sokonik Δημοσιεύτηκε December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 9, 2004 στο pc εχω xp pro αλλα εχω ενα γνησιο serial απο xp home αν δοκιμασω να το περασω στα προ θα δουλεψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Δυστυχως οχι φιλε μου!Το εχω δοκιμασει και εγω αλλα τζιφος! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multidanze Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Όχι αλλά υπάρχει ένα πρόγραμμα στο ίντερνετ το οποίο αναλαμβάνει να σου βρει άπειρα Product Keys. Αυτό είναι χρήσιμο σε περίπτωση που έχεις κάποιο το οποίο είναι Banned από την Microsoft και δεν μπορείς να περάσεις κάποιο SP... Εγώ το έχω και βρήκα την χαρά μου. Μπορώ να σου δώσω μερικά product Keys από Home και Pro Corporated Edition όμως. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. December 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 ok παιδια δεν χρειαζομαι αλλο product Key απλα ειπα μιας και εχω γνησια κοπια home και δεν την χρησιμοποιω να το χρησιμοποιησω στα π#$$#α xp pro ευχαριστω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts