lyr13 Δημοσιεύτηκε August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 3, 2015 Στον επαγγελματικο χωρο υπαρχουν PCM γραμμες οποτε για internet μεχρι στιγμης ουτε λογος. Ετσι λοιπον λεμε μεχρι (και αν καποτε στο μελλον) να αποκτησουμε συνδεση σε αυτο το αγαθο, να βρουμε καποιον τροπο να ενισχυσουμε το σημα ενος γειτονικου μαγαζιου(ο ανθρωπος ειναι γνωστος και φιλος για να σας προλαβω) με καποιο μαραφετι. Ομως, δεν θελω να ειναι ενσυρματο. Δηλαδη, θελω να εχω προσβαση μεσω του wifi του υπολογιστη. Υπαρχει καποια λυση; Τι πρεπει να χρησιμοποιησω, extender, repeater; Χρειαζεται να εχω προσβαση στο ρουτερ του "γειτονα"(και κατ' επεκταση στους κωδικους του για να το εγκαταστησω; Οποιαδηποτε βοηθεια θα εκτιμηθει ιδιαιτερα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. August 4, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Το εν λογω ειναι acess point ή extender? Στο skroutz.gr λεει access point ενω στο site λεει extender. http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=210008294 Mπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να χρησιμοποιησω στην περιπτωση μου? Στο acess point ή στο extender χρειαζεται να εχω προσβαση στο router? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 καλημέρα. Σχετικά με το PCM μίλα με ΟΤΕ και πίεσε τους ότι θέλεις να κάνεις πακέτο με internet και χρόνους και τα σχετικά. αν σου αρνηθούνε τότε απευθύσου στην ΕΕΤΤ με καταγγελία, μιας και το PCM έχει χαρακτηριστεί ως παράνομο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. August 6, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 καλημέρα. Σχετικά με το PCM μίλα με ΟΤΕ και πίεσε τους ότι θέλεις να κάνεις πακέτο με internet και χρόνους και τα σχετικά. αν σου αρνηθούνε τότε απευθύσου στην ΕΕΤΤ με καταγγελία, μιας και το PCM έχει χαρακτηριστεί ως παράνομο. Δεν ξερω αν ειναι νομιμο ή παρανομο. Το θεμα ειναι οτι εχουμε κανει καμια εικοσαρια αιτησεις στον ΟΤΕ αμεσα αλλα και εμμεσα μεσω αιτησεων φορητοτητας σε αλλους παροχους για να αναβαθμιστει η γραμμη. Αλλα φαγαμε ακυρο απο παντου. Η καταγγελια απο οτι διαβασα στην ΕΕΤΤ θελει πολλα στοιχεια και "δικαιολογητικα" αλλα δεν εχω κρατησει ουτε ημερομηνιες ουτε ονοματα υπαλληλων ουτε τιποτα. Αρα το αναβαλλουμε μεχρι να βρεθει χρονος για να τρεξω την ιστορια ξανα απο την αρχη. Για το προβλημα μου εχω αναφερθει και σε ενα αντιστοιχο θεμα. Το θεμα ειναι να μπορεσω οικονομικα να αποκτησω προσωρινη προσβαση (απο αλλο wifi) μεσω μια συσκευης που να συνδεω στην πριζα και να ενισχυεται το σημα ή να δημιουργειται νεο δικτυο. Μπορω να το πετυχω και εαν ναι πως; Αυτο με απασχολει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 όσον αφορά την διασύνδεση σου 2 λύσεις έχω δοκιμάσει: -TP-Link TL-WA850RE. μου φέρνει το wifi με ενίσχυση. -linksys wet54g. συνδέεται μέσω wifi και δίνει σε ethernet, οπότε θα μπορέσεις να το ρίξεις στο switch σου. για την ίδια χρήση που το θες και εσύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. August 6, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 όσον αφορά την διασύνδεση σου 2 λύσεις έχω δοκιμάσει: -TP-Link TL-WA850RE. μου φέρνει το wifi με ενίσχυση. -linksys wet54g. συνδέεται μέσω wifi και δίνει σε ethernet, οπότε θα μπορέσεις να το ρίξεις στο switch σου. για την ίδια χρήση που το θες και εσύ. Ευχαριστω για την απαντηση σου! Μαλλον παμε για κατι σαν το πρωτο. Aυτο, προφανως, κανει την ιδια δουλεια με το netgear που γραφω πιο πανω. Σχετικα μ αυτα τα extender (αν λεγονται ετσι) εχω τις εξης ερωτησεις: -Μεχρι ποσα μετρα εμβελεια εχουν; Το διπλανο μαγαζι εχει περιπου 15-20μετρα αποσταση(δυστυχως) μιας και παρεμβαλεται ενα μικρο κομματι γης. -Πρεπει να πιανει εστω και λιγο σημα απο το wifi που θελω να συνδεθω ωστε να το εγκαταστησω? Γιατι το συγκεκριμενιο πιανει δεν πιανει. - Οταν θα συνδεομαι προφανως θα συνδεομαι στο netgear (ή στο tp-link), ε? Μπορω να το μετονομασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Δυστυχώς σε αυτές τις περιπτώσεις είναι try and fail. μπορώ όμως να σου δώσω +1 πόντο για το linksys. όπου συνδέομαι σε wifi δήμου που είναι 380μ μακριά η κεραία του δήμου. ενδιάμεσα έχω κάποια δέντρα και κάποια άλλα wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. August 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Ρε παιδια το TP-Link TL-WA850RE θα καταφερει να αναμεταδωσει στα 20 μετρα αποσταση απο το ρουτερ; Επισης διαβαζω οτι πρεπει για να αναμεταδωσει σωστα πρεπει να ειναι περιπου στην μεση (μεταξυ ρουτερ και αποδεκτη)....Εκει που θελω να το βαλω εγω πιανει και δεν πιανει. Ααα ρε ΟΤΕ μπλεξιματα που μας κανεις! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts