costasp Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Δοκιμασε να μπεις στο recovery και να κανεις ενα clear data και μετα παρ'το απο την αρχη αλλιως αν δεν γινεται κατεβασες την Α και περνα την κα ιμετα παλι απο την αρχη.Με εναν αοπο τους δυο τροπους θα περασει πιστευω Ευχαριστώ! Το προσπαθώ και ενημερώνω. Και πάλι, ευχαριστώ! Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 (edited) Δοκιμασε να μπεις στο recovery και να κανεις ενα clear data και μετα παρ'το απο την αρχη αλλιως αν δεν γινεται κατεβασες την Α και περνα την κα ιμετα παλι απο την αρχη.Με εναν αοπο τους δυο τροπους θα περασει πιστευω Λοιπόν... είναι πλέον προφανές ότι η συγκεκριμένη συσκευή με μισεί! Μπήκα σε recovery, έκανα clear data και ξαναπροσπάθησα. Στην πρώτη προσπάθεια, το Terminal δεν ανταποκρίθηκε! Στη δεύτερη προσπάθεια έτρεξε! Και περίμενα, και περίμενα... στα 4 λεπτά πέταξε ένα μήνυμα "illegal construction" και κόλλησε η συσκευή! Δεν δέχονταν καμία εντολή, κανένα άγγιγμα, τίποτα. Πάω λοιπόν σε On-Off Button + Volume Up, μπαίνω με την 2η προσπάθεια σε Recovery και δίνω Clear Data εκ νέου για να το πάω από την αρχή. Αμ δε! Εδώ και 10+ λεπτά η συσκευή είναι κολλημένη στο εικονίδιο του Flyme το οποίο περιστρέφεται στην οθόνη αλλά δεν κάνει τίποτα άλλο. Μάλλον μπρίκαρα το ξένο τηλέφωνο... καμία άλλη ιδέα? EDIT: άκυρον το alarm, καθώς ΕΠΑΙΞΕ !!! Μάλλον εντέλει, όπως όλοι οι μεγάλοι έρωτες, έπρεπε να περάσουμε πρώτα απο βάσανα και μπινελίκια!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Edited November 5, 2015 by costasp Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 (edited) Λοιπόν... είναι πλέον προφανές ότι η συγκεκριμένη συσκευή με μισεί! Μπήκα σε recovery, έκανα clear data και ξαναπροσπάθησα. Στην πρώτη προσπάθεια, το Terminal δεν ανταποκρίθηκε! Στη δεύτερη προσπάθεια έτρεξε! Και περίμενα, και περίμενα... στα 4 λεπτά πέταξε ένα μήνυμα "illegal construction" και κόλλησε η συσκευή! Δεν δέχονταν καμία εντολή, κανένα άγγιγμα, τίποτα. Πάω λοιπόν σε On-Off Button + Volume Up, μπαίνω με την 2η προσπάθεια σε Recovery και δίνω Clear Data εκ νέου για να το πάω από την αρχή. Αμ δε! Εδώ και 10+ λεπτά η συσκευή είναι κολλημένη στο εικονίδιο του Flyme το οποίο περιστρέφεται στην οθόνη αλλά δεν κάνει τίποτα άλλο. Μάλλον μπρίκαρα το ξένο τηλέφωνο... καμία άλλη ιδέα? EDIT: άκυρον το alarm, καθώς ΕΠΑΙΞΕ !!! Μάλλον εντέλει, όπως όλοι οι μεγάλοι έρωτες, έπρεπε να περάσουμε πρώτα απο βάσανα και μπινελίκια!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Περιμενε λιγο ακομα.Εμενα εκανε ενα τεταρτο να μπουταρει.Αν δεν μπουταρει κλειστο μπες στο recovery παλι συνδεσετο με τον υπολογιστη και κατεβασε την A και περνατην στο αποθηκευτικο χωρο του τηλεφωνου.Τσεκαρε της δυο επιλογες απο το recovery και πατα start.Αν θες λινκ για την Α ειναι αυτο εδω https://drive.google.com/folderview?id=0B6gzGcjOrZeBQk9rZEc2R2Y5RE0&usp=drive_web&tid=0B6gzGcjOrZeBSjViOWVFNWtlNW8 edit:ειδες που σου ειπα οτι θελει παραπανω να μπυταρει ?? Edited November 5, 2015 by soup88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Περιμενε λιγο ακομα..... ειδες που σου ειπα οτι θελει παραπανω να μπυταρει ?? Είχες ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο! Μία (τελευταία???) ερώτηση: να υποθέσω ότι μπορώ να σβήσω πλέον τα image files από το root path, ε? Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Είχες ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο! Μία (τελευταία???) ερώτηση: να υποθέσω ότι μπορώ να σβήσω πλέον τα image files από το root path, ε? ναι μπορεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_mos Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Προσπαθω να κατεβασω την 4.5.4i κ ενω κατεβαζω κανονικα τo SuperSU apk κ το Terminal apk, οταν παω να κατεβασω τα 2 .img μου βγαζει An error occurred The service is temporarily unavailable. We are aware of the problem and are working on fixing it as soon as possible. Please try refreshing the page shortly. Το προσπαθω εδω κ ποση ωρα αλλα τπτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Προσπαθω να κατεβασω την 4.5.4i κ ενω κατεβαζω κανονικα τo SuperSU apk κ το Terminal apk, οταν παω να κατεβασω τα 2 .img μου βγαζει An error occurred Τι ακριβώς εννοείς - ολα τα αρχεία περιέχονται σε ένα ΖΙΡ, μαζι με ένα url, πως κατεβαινουν τα 2 και όχι και τα 4...? Να θυμίσω: Σε PC κατεβάζουμε, αποσυμπιέζουμε, συνδεουμε τηλέφωνο ΜΕΤΑ και τα ρίχνουμε στο τηλέφωνο... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Λοιπόν... είναι πλέον προφανές ότι η συγκεκριμένη συσκευή με μισεί! Μπήκα σε recovery, έκανα clear data και ξαναπροσπάθησα. Στην πρώτη προσπάθεια, το Terminal δεν ανταποκρίθηκε! Στη δεύτερη προσπάθεια έτρεξε! Και περίμενα, και περίμενα... στα 4 λεπτά πέταξε ένα μήνυμα "illegal construction" και κόλλησε η συσκευή! Δεν δέχονταν καμία εντολή, κανένα άγγιγμα, τίποτα. Πάω λοιπόν σε On-Off Button + Volume Up, μπαίνω με την 2η προσπάθεια σε Recovery και δίνω Clear Data εκ νέου για να το πάω από την αρχή. Αμ δε! Εδώ και 10+ λεπτά η συσκευή είναι κολλημένη στο εικονίδιο του Flyme το οποίο περιστρέφεται στην οθόνη αλλά δεν κάνει τίποτα άλλο. Μάλλον μπρίκαρα το ξένο τηλέφωνο... καμία άλλη ιδέα? EDIT: άκυρον το alarm, καθώς ΕΠΑΙΞΕ !!! Μάλλον εντέλει, όπως όλοι οι μεγάλοι έρωτες, έπρεπε να περάσουμε πρώτα απο βάσανα και μπινελίκια!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! αδιαφορησε για το μηνυμα εν γενει και δοκιμασε να κανεις μονο restart άλλη φορά. Θα λειτουργησει ! Όσον αφορά τα δικαιώματα του τερματικού καλη νορμα είναι να έχεις ανοιξεις το supersu και μετα το τερματικό. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι ακριβώς εννοείς - ολα τα αρχεία περιέχονται σε ένα ΖΙΡ, μαζι με ένα url, πως κατεβαινουν τα 2 και όχι και τα 4...? Να θυμίσω: Σε PC κατεβάζουμε, αποσυμπιέζουμε, συνδεουμε τηλέφωνο ΜΕΤΑ και τα ρίχνουμε στο τηλέφωνο... εννοει όταν κάνει unzip οποτε είναι corrupt το αρχείο zip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3nam3less Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Καλησπέρα ! Δε γνωρίζω αν αυτό είναι το σωστό σημείο για να ζητήσω συμβουλές σχετικά με τα πάμπολλα προβλήματα που μου παρουσίασε το Meizu m2 mini που παρέλαβα μολις 4-5 μέρες πριν,αλλά θα το επιχειρήσω. Aφού το παρέλαβα,το βρήκα ανοιχτό ήδη(στο homescreen), πράγμα το οποίο αν και μ'ανησύχησε δεν είναι τίποτα σε σχέση με αυτά που ακολουθούν. Πήγα να παραλάβω τη NanoSim για το συγκεκριμένο, και αφού για πρώτη φορα το πήρα για να το χρησιμοποιήσω έξω, "τα΄φτυσε". Βρέθηκα μπροστά σε μια οθόνη που έλεγε (Δε θυμάμαι ακριβώς το error, αλλά πήγαινε κάπως έτσι )"processing application is not responding,do you want to close it?" ,δίνοντας μου wait/ok, πάτησα ΟΚ. Αμέσως μετα εμφανίστηκε το εξής " Flyme Homescreen is not responding"με την ίδια ακριβώς ερώτηση. Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση ,η οθόνη αφης ήταν εντελώς νεκρή,δε μπορούσα να επιλέξω ΟΚ/Wait. Μετα από ένα τρίωρο που προσπαθούσα μάταια να ανοίξω τη θήκη του,μη θέλοντας να το χαλάσω κάπως εμφανισιακά (σοβαρά, είναι οτι πιο άβολο υπάρχει το back case ) ,το παράτησα και το ξανάπιασα την επόμενη μέρα. Όπου απλα,εκανε σε καποια φαση reset μονο του, και νομιζα πως το προβλημα ειχε λυθει. Και όντως,ειχε λυθει το συγκεκριμενο,και τη θεση του πηραν αλλα 2-3 . Προσπαθησα να κατεβασω το Nova Launcher, μπας και το προβλημα ειχε να κανει με το Flyme Launcher μετα το συγκεκριμενο error που ελαβα. Μετα το nova launcher, τα power widgets κατω κατω στην οθονη αφης ηταν νεκρα. Απεγκατεστησα το Nova,πισω στο FLyme,και εχω παλι το ιδιο προβλημα,με νεκρη την κατω γραμμη της οθονης αφης. Εκανα factory reset ως τελευταια λυση που ειχε απομεινει , και πλεον εχω ενα Meizu M2 στην αρχικη οθονη επιλογης Γλωσσας, χωρις να μπορω να επιλεξω καν το "next" απτο κατω σημειο της οθονης αφης για να ανοιξει το κινητο. Πριν αυτου,ειχε προηγηθει θεμα στο οποιο οταν εκανα scrolldown την οθονη για να δω τις γρηγορες εφαρμογες, επαιρνα απλα μια μαυρη οθονη ως απαντηση, και επρεπε να κλειδωσω/ξεκλειδωσω το κινητο για να ξαναβρεθω στην αρχικη. Περαν αυτων των θεμάτων, καθως το κουναω,νιωθω κατι να κουνιεται στο πισω μερος της συσκευης,αλλα οπως προειπα,απετυχα παταγωδως να το ανοιξω XD Μου έχει προταθει να βαλω ξανα τη Rom, το οποιο δεν ειμαι σιγουρος τη σημαινει ακριβως,help! XD Παρακαλω να ριξετε τα φωτα σας γιατι ειδάλλως, μαλλον θα παει για επιστροφη. :x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 @Th3nam3less από που το πήρες? έχεις καταφέρει να δεις ποια ρομ φοράει ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3nam3less Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Merimobiles.com, οχι,δεν εχω ιδεα =/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Merimobiles.com, οχι,δεν εχω ιδεα =/ μάλλον έμπλεξες σοβαρά, λόγω του μαγαζιού το λέω, ελπίζω να έχεις κρατήσει βιντεο καθώς άνοιγες την συσκευασία κλπ . Θα σου πρότεινα με τα στοιχεία που έχεις με την μία dispute μέσω paypal. Eίμαι σχεδόν βέβαιος ότι πήρες προβληματική συσκευή Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 μάλλον έμπλεξες σοβαρά, λόγω του μαγαζιού το λέω, ελπίζω να έχεις κρατήσει βιντεο καθώς άνοιγες την συσκευασία κλπ . Θα σου πρότεινα με τα στοιχεία που έχεις με την μία dispute μέσω paypal. Eίμαι σχεδόν βέβαιος ότι πήρες προβληματική συσκευή Και εγώ αυτό θα σου πρότεινα και μάλιστα άμεσα. Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Για το θέμα των ειδοποιήσεων δοκιμάζω τώρα re-install whatsapp και viber. Φαινόταν πως πήγαινε καλά, έριξα μετά και ένα πάγωμα (με app quarantine) αυτή τη φορά για να μαι σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ifestos23 Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Καλημέρα , μολις μου ηρθε ενα m2 από ελληνικό καταστημα και εχει την 4.5.3U. Γενικά εχει πολλες εφαρμογες στα κινεζικα και πριν καν βαλω την sim σκευτηκα να βαλω την 4.5.4.i. Τις τελευταίες μέρες και επειδη το περίμενα , διαβασα ολο το φορουμ εδω από την αρχη. (Ναι από την αρχη ολο). Οπότε την αποφαση για την 4.5.4i την ειχα παρει λιγο πολυ, και διαβαζα για να είμαι έτοιμος καθώς πρωτη φορά θα πειραξω κινητο. Το πρόβλημα που αντιμετώπισα μάλλον ειναι για αρχάριους. Ενω ειχα ετοιμαστεί για τα πάντα, ειχα υπολογιστές ετοιμους, τα tutorial ανοιχτα, κλπ, οταν μπηκα στο λογαριασμο στο flyme, στο system privileges ειχε ηδη open. Βέβαια οταν κατεβασα ενα προγραμμα για ελεγχο του root μου λεει οτι δεν ειναι root η συσκευη. Επισης δεν ξερω πως να αλλάξω το system privileges σε not open. Ειχα ετοιμαστεί για πολεμο και δεν παιρνει μπρος το αμαξι. Τι τα ήθελα εγω αυτα στην ηλικια μου? (Ρητορικη ερωτηση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Καλώς ήλθες λοιπόν! Για την ηλικία, μην μασάς, και γω 47 είμαι και το παλευω καλά νομίζω... Επιβεβαίωσε το root με αυτό το app Αν χρειαστεί, κανε (ξανά) root with Flyme Φτιάξε αυτά και τα ξαναλέμε Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ifestos23 Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Πρώτα πρώτα να σε ευχαριστησω για την αμεση απαντηση. Μαλλον δεν το εγραψα καλα πιο πανω. Το root checker βγαζει οτι δεν ειναι root η συσκευή. Το προβλημα είναι οτι το system privileges ειναι open. Απο την αρχη ηταν open. Οπότε δεν μπορώ να κανω κάτι. Ουτε να το βαλω close δεν ξέρω μην τυχον και αν το ξανανοιξω δουλέψει. Το εκανα restart, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων, αλλα τιποτα. Εξακολουθεί να ειναι open τα privileges και το root checker να λεει "οχι" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Καλώς ηρθες :) Εγώ θα σου προτείνω, αφου λες και οτι δεν εχεις ξαναπειραξει κινητό , να το δουλέψεις με τη ρομ που έχει. Αν κάνεις εγκατάσταση της εφαρμογής supersu από playstore και δώσεις δικαιώματα στο rootchecker ,τότε θα σου αναγνωρίσει το ρουτ. Βάζεις και το morelocale και θα έχεις σχεδόν παντού ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ifestos23 Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Μαλλον θα το δοκιμάσω ετσι τελικά. Απλά για το ****το. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το βλεπει rooted. Και η supersu εγκαθισταται αλλα οταν τρεχεις την εφαρμογη βγαζει fail. Λογικο γιατι θελει rooted συσκευη. Και το root checker και το supersu τους εχω δωσει στα privileges δικαιώματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Μαλλον θα το δοκιμάσω ετσι τελικά. Απλά για το ****το. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το βλεπει rooted. Και η supersu εγκαθισταται αλλα οταν τρεχεις την εφαρμογη βγαζει fail. Λογικο γιατι θελει rooted συσκευη. Και το root checker και το supersu τους εχω δωσει στα privileges δικαιώματα. αν δεν κάνει αναβάθμιση τα binaries του su τότε έχεις θέμα..... είδες τον λογαριασμό του flyme αν είναι οκ ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ifestos23 Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 αν δεν κάνει αναβάθμιση τα binaries του su τότε έχεις θέμα..... είδες τον λογαριασμό του flyme αν είναι οκ ? Τι εννοεις αν ειναι οκ? Μπαινω κανονικά με τους κωδικούς που εχω απο τον λογαριασμο που εφτιαξα απο το pc. Με αναγνωριζει και μαλιστα προτεινει και κατι κινέζικα να συνδεθώ ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα κάνω μια τελευταία ερώτηση και δεν θα ξαναενοχλησω. Πως μπορεις το system privileges απο open να το πας close? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 ]Θα κάνω μια τελευταία ερώτηση και δεν θα ξαναενοχλησω. Πως μπορεις το system privileges απο open να το πας close? Μπήκα λίγο και είδα το ρουτ. Πάω μέσα από ρυθμίσεις στον flyme Accounts, και πατώ '' My Flyme'', εκεί πάω στην πρώτη επιλογή με τα κινέζικα και κάτι νούμερα :lol:, και μου ανοίγει τις '' προσωπικές ρυθμίσεις '', όπου εκεί στο τέλος έχει το '' άνοιγμα δικαιωμάτων συστήματος ''. Που εγώ το έχω open και πατώντας το μου ανοίγει μενού με όλες τις εφαρμογές μου και μπορώ να ρυθμίσω για κάθε μία το ρουτ. Σε εμένα allow έχω μόνο το supersu το οποίο μετά δίνει δικαιώματα στις υπόλοιπες εφαρμογές. Σε εσένα πως είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delpaolo Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Κ εγω το ιδιο προβκημα ειχα. Κατεβασε αυτο εδω απο το κινητο σου κ και καντο install. Ειναι παιχνιδακι.. http://www.kingroot.net/wap/download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Ολοκληρώθηκε η μεταφορά σε 4.5.4i με επιτυχία χωρίς την απώλεια δεδομένων. Ευχαριστώ τον asot για τον πολύτιμο οδηγό του. Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Μια ερώτηση κι ας ακουστεί λίγο περίεργη... Ξέρει κανείς αν μπορούμε να αντικαταστήσουμε την εφαρμογή Phone (την πράσινη που έχει από μόνο του το κινητό) με κάποια άλλη που να διαχειρίζεται τις κλήσεις; Έχω βάλει το contacts+, αλλά αφού θα διαλέξω την επαφή που θέλω να καλέσω, θα μπει στο παιχνίδι η εφαρμογή Phone, ενώ προσωπικά θα προτιμούσα να την αντικαταστήσω πλήρως με κάποια άλλη... Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts