zlimvos Δημοσιεύτηκε December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 9, 2004 Εχω φαει το νετ, εχω βρει δεκαδες CF to PCMCIA adaptor αλλα δεν εχω βρει το αναποδο (Να μπορεις να βαλεις PCMCIA σε Compact flash port του PDA).. υπαρχει κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 to eixa koitaksei perysi kai i apantisi einai arnitiki. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zlimvos ( 9 Δεκ. 2004 , 15:06) Εχω φαει το νετ, εχω βρει δεκαδες CF to PCMCIA adaptor αλλα δεν εχω βρει το αναποδο (Να μπορεις να βαλεις PCMCIA σε Compact flash port του PDA).. υπαρχει κατι τετοιο? Φαντάζομαι δεν είναι δύσκολο τεχνικά να φτιαχτεί κάτι τέτοιο, αλλά δεν υπάρχει λόγος. Ό,τι υπάρχει σε PCMCIA υπάρχει και σε CF. Μόνο κάποια παλιά ipaq δέχονταν ένα ειδικό jacket που τους πρόσθετε υποδοχή PCMCIA. Φυσικά και όλα τα Handheld PC διαθέτουν τέτοια θύρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (10 Δεκ. 2004 , 11:08) .... αλλά δεν υπάρχει λόγος. ..... .... εγώ είχα αγοράσει gps σε pcmcia καρτούλα για το jornada 680 πριν πάρω το ppc. Δεν θα με χάλαγε αν υπήρχε ενα τέτοιο μαρτζαφλάρι :D και γλύτωνα τα έξοδα για κάποιο bt ή cf gps. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Δεν θα πάει χαμένο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άπειρους φορητούς υπολογιστές :p Θέλω να πω ότι κάποιο εξάρτημα σε PCMCIA έχει σταθερή αξία. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlimvos Δημ. December 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Εχω λογω δουλειας gprs/3g pcmcia και θα με βολευε να τα αξιοποιησω και στο axim. btw βρηκα το εξης: http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=105200&sbadd=105200 το οποιο ομως δεν ειναι διαθεσιμο αυτη τη στιγμη (ουτε απο uk). νομιζω θα καταφυγω σε Bluetooth και να αξιοποιησω το 6600 για gprs connection.. αυτο γινεται, δεν γινεται?? Rgrds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Εχω λογω δουλειας gprs/3g pcmcia και θα με βολευε να τα αξιοποιησω και στο axim. btw βρηκα το εξης: http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=105200&sbadd=105200 το οποιο ομως δεν ειναι διαθεσιμο αυτη τη στιγμη (ουτε απο uk). νομιζω θα καταφυγω σε Bluetooth και να αξιοποιησω το 6600 για gprs connection.. αυτο γινεται, δεν γινεται?? Rgrds Το βρήκα στο ebay και είναι ακόμα φτηνότερο... http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=6782509541&rd=1&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&rd=1 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts