geotzia Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 (edited) Από εδώ για xposed... http://forum.xda-developers.com/android/general/meizu-m2-mini-flyme-5-1-6-0g-guides-t3390471 Δε θυμάμαι ποια έκδοση είναι, αλλά μόλις γυρίσει η κοπέλα μου που έχει το κινητό, θα ρίξω μια ματιά και θα ενημερώσω... Σε εμένα δεν έχει ούτε pop up ούτε τίποτα... Απλά αρχική οθόνη με το logo της εφαρμογής, και δεν φτάνει ποτέ στην οθόνη του log in. Root εγώ έχω κάνει με τον τρόπο του kingroot, και μετά script για αντικατάσταση με το supersu... Εσύ με ποιον τρόπο το έκανες; Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο το έκανα και εγώ οπότε δεν φταίει αυτό,σε λίγο θα βάλω xposed και θα σου πω τι γίνεται... Edit:Τελικά το xposed φταίει μάλλον,ανοίγει την πρώτη οθόνη winbank και μετά κρασάρει (κλείνει) η εφαρμογή,από ότι είδα στο playstore πολύς κόσμος λέει ότι καν δεν ανοίγει σε ρουτ συσκευές μετά την τελευταία αναβάθμιση.... Εμένα πάντως δούλευε μέχρι που πέρασα το xposed. Edited June 14, 2016 by geotzia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 (edited) Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο το έκανα και εγώ οπότε δεν φταίει αυτό,σε λίγο θα βάλω xposed και θα σου πω τι γίνεται... Edit:Τελικά το xposed φταίει μάλλον,ανοίγει την πρώτη οθόνη winbank και μετά κρασάρει (κλείνει) η εφαρμογή,από ότι είδα στο playstore πολύς κόσμος λέει ότι καν δεν ανοίγει σε ρουτ συσκευές μετά την τελευταία αναβάθμιση.... Εμένα πάντως δούλευε μέχρι που πέρασα το xposed. Ευχαριστώ πολύ που το δοκίμασες... Σκεφτόμουν το εξής... Εγώ έχω αλλάξει τη γραμματοσειρά στο κινητό κατά βάση με το xposed... Αν τώρα πήγαινα και πάγωνα το xposed, η γραμματοσειρά θα παρέμενε ως έχει; Ή το xposed είναι εφαρμογή που κάνει αλλαγές live στο background και χρειάζεται να είναι ενεργή; Διότι αν απλά τη χρειαζόμαστε για να κάνουμε μια αλλαγή που μένει στο κινητό, θα μπορούσα να την παγώσω με titanium και να μην κάνει άλλα ζητήματα... Ή μήπως να μη δοκιμάσω να την παγώσω; Υπάρχει περίπτωση μια τέτοια κίνηση να brickάρει το κινητό και γενικά να δημιουργήσει προβλήματα; Πάντως είναι γεγονός ότι ετοιμάζουν νέα εφαρμογή, οπότε ίσως γι'αυτό και το update της συγκεκριμένης έχει μείνει ένα τι πίσω... Edited June 14, 2016 by dimxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Ευχαριστώ πολύ που το δοκίμασες... Σκεφτόμουν το εξής... Εγώ έχω αλλάξει τη γραμματοσειρά στο κινητό κατά βάση με το xposed... Αν τώρα πήγαινα και πάγωνα το xposed, η γραμματοσειρά θα παρέμενε ως έχει; Ή το xposed είναι εφαρμογή που κάνει αλλαγές live στο background και χρειάζεται να είναι ενεργή; Διότι αν απλά τη χρειαζόμαστε για να κάνουμε μια αλλαγή που μένει στο κινητό, θα μπορούσα να την παγώσω με titanium και να μην κάνει άλλα ζητήματα... Ή μήπως να μη δοκιμάσω να την παγώσω; Υπάρχει περίπτωση μια τέτοια κίνηση να brickάρει το κινητό και γενικά να δημιουργήσει προβλήματα; Πάντως είναι γεγονός ότι ετοιμάζουν νέα εφαρμογή, οπότε ίσως γι'αυτό και το update της συγκεκριμένης έχει μείνει ένα τι πίσω... Με το να την παγώσεις δεν κάνεις τίποτα,δεν αλλάζει κάτι,το δοκίμασα γιαυτό στο λέω.Το xposed αλλάζει το framework αυτό πρέπει να φταίει,πρέπει λοιπόν να κατεβάσεις το xposed unistaller για να γυρίσεις στην κανονική κατάσταση.Ολα αυτά χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος... Επειδή όμως έχουν πολλοί άλλοι το ίδιο πρόβλημα(αν κοιτάξεις κριτικές στο playstore) χωρίς να αναφέρουν κάτι γιά xposed απλά είναι ρουτ οι συσκευές τους,εγώ λέω να περιμένεις αναβάθμιση του winbank app αν δεν σου είναι απαραίτητο.Οσο γιά το αν μένει η γραμματοσειρά μετά το πάγωμα δεν έχω ιδέα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Με το να την παγώσεις δεν κάνεις τίποτα,δεν αλλάζει κάτι,το δοκίμασα γιαυτό στο λέω.Το xposed αλλάζει το framework αυτό πρέπει να φταίει,πρέπει λοιπόν να κατεβάσεις το xposed unistaller για να γυρίσεις στην κανονική κατάσταση.Ολα αυτά χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος... Επειδή όμως έχουν πολλοί άλλοι το ίδιο πρόβλημα(αν κοιτάξεις κριτικές στο playstore) χωρίς να αναφέρουν κάτι γιά xposed απλά είναι ρουτ οι συσκευές τους,εγώ λέω να περιμένεις αναβάθμιση του winbank app αν δεν σου είναι απαραίτητο.Οσο γιά το αν μένει η γραμματοσειρά μετά το πάγωμα δεν έχω ιδέα.. Είναι δεδομένο πως θα περιμένω τουλάχιστον μέχρι το επόμενο update της εφαρμογής... Δεν είναι και ότι το χρησιμοποιώ κάθε μέρα... Οπότε κομπλέ... Αναμονή και ηρεμία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Με την πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσω αυτό: http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-rootcloak-completely-hide-root-t2574647 Νομίζω ότι είναι πολύ promising... :dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Με την πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσω αυτό: http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-rootcloak-completely-hide-root-t2574647 Νομίζω ότι είναι πολύ promising... :dance: Δυστυχώς σε εμένα δεν δούλεψε ούτε στο τηλ. ούτε στην ταμπλέτα μου(samsung 8.4 pro) αν το βάλεις και εσύ πές μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Αντιμετωπίζω ένα θεματάκι(όχι σοβαρό). Χρησιμοποιώ τον google chrome σαν browser και την stock εφαρμογή για email. 'Οταν,λοιπόν,δέχομαι ένα email το οποίο περιέχει κάποιο link,όταν το πατάω να ανοίξει, ανοίγει χρησιμοποιώντας τον stock browser και όχι τον chrome. Γίνεται να το αλλάξω αυτό; Είμαι στην 5.1.6.0G. χωρίς root. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Αντιμετωπίζω ένα θεματάκι(όχι σοβαρό). Χρησιμοποιώ τον google chrome σαν browser και την stock εφαρμογή για email. 'Οταν,λοιπόν,δέχομαι ένα email το οποίο περιέχει κάποιο link,όταν το πατάω να ανοίξει, ανοίγει χρησιμοποιώντας τον stock browser και όχι τον chrome. Γίνεται να το αλλάξω αυτό; Είμαι στην 5.1.6.0G. χωρίς root. Αν πας ρυθμίσεις-εφαρμογές-προεπιλεγμένες,κοίταξε αν έχει τον browser άνοιξε το,λογικά θα έχει και τον chrome,κάνε τον προεπιλογή και πιστεύω ότι θα κάνεις δουλειά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Αν πας ρυθμίσεις-εφαρμογές-προεπιλεγμένες,κοίταξε αν έχει τον browser άνοιξε το,λογικά θα έχει και τον chrome,κάνε τον προεπιλογή και πιστεύω ότι θα κάνεις δουλειά Το έλεγξα και ήταν ήδη προεπιλργμένο. Κάτι άλλο θα φταίει. Ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 παιδια ενας φιλος το εχει με την 4.5.3Ι εκδοση εχει ερθει καποια νεα ενημέρωση? στην Ιnternational ? αξιζει να την περασει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 παιδια ενας φιλος το εχει με την 4.5.3Ι εκδοση εχει ερθει καποια νεα ενημέρωση? στην Ιnternational ? αξιζει να την περασει?? Η τελευταία η οποία αξίζει με τα 1000 να την περάσει είναι η 5.1.6.0G (H international έγινε global)Το μόνο που λείπει είναι το ρουτάρισμα μέσω flyme account αλλά γίνεται εύκολα με την μέθοδο αυτή https://forum.meizufans.eu/topic/5493/how-to-root-flyme-os-5-1-6-0g?page=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netaurio Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Καλησπερα, στο συγκεκριμενο κινητο απο την πρωτη μερα το δευτερο σιμ σλοτ, αυτο δλδ που ειναι και για της micro sd, δεν μου αναγνωριζει καμια σιμ. Στο αλλο ενω ηταν οκ για κανενα 4μηνο,ξαφνικα εδω και μια βδομαδα μου βγαζει και αυτο sim absent . Εχω την 4.5.4Ι,υπαρχει περιπτωση να λυθει το προβλημα με αλλαγη ρομ? Η αν ζητησω να μου αλλαξουν τη σιμ? Εχει κανενας παρομοια εμπειρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Καλησπερα, στο συγκεκριμενο κινητο απο την πρωτη μερα το δευτερο σιμ σλοτ, αυτο δλδ που ειναι και για της micro sd, δεν μου αναγνωριζει καμια σιμ. Στο αλλο ενω ηταν οκ για κανενα 4μηνο,ξαφνικα εδω και μια βδομαδα μου βγαζει και αυτο sim absent . Εχω την 4.5.4Ι,υπαρχει περιπτωση να λυθει το προβλημα με αλλαγη ρομ? Η αν ζητησω να μου αλλαξουν τη σιμ? Εχει κανενας παρομοια εμπειρια? Πρώτα από όλα τσέκαρε αν δουλεύει το slot βάζοντας κάποια άλλη sim Sent from my 1+1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 ξεκίνησε η 5.1.7.0Y, πιστεύω μέσα στον Ιούλιο να βγει και η global Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Παίδες παρατηρώ το εξής. Όταν κάτω scroll down στην οθόνη, μερικές φορές πάει σφαίρα, άλλες πολύ αργά. Μερικές φορές αντί για κάτω η οθόνη πάει πάνω. Καμία ιδέα; Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Παίδες παρατηρώ το εξής. Όταν κάτω scroll down στην οθόνη, μερικές φορές πάει σφαίρα, άλλες πολύ αργά. Μερικές φορές αντί για κάτω η οθόνη πάει πάνω. Καμία ιδέα; τελικά αυτή η συσκευή βγήκε για να σε ταλαιπωρήσει εσένα :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 τελικά αυτή η συσκευή βγήκε για να σε ταλαιπωρήσει εσένα :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Πες το ψέματα. Από μένα πρέπει να περνάνε quality control οι συσκευές. Αν βγάλουν πρόβλημα, σίγουρα θα το βγάλουν σε μένα. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Έχω φάει κόλλημα....το "επιλογές για προγραμματιστές" που είναι; Sent from my 1+1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Έχω φάει κόλλημα....το "επιλογές για προγραμματιστές" που είναι; Sent from my 1+1 Στην προσβασιμότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Στην προσβασιμότητα. η ρουφιάνα η ζέστη .......thanks :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariskoulouktsis Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Παιδια καλησπέρα, θα ήθελα τη βοηθεια σας. Πριν από κανενα τετραμηνο πηρα το Μ2 στη γυναικα μου και σαν γνήσιος μαστροχαλαστης μετα από κανα δυο βδομάδες αρχισα να πειραματίζομαι γιατι μου γκρινιαζε ότι δεν βγαινουν οι ειδοποιήσειςπουθενα, ουτε μνμ, κλησεις, φβ κτλ κτλ. ΕΙΠΑ μαλλον φταιει το firmware και μετα από ψαξιμο(όχι πολύ) καταφερα και περασα το 4.5.4.2 Α. Το κινητο το πηρα από βικμαλ με την ιντερνατιοναλ ρομ. Τωρα προσπαθω να περασω την 5.1.6.0 G. Από ότι διαβασα επρεπε να αλλαξω το ID και μετα με clean instal να την περασω. Ειμαι ροοτ αλλα ακολουθώντας τις οδηγιες από το ποστ #1630 όταν παω στο εμιουλατορ και βαζω την εντολη sh \sdcard\chid.sh (το εχω κατεβασει και το εχω βαλει το αρχειο στην καρτα) μου λέει " no such file or directory". Άλλαξα και το sdcard σε SD_card μπας και φταει αυτό αλλα τιποτα. Έβαλα και την άλλη εντολη που εχει το ποστ αλλα το ιδιο. Μπορει καποιος να με βοηθήσει Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Η εντολή έχει κάπου ένα κενό νομίζω μετά το sh και πριν την \ για δες το πιο προσεκτικά Sent from my 1+1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariskoulouktsis Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Το βαζω κανονικα το κενο μετα το sh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Άλλαξε terminal εφαρμογή Sent from my 1+1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Εμένα πάντως δυστυχώς μου έβγαλε μια κιτρινίλα η οθόνη στα αριστερά.. Δεν είναι λόγος αλλαγής συσκευής φυσικά, αλλά είναι λίγο ενοχλητικό, ειδικά αν συνυπολογίσω πως την έχω 9 μήνες μόνο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts