konstantinos7 Δημοσιεύτηκε July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 25, 2015 (edited) Καλησπέρα, Έχω ένα netbook του πατέρα μου, το οποίο εμφάνισε προβλήματα, και αναγκάστηκα να κάνω format με το cd του. Το οποίο τελικά δεν φαίνεται να έχει τους drivers. Το βασικό που με ενδιαφέρει αρχίκα, είναι για το modem. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Σε δεύτερη μοίρα έρχονται και οι υπόλοιποι drivers για οθόνη, κάμερα, και δεν ξέρω τι άλλο χρειάζεται. Συνηθισμένος από το macbook, και παλαιότερα από το toshiba, έχουν τα cd με τους drivers προχώρησα στο φορμάρισμα πιστεύοντας ότι είμαι κομπλέ... Και τώρα βρέθηκα σε αδιέξοδο... :S Ευχαριστώ! Edited July 25, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Αν δεν μας πεις μοντέλο κλπ πως να βοηθήσουμε;Πχ στην διαχείρηση συσκευών τι γράφει; Τα μουλτιραμα δεν έχουν καπου υποστήριξη για τα προιόντα τους;(ή ζητάω πολλά; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. July 27, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 To πήγα σε τεχνικό τελικά Και μου είπε πού βρίσκονται MSI U100 το μοντέλο http://www.msi.com/support/nb/U100.html#down-driver Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Aν και απ' ότι κατάλαβα βρήκες ήδη λύση, απαντάω αν και καθυστερημένα, γενικά για τέτοιες περιπτώσεις... Μπορείς απλά να βάλεις ένα πρόγραμμα που να "διαβάζει" όλο το hardware (βλ. Aida64 π.χ.) και μετά να βρεις από google σχετικά εύκολα τον κάθε driver ξεχωριστά, χωρίς να ασχολείσαι με το μοντέλο του netbook... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. August 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Ωραίος ευχαριστώ. Αν και τελικά πέρασα Ubuntu που τα βρήκε όλα μόνο του... γιατί με τα xp συνέχιζαν να υπάρχουν θέματα, ... Skype δε γινόταν install χωρίς SP3, και μετά την εγκατάσταση του SP3 άρχισε να μη δουλεύει το pc. Τραγικά πράγματα... Το πιο ελαττωματικό λογισμικό τα windows... Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts