Jump to content

PCMCIA to CF Adaptor..?

zlimvos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω φαει το νετ, εχω βρει δεκαδες CF to PCMCIA adaptor αλλα δεν εχω βρει το αναποδο (Να μπορεις να βαλεις PCMCIA σε Compact flash port του PDA).. υπαρχει κατι τετοιο?

to eixa koitaksei perysi

kai i apantisi einai arnitiki.

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zlimvos ( 9 Δεκ. 2004 , 15:06)

Εχω φαει το νετ, εχω βρει δεκαδες CF to PCMCIA adaptor αλλα δεν εχω βρει το αναποδο (Να μπορεις να βαλεις PCMCIA σε Compact flash port του PDA).. υπαρχει κατι τετοιο?

Φαντάζομαι δεν είναι δύσκολο τεχνικά να φτιαχτεί κάτι τέτοιο, αλλά δεν υπάρχει λόγος. Ό,τι υπάρχει σε PCMCIA υπάρχει και σε CF.

Μόνο κάποια παλιά ipaq δέχονταν ένα ειδικό jacket που τους πρόσθετε υποδοχή PCMCIA. Φυσικά και όλα τα Handheld PC διαθέτουν τέτοια θύρα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (10 Δεκ. 2004 , 11:08)

.... αλλά δεν υπάρχει λόγος. .....

.... εγώ είχα αγοράσει gps σε pcmcia καρτούλα για το jornada 680 πριν πάρω το ppc. Δεν θα με χάλαγε αν υπήρχε ενα τέτοιο μαρτζαφλάρι :D και γλύτωνα τα έξοδα για κάποιο bt ή cf gps.

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν θα πάει χαμένο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άπειρους φορητούς υπολογιστές :p

Θέλω να πω ότι κάποιο εξάρτημα σε PCMCIA έχει σταθερή αξία. :)

Εχω λογω δουλειας gprs/3g pcmcia και θα με βολευε να τα αξιοποιησω και στο axim. btw βρηκα το εξης:

http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=105200&sbadd=105200

το οποιο ομως δεν ειναι διαθεσιμο αυτη τη στιγμη (ουτε απο uk).

νομιζω θα καταφυγω σε Bluetooth και να αξιοποιησω το 6600 για gprs connection.. αυτο γινεται, δεν γινεται??

Rgrds

• 7 months later...
Εχω λογω δουλειας gprs/3g pcmcia και θα με βολευε να τα αξιοποιησω και στο axim. btw βρηκα το εξης:

http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=105200&sbadd=105200

το οποιο ομως δεν ειναι διαθεσιμο αυτη τη στιγμη (ουτε απο uk).

νομιζω θα καταφυγω σε Bluetooth και να αξιοποιησω το 6600 για gprs connection.. αυτο γινεται, δεν γινεται??

Rgrds

Το βρήκα στο ebay και είναι ακόμα φτηνότερο...

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=6782509541&rd=1&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&rd=1

:)