο γιο μου ειχε και αυτο μεμβρανη φορεμενη ομως οχι εξτρα Το δικο μου ηρθε σε δεκα μερες με απλο ταχυδρομειο..ημουν τυχερος ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το f5 εχει ζελατινα με πιαστρακι που την βγαζεις και μενει η αλλη απο κατω...το x5 δεν ειχε ...ηταν απευθειας η μεμβρανη Η θηκη που παρηγγειλα για το χ5 ειχε μεσα ενα τζαμακι και περασα αυτο τελικα Εγω για το f5 πηρα tempered glass το οποιο παραλαμβανω αυριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilvas Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Μου ρθε σήμερα απο gearbest . ¨Ολα καλά ! Άξιζε η υπομονή. Είχα παραγγείλει απ τις 26 Σεπτέμβρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Μου ρθε σήμερα απο gearbest . ¨Ολα καλά ! Άξιζε η υπομονή. Είχα παραγγείλει απ τις 26 Σεπτέμβρημε γεια Αντε γραψε εντυπωσεις και να μοιραζομαστε τις ερωτησεις....χαχαχα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbecos Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Παιδιά εσείς πότε το παραγγείλατε και σας ήρθε κιόλας? Εγώ το παρήγγελα απο banggood στις 2/10/2015 και ακόμα τίποτα.Aν έχετε κάποια ενημέρωση πείτε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Τι κιολας; Απο το Σεπτέμβριο λεει Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 μην το σκεφτεσαι καθολου Δεν με ζαλιζετε... Το δικο μου ειχε μεμβρανη και ακομη μια εξτρα Αλλα ενα x5 που πηρα στο γιο μου ειχε και αυτο μεμβρανη φορεμενη ομως οχι εξτρα Το δικο μου ηρθε σε δεκα μερες με απλο ταχυδρομειο..ημουν τυχερος ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το f5 εχει ζελατινα με πιαστρακι που την βγαζεις και μενει η αλλη απο κατω...το x5 δεν ειχε ...ηταν απευθειας η μεμβρανη Η θηκη που παρηγγειλα για το χ5 ειχε μεσα ενα τζαμακι και περασα αυτο τελικα Εγω για το f5 πηρα tempered glass το οποιο παραλαμβανω αυριο... ok φίλε μου να είσαι καλά !!! ..................... και εγώ σήμερα παρήγγειλα tempered glass (απο αγγλία) για να γυαλίζουμε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo4ever Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Λοιπόν παρέλαβα σήμερα από gearbest προπαραγγελία από Σεπτέμβριο,και μου έστειλα και το ασημί αντί για το σκούρο αλλά μικρό το κακό γιατί είναι όμορφο. Λοιπόν το κινητό ήρθε με φορεμένη ζελατίνα και από πάνω την κλασική προστατευτική με το αυτάκι που την τραβάς, καθώς επίσης με πλαστική θηκούλα και δεύτερη κλειστή μεμβράνη. Οι πρώτες εντυπώσεις μπορώ να πω είναι καλές. Η κατασκευή δίνει την αίσθηση της ποιότητας με το μεταλλικό πλαίσιο να είναι όλα τα λεφτά, τοκαπάκι πίσω πλαστικό με μεταλλική και καλά υφή, εδώ έχω ένα παράπονο για τα πλαινά πλήκτρα που πιστεύω θα μας αφήσουν χρόνους γρήγορα,καθώς και με τις πολύ άγαρμπες γωνίες που έχει Η οθόνη δείχνει κοφτερή αλλά με ένα περίεργο οπίσθιο φωτισμό που σε υψηλή φωτεινότητα εμένα τουλάχιστον με ζαλίζει (θυμίζει έντονα την οθόνη του xperia S στον οπίσθιο φωτισμό)τα χρώματα τα αποδίδει πολύ καλά, απίστευτες γωνίες θέασης, η αυτόματη φωτεινότητα δεν τα πηγαίνει όπως θα ήθελα Η οπίσθια κάμερα είναι πάρα πολύ καλή ΑΛΛΑ με εμφανέστατο πρόβλημα στο focus, κοινώς λίγο να κουνηθεί το χέρι σου ή και κάποιες φορές να είσαι ακίνητος εντελώς η φωτογραφία έχει θόρυβο,αλλά αν βγει καλή πραγματικά ρίχνει σαγόνια για κινητό των 120 ευρώ,από ρυθμίσεις απελπιστικά λίγα πράγματα με θετικό την ύπαρξη HDR Το untutu στα 34.175 στο μενού το κινητό τρέχει νερό, στα παιχνίδια που το δοκίμασα άνετο Στα θετικά Ελληνική γλώσσα που είναι πολύ καλά μεταφρασμένη τουλάχιστον εμένα δεν έχει πολλές άσκοπες εφαρμογές είναι αρκετά καθαρό Απίστευτα σπαστικό που δε σου επιτρέπει να αφαιρέσεις την μπάρα google από την αρχική οθόνη Το wifi ικανοποιητικό,η μπαταρία τα πήγε αρκετά καλά πιστεύω με μία καλή χρήση βγάζει 2 ημέρες. Αυτά τα λίγα για τώρα θα επιστρέψω με περισσότερες και λεπτομερέστερες εντυπώσεις σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paan71 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 @Geo4ever Την θήκη την παρήγγειλες έξτρα ή ήταν μέσα στην συσκευασία? Παράθεση me paan71 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo4ever Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 @Geo4ever Την θήκη την παρήγγειλες έξτρα ή ήταν μέσα στην συσκευασία? Ήταν μέσα στη συσκευασία και μάλιστα φορεμένη στο κινητό.Μη φανταστείς κάτι ιδιαίτερο.Είναι σαν θήκη σιλικόνης αλλά από άκαμπτο πλαστικό η οποία μάλιστα δεν προστατεύει ικανοποιητικά τον φωτογραφικό φακό της συσκευής που εξέχει. Γενικά τόσο τη θήκη όσο και τις 2 μεμβράνες δεν τις παρήγγειλα ούτε αναφέρονταν σαν gift στο gearbest Μπορεί να τις βάζεις και η εταιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 @Geo4ever Την θήκη την παρήγγειλες έξτρα ή ήταν μέσα στην συσκευασία? Και το δικο μου μεσα την ειχε...τα δινει η doogee Σημερα εβαλα το tempered glass που μου ηρθε σε χρονο ρεκορ 8 μερες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo4ever Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Και το δικο μου μεσα την ειχε...τα δινει η doogee Σημερα εβαλα το tempered glass που μου ηρθε σε χρονο ρεκορ 8 μερες... Να σε ρωτήσω από που παρήγγειλες; Επίσης καμία θήκη σιλικόνης προκοπή που να προστατεύει τον φωτογραφικό φακό έχεις δει πουθενά. Τέλος την google search bar από την αρχική μπορείς να τη βγάλεις με κάποιο τρόπο; Το διπλό χτύπημα μπορείς να το βάλεις και για να κλειδώνει; Το widget καιρού σου τρώει σκαλώματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Να σε ρωτήσω από που παρήγγειλες; Επίσης καμία θήκη σιλικόνης προκοπή που να προστατεύει τον φωτογραφικό φακό έχεις δει πουθενά. Τέλος την google search bar από την αρχική μπορείς να τη βγάλεις με κάποιο τρόπο; Το διπλό χτύπημα μπορείς να το βάλεις και για να κλειδώνει; Το widget καιρού σου τρώει σκαλώματα;απο banggood...σιλικονη δεν υπαρχει ακομη Εχω βαλει τον HOLA LAUNCHER ο οποιος εχει διπλο χτυπημα για κλειδωμα Και δεν εχει την μπαρα για search Και widget καιρου δεν εχω γιατι τρωει μπαταρια.. Αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 απο skins και themes πως πάει παιδιά ? έχει μέσα τίποτα ενδιαφέρον εκτός απο τα μαμά ? αυτά τα εικονίδια και το γκλουκ (στο κλείδωμα-ξεκλείδωμα) που κάνουν τα τελευταία μοντέλα DOOGEE δεν μπορώ να πω ότι με τρελαίνουν ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larrysalonika Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Καλησπέρα. Λίγο με μπερδέψατε. (1) Τελικά ποιο μαγαζί δέχεται αγορά με paypal? (2) Και βασικά η paypal κάπου διάβασα ότι δέχεται πλέον μέσω χρεωστικών καρτών ελληνικών τραπεζών τις αγορές? Σωστά? Λόγω των capital controls είχε μπλοκάρει τις ελληνικές κάρτες. (3) Επειδή στο παρελθόν ψώνιζα μόνο από ebay απ' ότι κατάλαβα το vickymall, το banggood και fasttech εμπιστεύομαστε τελικά? Συγγνώμη που σας ζάλισα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill0s Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Λοιπόν παρέλαβα σήμερα από gearbest προπαραγγελία από Σεπτέμβριο,και μου έστειλα και το ασημί αντί για το σκούρο αλλά μικρό το κακό γιατί είναι όμορφο. Λοιπόν το κινητό ήρθε με φορεμένη ζελατίνα και από πάνω την κλασική προστατευτική με το αυτάκι που την τραβάς, καθώς επίσης με πλαστική θηκούλα και δεύτερη κλειστή μεμβράνη. Οι πρώτες εντυπώσεις μπορώ να πω είναι καλές. Η κατασκευή δίνει την αίσθηση της ποιότητας με το μεταλλικό πλαίσιο να είναι όλα τα λεφτά, τοκαπάκι πίσω πλαστικό με μεταλλική και καλά υφή, εδώ έχω ένα παράπονο για τα πλαινά πλήκτρα που πιστεύω θα μας αφήσουν χρόνους γρήγορα,καθώς και με τις πολύ άγαρμπες γωνίες που έχει Η οθόνη δείχνει κοφτερή αλλά με ένα περίεργο οπίσθιο φωτισμό που σε υψηλή φωτεινότητα εμένα τουλάχιστον με ζαλίζει (θυμίζει έντονα την οθόνη του xperia S στον οπίσθιο φωτισμό)τα χρώματα τα αποδίδει πολύ καλά, απίστευτες γωνίες θέασης, η αυτόματη φωτεινότητα δεν τα πηγαίνει όπως θα ήθελα Η οπίσθια κάμερα είναι πάρα πολύ καλή ΑΛΛΑ με εμφανέστατο πρόβλημα στο focus, κοινώς λίγο να κουνηθεί το χέρι σου ή και κάποιες φορές να είσαι ακίνητος εντελώς η φωτογραφία έχει θόρυβο,αλλά αν βγει καλή πραγματικά ρίχνει σαγόνια για κινητό των 120 ευρώ,από ρυθμίσεις απελπιστικά λίγα πράγματα με θετικό την ύπαρξη HDR Το untutu στα 34.175 στο μενού το κινητό τρέχει νερό, στα παιχνίδια που το δοκίμασα άνετο Στα θετικά Ελληνική γλώσσα που είναι πολύ καλά μεταφρασμένη τουλάχιστον εμένα δεν έχει πολλές άσκοπες εφαρμογές είναι αρκετά καθαρό Απίστευτα σπαστικό που δε σου επιτρέπει να αφαιρέσεις την μπάρα google από την αρχική οθόνη Το wifi ικανοποιητικό,η μπαταρία τα πήγε αρκετά καλά πιστεύω με μία καλή χρήση βγάζει 2 ημέρες. Αυτά τα λίγα για τώρα θα επιστρέψω με περισσότερες και λεπτομερέστερες εντυπώσεις σύντομα. παρελαβα κ εγω προχθες με παραγγελια απο 6 οκτ .Μπορω να πω οτι με καλυψες με τα σχολια συμφωνώ μονο με την μπαταρια που σχετικα μου κρατησε κ στις 2 φορτίσεις απο μια μερα με λιγο ψαξιμο κ χρηση...Αλλα θελω βοηθεια αν το εχεις βρει στα μηνύματα πως μπορω να μεγαλωσω τους χαρακτηρες(οχι γραμματοσειρά) γτ στο δευτερο γραμμα που γραφω εχει 69 χαρακτηρες :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts