dagas Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Μια ερώτηση κι ας ακουστεί λίγο περίεργη... Ξέρει κανείς αν μπορούμε να αντικαταστήσουμε την εφαρμογή Phone (την πράσινη που έχει από μόνο του το κινητό) με κάποια άλλη που να διαχειρίζεται τις κλήσεις; Έχω βάλει το contacts+, αλλά αφού θα διαλέξω την επαφή που θέλω να καλέσω, θα μπει στο παιχνίδι η εφαρμογή Phone, ενώ προσωπικά θα προτιμούσα να την αντικαταστήσω πλήρως με κάποια άλλη... Καμιά ιδέα; Εγώ χρησιμοποιώ τον exdialer Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Καλησπέρα παιδιά μόλις πήρα και εγώ στα χέρια μου το τηλέφωνο πολύ δεν το περίμενα να πω την αλήθεια.....Λόγο ότι το πήρα απότομα δηλαδή το βρήκα στις 19.00 και στις 10.40 το είχα μπορείτε να μου πείτε 2 - 3 πράγματα για να ξέρω δόξα το θεό τα πάω πολύ καλά με τα πειράγματα άλλα επειδή με τρώνε τα χέρια ρωτάω χαχαχα ευχαριστώ!!! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Εγώ χρησιμοποιώ τον exdialer Μα και τη στιγμή που θα πατήσεις το κουμπί να πάρει τηλ η εφαρμογή Phone θα αναλάβει πάλι να κάνει την κλήση. Εγώ ψάχνω κάτι που να την αντικαταστήσει στο ρόλο της του να κάνει τις κλήσεις και να τις δέχεται... Οπότε καμιά άλλη ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 (edited) Μα και τη στιγμή που θα πατήσεις το κουμπί να πάρει τηλ η εφαρμογή Phone θα αναλάβει πάλι να κάνει την κλήση. Εγώ ψάχνω κάτι που να την αντικαταστήσει στο ρόλο της του να κάνει τις κλήσεις και να τις δέχεται... Οπότε καμιά άλλη ιδέα; Δε νομίζω να γίνεται με απλό download εφαρμογών από το store. Εγώ έχω exdialer και στο meizu και στο OnePlus One και το περιβάλλον κλήσης αφού επιλέξεις επαφή είναι αυτό που σου δίνει το τηλέφωνο by default. Αν θες να το αλλάξεις υπάρχουν κατά περιπτώσεις patchakia αλλά δε θα στο πρότεινα. Πχ στο OPO αν είχες αλλάξει τον True dialer (stock περιβάλλον κλήσης) με τον Google dialer (νομίζω είναι αυτός που έχουν πχ τα Samsung), με το τελευταίο cyanogen Mod update (λογισμικό, όπως το flyme) το τηλέφωνο δεν παίρνει κλήσεις! Γνώμη μου είναι να μην μπλέξεις. Βρες έναν dialer που να είναι εύχρηστος στο να βρίσκει επαφές και να επιλέγεις κλήση/αποστολή SMS κλπ και από εκεί άστο στο κινητό. Edited November 8, 2015 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Καλημέρα παιδιά μου εβγαλε μια αναβάθμιση την κατέβασε αλλά όταν μου βγάζει επανεκκίνηση το πατάω και δεν κάνει τίποτα Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 (edited) Μα και τη στιγμή που θα πατήσεις το κουμπί να πάρει τηλ η εφαρμογή Phone θα αναλάβει πάλι να κάνει την κλήση. Εγώ ψάχνω κάτι που να την αντικαταστήσει στο ρόλο της του να κάνει τις κλήσεις και να τις δέχεται... Οπότε καμιά άλλη ιδέα; Κοιτα κι εγω ηθελα να το αλλαξω απο την αρχη γιατι μερικες φορες αργει να μπει αλλα μαλλον θελει λιγες παραπανω γνωσεις.Οποτε ειπα αστο καλυτερα και απλα εγκατεστησα τον Truedialer που εχει και αλλα προσθετα οπως κατεβαζεις trucaller αναγνωριση κληση και φραγη για τους ενοχλητικους(π.χ τραπεζες εταιρες κτλ) και νομιζω πως ξεμπερδεψες.Βεβαια αν δεν ειναι του γουστου σου ο Truedialer υπαρχον κι αλλοι πολλοι.Διαλεγεις και παιρνεις. Edited November 8, 2015 by soup88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Καλημέρα παιδιά μου εβγαλε μια αναβάθμιση την κατέβασε αλλά όταν μου βγάζει επανεκκίνηση το πατάω και δεν κάνει τίποτα Με ποια εκδοση εισαι και τη γραφει η αναβαθμιση που σου εβγαλε ?? για παραδειγμα εισαι στην 4.5.3.1Α και σου εβγαλε να πας στην 4.5.3.2Α ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 (edited) Με ποια εκδοση εισαι και τη γραφει η αναβαθμιση που σου εβγαλε ?? για παραδειγμα εισαι στην 4.5.3.1Α και σου εβγαλε να πας στην 4.5.3.2Α ?? Ναι την 4.5.3.2Α μου έβγαλε! Συν δεν μπορώ να το κάνω ροοτ πάω στον λογαριασμό ενεργοποιώ το super su μπαίνω μετά μέσα πατάω το κανονικό και μετά επανεκκίνηση αλλά πάλι τίποτα! Edited November 8, 2015 by Fourtounas Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Ενώ στην αρχή την έκανε κάνονικα τα έσβησα όλα γιατί και τώρα μου βγάζει αυτό Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Ναι την 4.5.3.2Α μου έβγαλε! Συν δεν μπορώ να το κάνω ροοτ πάω στον λογαριασμό ενεργοποιώ το super su μπαίνω μετά μέσα πατάω το κανονικό και μετά επανεκκίνηση αλλά πάλι τίποτα! Με ελληνικα σου ηρθε το τηλεφωνο ???αν ειναι με ελληνικα ειναι πειραγμενη η ρομ απο το καταστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Με ελληνικα σου ηρθε το τηλεφωνο ???αν ειναι με ελληνικα ειναι πειραγμενη η ρομ απο το καταστημα. Οχι μου εβγαλε να επιλέξω γλώσσα οταν ανοιξε !!! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Οχι μου εβγαλε να επιλέξω γλώσσα οταν ανοιξε !!! Στις γλωσσες ηταν και τα ελληνικα μεσα η ειχε μονο αγγλικα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Στις γλωσσες ηταν και τα ελληνικα μεσα η ειχε μονο αγγλικα ?? Οχι τις ειχε ολες μεσα!!! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Οχι τις ειχε ολες μεσα!!! Ωραια εχεις καποιο αλλο προβλημα εκτος απο το να το κανεις update με αυτη τη ρομ ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Ωραια εχεις καποιο αλλο προβλημα εκτος απο το να το κανεις update με αυτη τη ρομ ?? Ναι δεν μπορω να την κανω ροοτ! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 (edited) Οπως με ενημερωσε ο φιλος Ifestos23 που τον βοηθαω να περασει την ιντερνασιοναλ και απεθυνομαι και στο φιλο asot που βρηκε πρωτος την ιντερνασιοναλ 4.5.4i στο ρωσικο site σημερα αλλαξε και συνισταται η 4.5.3ι.Τι γινεται ρε παιδια μας δουλευουν ??παραθετω παλι το λινκ να δειτε http://verter.org/index.php?route=pavblog/blog&id=18 Edited November 8, 2015 by soup88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JethroTull Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 (edited) Αν τους ζητήσω από το vickmall την international version περνάνε μαζί play store, κάνουν root κλπ; Κάποιο καλό tempered glass; από vickmall ή ebay έχει δοκιμάσει κανείς; Edited November 8, 2015 by JethroTull Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 (edited) Οπως με ενημερωσε ο φιλος Ifestos23 που τον βοηθαω να ερασει την ιντερνασιοναλ και απεθυνομαι και στο φιλο asot που βρηκε πρωτος την ιντερνασιοναλ 4.5.4i στο ρωσικο site σημερα αλλαξε και συνισταται η 4.5.3ι.Τι γινεται ρε παιδια μας δουλευουν ??παραθετω παλι το λινκ να δειτε http://verter.org/index.php?route=pavblog/blog&id=18 Eυχαριστω θα το κοιταξω τωρα! Ρε παιδια οταν την κατεβασω πως την περναω? Edited November 8, 2015 by Fourtounas Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Eυχαριστω θα το κοιταξω τωρα! Ρε παιδια οταν την κατεβασω πως την περναω? Τελικα την περασα με vol up kai power αλλα μολις τελειωσε δεν εχει Ελληνικα μεσα την πατησα να περασω με τον ιδιο τροπο και αυτην την ιτερνασιοναλ? Meizu M2 Mini Flyme 4.5.3.I-VerterMod Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Οπως με ενημερωσε ο φιλος Ifestos23 που τον βοηθαω να περασει την ιντερνασιοναλ και απεθυνομαι και στο φιλο asot που βρηκε πρωτος την ιντερνασιοναλ 4.5.4i στο ρωσικο site σημερα αλλαξε και συνισταται η 4.5.3ι.Τι γινεται ρε παιδια μας δουλευουν ??παραθετω παλι το λινκ να δειτε http://verter.org/index.php?route=pavblog/blog&id=18 Οπως γράφει και στα σχόλια (translated) Meizu M2 Mini 4.5.3I Verter mod compiled based 4.5.3.2A and 4.5.3I and firmware. The original firmware I are not stable; our version is the most stable at the moment. Also in the firmware and added SuperSU ES guide. Δλδ θεωρουν οτι οι εκδόσεις I δεν είναι "σταθερες" και κάνανε compile δικιά σους πειραγμένη έκδοση, βασισμένη στην 4.5.3.2α. Εκαστος πράττει κατα βούληση στην επιλογή του, εγω όσο είδα, η 4.5.4i ειναι μια χαρά.- Αν τους ζητήσω από το vickmall την international version περνάνε μαζί play store, κάνουν root κλπ; Κάποιο καλό tempered glass; από vickmall ή ebay έχει δοκιμάσει κανείς; Οχι, morelocale βαζουν (λύση του "ποδαριού") Αν παραγγείλεις από vickmall, εχει επιλογή για tempered glass εντός της σελίδας (+$8.99) Τελικα την περασα με vol up kai power αλλα μολις τελειωσε δεν εχει Ελληνικα μεσα την πατησα να περασω με τον ιδιο τροπο και αυτην την ιτερνασιοναλ? Meizu M2 Mini Flyme 4.5.3.I-VerterMod Δεν περνάει έτσι η 4.5.4i... (VolUp+power) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Οπως γράφει και στα σχόλια (translated) Meizu M2 Mini 4.5.3I Verter mod compiled based 4.5.3.2A and 4.5.3I and firmware. The original firmware I are not stable; our version is the most stable at the moment. Also in the firmware and added SuperSU ES guide. Δλδ θεωρουν οτι οι εκδόσεις I δεν είναι "σταθερες" και κάνανε compile δικιά σους πειραγμένη έκδοση, βασισμένη στην 4.5.3.2α. Εκαστος πράττει κατα βούληση στην επιλογή του, εγω όσο είδα, η 4.5.4i ειναι μια χαρά.- Οχι, morelocale βαζουν (λύση του "ποδαριού") Αν παραγγείλεις από vickmall, εχει επιλογή για tempered glass εντός της σελίδας (+$8.99) Δεν περνάει έτσι η 4.5.4i... (VolUp+power) πως περναει τωρα κατεβαζω αυτην εδω http://www.flyme.cn/in/firmwarelist?modelId=66&type=1 θα εχει Ελληνικά? Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 (edited) Κοιτα κι εγω ηθελα να το αλλαξω απο την αρχη γιατι μερικες φορες αργει να μπει αλλα μαλλον θελει λιγες παραπανω γνωσεις.Οποτε ειπα αστο καλυτερα και απλα εγκατεστησα τον Truedialer που εχει και αλλα προσθετα οπως κατεβαζεις trucaller αναγνωριση κληση και φραγη για τους ενοχλητικους(π.χ τραπεζες εταιρες κτλ) και νομιζω πως ξεμπερδεψες.Βεβαια αν δεν ειναι του γουστου σου ο Truedialer υπαρχον κι αλλοι πολλοι.Διαλεγεις και παιρνεις. Κι εγώ χθες το βράδυ μετά από ψάξιμο εκεί κατέληξα, ότι υπήρχαν διάφορα τέτοια προβλήματα, οπότε εντάξει, δε με πειράζει τόσο πολύ. Άλλωστε κατα τ'άλλα χρησιμοποιώ Contacts+ για τη διαχείριση επαφών και μηνυμάτων... Σε ένα άλλο θέμα τώρα... Έχει παρατηρήσει κανείς όταν το κινητό είναι συνδεδεμένο με WiFi ότι παίζει να μπαίνει σε sleep mode η σύνδεση με το ίντερνετ; Το λέω γιατί το παρατηρώ ότι χάνω κάποια notifications όταν είναι συνδεδεμένο με WiFi και έχει μείνει πολλή ώρα χωρίς να το πειράξει κανείς... Δε συμβαίνει αυτό με σύνδεση Data... Έχω παγωμένο το κέντρο ασφαλείας, οπότε δεν ξέρω κάπως από πού να το ελέγξω... Edited November 8, 2015 by dimxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frang Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Hello! αποφάσισα να παραγγείλω το M2 από το vickmall, οπότε πρέπει να επιλέξω ROM. Ποιά είναι η διαφορά CN ROM από International ROM;; Τί να επιλέξω;;;; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Hello! αποφάσισα να παραγγείλω το M2 από το vickmall, οπότε πρέπει να επιλέξω ROM. Ποιά είναι η διαφορά CN ROM από International ROM;; Τί να επιλέξω;;;; Ευχαριστώ! το vickmall δεν βαζει Ι ρομ, οι διαφορές είναι ουσιαστικά μόνο στις επιλογές γλώσσας του μενού Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 (edited) Παίδες καλησπέρα. Τι γνώμη εχετε για αυτο το μαγαζακι; Να το χτυπήσω το τηλεφωνακι η θα ειναι μεσ'την κινεζια μεσα; :worry: Ειμαι αναμεσα σε αυτο, το Huawei P8 lite και το Samsung J5. Τι προτείνετε; Edited November 8, 2015 by ikgamsu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts