stamos Δημοσιεύτηκε September 29, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 29, 2003 Υπαρχει κανενα free site για κατεβασμα ταινιων σε οποιαδηποτε μορφη?Αλλα οχι στυλ Kazaa.Κανονικο site ψαχνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. September 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2003 ΛΟΓΙΚΑ (!!!) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΖΑΑ. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΙ ΟΡΚΟ ΣΥΝΤΕΚΝΕ! ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ, ΙΣΩΣ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. September 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2003 Δύσκολο να βρεις εως αδύνατο. Οι ταινίες είναι σε μεγάλη ανάλυση και παίρνουν μεγάλο χώρο, έτσι δεν τις βάζει όποιος όποιος σε FTΡ. Υπάρχουν μερικές βέβαια, που θέλουν όμως συνδρομή πρώτά. Και υπάρχουν άλλες που χρειάζετε να γίνεις μέλος σε σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Διάλεξε και πάρε.... :) Δοκίμασε όμως με το SHAREAZA, ένα είδως KAZAA... Για περισσότερα κοίταξε στο ειδικό θέμα για P2P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. September 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2003 Edonkey από ότι ξέρω από γνώστες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. September 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2003 Αν δεν έχεις DSL, βάλε ασύρματο δίκτυο. Θα βρεις άπειρες (όλες τις καινούργιες). http://www.awmn.gr http://www.nodedb.com Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasios Δημ. September 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2003 poso kastizei to asyrmato ditkyo kai ti xreiazetai? Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. October 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2003 Θα βρείς πλήρεις οδηγίες στο forum που σου έδωσα. Πάντως υπολογιζε 200-250 euro, και θα είσαι 24/7 online, ΤΣΑΜΠΑ! Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasios Δημ. October 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2003 kalo moy akougete Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Εμενα μου ακουγεται ακριβο. Εβαλα aDSL αλλα να δινω 200-250 ευρω ειναι ΠΑΡΑ πολλα για εμενα... Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Telika ehei vrei kaneis site gia direct download tainion? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος trod Εμενα μου ακουγεται ακριβο. Εβαλα aDSL αλλα να δινω 200-250 ευρω ειναι ΠΑΡΑ πολλα για εμενα... Ναι αλλά είναι εφ'άπαξ όμως. Μετά θα έχεις τσάμπα download για πάντα. Και με ταχύτητεσ πολύ μεγαλύτερες των DSL. Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FuriouS Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 Παιδιά για download ταινιών καθώς,προγραμμάτων,games κλπ, ένα έχω να πω: IRC !!! :rolleyes: Έχει τα πάντα.. Για περάστε μια βόλτα απο εδώ κάντε ένα search και θα καταλάβετε ;) Έχω κατεβάσει πολλές ταινίες απο εκει και σε καλές ταχύτητες.Επίσης υποστηρίζει και resume αρκει να βρείτε το ίδιο αρχείο που κατεβάζατε αρχικά. :) Φιλικά παντα, Furious Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts