taliban Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Έχει βγει 4.5.4.1 Ι ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisGouv Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Έκανα λάθος εγώ ήθελα να γράψω 4.5.4.1 U Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Καλημέρα παιδιά, σκέφτεται φίλος μου να το πάρει από εδώ για δώρο στους γονείς του, 2 κινητά ίδια......θέλουν ιδιαίτερες ρυθμίσεις όταν τα πάρει (είναι άσχετος) ή θα παίζουν απευθείας καλά με Ελληνικά? Δεν έχουν τρελές απαιτήσεις οι ηλικιωμένοι, 65 χρονών είναι..... :lol: Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Καλημέρα παιδιά, σκέφτεται φίλος μου να το πάρει από εδώ για δώρο στους γονείς του, 2 κινητά ίδια......θέλουν ιδιαίτερες ρυθμίσεις όταν τα πάρει (είναι άσχετος) ή θα παίζουν απευθείας καλά με Ελληνικά? Δεν έχουν τρελές απαιτήσεις οι ηλικιωμένοι, 65 χρονών είναι..... :lol: λάθος συσκευή και λάθος μαγαζί, ας δει κάτι άλλο ο φίλος σου Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 λάθος συσκευή και λάθος μαγαζί, ας δει κάτι άλλο ο φίλος σου Κατάλαβα..... :lol: Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Κατάλαβα..... :lol: δεν εχει Ελληνικα απο την μαμα του αλλα αν ξερουν λιγα Αγγλικα και πολυ λιγα κινεζικα μια χαρα ειναι το κινητο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 δεν εχει Ελληνικα απο την μαμα του αλλα αν ξερουν λιγα Αγγλικα και πολυ λιγα κινεζικα μια χαρα ειναι το κινητο :lol: Αυτό κατάλαβα κι εγώ.....:lol::lol: ΥΓ: Πάλι σε Xiaomi θα τον στείλω λοιπον....:X Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zerieon Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 καλησπέρα, έχω το εξής πρόβλημα και αν μπορείτε να με βοηθήσετε... φοράει το 4.5.4.1A και δεν λαμβάνει SMS. ακόμα και με το δικό του πρόγραμμα δεν τα λαβάνει (δεν ξέρω ποσα έχω χάσει...). είχα freeze το security του, το έκανα unfreeze και δούλεψε λίγο, μετά από ένα απλό restart πάλι τα ίδια... μήπως να μεταβώ σε κάποια άλλη rom όπως 4.5.3Ι η 4.5.4I? έχω κάποια προγράμματα freeze αλλα καμια σχέση με τα μηνύματα, ξέρετε μήπως πoια προγράμματα αλληλοεπιδράνε με τα sms? και δεύτερη ερώτηση, το team viewer σας δουλεύει να "ελέγξετε" το κινητό από τον υπολογιστή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemvg Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 και δεύτερη ερώτηση, το team viewer σας δουλεύει να "ελέγξετε" το κινητό από τον υπολογιστή? Νομίζω αυτό δεν γίνεται, μπορεί να κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delpaolo Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 (edited) Νομίζω αυτό δεν γίνεται, μπορεί να κάνω λάθος. Και εγω νομιζω δεν γινεται. Edited December 11, 2015 by delpaolo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 έχω αγοράσει από το minideal το μ2 , μου είπαν θα βάλουν ιντερνάσιοναλ ρομ και ελληνικά θα έχω πρόβλημα στο μενού δηλ. θα βγάζει και κινέζικα ή αγγλικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zerieon Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 έχω αγοράσει από το minideal το μ2 , μου είπαν θα βάλουν ιντερνάσιοναλ ρομ και ελληνικά θα έχω πρόβλημα στο μενού δηλ. θα βγάζει και κινέζικα ή αγγλικά? απλά κάποιες λέξης δεν θα χωράνε και θα κόβονται. μπορείς όμως να το αλλάξεις σε αγγλικά. κάποια λύση με το πρόβλημα που έχω με τα sms υπάρχει? το έχει αντιμετώπιση κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα στην 4.5.4.1 A? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 απλά κάποιες λέξης δεν θα χωράνε και θα κόβονται. μπορείς όμως να το αλλάξεις σε αγγλικά. κάποια λύση με το πρόβλημα που έχω με τα sms υπάρχει? το έχει αντιμετώπιση κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα στην 4.5.4.1 A? Εγώ με την 4.5.4Ι δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τα μνμ και για πληροφόρηση σας λέω ότι το bug με τον κέρσορα που έχω στο keep και στο colornote στο chomp sms δεν το έχω,μπορεις να μετακινήσεις τον κέρσορα όπου θέλεις...(τώρα το γιατί δουλεύει εδώ και όχι εκεί δεν μπορώ να το καταλάβω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 καλησπέρα, και δεύτερη ερώτηση, το team viewer σας δουλεύει να "ελέγξετε" το κινητό από τον υπολογιστή? Δοκιμασε το TeamViewer QuickSupport , δεν ξερω αν θα δουλεψει Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despinadour Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Το geekbuying ειναι αξιοπιστο site?Το εχει αγορασει κανεις απο εκει? (http://www.geekbuying.com/item/MEIZU-MEILAN-2-5-0inch-4G-Android-5-1-Flyme-4-5-2GB-16GB-Smartphone-64bit-MT6735-Quad-Core-13-0MP-5-0MP-Miracast---Gray-350365.html) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zerieon Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Εγώ με την 4.5.4Ι δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τα μνμ και για πληροφόρηση σας λέω ότι το bug με τον κέρσορα που έχω στο keep και στο colornote στο chomp sms δεν το έχω,μπορεις να μετακινήσεις τον κέρσορα όπου θέλεις...(τώρα το γιατί δουλεύει εδώ και όχι εκεί δεν μπορώ να το καταλάβω) Σ'ευχαριστώ για την πληροφορία. τελικά το έκανα αναβάθμιση στην 4.5.4I (για λίγο φοβήθηκα ότι το "μπρικαρα" αλλα τελικά όλα καλά). κράτησε όλα τα δεδομένα μου και τα apps που είχα, μετά του έκανα ένα Clean install ώστε να είμαι 100% σίγουρος και βλέπω για την ώρα όλα ok (sms λαμβάνει κανονικά για την ώρα). όπως βλέπω με το "clean OS" δεν σβήνει τα αρχεία που υπάρχουν ήδη στο κινητό dld apps τα data τους και φωτoς/videos. στο security τα έχει όλα allow (τελικά καλητερα...) και ότι δεν θες denied. στην 4.5.4I έχει μέσα ήδη το play store και χωρίς κάποια κινεζικα όπως ο καιρός ktp, έχει κάτι κινεζικα app αλλα τα κανεις unistall πανεύκολα. έχει ελληνικά μέσα και ότι άλλο υπέρ/κατά δω θα σας πω. 2 ερώτησης χρειάζεται στην 4.5.4I κάποιο αρ να το κάνω freeze η όχι? υπάρχει τρόπος να κάνει "format" dld να διαγράψει ότι αρχεία έχει μέσα που είναι δικά μου? για το team viewer εννοούσα το quick support, απλά ήθελα να δω αν το κάνει αυτό και στα αλλα κινητά αυτό η ήταν μονο σε εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Εχει βάλει κάποιος xposed στο Μ2 ; Αν ναι μπορεί να γράψει έναν οδηγό; Παραθέτω το σχετικό νήμα από XDA https://meizufans.eu/forum/topic/2466/how-to-install-xposed-lollipop-alpha-on-mx3-flyme-4-5-x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 (edited) Τα καλά νέα είναι ότι μάλλον οι Ρώσοι στο 4pda βρήκαν τρόπο να ξεκλειδώνουν τον bootloader.....αναμονή για οδηγό στα αγγλικά γιατί ή μετάφραση από τα ρωσικά είναι τραγική. Εdit η μέθοδος είναι αυτή ...... http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=64282406&postcount=110 Edited December 12, 2015 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Επειδή έχω χάσει την ακίδα που βγάζει τη sim, ξέρει κανείς με τι άλλο μπορώ να ανοίξω το πορτάκι; Με την ακίδα του OnePlus One ή με συνδετήρα δε μου ανοίγει καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Επειδή έχω χάσει την ακίδα που βγάζει τη sim, ξέρει κανείς με τι άλλο μπορώ να ανοίξω το πορτάκι; Με την ακίδα του OnePlus One ή με συνδετήρα δε μου ανοίγει καλά. Με ψιλό συνδετηρα δοκίμασε ή με καρφίτσα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Τα καλά νέα είναι ότι μάλλον οι Ρώσοι στο 4pda βρήκαν τρόπο να ξεκλειδώνουν τον bootloader.....αναμονή για οδηγό στα αγγλικά γιατί ή μετάφραση από τα ρωσικά είναι τραγική. Εdit η μέθοδος είναι αυτή ...... http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=64282406&postcount=110 Πολύ καλό νέο αυτό αλλά ποιός πρωτοδοκιμάζει.... να ήταν και λίγο πιό αναλυτικός ο οδηγός.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Ο οδηγός είναι καλός, Εγώ θα περιμένω τους τολμηρούς στο xda και μετά θα ακολουθήσω Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Ο οδηγός είναι καλός, Εγώ θα περιμένω τους τολμηρούς στο xda και μετά θα ακολουθήσω Eχουμε και custom rom αλλά μάλλον δεν έχει ελληνικά γιατί βασίζεται στην 4.5.3.2Α. Γιά να δούμε,αρχίζει και έχει ενδιαφέρον το πράγμα...:) http://www.smartylife.net/custom-rom-smartyrom-meizu-m2-mini/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Eχουμε και custom rom αλλά μάλλον δεν έχει ελληνικά γιατί βασίζεται στην 4.5.3.2Α. Γιά να δούμε,αρχίζει και έχει ενδιαφέρον το πράγμα...:) http://www.smartylife.net/custom-rom-smartyrom-meizu-m2-mini/ Δεν είναι custom, "μαμά" είναι με κάποια tweaks, έχει μόνο την ιταλική γλώσσα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Μόλις διάβασα στο xda ότι μπορείς να αλλάξεις το id του τηλεφώνου και να το κάνεις international μόνιμα. Ισχύει; Αν δοκιμάσει κάποιος ας μας πει τι γίνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts