Voldemort Δημοσιεύτηκε December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 9, 2004 Για να κάνουμε ένα pollάκι για να δούμε πόσες ώρες ξοδεύουμε στα PDA μας... :o :p :D :rolleyes: Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Όταν έχω δουλειά, απλά δεν προλαβαίνω να μετρήσω τις ώρες. Όταν δεν έχω δουλειά, λιγότερο από μισή ώρα την ημέρα. Κατά μέσο όρο θέλω μόνο 150 δεύτερα για να βγάλω μια πασιέτζα. :p ΜΡ3 και ραδιόφωνο ακούω από το κινητό, οπότε κόβεται χρόνος χρήσης και από εκεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 [buisness mode on] το δικό μου απλά δε σβήνει ποτέ [buisness mode off] :p Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. December 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (10 Δεκ. 2004 , 11:15) ΜΡ3 και ραδιόφωνο ακούω από το κινητό, οπότε κόβεται χρόνος χρήσης και από εκεί... MP3 ok, αλλά μπορούμε να ακούσουμε ραδιόφωνο μέσω του pda? Από το desktop ακούω ραδιόφωνο μέσω του Winamp, αλλά υπάρχει και κάτι παρόμοιο για ppc? Αν ξέρεις τπτ plz πες μου! Εγώ περίπου 2 ώρες την ημέρα, 1 ώρα σε irc και wap myphone, και 1 ώρα παίζοντας παιχνλιδια :p Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 χμ εγω μαλλον κανω παρεα στον Muck Smith μιας εχω ανοιχτω συνεχεια το ppc :) (μην ξεχανεται οτι ειναι και phone ;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. December 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Δεν φθείρεται περισσότερο έτσι όμως; Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Όσο διαρκεί η μπαταρία μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Voldemort (11 Δεκ. 2004 , 12:51) Δεν φθείρεται περισσότερο έτσι όμως; οχι :) μονο κουραζεται :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Voldemort (10 Δεκ. 2004 , 15:07) MP3 ok, αλλά μπορούμε να ακούσουμε ραδιόφωνο μέσω του pda? Από το desktop ακούω ραδιόφωνο μέσω του Winamp, αλλά υπάρχει και κάτι παρόμοιο για ppc? Αν ξέρεις τπτ plz πες μου! Ποιοοοοοοο Winamp και ιστορίες για αγρίους.......... :p Και ραδιόφωνο μπορείς να ακούσεις, και τηλεόραση μπορείς να δεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. December 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (13 Δεκ. 2004 , 12:07) Ποιοοοοοοο Winamp και ιστορίες για αγρίους.......... :p Και ραδιόφωνο μπορείς να ακούσεις, και τηλεόραση μπορείς να δεις... Εγώ νόμιζα το ράδιο μέσω του ίντερνετ που μπορούμε να ακούσουμε μέσω του Winamp. Αλήθεια, την κάρτα που ζαχάρωνες, που την βρήκες και μάλιστα στην ελληνική αγορά; Δεν θα έπεφτε άσχημα για τα χριστούγεννα! :rolleyes: Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Voldemort (13 Δεκ. 2004 , 14:45) Εγώ νόμιζα το ράδιο μέσω του ίντερνετ που μπορούμε να ακούσουμε μέσω του Winamp. Αλήθεια, την κάρτα που ζαχάρωνες, που την βρήκες και μάλιστα στην ελληνική αγορά; Δεν θα έπεφτε άσχημα για τα χριστούγεννα! :rolleyes: μην ξεχνας οτι εσυ μπορεις να βαλεις μονο ραδιοφωνο στο ppc σε sdio μορφη :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Voldemort (13 Δεκ. 2004 , 14:45) Αλήθεια, την κάρτα που ζαχάρωνες, που την βρήκες και μάλιστα στην ελληνική αγορά; To link που έδωσα στο ποστ παραπάνω δεν το είδες ή δεν σου κάνει; Τop Systems Computers, Αγία Παρασκευή. το e-shop του μαγαζιού είναι στο link από πάνω. Δεν θα έπεφτε άσχημα για τα χριστούγεννα! :rolleyes: Όπως είπε και ο εξπόουζντ, αν έχεις πράγματι το PPC που φαίνεται στο αβατάρ σου, δεν μπορείς να βάλεις τέτοιο ραδιόφωνο παρά μόνο σε SDio Μορφή. Και τέτοιο δεν έχω δει πουθενά, ούτε Ελλάδα ούτε έξω. Περισσότερα στο αντίστοιχο θέμα παρακαλώ, γιατί μάλλον έχουμε ξεφύγει από το θέμα λίγο... ;) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts