Jump to content

Doogee F5

p_under
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν και πιστεύω σε λίγες ημέρες θα το έχω στα χέρια μου και θα έχω προσωπική άποψη με τρώει να ρωτήσω.

Γιατί προκύπτει τόσο χαμηλό σκορ;;;;; Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δεν το δικαιολογούν

Πρόσφατα δοκίμασα το redmi note 2 ενός φίλου και έβγαλε 45.000 χοντρικά, και μου κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί εκτός του επεξεργαστή στα υπόλοιπα το redmi note 2 υστερεί. Μήπως φταίει καμία rom και το πνίγει;

Εχουν διαφορετικά chip. Στο redmi note2 οι επεξεργαστές τρέχουν στα 2.2ghz ενώ στο doogee f5 στα 1,5ghz. Eπισης το redmi note 2 εχει καλύτερη κάρτα γραφικών.

Εκανα και εγω την παραγγελια μου σημερα.''Χοντρικα'' σε ποσες μερες θα ερθει ?

Περίπου 3-4 βδομάδες, ανάλογα και με την διάθεση των ΕΛΤΑ.

me paan71

Μια ερωτηση ισως και απειρη.Σε περιπτωση που χαλασει η μπαταρια πως γινετε η αλλαγη της γιατι νομιζω οτι ειναι ενσοματωμενη

Οταν χαλασει η μπαταρια θα ειναι στα χερια καποιου αλλου, γιατι θα εχεις αλλαξει κινητο..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Οταν χαλασει η μπαταρια θα ειναι στα χερια καποιου αλλου, γιατι θα εχεις αλλαξει κινητο..

Τοσο καλη ειναι ?

Οχι, αλλα πόσες φορές έχεις αλλάξει μπαταρία σε κινητό προτού το θεωρήσεις παλιό και το αλλάξεις; Το κρατάς πάνω από 2 χρόνια; Το πρόβλημα δεν είναι να χαλάσει η μπαταρία, το πρόβλημα είναι να χρειαστεί να τη βγαλεις αν ποτέ κολλησει και χρειαστεί restart με το δύσκολο τρόπο. Ή αν κάποιος το χρησιμοποιεί πολύ και θέλει μια έξτρα μπαταρία για να την αλλάζει.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Εχουν διαφορετικά chip. Στο redmi note2 οι επεξεργαστές τρέχουν στα 2.2ghz ενώ στο doogee f5 στα 1,5ghz. Eπισης το redmi note 2 εχει καλύτερη κάρτα γραφικών.

1,3 ghz θελεις να πεις για την cpu..

Οχι, αλλα πόσες φορές έχεις αλλάξει μπαταρία σε κινητό προτού το θεωρήσεις παλιό και το αλλάξεις; Το κρατάς πάνω από 2 χρόνια; Το πρόβλημα δεν είναι να χαλάσει η μπαταρία, το πρόβλημα είναι να χρειαστεί να τη βγαλεις αν ποτέ κολλησει και χρειαστεί restart με το δύσκολο τρόπο. Ή αν κάποιος το χρησιμοποιεί πολύ και θέλει μια έξτρα μπαταρία για να την αλλάζει.

Πολύ σωστά. Να το ''μετανιωσω''που το παρήγγειλα.........

Πολύ σωστά. Να το ''μετανιωσω''που το παρήγγειλα.........
η γνωμη μου ειναι να μην το μετανιωσεις...

Δεν νομιζω οτι θα κολλησει ποτε αυτο το κινητο για να χρειαστεις να βγαλεις την μπαταρια του...

Μου ήρθε και μένα mail της νεας παραλαβής και Μόλις τώρα έκανα και εγώ την παραγγελία μου στο banggood ... σε "γκρί" ... όντως το χρυσαφί δε είναι ακόμα διαθέσιμο ...

Είναι πρώτη φορά που αποχωρίζομαι το vickmall ,,, αλλά μάλλον σε αυτό το τηλ έμεινε πίσω ...

Καλή μας παραλαβή λοιπόν ... :)

Xiaomi-REDMI-5-and-5-plus.png

δεν εχω αποφασισει απο που θα το παραγγειλω αλλα απο τοτε που ειδα το Ζ2 σε χρυσο μου εχει κατσει το επομενο μου τηλεφωνο να ειναι χρυσο, κι επειδη δε με παιρνει για Ζ2 και Ζ3 θα παιξω μαλλον σε αυτο, καλο φαίνεται, να δουμε τι λεει βεβαια απο τα παιδια που το πηραν, μεχρι τελος του μηνα που θα πληρωθω.

Καλημέρα

Ωραία τα νέα από banggood !

Ακυρώνω κ εγώ την παραγγελία μου από everbuying ( μιας και είναι πάνω από ένα μήνα και τα κινεζάκια κοροιδευουν τόσο καιρό) και παμε καρφί bg με γρήγορη αποστολή να ξεμπερδεύουμε.

Φιλικά

Κώστας

Καλημέρα

Ακυρώνω κ εγώ την παραγγελία μου από everbuying ( μιας και είναι πάνω από ένα μήνα και τα κινεζάκια κοροιδευουν τόσο καιρό) και παμε καρφί bg με γρήγορη αποστολή να ξεμπερδεύουμε.

Φιλικά

Κώστας

Εμένα απο bang good έγινε shipped.

Τι εννοείς "με γρήγορη αποστολή";

me paan71

Καλημέρα

Φιλικά

Κώστας

Μη βιάζεσαι, μίλα στο chat πρώτα. Έχουν πάρει αρκετά κομμάτια άραγε, για να στείλουν και εκτός των προπαραγγελιών?

Μην παραγγείλεις και σου πούνε μετά ότι θα είσαι στην άλλη παρτίδα.....

1,3 ghz θελεις να πεις για την cpu..

Για την κάρτα γραφικών το είχα ψάξει και είχα βρει ότι mali t720 είναι καλύτερη από την PowerVR G6200

Τέλος πάντων ελπίζω να μην απογοητεύσει με στην απόδοση γιατί αν είναι χειρότερο από το τωρινό g2 θα το σκάσω και ας έχει τις παραπάνω ιντσες που με τράβηξαν.

Ίδωμεν σύντομα ελπίζω.

Εμένα μου έστειλαν το ακόλουθο μήνυμα χθές: Hi cbecos52@yahoo.gr,

We have great news, your preorder ofSKU280444 has arrived and is in stock! We can't guarantee stock will last for long so recommend you get in now before they are gone!

Καλημέρα

Φιλικά

Κώστας

Ποιά είναι η διαδικασία για ακύρωση στο everybuying?

Τέλος πάντων ελπίζω να μην απογοητεύσει με στην απόδοση γιατί αν είναι χειρότερο από το τωρινό g2 θα το σκάσω και ας έχει τις παραπάνω ιντσες που με τράβηξαν.

Ίδωμεν σύντομα ελπίζω.

Δεν ξέρω αν θα σε απογοητεύσει σε καθημερινή χρήσή, αλλα αν με το g2 εννοεις το lg g2 δεν έχουν καμία σχεση και δεν ξέρω πως αποφασισες να τα συγκρίνεις. Το lg g2 ειναι highend εχει snapdragon 800 ήταν ναυαρχίδα όταν βγήκε. Το doogee f5 οσον αφορα το chip ειναι καθαρα lowend. Δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης ο snap800 ειναι κλασεις ανωτερος.

Αν λες για το g2 mini , τοτε και μόνο λογο της περισσοτερης ραμ το f5 θα ναι πολύ πιο εύχρηστο σε καθημερινή χρήση.

Δεν ξέρω αν θα σε απογοητεύσει σε καθημερινή χρήσή, αλλα αν με το g2 εννοεις το lg g2 δεν έχουν καμία σχεση και δεν ξέρω πως αποφασισες να τα συγκρίνεις. Το lg g2 ειναι highend εχει snapdragon 800 ήταν ναυαρχίδα όταν βγήκε. Το doogee f5 οσον αφορα το chip ειναι καθαρα lowend. Δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης ο snap800 ειναι κλασεις ανωτερος.

Αν λες για το g2 mini , τοτε και μόνο λογο της περισσοτερης ραμ το f5 θα ναι πολύ πιο εύχρηστο σε καθημερινή χρήση.

To Lg g2 το κανονικό εννοώ και το ανέφερα γιατί αυτό έχω τώρα, τί να πω είδα τα 3gb ram είδα καλή κάμερα αλλά κυρίως τις 5,5 ιντσες με πολύ καλή αναλογία οθόνης/μεγέθους και παρασύρθηκα ήταν και η τιμή χαμηλή

Τ'ελος πάντων το περιμένω μέσα στην εβδομάδα θα το δουλέψω και βλέπω. Θα γράψω και εντυπώσεις εδώ.

Έκανα αγορά χθες απο το baggood το F5.Μεσα σε μια μολις μερα βρισκομαι σε κατασταση track.Μου κανει εντυπωση η τόση γρηγοραδα τους.Ξερω οτι το μαγαζι είναι αξιόπιστο. Εχει τύχη σε καποιον απο εσας και αν ναι σε ποσες μέρες πιστεύετε οτι θα ειναι στα χέρια μου.

Ενας φιλος απο την Λευκάδα μου εστειλε μήνυμα οτι προσπάθησε μέσω PayPal να κανει αγορα απο το baggood και δεν τα καταφερε. Λοιπον: το ιδιο εγινε και με μενα. Προσπαθησα πανω απο 10 φορες να κανω την αγορα μεσω pp και δεν τα καταφερα .Εκανα απευθείας την αγορα με προπληρωμενη VISA και την δεκτηκε αμεσως.Δεν μπορω να καταλαβω το γιατι? Δεν ξερω εαν καποιος απο τους φιλους μας εδω μεσα εχει καποια εξηγηση.Στα υπολοιπα Κινεζομαγαζα πληρωνω με paypal χωρις προβλημα.Φιλε απο την λευκαδα και πατριωτη δεν μπορω να σου στειλω απευθειας απαντηση απο το κινητο μου γατι δεν ξερω τον τροπο.Ελπιζω να διαβασεις το παραπανω κειμενο.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Δεν είμαι τρομερά εξειδικευμένος και δεν μπορώ να πω οτι το κριτήριο ειναι απόλυτο αλλά, στο kimovil δίνει έστω και λίγο ανώτερο antutu για το f5.

Όποτε θεωρώ οτι σε απόδοση, το F5 θα ειναι ανώτερο και λόγω ram και 64bit.

me paan71

Δεν είμαι τρομερά εξειδικευμένος και δεν μπορώ να πω οτι το κριτήριο ειναι απόλυτο αλλά, στο kimovil δίνει έστω και λίγο ανώτερο antutu για το f5.

Όποτε θεωρώ οτι σε απόδοση, το F5 θα ειναι ανώτερο και λόγω ram και 64bit.

Γενικα μην μπαινετε στο τριπακι με τα benchmarks, σιγουρα λενε κατι για την αποδοση του κινητου αλλα οχι ολη την αληθεια, κυριως το οτι το multicore performance που εχει μικρη αξια για τον απλο χρηστη εκτος κι αν τρεχεις εφαρμογη οπως ενα player που γινεται παραθυρο και διπλα ενα site σε browser, πραγμα δυσκολο σε ενα κινητο και κατι που οι πιο πολλοι δε ξερουν οτι γινεται, αρα ενα CPU οπως το Snapdragon 800 με πολυ καλυτερο single core perfomance απο τον MTK6753 θα εχει ΠΑΝΤΑ καλυτερη αποδοση σε κανονικη χρηση, απο κει και περα σε αυτους που τρεχουν ταυτοχρονα facebook, skype, viber, whatsapp και chrome με 4+ tabs ανοιχτα θα βοηθησει το 1GB RAM παραπανω αλλα κι αυτο εξαρταται απο το software optimization κι οχι απο τη διαφορα στο μεγεθος μονο.

Η καμερα, αν και δεν εχω δει ακομα το F5 μπροστα μου αμφιβαλλω αν θα φτανει το G2 σε ποιοτητα, οχι λογω τεχνολογιας επειδη οι ISOCELL αισθητηρες ειναι πολυ καλοι, αλλα λογω software παλι.

Επισης θα ηθελα πολυ να καταλαβω σε τι πιστευτε οτι υπερτερει ενα 64bit CPU σε σχεση με ενα 32bit, ειδικα στη περιπτωση που ακομα καλα καλα δεν εχουν βγει κινητα με 4GB ποσο μαλλον περισσοτερο.

http://www.androidcentral.com/why-64-bit-processors-really-matter-android

Ειναι λιγο παλιο το αρθρο αλλα αν καποιος εχει ορεξη να δει οτι στη πραγματικοτητα δεν ειναι τα bit που κανουν τη διαφορα αλλα καποιες αλλες αλλαγες που απλα εφεραν και τα 64 πανω στις κινητες συσκευες κυριως λογω χρονικης στιγμης κι οχι οτι υπαρχουν ιδιατερα πολλα προγραμματα που τρεχουν 64bit εφαρμογες ακομα.

Σορρυ για την μακροσκελη απαντηση, απλα ηθελα να συμμετεχω στη συζητηση, ειχα κανα 2 χρόνια να μπω στο site.

:D

Edited by crossmission

Καλησπέρα

Σαν γρήγορη αποστολή εννοώ την επιλογή για express shipment με έξτρα χρέωση κ οχι την δωρεάν αποστολή.

Σαν διαδικασία ακύρωσης απο το everbuying έστειλα ενα μαιλ όπου ζητάω refund αν δε το κάνουν θα ανοίξω dispute στο PayPal.

Έκανα αγορά χθες απο το baggood το F5.Μεσα σε μια μολις μερα βρισκομαι σε κατασταση track.Μου κανει εντυπωση η τόση γρηγοραδα τους

... και εμένα το ίδιο ! ... την επόμενη μέρα έφυγε κιόλας !!! .... μου κάνει εντύπωση ...

Καλησπέρα

Σαν γρήγορη αποστολή εννοώ την επιλογή για express shipment με έξτρα χρέωση κ οχι την δωρεάν αποστολή.

"γρήγορη αποστολή" σημαίνει DHL ? ...........

γιατί αν σημαίνει ... πας για τελωνείο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ ,,,,, άρχισαν και οι ωραίες θηκούλες https://www.banggood.com/search/doogee-f5.html

Edited by lefterismega
Xiaomi-REDMI-5-and-5-plus.png