gsserv10 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 σκοπεύω να το αγοράσω από που μου προτείνετε , πόσες μέρες κάνει να έρθει και τώρα με capital control ποιος είναι ο τρόπος πληρωμής? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 σκοπεύω να το αγοράσω από που μου προτείνετε , πόσες μέρες κάνει να έρθει και τώρα με capital control ποιος είναι ο τρόπος πληρωμής? ευχαριστώ Vickmall, 10 περίπου, κανονικά paypal εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Vickmall, 10 περίπου, κανονικά paypal εγώ... εγώ που μίλησα μαζί τους μου είπαν 15-30 μέρες, τόσες είναι οι μέρες που πρέπει να περιμένω ? εσένα σου είπαν 10 μέρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 εγώ που μίλησα μαζί τους μου είπαν 15-30 μέρες, τόσες είναι οι μέρες που πρέπει να περιμένω ? εσένα σου είπαν 10 μέρες? Δεν μου είπαν τίποτα, ούτε τους ρώτησα... Απλά σου λέω πόσο έκανε σε μένα... Τώρα αν θα έχεις κι εσύ παρόμοια τύχη ή όχι, δεν το ξέρω... Αν το βιάζεσαι σούπερ άμεσα, μπορείς να βάλεις και το express shipping που έχουν για να το πάρεις νωρίτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 εγώ που μίλησα μαζί τους μου είπαν 15-30 μέρες, τόσες είναι οι μέρες που πρέπει να περιμένω ? εσένα σου είπαν 10 μέρες? Εγώ από Χανιά πάντως παρέλαβα σε 22 μέρες,λογικό νούμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 (edited) Εγώ από Χανιά πάντως παρέλαβα από vickmall σε 22 μέρες,λογικό νούμερο. Συγνώμη έκανα καταλάθος quote στο μνμ μου..... Edited November 26, 2015 by geotzia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Έχει παρατηρήσει κανείς εάν με tempered glass δεν έχει πολύ καλή απόκριση το touch? Επειδή φοράω tempered glass κοντά ένα μήνα (ευτυχώς γιατί μου έπεσε και την άκουσε μόνο το tempered :lol::ninja:) δεν έχει πρόβλημα στην απόκριση. Είναι η ίδια ακριβώς. Βέβαια παίζει και το πόσο παχύ tempered έβαλες. Ξεκινάει απο τα 13mm και φτάνει 30mm. Εμένα στα 23mm δεν έχει καμία απολύτως διαφορά, ίσα ίσα που στο δάχτυλο δείχνει και πιο "γλυστερο" Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delpaolo Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Δοκιμασε κανενας την 4.5.4.1Α? Διαβασω οτι εχει καποια προβληματακια για αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corollaclub Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Εγω την εχω βαλει ως τωρα μια χαρα αλλα δεν ειμαι και απο τους τυπους που "λιωνω" το κινητο.. Κλησεις bluetooth viber web serfing αυτα κυριως κανω και ως τωρα μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Δοκιμασε κανενας την 4.5.4.1Α? Διαβασω οτι εχει καποια προβληματακια για αρχη Την εχω δοκιμασει κι εγω απο την πρωτη μερα που βγηκε.Πολυ καλυτερα παει το τηλεφωνο οποτε αμα θες φλασαρε την Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Εμένα παίδες ακόμα δεν μου έχει έρθει σαν ΟΤΑ. Έχω την 4.5.3.2C Δεν έχει βγει ακόμα ή απλά περιμένω να έρθει? Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Την εχω δοκιμασει κι εγω απο την πρωτη μερα που βγηκε.Πολυ καλυτερα παει το τηλεφωνο οποτε αμα θες φλασαρε την Πώς το έχεις ρυθμισμένα το κινητό; Έχεις παγώσει system apps ή το security center πιο συγκεκριμένα; Σε ποια σημεία το νιώθεις πως πάει καλύτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Την εχω δοκιμασει κι εγω απο την πρωτη μερα που βγηκε.Πολυ καλυτερα παει το τηλεφωνο οποτε αμα θες φλασαρε την Φαντάζομαι πως δέν έχει Ελληνικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Πώς το έχεις ρυθμισμένα το κινητό; Έχεις παγώσει system apps ή το security center πιο συγκεκριμένα; Σε ποια σημεία το νιώθεις πως πάει καλύτερα; Πλεον φλε τα εχω ολα ανοιχτα και παει μια χαρα.Απλα ειχα ενα προβλημα με την stock εφαρογη που παινρεις τηλ διοτι κολλαγε οταν την ανοιγες κι αλλες φορεςεβγαζε φωτο αλλες οχι,αλλα βρηκα την λυση μονος γιατι ειχα απενεργοποιησει τα accounts των επαφων που εχει μεσα στιςρυθμισεις τις εφαρμογης και ειχα αφησει μονο τις google.Τα ξαναενεργοποιησα ολα και λυθηκε.Οσον αφορα την καινουργια εκδοση που βγηκε ολα καλα αλλα τα προβληματτα που εχουν οι υπολοποι με πληκτρολογια κλτ απο οσο διαβασα και στο MEizu fans δεν λυθηκα.Εγω αυτο που παρατηρησα ειναι οτι παει πιο γρηγορα το τηλρφωνο. ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φαντάζομαι πως δέν έχει Ελληνικα; Οχι δεν εχει ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemvg Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Επειδή φοράω tempered glass κοντά ένα μήνα (ευτυχώς γιατί μου έπεσε και την άκουσε μόνο το tempered :lol::ninja:) δεν έχει πρόβλημα στην απόκριση. Είναι η ίδια ακριβώς. Βέβαια παίζει και το πόσο παχύ tempered έβαλες. Ξεκινάει απο τα 13mm και φτάνει 30mm. Εμένα στα 23mm δεν έχει καμία απολύτως διαφορά, ίσα ίσα που στο δάχτυλο δείχνει και πιο "γλυστερο" Έβαλα μια noname που έστειλε το vickmall... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delpaolo Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Μου εφαγε κολλημα μπροστα στο logo της flyme.Τι να κανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Μου εφαγε κολλημα μπροστα στο logo της flyme.Τι να κανω??? Ετσι στά καλά καθούμενα ή μετά από κάτι που έκανες;;Δώσε μας μερικά στοιχεία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delpaolo Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 πηγα να κανω αναβαθμιση.εβγαλε μπαρα για την ολοκληρωση εγκαταστασης του firmware και κολλησε στο logo ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πηγα να κανω αναβαθμιση.εβγαλε μπαρα για την ολοκληρωση εγκαταστασης του firmware και κολλησε στο logo ενταξει ξεκολησε! πηρε κ την αναβαθμιση κομπλε.μπορεικαποιος να μου πει πως θα βαλω playstore? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 πηγα να κανω αναβαθμιση.εβγαλε μπαρα για την ολοκληρωση εγκαταστασης του firmware και κολλησε στο logo ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ενταξει ξεκολησε! πηρε κ την αναβαθμιση κομπλε.μπορεικαποιος να μου πει πως θα βαλω playstore? παίζει να έχει γραφτεί +20 φορές μέσα στο φορουμ ......το search πάνω δεξιά είναι Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delpaolo Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Μετα την αναβαθμιση σε 4.5.4.1Α το κεντρο ασφαλειασ δεν λειτουργει σωστα.Συμβαινει σε κανεναν αλλον αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webnavigator Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Περιμένω κι εγώ την συκευή από vickmall. Θεωρώ σημαντική έλειψη το ραδιόφωνο, στο site του vickmall αναγράφεται: "FM Radio / you need install from Google play store" Έχει δοκιμάσει κανείς app για fm radio; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Περιμένω κι εγώ την συκευή από vickmall. Θεωρώ σημαντική έλειψη το ραδιόφωνο, στο site του vickmall αναγράφεται: "FM Radio / you need install from Google play store" Έχει δοκιμάσει κανείς app για fm radio; ΤuneIn radio,εκατοντάδες σταθμοί και με δυνατότητα ηχογράφησης και πολλά πολλά ακόμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Θυμηστε μου please σε ποια διαδρομή είναι τι κλείσιμο της οθόνης με παρατεταμένο πάτημα του home button Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Γειά σας παιδιά. Σκέφτομαι την αγορά του συγκεκριμενου κινητου από vickmall. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα: 1. Έχει fm radio; 2. 4g πιανει κανονικα Ελλαδα; 3. Από άποψη gps δεκτη πώς τα πάει; Το εμπιστεύεσαι δηλαδή για πλοήγηση σε άγνωστα μονοπάτια; 4. Από άποψη μπαταρίας πως τα πάει; Δηλαδή με χρήση MB για κανα 3-4ωρο όλη μέρα σύνολο και 1,5 ώρα μουσική με ακουστικα την βγάζει την μέρα; 5. Οι κάμερες μπρος πίσω είναι αξιοπρεπεις; Δεν περιμενω να ειναι καλυτερο και απο κινητα των 400€ αλλα να την παλευει. Το τωρινο κινητο μου ειναι το jiayu g4s επομενως αν υπαρχει και καποιος παλιος χρηστης του να κανει την συγκριση θα βοηθουσε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Γειά σας παιδιά. Σκέφτομαι την αγορά του συγκεκριμενου κινητου από vickmall. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα: 1. Έχει fm radio; 2. 4g πιανει κανονικα Ελλαδα; 3. Από άποψη gps δεκτη πώς τα πάει; Το εμπιστεύεσαι δηλαδή για πλοήγηση σε άγνωστα μονοπάτια; 4. Από άποψη μπαταρίας πως τα πάει; Δηλαδή με χρήση MB για κανα 3-4ωρο όλη μέρα σύνολο και 1,5 ώρα μουσική με ακουστικα την βγάζει την μέρα; 5. Οι κάμερες μπρος πίσω είναι αξιοπρεπεις; Δεν περιμενω να ειναι καλυτερο και απο κινητα των 400€ αλλα να την παλευει. Το τωρινο κινητο μου ειναι το jiayu g4s επομενως αν υπαρχει και καποιος παλιος χρηστης του να κανει την συγκριση θα βοηθουσε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας για τα 1 έως 5 αν ψάξεις στο τοπικ θα βρεις τις απαντήσεις..... σε σύγκριση με το jiayu, επειδή είχα σε χρήση για πάνω από 1 χρόνο το 4a , θα σου έλεγα ότι είναι η μέρα με την νύχτα σε όλα τα επίπεδα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts