hayatEvo9 Δημοσιεύτηκε July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 19, 2015 Παιδιά κάλησπερα. Έχω ένα θέμα με το πισι μου. Έχω ένα dell inspiron με επίσημα 8.1. Κάνω κανονικά αναβαθμίσεις εφαρμογών κτλ και σάρωση για ιούς καθώς το έχω για επαγγελματική χρήση. Πρόσφατα μου έβγαλε κάτι ενημερώσεις κι όπως έκανε επανεκκίνηση για να τις πάρει μετά δεν άνοιξε. Έκτοτε μου παρουσιάζει πρόβλημα,στο εξής: Πατάω 2-10 φορές το κουμπί εκκίνησης και ενώ ανάβει για λίγο το φωτάκι με τον σκληρό δίσκο που είναι στην μπροστά πλευρά του πισι μετά σβήνει ξανά. Και αυτο όπως είπα γίνεται 2-10 φορές μέχρι να πιάσει και να ανοίξει κανονικά και να φορτώσει τα windows. Το είχα χωρίς μπαταρία αλλα και με τη μπαταρία το ίδιο κάνει. Ξέρεις κανεις τι φταίει; Αν του κάνω επαναφορά εργοστασιακών (φορματ των 8.1) θα επανέλθει; Προσπάθησα και επαναφορά συστήματος σε προηγούμενη κατάσταση χρονική αλλα δεν έχει σε πιο παλιά αλλα σε πρόσφατη που ακόμη το πρόβλημα,ενυπήρχε. Οποιος μπορεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Πιστεύω πως είναι θέμα δίσκου. Προσπάθησε να κάνεις φορμάτ όπως λες. Αν δεν φτιάξει και έχεις ακόμα εγγύηση πάρε την dell. Έρχονται σπίτι και στο φτιάχνουν έχουν εκπληκτική εξυπηρέτηση. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. July 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Πιστεύω πως είναι θέμα δίσκου. Προσπάθησε να κάνεις φορμάτ όπως λες. Αν δεν φτιάξει και έχεις ακόμα εγγύηση πάρε την dell. Έρχονται σπίτι και στο φτιάχνουν έχουν εκπληκτική εξυπηρέτηση. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Να 'σαι καλά!! Αν δεν σου κάνει κόπο γράψε τι έφταιγε τελικά και πως το έλυσες. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. July 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Θα μιλήσω σήμερα με την εταιρία και με την πρώτη ευκαιρία θα στείλω. Καλημέραααααα :) Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. July 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Τελικα όντως ηρθαν σπιτι και μου το εφτιαξαν. Τριτη τους Πηρα και σημερα Παρασκευη ηταν ετοιμο. Ευγενικοτατοι. Ειχε θεμα η μητρικη λογω ζεστης κτλ. Αυτα τα ολιγα!! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Η μητρική δεν αλλάζει.πως το έφτιαξαν?το πήραν μαζί τους ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. July 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Η μητρική δεν αλλάζει.πως το έφτιαξαν?το πήραν μαζί τους ? Μου έστειλαν σπίτι τα ανταλλακτικά πρώτα αφού μιλήσαμε στο τηλέφωνο και κατάλαβαν τι έχει,και την επόμενη μέρα έστειλαν τεχνικό να βάλει τα ανταλλακτικά (μητρική). Ο τεχνικός ήρθε απο Μεσολόγγι. Εγω μένω Αγρίνιο (απόσταση 40χμλμ). Μέσα σε 20 λεπτά ήταν έτοιμο. Βέβαια τώρα κάνουν πιο πολύ θόρυβο οι ανεμιστήρες ωστόσο βγάζουν κρύο αέρα κι όχι καυτό. Μου είπε επίσης να πάρω βάση για να μη ζεσταίνεται τόσο καθώς ο συνδυασμός υψηλών θερμοκρασιών σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το χρησιμοποιώ πολλές ώρες τη μέρα είχε σαν αποτέλεσμα να καεί η μητρική. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Τελικα όντως ηρθαν σπιτι και μου το εφτιαξαν. Τριτη τους Πηρα και σημερα Παρασκευη ηταν ετοιμο. Ευγενικοτατοι. Ειχε θεμα η μητρικη λογω ζεστης κτλ. Αυτα τα ολιγα!! Είδες που σου είπα ότι θα ξεμπερδέψεις εύκολα και άκοπα;:happy: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts