konakis Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 1.5 γιγα εφαρμογή??? Παιχνίδι είναι; Γενικά η κατηγορία αυτών των των κινητών δεν είναι για απαιτητικές εφαρμογές Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisalexa Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 1.5 γιγα εφαρμογή??? Παιχνίδι είναι; Γενικά η κατηγορία αυτών των των κινητών δεν είναι για απαιτητικές εφαρμογές Θα πας ρυθμίσεις, εφαρμογές , θα πατήσεις πάνω σε κάποια εφαρμογή και έχει επιλογή "μετακίνηση στη κάρτα SD" . Προσοχή μερικές εφαρμογές δε μετακινούνται στη κάρτα SD . Επίσης μπορείς να μεταφέρεις φωτογραφίες, μουσική στη κάρτα SD για να ελευθερώσεις κι άλλο χώρο. Εκτός κι αν σου έχει επιλογή στην εφαρμογή που λες να τα κατεβάσεις στη κάρτα SD . Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι,είναι παιχνίδι :O. Το θέμα είναι πως ενώ κάνω μετακίνηση στην sd, ανοίγω το παιχνίδι και κατεβάζει τα δεδομένα στο τηλέφωνο!Όποτε το πρόβλημα εξακολουθεί να μένει :( .Πάντως μεγάλη εφαρμογή την λές,βαρία δεν την λές.Εχω δεί να τρέχει μια χαρά σε ενα galaxy mini prime. Τέλος παντων,ευχαριστώ για την βοηθεια. Παράθεση Κινητό : Xiaomi Redmi 5 Plus Tablet: Chuwi Hi10 ( https://www.facebook.com/CHUWIGreece/ ) Ό,τι δεν χρειάζεται, δεν μπορεί και να υπάρχει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iOLAos_ Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Έλα να ζωντανεύει το topic! Μου ήρθε αναβάθμιση λογισμικού 32MB! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Χαχαχα :) ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Μου ήρθε αναβάθμιση 500+ mb. Νέα έκδοση android, και λοιπές αλλαγές. Την έχει κάνει κανείς ? Αυτό που με απασχολεί είναι πόσος χώρος θα μείνει ελεύθερος στην εσωτερική μνήμη ( γιατί με την τωρινή έκδοση ανά διαστήματα βγάζει ότι έχει γεμίσει η εσωτερική μνήμη). Ξέρει κανείς αν θα μείνει λιγότερος ή περισσότερος χώρος ελεύθερος ? Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iOLAos_ Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Ποια έκδοση android σου ήρθε; Το κινητό έχει πάρει ήδη την έκδοση 6.0 (Marshmallow) εδώ και αρκετό καιρό. Μήπως σου ήρθε ετεροχρονισμένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Μαλλον αυτο που λες ισχυει. Τωρα εχω την 5.0.2 Αυτη που ήρθε λέει V20b Είναι καλύτερο το κινητό με την 6 ή θα είναι πιο αργό αν την κάνω? Ο χωρος στην εσωτερική μνημη θα είναι λιγοτερος απο τωρα ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Αναβάθμισε το, αξίζει Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Ωραία την έκανα την αναβάθμιση και πήγε στην έκδοση 6. Τώρα μου βγάζει πάλι αναβάθμιση V20e. Να την κάνω και αυτή ? Θα μειωθεί ο εσωτερικός χώρος ? Ποια έκδοση android είναι η V20e? Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Ιδια εκδοση είναι καπου 30ΜΒ. Έκδοσή ασφαλείας είναι. Καντην άφοβα. Δεν αλλάζει κάτι Στάλθηκε από το LG-H870S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts